Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

paok87 έγραψε:

Έλα φίλε.
6η αγ. ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 0-0 (Οκτώβρης) , 11 αγων. ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 0-0 (Νοέμβρης)
...........
προωθήσεις του Κοντρέρας(!!). Ναι αυτός ο άμπαλος που δεν γούσταρε τον Μπόλονι. Που έκανε επίτηδες λάθη να βλάψει την ομάδα. Που πέθανε ο πατέρας του και γύρισε να παίξει.
..........
Τελοσπάντων είναι όπως τα λέτε, δε θέλουμε να δούμε.
Είναι εμφανές οτι δε βλέπετε ούτε τα προφανή και βγάζετε λάθος συμπεράσματα οπότε τι να συζητάμε..

Είπαμε να κάνουμε τουμπέκα και να καταπιούμε την αγανάκτηση μας μ αυτά που βλέπουμε απ τον ΓΔ ,μιάς και το ζήτησε ο Ιβάν αλλα όταν γράφετε τέτοια πράγματα:
paok87 έγραψε: τη στιγμή που ο τελευταίος πριν τον Δώνη ήταν ο Σάντος. Β
μας φιτιλιάζετε άγρια.Σβηστε τα κάποιος για τι το μαμήσαμε πάλι το τόπικ (sorry) και δε κάνουμε και καλό με τέτοια κουβέντα.

Υγ Μ αρεσε που συμβούλευα και κάποιον για τα νεύρα του.. ;)
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Μου αρέσει που κάποιοι μιλάτε για εμπαθεια μερικών προς το Δώνη.

Το παραπάνω που έγραψε ο paok87......που το το 87 μάλλον είναι η ημερομηνία γέννησης του.........είναι ότι πιο άρρωστο.....ναι άρρωστο έχω διαβάσει....οχι απλά εμπαθές προς το πρόσωπο του Μπόλονι.

Και γω κάνω του μπέκα ........σε μερικά....αλλά με αυτά που διαβάζω απο τον paok87...πραγματικά αναρωτιεμαι....αν χει δει μπάλα αυτό το παιδί ποτέ του.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

+19260000000000000000000000000000000000000000000000000000
Δεν απάντησα στον πιτσιρίκο γιατί θα χάσω την ώρα μου να γράφω!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τρί 12 Φεβ 2013, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Νικο, παράθεση ποστ μόνο όταν μεσολαβεί έστω ένα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από eorptol »

Argonaut4 έγραψε:Μου αρέσει που κάποιοι μιλάτε για εμπαθεια μερικών προς το Δώνη.

Το παραπάνω που έγραψε ο paok87......που το το 87 μάλλον είναι η ημερομηνία γέννησης του.........είναι ότι πιο άρρωστο.....ναι άρρωστο έχω διαβάσει....οχι απλά εμπαθές προς το πρόσωπο του Μπόλονι.

Και γω κάνω του μπέκα ........σε μερικά....αλλά με αυτά που διαβάζω απο τον paok87...πραγματικά αναρωτιεμαι....αν χει δει μπάλα αυτό το παιδί ποτέ του.
Ε και αυτό τις σημαίνει; ότι δεν υπάρχει εμπάθεια; εδώ για τον καιρό λέμε και κάποιοι βρίσκουν ευθύνες βαριές του δωνη και γι αυτό, τι να λέμε τώρα....άσε που οι περισσότεροι εδώ θεωρούν τους εαυτούς τους λίγο καλλίτερους από τον μουρινιο.... Εγώ πάντως είμαι αμπαλος απο τους λίγους αμπαλους αυτού του φόρουμ και ας βλέπω τον ΠΑΟΚ από το 1972 :) :)
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Εχω την εντύπωση οτι τον βλέπεις απο το 1968.

Γυρω γύρω όλοι........εσύ συμφωνείς με το ποστ του paok87 δηλαδή......για να μη ξεχάσουμε και αυτα που ξέρουμε!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εορπτολ! Εγώ προσωπικά παραδέχτηκα ότι ξεκίνησα αρχικά προκατηλλημένος και εξήγησα τους λόγους σε προηγούμενα ποσταρίσματα!!! Αυτό δεν έχει να κάνει με εμπάθεια!!! Κάνω κριτική και όπως και πολλοί εδώ μέσα μάλλον αυστηρή!!! Μια φορά είπα ότι ο δώνης δεν είναι προπονητής και το πήρα πίσω γιατί αυτό ειναι όντως εμπάθεια!!!
Τώρα απλά δηλώνω ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και τους στόχους που μια τέτοια ομάδα πρέπει να έχει!!!
Στο χέρι του είναι να μας διαψεύσει όλους !!!!
Α! και το κατά καιρούς χιούμορ μην το πάιρνεις πάντα της μετρητής....
Αλλό να τον έχουμε στην μπούκα (φυσικό αφού αυτός είναι ο ενενεργεία προπονητής και από αυτόν περιμένουμε και έχει δώσει και πάμπολλα δικαιώματα) και άλλο εμπάθεια!!!!
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

