Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
τσιριγώτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

blackjack80 έγραψε:Δεν τον ξέρω τον ace αλλά όταν κάποιος λεει ότι μενούν 25 ώρες για το τέλος των μεταγραφών και ποτε θα προλάβει να έρθει ο παίκτης και να περάσει ιατρικά και ναα υπογραψει πως ακριβως προκαλεί? Εντάξει εσείς έχετε δίκιο που τον μπαναρατε και εγώ ειμαι χαζός που δεν καταλαβαίνω .Αν εσείς είστε ικανοποιημένοι που 1 μετά πριν το τέλος των μεταγραφών είσαι με τον κουλουρη και τον Κλάους οκ δικαίωμα σας αλλά δεν είναι υποχρεωτικο να αρέσει σεολους
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

blackjack80 έγραψε:Δεν τον ξέρω τον ace αλλά όταν κάποιος λεει ότι μενούν 25 ώρες για το τέλος των μεταγραφών και ποτε θα προλάβει να έρθει ο παίκτης και να περάσει ιατρικά και ναα υπογραψει πως ακριβως προκαλεί? Εντάξει εσείς έχετε δίκιο που τον μπαναρατε και εγώ ειμαι χαζός που δεν καταλαβαίνω .Αν εσείς είστε ικανοποιημένοι που 1 μετά πριν το τέλος των μεταγραφών είσαι με τον κουλουρη και τον Κλάους οκ δικαίωμα σας αλλά δεν είναι υποχρεωτικο να αρέσει σεολους
Μάλλον έχεις διαβάσει μόνο το τελευταίο μήνυμα του διάβασε του τελευταίου μήνα για να έχεις εικόνα

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Νομίζω αυτό που συμβαίνει είναι:

Αρτέμης Ρουντνεβς: πέρασε ιατρικά αλλά κόλλησε στο οικονομικό. Μάλλον στα λεφτά που ζητάει το Αμβούργο. Αρα πάμε μεχρι την τελευταία μέρα ώστε να πάρει το μύνημα το Χα εΣ Φάου και να τον αφήσει ελεύθερο.

Ραίκοβιτς: εδώ υπάρχει προσωπική σχέση του παίκτη με τον Φράνκ. Είναι πολύ πιθανό ο Φράνκ να του έχει δωσει το περιθώριο να δοκιμάσει την τύχη του για μεταγραφή σε καλό πρωτάθλημα και αν δεν βρει κάτι μεχρι αύριο να έρθει σε μας.

Μαρικα: προέκυψε μετά το ναυάγιο με Τοιβόνεν (που τον χάσαμε λόγω Αντβοκατ). Ισως και να μην ισχύει αν και επιβεβαιώνεται από πολλές πλευρές. Το σορτλίστ του Φρανκ ήταν Τοιβόνεν και Αρτέμης για φορ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

εγω πιστευω παμε για δανεικο φορ απο ευρωπαικο top club.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Η κούλα είπε ότι θα πάρει Ντέβιτς, οπότε είμαι πλέον σίγουρος ότι κι εμείς θα πάρουμε επιθετικό ή/και αμυντικό.
Αποκλείω να μην πάρουμε παίχτη,οπότε παίρνουμε το διπλό, παίρνουμε και παίχη(ες) κι όλα καλά! :opaokara:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

ωραίος
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Άμα μας βαλει κανα γκολ ο Ίλιτς μήπως να τον πάρουμε;

Ο μαρικα δεν με ψήνει παντως ... Αλλα εξαρτάται απο το τι θελει να κανει στην καριέρα του

Ανακύκλωση πολυ ελπίζω να βγει κατι καινούργιο και καλο

Όσο για αριθμό μετεγγραφών μαξ 2 .. Φορ και ίσως Μπακ γιατι πέντε και τι πέντε ειναι λίγοι.

Οποτε ραικοβιτς και ο Ιάπωνας και κλείσαμε
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

τσιριγώτης έγραψε:
Scientist@PAOK έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Ο Ace ο αγανακτισμενος τρώει μπάνιο εξαιτίας τσακωμου με άλλα μέλη. Τα άλλα μέλη που συμμετέχουν στον τσακωμο, τι; μάλλον αυτοί δεν είναι γκρινιαρηδες.
Θέλουμε και στόπερ (που πας με τζαβελλα ) και φορ βασικό (αλλαγή ο Αθανασιάδης )
Επειδή σου αρέσει να τα κάνεις όλα σουπα, Ο ACE χαρακτηρίζει και προσβάλει, πράγμα που δεν κάνουν οι άλλοι..
Επίσης Πάντα γραφει σε δυστοιχα με μοναδικό σκοπό να προβοκάρει...αλλα τον ανεχονται όλοι..όλο το καλοκαίρι.
Αυτο είναι το φορουμ πολυφωνία (ακόμα και αν είναι με μανδύα ΠΑΟΚΤΣΙ). Για πες μου πως ονειρεύεσε τον ΠΑΟΚ με επιχειρήματα...τι μοντέλο θέλεις να εφαρμόσουμε και ποια ποδοσφαιρική φιλοσοφία (δώσε ένα παράδειγμα ομάδας)...εώς να προτείνεις κάτι θα παίζουμε με Τζαβελλα και Αθανασιάδη βασικό και όσο τους χαρακτιρίζεις υποτιμητικά, είναι απευθείας προσβολή στο συμβολο που φοράνε πάνω τους.
το πλάνο μου αρέσει, το ίδιο και η φιλοσοφία. κάποια πρόσωπα δε μου αρέσουν και θα ήθελα την αλλαγή τους. τόσο απλά.
Αυτό θα γίνει σιγά-σιγά το πλάνο ειναι μακροπρόθεμο. Επίσης πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν θα μας αρέσει...

