Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Γιατί σε ποιον έστειλα και δεν το ξέρω;stephanos έγραψε:Ούτε σε εμένα έστειλε ο Απόστολος.
δλδ εσύ το θεωρείς (σχεδόν) δεδομένο ότι έγινε αυτό. οκ. στο είπα και χθές αλλά μάλλον δεν... και λογικό, φόρουμ είναι και που ξέρεις ποιος είναι ο μλκς ο χ,ψ κγεο που σου λέει κάτι.kataramenos5 έγραψε:ΥΓ Κακως το συζηταμε σ αυτο το τοπικ λες και το κανε (αν εγινε ) ο Ιβαν.Αλλου πρεπει να ψαξουμε για ευθύνες.
κατ5, για να καταλάβεις, σε καμια 5-6 εκλογικές αναμετρήσεις (τοπικές ή/και περιφερειακές) τα τελευταία 10 χρόνια (απο το 2006 και έπειτα δλδ), αυτή ήταν μία απο τις "δουλειές" μου. τηλέφωνα για μηνύματα έπαιρνα απο υπηρεσίες delivery

για την ημαθία μόνο που έχει περίπου 50.000 ψηφοφόρους, είχα πάνω απο 20.000 κινητά τηλέφωνα.

αν θέλουμε να δουμε τι έγινε, τότε θα πρέπει ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ οι κάτοχοι διαρκείας να έχουν πάρει μήνυμα.

- ΑποστόληςΑ
Οπότε όλοι αυτοί θα ξαναπάρουν sms όταν αποκατασταθεί το σύστημα!K_geo έγραψε: αν θέλουμε να δουμε τι έγινε, τότε θα πρέπει ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ οι κάτοχοι διαρκείας να έχουν πάρει μήνυμα.
john4serres έγραψε:ΕΚΤΑΚΤΟ : Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Ίγκορ Τούντορ,ο Ιβάν Σαββίδης προσλαμβάνει τον Αλέξη Κωστάλα στη θέση του team manager.

- kataramenos5
K_geo έγραψε:δλδ εσύ το θεωρείς (σχεδόν) δεδομένο ότι έγινε αυτό. οκ.Το θεωρω πολυ πιθανο στο είπα και χθές αλλά μάλλον δεν... και λογικό, φόρουμ είναι και που ξέρεις ποιος είναι ο μλκς ο χ,ψ κγεο που σου λέει κάτι.kataramenos5 έγραψε:ΥΓ Κακως το συζηταμε σ αυτο το τοπικ λες και το κανε (αν εγινε ) ο Ιβαν.Αλλου πρεπει να ψαξουμε για ευθύνες.
κατ5, για να καταλάβεις, σε καμια 5-6 εκλογικές αναμετρήσεις (τοπικές ή/και περιφερειακές) τα τελευταία 10 χρόνια (απο το 2006 και έπειτα δλδ), αυτή ήταν μία απο τις "δουλειές" μου. τηλέφωνα για μηνύματα έπαιρνα απο υπηρεσίες delivery, απο κινητά υποψηφίων και φυσικά απο εταιρείες κινητής (εκεί που λεει αν επιθυμείτε ο αριθμός σας να συμπεριληφθεί σε τηλ.καταλόγους
) συν όλα όσα τα εκάστοτε κόμματα έχουν στις λίστες τους που είναι παρα, πάρα πολλά!
για την ημαθία μόνο που έχει περίπου 50.000 ψηφοφόρους, είχα πάνω απο 20.000 κινητά τηλέφωνα.
αν θέλουμε να δουμε τι έγινε, τότε θα πρέπει ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ οι κάτοχοι διαρκείας να έχουν πάρει μήνυμα.αλλά όλοι!
Βρε καλε μου ανθρωπε κι εγω εγραψα αυτο, μαλλον δε το διαβασες.
Το κινητο μου δε το δινω ΠΟΥΘΕΝΑ ουτε σε delivery ουτε αλλους γενικα το χρησιμοποιω ελαχιστα.Kι εχω κανει και τα χαρτια στην στην αρχη προστασιας για να μη μ ενοχλουν και να μη χρησιμοποιειτε το κινητο ή το σταθερο μου απο αλλους για προωθητικες κλπ.Μεχρι τωρα δε μ ενοχλησε κανεις πλήν της εταιρειας κινητης για τις προσφορες που βγαζει.Ε, εσυ στη θεση μου τι θα σκεφτοσουν αν ξαφνικα σου εστελναν αυτο το μύνημα κι ειχες διαβασει την ειδηση?Μεχρι τωρα η εταιρια κινητης ,εδω και 20 χρονια δε τα χε δωσει σε κανενα πολιτικο ,διαφημιστικη κλπ και τωρα εντελως τυχαια τα πηρε ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ?Σου φαινεται πιθανο?kataramenos5 έγραψε: Επειδη κι εγω μεχρι τωρα δε πηρα sms απο αλλον πολιτικο (2 εκλογες ειχαμε στη χρονια) κι επειδη τον αριθμο μου δεν τον δινω αλλου εκτος τραπεζων ΠΑΕ ΚΑΕ μου κανε μεγαλη εντυπωση και φυσικα το συνέδεσα .
Το οτι δε πηγε σ ολους μπορει να εχει πολλες εξηγησεις ηλικιακα,τοπο καταγωγης ή διαμονης (περιοχες φιλικα προσκειμενες με υψηλα ποσοστα της ΝΔ κλπ)
ΥΓ Κακως το συζηταμε σ αυτο το τοπικ λες και το κανε (αν εγινε ) ο Ιβαν.Αλλου πρεπει να ψαξουμε για ευθύνες.
Κλαμα.john4serres έγραψε:ΕΚΤΑΚΤΟ : Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Ίγκορ Τούντορ,ο Ιβάν Σαββίδης προσλαμβάνει τον Αλέξη Κωστάλα στη θέση του team manager.

