Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Ρομαν έχω χάσει Και γω μαθήμα από ξύπνημα. Ούτε (τα) 3 δε θα έπαιρνα αλλά και πάλι 
-
ΚΟΥΛΕΚΑΦΙΩΤΗΣ
-
Μπαρκαρούτσος
Αισθητή 38 κελσίου, actual 34.2! Θα μπορούσε να είναι χειρότερα...
Κώστα καλή επιτυχία!
Πέτρο, παραδόξως έχω μια στάση απάθειας, ενώ θα έπρεπε να γαμωσταυρίζω ό,τι βρίσκω μπροστά μου..και όχι μόνο για το συγκεκριμένο μάθημα..
Ακόμη πάντως πρώτο μπάνιο δεν πήγα...Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τη παρέα μου...

Κώστα καλή επιτυχία!
Πέτρο, παραδόξως έχω μια στάση απάθειας, ενώ θα έπρεπε να γαμωσταυρίζω ό,τι βρίσκω μπροστά μου..και όχι μόνο για το συγκεκριμένο μάθημα..
Ακόμη πάντως πρώτο μπάνιο δεν πήγα...Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τη παρέα μου...
Τα ιδια ρε φιλε... Και θα πανε ξανα Παρασκευη και δε μπορω γιατι πρεπει το αμαξι να το παω για λαστιχα και κτεο (με 6 μηνες καθυστερηση μονο...)
-
Μπαρκαρούτσος
Πηγαν και δε σε ειπαν τιποτα οι αλητες;
Βρες καμια παρεα πιπινακια και πηγαινε μαζι τους μαζι με groupie (group selfie) στο instagram για σπασιμο

Βρες καμια παρεα πιπινακια και πηγαινε μαζι τους μαζι με groupie (group selfie) στο instagram για σπασιμο
-
Μπαρκαρούτσος
Προσέχετε την ηλιακή ακτινοβολία, ειδικά οι ασπροπετσοι και καλό διάβασμα οι φοιτητές. Σήμερα πήγα τα μικρά Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, λίγα πράματα... Είχα και κάτι δουλειές στην τράπεζα και απολαύσαμε μια ώρα κλιματισμό στη διαπασών! Και για να είμαι ον τόπικ, ήπια και ένα μέτριο φραπογαλο μετά το μεσημεριανό.
- ΑποστόληςΑ
pgetsos, pilotos, prist64, RoMaN,
τι εγινε ρε παλληκαρια?
Γιατι μας βαλατε στην μεση?
τι εγινε ρε παλληκαρια?
Γιατι μας βαλατε στην μεση?