Pepermint έγραψε:και το πρόβλημα είναι ότι όλοι...το βλέπουν έτσι
και οι σοβαροί παίκτες μας...και οι χάβαλοι
ένα μπουρδέλο είμαστε
ούτε όραμα
ούτε στρατηγική
ούτε στόχοι
τουτέστιν Βρύζας-Ζαγοράκης....φέρουν τεράστιες ευθύνες
μαθαίνουν όμως είπαμε...μάλλον μαθαίνει
και επειδή το μη χείρον βέλτιστον σκάστε και κολυμπήστε....στα απόνερα
συμφωνουμε αδερφε... αλλα αλλο να μαθαινει ο Ζαγορ ...και αλλο να μαθαινει και ο Χαβος, ο Σβουρας, ο Δερμι , το καθε καρυδιας νεο καρυδι που βαλανε μεσα (απο σκαουτερ μεχρι και εγω δεν ξερω τι...) ..ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΓΙΝΑΜΕ...
PABLO respect γιατι φορας παντελονια... αν η διοικηση βαζει τον Χαβο!!!!!! να μας κατεβασει να παιξουμε με την Βιγιερεαλ (γιατι δεν εχει αλλη λυση!!!) ... ο Χαβος!!!!!! σαν ανεκδοτο μου ακουγετε... και τελικα, μαλωνει με τον Garcia γιατι του ειπε να παιξει σε θεση, που και ο Σαντος ΑΠΕΤΥΧΕ... αν ο συμπαθητικος μας τεχνικος διευθ. δεν εχει εμπειριες και προσπαθει να βγαλει ακρη με ατομα οπως ο Γκαρσια...ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!
δηλαδη αν σας ελεγα περυσι, οτι του χρονου ...
1. θα παιζουμε με την Βιγιερεαλ...με προπονητη τον Χαβο.
2. Ο Σβουρας μας, θα ειναι ο τεχνικος διευθυντης της ομαδας.
3. Τα αποδυτηρια μας θα ηταν μπουρδελο.
4. σε καθε αγωνα θα τρωγαμε γκολ
5. Σκαουτερ τον..ποιον ????????
6. θα ειμασταν τεχνικα ανοργανωτοι στο παιχνιδι μας
7. θα περναμε Σαπλι, Ελ ζαρ ...και δεν θα μπορουσαμε να βαλουμε γκολ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ...ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΟΥ........
καιρος να σταματησουν οι πειραματισμοι θεσεων, με παιχτες κολονες στην ομαδα. δηλαδη τι θελαμε???
ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο GARCIA ΤΟΝ Μ@ΛΑΚΑ????? να εβαζε νερο στο κρασι του???? εδω ολοι τον κυνηγουσαν να τον φανε και δεν το εκανε.γι'αυτο τον γουσταρουμε..γιατι ειναι παντελονατος... και τωρα τον κραζουμε γιατι δεν εκανε πισω??? και γιατι πληρωνετε θα επρεπε να κανει πισω??? χεσμενα τα εχει τα λεφτα μας αδερφια ο τυπαρας... την καβλα του βγαζει με την τρελα μας... 350000 οπου και να παει θα τα παρει...
και τωρα εχουμε
ακομη ενα θεριο ανημερο στα αποδυτηρια... αντε να δουμε....