Φανέλα ΠΑΟΚ
- john4serres
- pirate_salonica
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Πάντως ανέβηκαν τα.. σορτσάκια (έλεος) των νέων εμφανίσεων στη σελίδα της μπουτίκ και απ'ότι φαίνεται η τρίτη έχει ένα μεγάλο... φάουλ. Το σήμα είναι άσπρο/μπλε!

Μπορεί να είμαι εγώ ο παράξενος... αλλά ΠΑΟΚτσήδικος δικέφαλος που δεν είναι ασπρόμαυρος? Ποτς γκένειν αυτό?

Μπορεί να είμαι εγώ ο παράξενος... αλλά ΠΑΟΚτσήδικος δικέφαλος που δεν είναι ασπρόμαυρος? Ποτς γκένειν αυτό?
- john4serres
Μπορει να ειναι του τερματοφυλακα.
Οσο για το σημα στην μπλε, προσωπικα δεν εχω προβλημα.
Παικταραδες να την φορανε.
Οσο για το σημα στην μπλε, προσωπικα δεν εχω προβλημα.
Παικταραδες να την φορανε.
- pirate_salonica
Πολύ πιθανά είναι "photo-shop-ικό" λάθος βρε...
Προσωπικά το αποκλείω να έγινε τέτοια πατάτα με γαλανόλευκο Δικέφαλο...

Προσωπικά το αποκλείω να έγινε τέτοια πατάτα με γαλανόλευκο Δικέφαλο...

- pirate_salonica
Ρε συ goran δε φαίνεται για φώτοσοπ όμως... πάντως ήθελα δεν ήθελα (ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ) μας βρήκα κάτι να ασχολούμαστε μέχρι την παρουσίαση 

- pirate_salonica
- GiorgosAtha
Καταρχήν το σήμα στην εικόνα είναι ασημί-μπλε... και όχι άσπρο-μπλέ.
Και δεύτερον από την ραφή και το μέρος κατά πάσα πιθανότητα είναι στυλιστική πουστίτσα στο μπράτσο και όχι το κανονικό σήμα στο στήθος... κάτι σαν trademark. Εξού και το ασημί χρώμα.
Η ραφή μοιάζει σαν αυτή την γραμμή που κατεβαίνει από τον λαιμό στους ώμους και το μανίκι, όπου τελειώνει σε ανάποδο V. Ενώ φαίνεται και η -και πάλι- ιταλική στυλιστική πουστίτσα με το λάστιχο στο μπράτσο.
Ή αντίστοιχα μπορεί να είναι στο σορτσάκι του τέρματα... με την ραφή από την μέση στο μπούτι.
Τα παραπάνω είναι προϊόντα της φαντασίας μου... ούτε ξέρω πως είναι οι νέες φανέλες.
Και δεύτερον από την ραφή και το μέρος κατά πάσα πιθανότητα είναι στυλιστική πουστίτσα στο μπράτσο και όχι το κανονικό σήμα στο στήθος... κάτι σαν trademark. Εξού και το ασημί χρώμα.
Η ραφή μοιάζει σαν αυτή την γραμμή που κατεβαίνει από τον λαιμό στους ώμους και το μανίκι, όπου τελειώνει σε ανάποδο V. Ενώ φαίνεται και η -και πάλι- ιταλική στυλιστική πουστίτσα με το λάστιχο στο μπράτσο.
Ή αντίστοιχα μπορεί να είναι στο σορτσάκι του τέρματα... με την ραφή από την μέση στο μπούτι.
Τα παραπάνω είναι προϊόντα της φαντασίας μου... ούτε ξέρω πως είναι οι νέες φανέλες.

παντος η ασπρομαυρη μαλλον θα εχει χρυσο μεσα γιατι στο σορτσακι υπαρχει χρυση πινελια
εγω ξερω ενα μελος του φορουμ που εχει ηδη παρει οχι απλα τη φετινη, αλλά και αυτή που θα φοράμε του παραχρόνου.
Είναι από το χωριό; Δεν τον ξέρουμε;K_geo έγραψε:εγω ξερω ενα μελος του φορουμ που εχει ηδη παρει οχι απλα τη φετινη, αλλά και αυτή που θα φοράμε του παραχρόνου.

Σορτσάκι είναι φίλε αλλά λογικά και στη φανέλα έτσι θα είναι, είναι της μόδας στις δευτεροτρίτες φανέλες να αλλάζουν το σήμα. Κακώς πάντως.GiorgosAtha έγραψε:Καταρχήν το σήμα στην εικόνα είναι ασημί-μπλε... και όχι άσπρο-μπλέ.
- pirate_salonica
Και καλά για να ταιριάζουν με τα χρώματα της φανέλας... η Τσέλσι π.χ. το κάνει εδώ και χρόνια,η Ρεάλ στις 3 τελευταίες σεζόν το έκανε και αυτή,η Μάντσεστερ πέρσι στην τρίτη και φέτος στη δεύτερη κτλ.