καποια πραματα δεν εχουν να κανουν με το αν υπαρχουν και αλλοι που συμφωνουν μαζι σου φιλε ντιμ...πραγματικα απορω αν δεν μπορεις να κατανοησεις οτι το φορουμ γινεται μ@υνι καθε φορα μετα τα σχολια σου η το παιζεις τρελιτσα? βριζεις τον προπονητη του ΠΑΟΚ, εχεις παρει σβαρνα τα τοπικ και κατα καποιον περιεργο τροπο το μονιμο συμπερασμα ειναι οτι ο τουντορ ειναι για τον πεο, και οχι μονο δεν εχεις απαντησει σοβαρα σε ενα επιχειρημα αλλα επιμενεις οτι εσυ στηριζεις το 'κραξιμο' σε επιχειρηματα ενω οι αλλοι πανε και καλα να δημιουργησουν κλιμα εναντιον σου....δεν με νοιαζει αν εχεις ενα εκατομμυριο ποστ και εγω ελαχιστα αλλα πιστεψε με συμπεριφορες σαν και τις δικες σου ειναι που κανουν καποιους να μην θελουμε να συμμετεχουμε στο φορουμ και απλα να διαβαζουμε...αλλα φτανει πια, και η υπομονη εχει τα ορια της....και μην ακουσω δικαιολογιες οτι λες και μια κουβεντα παραπανω πανω στα νευρα σου... αν ειναι ολοι να αρχιζουμε τα γ@μωσταυριδια μολις εκνευριζομαστε, και μαλιστα οταν ακομα και στα 'ηρεμα σου' η συμπεριφορα σου ειναι απαραδεκτη....εγω δεν δεχομαι να λεει καποιος γ@μωκροατη τον προπονητη του ΠΑΟΚ, ουτε τσοπανη, ουτε τιποτα αλλο...και οπως αποσο διαβασα ζητουσες μπαν σε οσους εβριζαν τον σαλπι, ετσι και εγω εκανα αναφορα στο ποστ σου γιατι πραγματικα εχεις ξεφυγει... το να παραδεχεσαι οτι δεν πας τον τουντορ, και να συνεχιζεις να εισαι τοσο εμμονικος ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ενω σου λενε εκατο ατομα να το παρεις αλλιως, πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω...καταλαβαμε την αποψη σου αλλα σε παρακαλω παρε παραδειγμα απο αλλα φοβερα ποστ παιδιων που κανουν κριτικη με πραγματικα επιχειρηματα, χωρις ειρωνιες , βρισιες, προκαταληψεις και αντιπαθειες...και καταλαβε επιτελους οτι εγω, και πιστευω αρκετα αλλα παιδια, με το να στηριζουμε τουντορ και να αντιδραμε απεναντι σου δεν ειμαστε ουτε χειροκροτητες, ουτε yes men, ουτε μικραινουμε τον ΠΑΟΚ επειδη ριχνουμε τον πηχη....εχουμε μια αλλη οπτικη και αν δεν μπορεις να την σεβαστεις, σε ενημερωνω οτι μπορω και εγω να σπαμαρω εκατο τοπικ τη μερα υποστηριζοντας απο τον τουντορ μεχρι τον ταπητα της μεσημβριας....Dimg4 έγραψε:Ειμαι λαθος και σου λενε τι θα γινει με αυτον.... Αντιπερα οχθη. Εισαι εσυ λαθος οποτε τι θα γινει με σενα?![]()
Καταλαβαινεις πως το λεω?
ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι, και ολοι θελουμε το καλο της ομαδας(εκτος απο τον αθενς χεχε), διαφωνουμε στον τροπο που νομιζουμε οτι θα προοδευσει η ομαδα, αλλα αυτο δεν σου δινει κανενα δικαιωμα ουτε να βριζεις τον προπονητη του ΠΑΟΚ, ουτε να μας επιβαλλεις την αποψη σου και στην τελικη ουτε να μας ανεβαζεις την πιεση διακοσια!κατανοησε επιτελους οτι εχουμε ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, αλλα σε αλλα εισαι τελειως φαουλ και πρεπει να το καταλαβεις...
σορρυ για το οφτοπικ και που εκανα το ποστ τοσο προσωπικο για τον ντιμ, αλλα νομιζω οτι ολοι μας μπορουμε να κανουμε την αρχη ωστε να βελτιωθει η κατασταση γυρω απο την ομαδαρα μας...αρνουμαι να δεχτω οτι μετα απο αυτο το ματς με βαζελο, και ενω ακομα και με ομαδαρες στο παρελθον εκανες κλαρινα στην εδρα τους καποιοι βαζουν τον εγωισμο τους πανω απο την ομαδα και δεν μπορουν να πουν μια ειλικρινα καλη κουβεντα για τον ΠΑΟΚ.....