-
Σε μενα δεν ηρθε μηνυμα (μεχρι στιγμης δεν ξερω τι θα γινει οταν και αν ξεκολλησει το συστημα
).
Σε προηγουμενες βουλευτικες εκλογες δεν θυμαμαι ακριβως ποτε ηταν μου ειχαν ερθει μηνυματα απο υποψηφιους πασοκ και νδ. Τοτε νομιζω δεν ειχα διαρκειας. Κατα καιρους επισης μου εχουν σταλει κατι τελειως ακυρα διαφημιστικα σμσ για να τρεξω να προλαβω αυριανες προσφορες σε καταστημα στην Αθηνα (οτι ναναι δηλαδη αλλου για αλλου).
Οποτε μην το ψαχνετε και πολυ. Το πως βρισκουν οι διαφημιστικες εταιριες τα νουμερα κι ακομα περισσοτερο πως επιλεγουν που θα στειλουν το "υλικο" δεν ειναι ευκολο να το βρει κανεις. Υπαρχουν παρα πολλοι καλοθελητες που θα πουλησουν λιστες με στοιχεια με πρωτες πρωτες τις μεγαλες διαδικτυακες εταιριες.

Σε προηγουμενες βουλευτικες εκλογες δεν θυμαμαι ακριβως ποτε ηταν μου ειχαν ερθει μηνυματα απο υποψηφιους πασοκ και νδ. Τοτε νομιζω δεν ειχα διαρκειας. Κατα καιρους επισης μου εχουν σταλει κατι τελειως ακυρα διαφημιστικα σμσ για να τρεξω να προλαβω αυριανες προσφορες σε καταστημα στην Αθηνα (οτι ναναι δηλαδη αλλου για αλλου).
Οποτε μην το ψαχνετε και πολυ. Το πως βρισκουν οι διαφημιστικες εταιριες τα νουμερα κι ακομα περισσοτερο πως επιλεγουν που θα στειλουν το "υλικο" δεν ειναι ευκολο να το βρει κανεις. Υπαρχουν παρα πολλοι καλοθελητες που θα πουλησουν λιστες με στοιχεια με πρωτες πρωτες τις μεγαλες διαδικτυακες εταιριες.
θες πραγματικά να το ψαχουλέψουμε;
οκ.
στις πρόσφατες εκλογές, που οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι (και περιφερειακοί) ήταν πραγματικά εκατοντάδες, είχες κάποιον/α που να είχε το κινητό σου, έστω και πριν απο 5 χρόνια όταν μια μέρα ήπιατε ενα καφέ στην αριστοτέλους;
αν πεις ναι, τοτε πιθανόν να εισαι καπου γραμμένος και εσύ!
ή άλλος πιθανός προορισμός. το έχεις δώσει σε κάποια δημόσια υπηρεσία; πχ κεπ για καποια δουλειά που θα σε ενημέρωναν; κάποιο σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης; πελάτες; έχεις προσωπική κάρτα; σε κάποιο flyer αν έχεις μαγαζί;
στο fb το έχεις δώσει πουθενά σε κανένα;
σε κάποια γκόμενα πριν χρόνια, πριν παντρευτείς δλδ
, που απο τότε να έγινε κάπου σε κάποιον γραμματέας και απλά να το έχει κρατήσει μη μπορώντας να ξεχάσει το σπινθηροβόλο σου βλέμμα;
σε κάποιο μαγαζί για κράτηση τραπεζιού μήπως;
τα παιδιά; στον παιδότοπο; στον παιδικό; ...
πιστεύω κατανοείς τι λέω. δεν λεω ότι είναι απιθανο να το έχει δώσει η παε, αλλά είναι το ίδιο πιθανό με τα παραπάνω... :ugeek:
για να διατυπώσουμε μια σίγουρη άποψη σε αυτό θα πρέπει να δούμε αν όλοι οι κάτοχοι διαρκείας που έχουν δώσει το κινητό τους αριθμό έλαβαν μήνυμα.
να κανουμε ενα τοπικ, ξερω γω, τι να πω...

