+++++VfB v2 έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όταν σκοντάφτει ο ΠΑΟΚ με τέτοιες ομάδες, είναι ξεφτίλα και μαύρη σελίδα.
Όταν το κάνουν οι 3 της Αθήνας, σύμφωνα με τους ΠΑΟΚτσήδες είναι στημένο, είναι διαιτησία, έπαιξαν καλά οι άλλοι, είχαν απουσίες. Μόνο ο ΠΑΟΚ είναι μ@λ@κ@ς άμα δεν κερδίσει τις Καλλιθέες της Super League.VfB v2 έγραψε:Μία ακομή διαιτησία 100 0 υπερ του γαύρου και δεν κουνιέται φίλο. Ωραια πράματα. Αντε, με γεια η καινούργια μας παράγκα. Δεν πηράζει, θα το καταλάβετε μια και καλά την άνοιξη.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Ποιος ρε; Ο Βασκος κονκισταδορ; Που λυνει προβληματα και κερδιζει συνεχεια με νεους μεσα; Που εχει παρει την ταυτοτητα του Ρουμανου; Που μας εχει αφησει τοσους βαθμος πισω σε Ευρωπη και Πρωταθλημα; Που ζητησε πρωτο παικτη τον Ελ Κααμπι και σταξαν 2.5 μυρια τον χρονο και τον κρατησαν ενω ο Ρουμανος ζητησε τον Μειτε και του φεραν τον Μπακαγιοκο; Που του φεραν παικτη βασικο στην Πορτο 15 μυρια μεσω θυγατρικης στην Πρεμιερ και εσυ πηρες τον Κολει; Που τον κουβαλαει στην πλατη η διαιτησια και εσυ εισαι πρωτος σε πεναλτι κατα;VfB v2 έγραψε:Διαιτησία βγαλμένη απο εποχές παράγκας και έφερε χ ο προπονηταράς.
Ε ναι
Στο μεταξυ μας ματς οντως πηρε την ταυτοτητα του Λουτσεσκου παντως, ο δικος μας εκανε λαθος που κατεβασε αδυναμο κεντρο και ειδικοτερα η χρησιμοποιηση Μπακαγιοκο αποδειχτηκε μοιραια.
Παντως το πρωταθλημα ειναι μαραθωνιος τον οποιο θεωρω θα κερδισουμε εμεις.
Παντως το πρωταθλημα ειναι μαραθωνιος τον οποιο θεωρω θα κερδισουμε εμεις.
- Σουριναμέζος
Όπως σκεφτόμαστε εμείς ότι είναι αμαρτία να μην είμαστε στο +4 έχοντας αποφύγει τις ακραίες γκέλες, το ίδιο σκέφτονται και όλοι οι υπόλοιποι για τις δικές του γκέλες. Προσήλωση σε κάθε αγώνα, ψυχραιμία σε νέες γκέλες και υποστηρίξη σε όσους φοράνε την φανέλα για να έρθει το back to back
- thomas Murg
Μπήκα στο γάβρικο τουίτερ, ΟΚ Χ τώρα, και ένα έχω να πω:
Η γκρίνια και η μιζέρια εδώ μέσα μου φάνηκε σαν παράπονο νηπίου που κατουρήθηκε επάνω του. Κράζουν τους πάντες οι γάβροι!
Η γκρίνια και η μιζέρια εδώ μέσα μου φάνηκε σαν παράπονο νηπίου που κατουρήθηκε επάνω του. Κράζουν τους πάντες οι γάβροι!
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Τι να πούμε για την - πρώην - διαστημική Manchester City;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όταν σκοντάφτει ο ΠΑΟΚ με τέτοιες ομάδες, είναι ξεφτίλα και μαύρη σελίδα.
Όταν το κάνουν οι 3 της Αθήνας, σύμφωνα με τους ΠΑΟΚτσήδες είναι στημένο, είναι διαιτησία, έπαιξαν καλά οι άλλοι, είχαν απουσίες. Μόνο ο ΠΑΟΚ είναι μ@λ@κ@ς άμα δεν κερδίσει τις Καλλιθέες της Super League.
