Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Μήπως ο τίτλος από "Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης" θα ήταν καλό να γίνει "Ιβάν Σαββίδης. Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ ΠΑΟΚ"
Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Δεν είπες το Κυριοτερο βρωμάνε τα χνωτα τουrainmaker έγραψε:Νίκη; Πως τολμάς και μιλάς για νίκη;
Είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να πετύχει νίκη;
Αφού ο Ρωσοπόντιος είναι βλάκας και λεζάντας. ΚΑΙ φτωχός.
ΥΓ. Η κωλοτούμπα είχε μυρίσει απ το πρωί. Πιθανοί συσχετισμοί με τα ουρανοκατέβατα σενάρια περί στημένων αγώνων, απορρίπτονται ως... μπουγατσοκιμάδικοι.

- sourmenetes
- Moderator
Που ειναι αυτοι που μιλαγανε για δηθεν μαγκιες και ιστοριες εντυπωσιασμου του Ιβαν???
Για περαστε κυριοι...
Για περαστε κυριοι...
kataramenos5 έγραψε:Η πρωτη νίκη?
paok87 έγραψε:Δικαίωση ΠΑΕ.
Η Σούπερ Λίγκα ανακάλεσε τη διάταξη του άρθρου 23Β που είχε προκαλέσει την άσκηση αγωγής από τις πλευρές Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ και το θέμα προς το παρόν φαίνεται ότι έχει λυθεί.
Μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, για το θέμα που είχε προκύψει με τις αγωγές Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, η Λίγκα αποφάσισε να αποσύρει το επίμαχο άρθρο και με τη σειρά τους οι δύο ομάδες να μην προχωρήσουν στις αγωγές.
H κοινή ανακοίνωση Super League-Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ
Με πρωτοβουλία της Super League συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιό της για να συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει με την άσκηση της αγωγής των ΠΑΕ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ κατά της Super League.
Μετά από μακρά συζήτηση ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:
Α. Η Super League και τα μέλη συμφώνησαν όπως η διάταξη του άρθρου 23Β του καταστατικού της Super League δεν ενεργοποιηθεί και ανακληθεί στην αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση.
Β. Ταυτόχρονα με την ως άνω απόφαση της Γενικής Συνέλευσης οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, θα παραιτηθούν του δικογράφου της αγωγής.
Γ. Αφού προηγηθεί διαβούλευση τουλάχιστον ενός μήνα, θα συγκληθεί νέα Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την πιθανότητα νέου σχεδίου διατάξεως και το τυχόν περιεχόμενο αυτής.
Δ. Η Super League και τα μέλη της δεσμεύονται ότι δεν θα υπάρξει καμία τροποποίηση του Καταστατικού, πέραν των όσων αναφέρονται ανωτέρω, μέχρι και το πέρας των ως άνω Γενικών Συνελεύσεων.
Ε. Τόσο η Super League, όσο και οι ΠΑΕ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ διατηρούν πλήρως όλα τα δικαιώματα και τις θέσεις τους. Περαιτέρω τα μέρη δεν θα δικαιούνται να επικαλεσθούν οποιαδήποτε αποδυνάμωση των δικαιωμάτων τους εκατέρωθεν από τη σημερινή απόφαση.
σπορτφμ
ΑΥΤΑ!!!rainmaker έγραψε:Νίκη; Πως τολμάς και μιλάς για νίκη;
Είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να πετύχει νίκη;
Αφού ο Ρωσοπόντιος είναι βλάκας και λεζάντας. ΚΑΙ φτωχός.
ΥΓ. Η κωλοτούμπα είχε μυρίσει απ το πρωί. Πιθανοί συσχετισμοί με τα ουρανοκατέβατα σενάρια περί στημένων αγώνων, απορρίπτονται ως... μπουγατσοκιμάδικοι.