οκ.
στις πρόσφατες εκλογές, που οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι (και περιφερειακοί) ήταν πραγματικά εκατοντάδες, είχες κάποιον/α που να είχε το κινητό σου, έστω και πριν απο 5 χρόνια όταν μια μέρα ήπιατε ενα καφέ στην αριστοτέλους;
αν πεις ναι, τοτε πιθανόν να εισαι καπου γραμμένος και εσύ!

ή άλλος πιθανός προορισμός. το έχεις δώσει σε κάποια δημόσια υπηρεσία; πχ κεπ για καποια δουλειά που θα σε ενημέρωναν; κάποιο σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης; πελάτες; έχεις προσωπική κάρτα; σε κάποιο flyer αν έχεις μαγαζί;
στο fb το έχεις δώσει πουθενά σε κανένα;
σε κάποια γκόμενα πριν χρόνια, πριν παντρευτείς δλδ

σε κάποιο μαγαζί για κράτηση τραπεζιού μήπως;
τα παιδιά; στον παιδότοπο; στον παιδικό; ...
πιστεύω κατανοείς τι λέω. δεν λεω ότι είναι απιθανο να το έχει δώσει η παε, αλλά είναι το ίδιο πιθανό με τα παραπάνω... :ugeek:
για να διατυπώσουμε μια σίγουρη άποψη σε αυτό θα πρέπει να δούμε αν όλοι οι κάτοχοι διαρκείας που έχουν δώσει το κινητό τους αριθμό έλαβαν μήνυμα.
να κανουμε ενα τοπικ, ξερω γω, τι να πω...

ΑποστόληςΑ έγραψε:Οπότε όλοι αυτοί θα ξαναπάρουν sms όταν αποκατασταθεί το σύστημα!K_geo έγραψε: αν θέλουμε να δουμε τι έγινε, τότε θα πρέπει ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ οι κάτοχοι διαρκείας να έχουν πάρει μήνυμα.

Τελικά τα καλύτερα ανέκδοτα τα γράφεις εκτός του αντίστοιχου τόπικ.
- kataramenos5
Πουθενα απ τα παραπανω πλην σχολειου.Και το θεωρω πολυ απιθανο να εγινε απο εκει μιας και ξερω προσωπικα τη διευθηνση.Ακομα δε νομιζω οτι θα γυριζαν στα σχολεια για να μαζεψουν νουμερα οταν εχει τοσες αλλες πηγες.Κι αν ήταν απ το σχολειο τοσες αναμετρησεις κλπ γιατι δεν?Και ειδικα με ΝΔ που δεν ειχα ποτε σχεσεις (πλην της οννεδιτισας,εχμμ... πλακα κανω καλη μου).Πολυ ξεκαρφωτο μου φανηκε να με θυμηθηκαν τωρα.K_geo έγραψε:θες πραγματικά να το ψαχουλέψουμε;
:
Οσο για το γιατι δεν ηρθε σε ολους το ξαναγραψα .
Μπορει να ναι στοχευμενη δηλαδη η επιλογη και ισως σε οσους δεν εχουν φτηνο διαρκειας ή σε ατομα που παιρνουν χρονια (οικονομικα κριτηρια)kataramenos5 έγραψε: Το οτι δε πηγε σ ολους μπορει να εχει πολλες εξηγησεις ηλικιακα,τοπο καταγωγης ή διαμονης (περιοχες φιλικα προσκειμενες με υψηλα ποσοστα της ΝΔ κλπ)