Α και όταν χάνει η Real ή η Bayern σε κανένα κύπελλο από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.
- PAOKevolution
@Marsantos , @karpoyza, @Jean.
Αγαπητοί μου. Έχετε κάνει μεγάλες και ωραίες συζητήσεις για την κούραση των παικτών, το πρόγραμμα και τις αποδόσεις τους.
Μπορείτε να μου ξεδιαλύνετε, πως γίνεται ο Ροντινέι του γαύρου, να βγάζει σερί ματς, είτε ώς δεξιός μπακ, είτε ως εξτρέμ κτλπ;
Και βλέπουμε να βγάζει τρεξίματα. 32 χρονών είναι.
Ουσιαστικά είναι αναντικατάστατος.
Αγαπητοί μου. Έχετε κάνει μεγάλες και ωραίες συζητήσεις για την κούραση των παικτών, το πρόγραμμα και τις αποδόσεις τους.
Μπορείτε να μου ξεδιαλύνετε, πως γίνεται ο Ροντινέι του γαύρου, να βγάζει σερί ματς, είτε ώς δεξιός μπακ, είτε ως εξτρέμ κτλπ;
Και βλέπουμε να βγάζει τρεξίματα. 32 χρονών είναι.
Ουσιαστικά είναι αναντικατάστατος.
Φίλε Paokevolution καλημέρα.
Όλα όσα γράφουμε ισχύουν για όλους πλην Ροντινέι..
Πραγματικά κι εγώ με αυτόν τον παίκτη απορώ.
Για να πούμε όμως την αλήθεια κι αυτός εχθές ήταν απλός περιπατητής. Έδειχνε ψόφιος και φάνηκε από τη φάση στις καθυστερήσεις.
Να σου πω τη δικιά μου εξήγηση αν και ο Καρπουζάς είναι ο ειδικός. Εγώ απλά θα αμπελοφιλοσοφήσω.
Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μπορούν να παίζουν non stop. Τέτοιους είχαμε κι εμείς. Ο Αουγκούστο ας πούμε μπορούσε να το κάνει. Ο Μάτος το ίδιο.
Πρόσεξε και οι 3 που ανέφερθηκαν είναι Βραζιλιάνοι.
Τι έχω παρατηρήσει σε αυτούς. Υπάρχουν μεγάλα διαστήματα στο παιχνίδι που απλά υπάρχουν μέσα στο γήπεδο. Δεν σπαταλάνε ούτε κόκκο ενέργειας. Νομίζω πως ξέρουν απίστευτα πως να κάνουν διαχείριση των δυνάμεων τους.
Σου έδωσε ποτέ ο Μάτος ή σου δίνει ο Ροντινέι την αίσθηση πως είναι σκυλιά του πολέμου; Τρέχουν πάντα τόσο όσο. Και όταν σφίξουν τα γάλατα είναι πάντα εκεί που πρέπει και όπως πρεπει.
Θυμάμαι δεκάδες φορές τον Μάτος να είναι άφαντος. Και όταν όλη η ομάδα κόλλαγε, έλεγε, φέρτε τη μπάλα να τους περάσω όλους. Αυτό όμως το έκανε όταν χρειαζόταν. Μπορεί για 70 λεπτά απλά να περπάταγε και να έχωνε καμιά ξώφαλτση αγκωνιά στον αντίπαλο στέλνοντάς του κατάλληλο μήνυμα.
Αυτή είναι η δική μου εξήγηση. Κάποιοι έμπειροι παίκτες ξέρουν να κάνουν άψογη οικονομία δυνάμεων και απλά με την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτουν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στις στιγμές που χρειάζεται.
Να σου πω ένα τελευταίο παράδειγμα. Άλλος ένας βραζιλιάνος. Ο Τάισον. Τον έχεις δει σε μικρό ματς να κάνει πάνω από 5 κούρσες; Απλά παίρνει τη μπάλα και τη μοιράζει. Άντε να βρει ένα κενό και να τρέξει 5 μέτρα και να τη δώσει. Την διάρκεια της έντασης όμως που έβγαλε με την Φερεντσβάρος θα τη δούμε ξανά ή με καμιά άεκ στον επαναληπτικό ή με Σλάβια.