Π.Α.Ο.Κ 1926
Ιβάν Σαββίδης ο ΜΕΓΑΛΟμέτοχοΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
εγώ πιο πολύ το βλέπω σαν επίσημη έναρξη του "πολέμου" αλλά τεσπα.
ότι και να είναι, το θηρίο έχει πολλά κεφάλια και expertise στην προπαγάνδα......πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεχτικοί.....
ότι και να είναι, το θηρίο έχει πολλά κεφάλια και expertise στην προπαγάνδα......πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεχτικοί.....
Συμφωνω πρεπει να αλλαξει ο τιτλος του θεματοςKOSTAS54 έγραψε:Μήπως ο τίτλος από "Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης" θα ήταν καλό να γίνει "Ιβάν Σαββίδης. Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ ΠΑΟΚ"
Σιγουρα εχει αρχισει πολεμος οπως αναφερθηκε.Σε άλλα θα χανουμε (οπως στην περιπτωση της αποζημιωσης Δωνη) και σ άλλα θα κερδιζουμε,οπως τωρα.Μικρη ισως νικη και περισσοτερο ,νικη εντυπωσεων,ειναι ομως μια πρωτη νικη απεναντι σ ενα σαπιο και πολυ καλα οργανωμενο συστημα.
Οσο ομως δεν μας ρυθμιζουν τα χρεη,δεν θα μπορεσουμε να νικησουμε πραγματικα αυτον τον "πολεμο".Αυτη θα ειναι κι η μεγαλυτερη νικη του Ιβαν.
Οσο ομως δεν μας ρυθμιζουν τα χρεη,δεν θα μπορεσουμε να νικησουμε πραγματικα αυτον τον "πολεμο".Αυτη θα ειναι κι η μεγαλυτερη νικη του Ιβαν.
Ιβαν ελπιζω να σκεφτηκες με αυτα που ειδες. Πλεον ανοιξε ΠΟΛΕΜΟΣ. Φτιαξε ομαδαρα και ξεφτιλισε τους.
πλακα σε κανει ο στοπουχοντρος ιβαν και συ αλλου αρμενιζεις
αμα δεν τσιμεντωθει κοσμακης σε αυτο το πρωταθλημα νοοτροπια δεν αλλαζει
αμα δεν τσιμεντωθει κοσμακης σε αυτο το πρωταθλημα νοοτροπια δεν αλλαζει
- Kostomanolis
Είναι που δεν θέλαμε να γίνουμε χαλίφης στην θέση τιυ χαλίφη... Τελικά μόνο έτσι μπορεί να δούμε μια άσπρη μέρα... Fight fire with fire!!! 

το χτεσινο ματς του γαβρου και η σημερινη αποτυχια αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα πρεπει να σε πεισμωσει θετικα και να στηριξεις εμπρακτα τον χουμπ...
- kataramenos5
Ιβανε φέρε μια φοράκλα, 2 χαφ, 1 CB κι ένα αριστερό εξτρέμ κι απο το πάνω ράφι ετσι? Δε θέλω τσιγκουνιές.Για να μπορέσω κι εγώ επιτέλους να βάλω nova (αλλιώς τι νόημα έχει) και να καμαρώνω τον ΠΑΟΚ των ονείρων μου απ τον χλιδάτο καναπέ μου.Κουράστηκα να τρέχω στις καφετέριες γύρω απ το γήπεδο...
Κλαιωkataramenos5 έγραψε:Ιβανε φέρε μια φοράκλα, 2 χαφ, 1 CB κι ένα αριστερό εξτρέμ κι απο το πάνω ράφι ετσι? Δε θέλω τσιγκουνιές.Για να μπορέσω κι εγώ επιτέλους να βάλω nova (αλλιώς τι νόημα έχει) και να καμαρώνω τον ΠΑΟΚ των ονείρων μου απ τον χλιδάτο καναπέ μου.Κουράστηκα να τρέχω στις καφετέριες γύρω απ το γήπεδο...

Εισαι απίστευτος και δηλητηριωδης ......ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣkataramenos5 έγραψε:Ιβανε φέρε μια φοράκλα, 2 χαφ, 1 CB κι ένα αριστερό εξτρέμ κι απο το πάνω ράφι ετσι? Δε θέλω τσιγκουνιές.Για να μπορέσω κι εγώ επιτέλους να βάλω nova (αλλιώς τι νόημα έχει) και να καμαρώνω τον ΠΑΟΚ των ονείρων μου απ τον χλιδάτο καναπέ μου.Κουράστηκα να τρέχω στις καφετέριες γύρω απ το γήπεδο...
Καλα σου λεει ο μπαρμπακατkataramenos5 έγραψε:Ιβανε φέρε μια φοράκλα, 2 χαφ, 1 CB κι ένα αριστερό εξτρέμ κι απο το πάνω ράφι ετσι? Δε θέλω τσιγκουνιές.Για να μπορέσω κι εγώ επιτέλους να βάλω nova (αλλιώς τι νόημα έχει) και να καμαρώνω τον ΠΑΟΚ των ονείρων μου απ τον χλιδάτο καναπέ μου.Κουράστηκα να τρέχω στις καφετέριες γύρω απ το γήπεδο...
Αντι να κανονιζεις για χριστουγεννιατικα ρεβεγιον με Βανδη και Ροκκο χτυπα εκει ΜΙΑ ΦΟΡΑΚΛΑ και εναν ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ μπας και οι 30 τελικες γινουν 10 γκολ