Τεσς πα μη το κουραζουμε εχεις μια αποψη εχω άλλη.Κι εγω δεν ειμαι απολυτα σιγουρος απλα λεω οτι συγκεντρωνει τις μεγαλυτερες πιθανοτητες.
και ηρθε ξανα η στιγμη να πω οτι η αντίληψη του καθενός επηρεάζεται απο τα βιώματα του.
όντως, ας βάλουμε ένα τέλος εδώ γιατί μπορεί να παει άνετα σε x-files καταστάσεις!

όντως, ας βάλουμε ένα τέλος εδώ γιατί μπορεί να παει άνετα σε x-files καταστάσεις!

-
- Mr Ξερόλας 2019
Κυριε Ιβαν (τεμετερον) φετος εκανες οπως φαινεται την καλυτερη επιλογη(Αρνεσεν-Τουντορ) μετα το μεγαλο βραχνα των χρεων.Στηριξε το πλανο που εβαλες απο την αρχη και εχε υπομονη.Οι ομαδες δεν χτιζονται απο την μια μερα(και μαλιστα με μιση ομαδα καινουργιους παικτες-προπονητη) στην αλλη.Το ξερω οτι το ξερεις γι αυτο κανε υπομονη μεγαλη.Απο την πορεια μας δεν παρεκλειναμε πολυ ειμαστε σχετικα εντος στοχων, ομιλους μπηκαμε αρα λεφτα καποια πηραμε,πρωταθλημα 2 θεση στα πλει οφ θα κριθει(οι περισσοτεροι δεν νομιζω οτι με τοσο νεα ομαδα πιστευαν οτι θα δεσουν τοσο νωρις για κατι παραπανω), κυπελλο πρεπει οπωσδηποτε τελικο κ κουπα για να χαρεις για φετος, τουλαχιστον για αυτα που εχεις προσφερει εως τωρα.Και ολα αυτα για την υπομονη με βαση( αυτην που εκανες τοσα χρονια για να λειτουργησει η Παναγια Σουμελα).Μην ακους εμας τους ανυπομονους(30 χρονια εχω-εχουμε να δουμε πρωταθλημα οκει).Πρεπει να μπουν οι βασεις οι σωστες(που πιστευω φετος τις εβαλες).Ενταξει η ομαδα περναει μια κριση αγωνιστικη λογω κ τραυματισνων εκτος των αλλων που ειπα παραπανω.Ασε να κανουν κ το ξεσκαταρισμα για φετος κρατησε τους(Τ.Δ Κ Προπονητη 3 χρονια) και σιγα σιγα μπολιασε την ομαδα με πολυ καλυτερους παικτες (νοοτροποια πρωταθλητισμου)Απο μενα να εχεις ξαναλεω ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
Τώρα που θα δείς τους αρχηγούς, team κλπ:
Αν ήμουν στην θέση σου θα κοίταγα τα αποτελέσματα Νοεμβρίου :
Ηττα από Αστέρα
Ήττα από Κράσνονταρ
Ισοπαλία εντός με τον τελευταίο της βαθμολογίας
Ισοπαλία εντός με την χειρότερη άμυνα
και θα τους έλεγα ότι όλο τον μήνα κ@λ@β@ρ@γ@τε, τι να σας πληρώσω; Κομμένος ο μισθός Νοεμβρίου, δεν είμαστε δημόσιο. Όχι μόνο στους παίκτες αλλά σε όλο το αγωνιστικό τιμ.
ΠΡΟΣΤΙΜΑ !!!! Αντε μπας και αποκτήσουν και κανά κίνητρο που περιμένουν πότε θα έρθουν τα πλει οφ
. Αν συνεχίσουν έτσι θα μπούνε με κάτω το κεφάλι και ψυχολογία στα τάρταρα αλλά με υποσχέσεις ότι ΘΑ αποδείξουν και καλά ότι αξίζουν και στην πρώτη στραβή πατάμε το κασετοφωνάκι και η ΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ αλλά στο επόμενο ματς θα θα θα μπλα μπλα. Μα μόνοι τους την δημιουργούν την πίεση από την αναβλητικότητα τους στο να καταθέτουν τον καλύτερο εαυτό τους και το πάθος. ΝΤΕΖΑΒΟΥ ΡΕ δεν θέλω και φέτος τα ίδια !!!!!
Μέταλο χτίζεις με τις νίκες και δεν δίνεις περιθώρια στο κάθε χωριό να νομίζει ότι μπορεί να πάρει κάτι από σένα.
Όσοι δεν παίζουν για την φανέλα να παίζουν για να μην πονά η τσέπη τους.
ΚΟΜΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΡΟΣΤΙΜΑ
Και θα έλεγα στον Φράνκ στα επόμενα συμβόλαια εκτός από πριμ επίτευξης στόχων να βάλεις και ποινές αστοχίας νίκης τουλάχιστον με κατώτερους αντιπάλους.