πως λένε το σκυλί του Δώνη?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

:grin:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ του ρίχνω ευθύνες, γιατί ήρθε από τον Ιούνη στην ομάδα και μάιλστα πολύ πριν την προετοιμασία.
Είχε χρόνο να τα προσέξει όλα. Από προπονητικό μέχρι και το τελευταίο μηχάνημα για βάρη.
Επίσης μας φορτώθηκε όλο το επιτελείο του με το οποίο δουλεύει πάνω από 7 χρόνια όπως έχει πει.
Και όμως τώρα κάθονται και σκέφτονται πως θα αντιμετωπίσουν μία θλάση β' βαθμού.
Ο ίδιος δήλωσε για το επιτελείο του και η διοίκηση την ίδια γραμμή περνούσε.
Και στην τελικήεφόσον είναι αλήθεια αυτά περί ευχελαίου, τότε πιστεύω ότι ρίχνουν λευκή πετσέτα
και στρέφονται στο υπερφυσικό! Αυτό δεν είναι δουλειά.

Πότε πάει να παρακολουθήσει την β' ομάδα, πότε οργανώνει συζήτηση με τον προπονητή της β' ομάδας;
Πράγματα που τα έχουμε ζήσει λέω. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καλύτερο προπονητικό και καλύτερα εδάφη και δεν παθαίνει θλάσεις; ή μήπως είναι πιο ζεστό το κλίμα και δεν παγώνει το έδαφος;

Στην τελική θλάσεις πέρισυ παθαίναν 33χρονοι και άνω ως επί τω πλείστω.
Φέτος 22χρονοι την πατάνε πανεύκολα.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Πρεπει να φύγει....ειναι επικίνδυνος!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Αλίμονο αν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό.
Argonaut4, η πιθανότητα να καταλαβαίνουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο και τη νοοτροπία πάνω σε αυτό , σού πέρασε ποτέ από το μυαλό; Όσο για το ποστ σου, κατάχρηση εξουσίας φίλε.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Η πιθανότητα να καταλαβαίνουμε διαφορετικά την έννοια εξουσία σου πέρασε απο το μυαλό?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Άστο Ιάσωνα .Θα δούμε πόσοι απ αυτούς που μας κατηγορούν για εμπάθεια τώρα θα κράζουν με το χειρότερο τρόπο τον ΓΔ αν γίνει κάνα κλαρίνο στο κύπελο ή τα πλει όφ.Εύχομαι να μή το μάθουμε ποτέ αλλα εμένα αυτός είναι ο φόβος μου.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Οι θλάσεις δεν ήταν μόνο με τον Γιώργο Δώνη ούτε με τον Μπόλονι. Θυμηθείτε και την τελευταία χρονιά του Σάντος. ;)
Όσο αφορά το πρόβλημα καθεαυτό δεν ξέρω ποιος έχει την ευθύνη(προπονητής,γιατροί,καιρός,κλπ κλπ) . Το πρόβλημα εδώ όμως είναι στο πού ρίχθηκαν τις ευθύνες. Πέρσυ έφταιγε ο προπονητής,φέτος τα πάντα γύρω μας,του χρόνου μπορεί να φταίει ο ανάστροφος Ερμής.

ΥΓ. Χαλαρώστε ρε παιδιά. Μία άποψη διαφορετική είπε ο άνθρωπος. ;)
ΥΓ.2 Πού χάθηκες ρε 87αρη ; :D
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

kataramenos5 έγραψε:Άστο Ιάσωνα .Θα δούμε πόσοι απ αυτούς που μας κατηγορούν για εμπάθεια τώρα θα κράζουν με το χειρότερο τρόπο τον ΓΔ αν γίνει κάνα κλαρίνο στο κύπελο ή τα πλει όφ.Εύχομαι να μή το μάθουμε ποτέ αλλα εμένα αυτός είναι ο φόβος μου.

πως και πως το περιμενεις ενα τετοιο κλαρινο....
στην γωνια...
τοτε θα βγεις περηφανα και θα μας πεις...
σας τα ελεγα.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”