[/quote]
Επειδή δεν μου κάνουν και το λέω τους χαρακτήριζα υποτιμητικά;έτσι το βλέπεις; προσβολή είναι τα λόγια που βάζεις στο στόμα μου, επιτρεψε μου να αγαπάω την ομάδα μου. Ευχαριστώ[/quote]

Φίλε δεν αμφισβητώ την αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ, αλλα εκφράσεις του τύπου '(που πας με τζαβελλα)' ενώ έχουμε δύσκολο αγώνα και παίζει βασικός είναι κάπως προσβλητικό... Λογικά κάτι θα ξέρει ο Τυδωρ και ο Φρανκ και τους κρατανε προσ το παρων, ενώ δεν έχουν κολλήματα να διώξουν παίκτες. Αν θέλεις να επιχειρηματολογήσουμε περι χρησιμοτητας Τζαβέλλα σ'αυτον τον τωρινό ΠΑΟΚ είμαι ανοικτός.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο Σωτηρης Μηλιος εγραψε πριν λιγο στο twitter
Το γράφω αυτολεξεί όπως μου το στείλαν από την Ρουμανία: Τον τελευταίο χρόνο ο Μάρικα είναι πιο πολύ play-boy, παρά ποδοσφαιριστής

...η παρουσιάστρια της τηλεόρασης Λάουρα Τεοντόρου τον ξέρει (τον Μάρικα) πολύ περισσότερο από τους ανθρώπους της Κόνιασπορ!
Καταλαβα...
black death

Δημοσίευση από black death »

Ακατανόητη για μένα η μεταγραφή Μαρικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Φέρτε καλύτερα Μαρίκα Παπαγκίκα να γουστάρουμε και λίγο τουλάχιστον
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Alastor έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:O Devic κλεινει στην κουλα συμφωνα με πληροφοριες.Ο μονος τροπος για να χαλασει η μεταγραφη ειναι να μη προλαβει να περασει τα ιατρικα....

πολυ κακο αν συμβει.Να μπορει η κουλα να κλεισει ντεβιτς και οχι εμεις, Ας δουμε μεχρι τελευταιας στιγμης τι θα γινει και σχολιαζουμε αναλογως μετα την δευτερα
Ξενερωμα αν τον παρει η αεκ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν ειναι να παρουμε γυναικα να παρουμε το Βούλγαρο

Τεσπα να δουμε που θα κάτσει η μπίλια
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Υπάρχει θέμα πάντως. Είμαστε προτελευταία μέρα των μεταγραφών και δεν έχουμε βρει ακόμα το ένα βασικό μας επιθετικό ενώ έχουμε φάει πόρτα από 3. Οπως και να το δεις υπάρχει θέμα.
Σίγουρα υπάρχουν δικαιολογίες αλλά μια ομάδα που θέλει να κάνει σωστό προγραμματισμό θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 3 με 4 φορ για να μπορεί να βγάλει μια ολόκληρη χρονιά με ροτέισιον, τραυματισμούς, τιμωρίες. Πέρσι είχαμε 4. Αυτή τη στιγμή τη στιγμή 2, ο ένας ακόμα δεν επανήλθε από τον τραυματισμό του και ο άλλος δεν προορίζεται για βασικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 30 Αύγ 2015, 19:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Dimg4 έγραψε:
Alastor έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:O Devic κλεινει στην κουλα συμφωνα με πληροφοριες.Ο μονος τροπος για να χαλασει η μεταγραφη ειναι να μη προλαβει να περασει τα ιατρικα....

πολυ κακο αν συμβει.Να μπορει η κουλα να κλεισει ντεβιτς και οχι εμεις, Ας δουμε μεχρι τελευταιας στιγμης τι θα γινει και σχολιαζουμε αναλογως μετα την δευτερα
Ξενερωμα αν τον παρει η αεκ
Γιατί; επειδή πλέον είναι πιο ώριμος από πέρσι λόγω των παραστάσεων που απέκτησε στην Αραβία;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”