Αν ήμουν στην θέση σου θα κοίταγα τα αποτελέσματα Νοεμβρίου :
Ηττα από Αστέρα
Ήττα από Κράσνονταρ
Ισοπαλία εντός με τον τελευταίο της βαθμολογίας
Ισοπαλία εντός με την χειρότερη άμυνα
και θα τους έλεγα ότι όλο τον μήνα κ@λ@β@ρ@γ@τε, τι να σας πληρώσω; Κομμένος ο μισθός Νοεμβρίου, δεν είμαστε δημόσιο. Όχι μόνο στους παίκτες αλλά σε όλο το αγωνιστικό τιμ.
ΠΡΟΣΤΙΜΑ !!!! Αντε μπας και αποκτήσουν και κανά κίνητρο που περιμένουν πότε θα έρθουν τα πλει οφ

Μέταλο χτίζεις με τις νίκες και δεν δίνεις περιθώρια στο κάθε χωριό να νομίζει ότι μπορεί να πάρει κάτι από σένα.
Όσοι δεν παίζουν για την φανέλα να παίζουν για να μην πονά η τσέπη τους.
ΚΟΜΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Και θα έλεγα στον Φράνκ στα επόμενα συμβόλαια εκτός από πριμ επίτευξης στόχων να βάλεις και ποινές αστοχίας νίκης τουλάχιστον με κατώτερους αντιπάλους.

-
- Mr Ξερόλας 2019
Επισης βαλε στη θεση τους αυτη τη ρατσα την κακια τους ΑΡΔ με οποιον τροπο μπορεις.Στελεχωσε με καινουργιο αιμα τον Τηλεοπτικο κ ραδιοφωνικο σταθμο που πρεπει να ανοιξεις για να μην ακουμε και επηρεαζομαστε απο τις σαχλαμαρες και το κακο που βγαζουν αυτοι.Εγω επαψα να τους ακουω εδω και καιρο ελπιζω το αυτο και για σας.Ενταξει εχουμε και την 'Λερναια Υδρα' του συστηματος στην οποια απο οτι βλεπω βαδιζεις σε σωστο δρομο για του χρονου (Εκλογες ενωσειων οχι για ελεγχο αλλα για 50-50 ΚΕΔ- δεν ειμαστε γαβροι κ ποκ-).Το πιο δυσκολο κομματι ειναι του χοντρου και της ψηφοθηριας που υπαρχει στη Β Αθηνων κ Σια.Το οτι μιλαω στον ενικο ειναι γιατι τον πιστευω πολυ για αυτα λεει και κανει καθοτι ειναι γνησιος ανθρωπος απο οτι φαινεται και οχι για να του υποδειξω εγω τι θα κανει.Αλλωστε ποιος ειμαι εγω που θα του κανει υποδειξη.
- kataramenos5
Αλλάξαμε προπονητες συστηματα,παικτες ,προεδρους,ΤΔ γυμναστες γιατρους και γηπεδα.Τι αλλο εμεινε ν αλλάξει?
Ισως ...εμεις .
Ισως ...εμεις .