K_geo έγραψε:ΑΡΧΗΓΟΣ.
33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Μόνιμο πουλέν εδώ και χρόνια, νομίζω πια οτι με ασφάλεια μπορώ να πω οτι έχεις ανέβει επίπεδο και αγωνιστικά, αλλά κυρίως ηγετικά.
Για μένα βασικός φορ και αρχηγός δικαιωματικά. Δεν θυμάμαι τα πόσα τεμάχια έχεις φτάσει και φέτος, ούτε τα πόσα θα φτάσεις με 6 ματς ακόμα. Εγώ από το φορ μου θέλω τα τεμάχια που καίνε, στα ντέρμπυ, εντός και εκτός, και εσύ αυτό κάνεις, με προτίμηση στους λιμανίσιους κόλπους, κάτι που καθόλου, μα καθόλου δεν με ενοχλεί. Είναι πολλές που θέλουν γεύση από το ριπαπά σου, αλλά ορθώς προτεραιότητα έχουν οι κόκκινες λέρες.
Οτι θα έτρωγες κάρτα το είχα 500% σίγουρο, πέρα από το αγωνιστικό, κυρίως στεναχωριέμαι γιατί ξέρω πόσο θέλεις και αξίζεις να παίξεις τελικό, εσύ μας πήγες εκεί. Μην ανησυχείς όμως, θα παίξουν και για σένα οι άλλοι.
Για μένα βασικός φορ και αρχηγός δικαιωματικά. Δεν θυμάμαι τα πόσα τεμάχια έχεις φτάσει και φέτος, ούτε τα πόσα θα φτάσεις με 6 ματς ακόμα. Εγώ από το φορ μου θέλω τα τεμάχια που καίνε, στα ντέρμπυ, εντός και εκτός, και εσύ αυτό κάνεις, με προτίμηση στους λιμανίσιους κόλπους, κάτι που καθόλου, μα καθόλου δεν με ενοχλεί. Είναι πολλές που θέλουν γεύση από το ριπαπά σου, αλλά ορθώς προτεραιότητα έχουν οι κόκκινες λέρες.
Οτι θα έτρωγες κάρτα το είχα 500% σίγουρο, πέρα από το αγωνιστικό, κυρίως στεναχωριέμαι γιατί ξέρω πόσο θέλεις και αξίζεις να παίξεις τελικό, εσύ μας πήγες εκεί. Μην ανησυχείς όμως, θα παίξουν και για σένα οι άλλοι.
- sourmenetes
- Moderator
Ο κλαους του 2ου μισου της χρονια αξιζει και πρεπει να ειναι αρχηγος του ΠΑΟΚ...
Αυτος ο Κλαους ομως...
Αυτος ο Κλαους ομως...
sourmenetes έγραψε:Ο κλαους του 2ου μισου της χρονια αξιζει και πρεπει να ειναι αρχηγος του ΠΑΟΚ...
Αυτος ο Κλαους ομως...
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΝΤΕΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΩ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΠΟΣΤ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΛΑΟΥΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ
ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΗΓΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΕΛΙΚΟ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 4 ΓΚΟΛ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΤΡΟΠΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ
- GiorgosAtha
Νομίζω πως σου οφείλω μια τεράστια...
Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η
για τις φορές που σε έχω κράξει...

Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η
για τις φορές που σε έχω κράξει...

- kataramenos5
Σε 10 μέρες θα πρέπει να στηριχτούμε σ εναν άλλο "άμπαλο" ,"πρωην ποδοσφαιριστή"POWER-4- έγραψε: ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΝΤΕΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ
για να σηκώσουμε το μαστραπά.Πώς τα φέρνει η ρ@@φιανα η ζωή.
- john4serres
Μπράβο ρε μεγαλε
Απο πουλεν στο αλκαζαρ και μετα στο ael fc arena
Tωρα αρχηγος , με 2 γκολαρες στους ημιτελικους !!!

Απο πουλεν στο αλκαζαρ και μετα στο ael fc arena
Tωρα αρχηγος , με 2 γκολαρες στους ημιτελικους !!!

- trel@menos
ετσι. στην αρχη της χρονιας δεν ηταν καλος. δεν ειναι κακο να το αναφερουμε. ουτε αναιρει την τεραστια προσφορα του.sourmenetes έγραψε:Ο κλαους του 2ου μισου της χρονια αξιζει και πρεπει να ειναι αρχηγος του ΠΑΟΚ...
Αυτος ο Κλαους ομως...
ομως σε ολα τα μεγαλα παιχνιδια ειναι εκει. ουσιαστικα μονος του μας πηγε τελικο.
κριμα που ενα @ρχιδι του τον στερει.
- Sick Bastard
Σε ποιόν αναφέρεσαι;kataramenos5 έγραψε:Σε 10 μέρες θα πρέπει να στηριχτούμε σ εναν άλλο "άμπαλο" ,"πρωην ποδοσφαιριστή"POWER-4- έγραψε: ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΝΤΕΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ
για να σηκώσουμε το μαστραπά.Πώς τα φέρνει η ρ@@φιανα η ζωή.
Στον Νίνη;
Στον Σπυρόπουλο;
- Ekatnetworkltd
- kataramenos5
Χθες τον σηκώσαμε στα χέρια.Πέρσι τέτοια εποχή τον κυνηγούσαμε να τον δείρουμε.Άβυσσος..
Oxi άβυσσος, αλλα αμπαλιαση, οπως λέμε ηλίαση, ενα τέτοιο πράγμα.kataramenos5 έγραψε:Χθες τον σηκώσαμε στα χέρια.Πέρσι τέτοια εποχή τον κυνηγούσαμε να τον δείρουμε.Άβυσσος..
δεν ξέρω τι προπόνηση κάνει, αλλά το άλμα του το έχει βελτιώσει πάρα πάρα πολύ.
πλέον πηδάει στο θεό
στη φάση του γκολ, λέω "δεν τη φτάνει με τίποτα"
και ο σκύλος τη βάζει και στο πλεχτό
θεωρώ ότι η αγωνηστική του άνοδος, οφείλεται κυρίως σε αλλαγή νοοτροπίας
1000 μπράβο
πλέον πηδάει στο θεό
στη φάση του γκολ, λέω "δεν τη φτάνει με τίποτα"
και ο σκύλος τη βάζει και στο πλεχτό
θεωρώ ότι η αγωνηστική του άνοδος, οφείλεται κυρίως σε αλλαγή νοοτροπίας
1000 μπράβο