Όλα όσα γράφουμε ισχύουν για όλους πλην Ροντινέι..

Πραγματικά κι εγώ με αυτόν τον παίκτη απορώ.
Για να πούμε όμως την αλήθεια κι αυτός εχθές ήταν απλός περιπατητής. Έδειχνε ψόφιος και φάνηκε από τη φάση στις καθυστερήσεις.
Να σου πω τη δικιά μου εξήγηση αν και ο Καρπουζάς είναι ο ειδικός. Εγώ απλά θα αμπελοφιλοσοφήσω.
Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μπορούν να παίζουν non stop. Τέτοιους είχαμε κι εμείς. Ο Αουγκούστο ας πούμε μπορούσε να το κάνει. Ο Μάτος το ίδιο.
Πρόσεξε και οι 3 που ανέφερθηκαν είναι Βραζιλιάνοι.
Τι έχω παρατηρήσει σε αυτούς. Υπάρχουν μεγάλα διαστήματα στο παιχνίδι που απλά υπάρχουν μέσα στο γήπεδο. Δεν σπαταλάνε ούτε κόκκο ενέργειας. Νομίζω πως ξέρουν απίστευτα πως να κάνουν διαχείριση των δυνάμεων τους.
Σου έδωσε ποτέ ο Μάτος ή σου δίνει ο Ροντινέι την αίσθηση πως είναι σκυλιά του πολέμου; Τρέχουν πάντα τόσο όσο. Και όταν σφίξουν τα γάλατα είναι πάντα εκεί που πρέπει και όπως πρεπει.
Θυμάμαι δεκάδες φορές τον Μάτος να είναι άφαντος. Και όταν όλη η ομάδα κόλλαγε, έλεγε, φέρτε τη μπάλα να τους περάσω όλους. Αυτό όμως το έκανε όταν χρειαζόταν. Μπορεί για 70 λεπτά απλά να περπάταγε και να έχωνε καμιά ξώφαλτση αγκωνιά στον αντίπαλο στέλνοντάς του κατάλληλο μήνυμα.
Αυτή είναι η δική μου εξήγηση. Κάποιοι έμπειροι παίκτες ξέρουν να κάνουν άψογη οικονομία δυνάμεων και απλά με την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτουν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στις στιγμές που χρειάζεται.
Να σου πω ένα τελευταίο παράδειγμα. Άλλος ένας βραζιλιάνος. Ο Τάισον. Τον έχεις δει σε μικρό ματς να κάνει πάνω από 5 κούρσες; Απλά παίρνει τη μπάλα και τη μοιράζει. Άντε να βρει ένα κενό και να τρέξει 5 μέτρα και να τη δώσει. Την διάρκεια της έντασης όμως που έβγαλε με την Φερεντσβάρος θα τη δούμε ξανά ή με καμιά άεκ στον επαναληπτικό ή με Σλάβια.
Μας εχουν πρηξει τα @@@@ρια εδω και μηνες για τον Μεντιλιμπαρ και τους νεους. Και εκει που ειχα ηρεμησει διαβαζω τον Ντεμη να λεει πριν λιγες μερες οτι αυτο που κανει ο Μεντιλιμπαρ το ονειρευομουν και ηθελα να το κανω στην ΑΕΚ.
Ρε παπαρηδες, ρε αρχιμαλακα Ντεμη και λοιποι πρηξαρχιδηδηες ρουφιανοδημοσιογραφοι, ο ΠΑΟΚ αυτο το κανει εδω και χρονια.
Ρε παπαρηδες, ρε αρχιμαλακα Ντεμη και λοιποι πρηξαρχιδηδηες ρουφιανοδημοσιογραφοι ο ΠΑΟΚ με παικτες απο την ακαδημια του δεν οδηγησε απλα μια κουρσα πρωταθληματος αλλα ΠΗΡΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Γλειφτες ε γλειφτες
Ρε παπαρηδες, ρε αρχιμαλακα Ντεμη και λοιποι πρηξαρχιδηδηες ρουφιανοδημοσιογραφοι, ο ΠΑΟΚ αυτο το κανει εδω και χρονια.
Ρε παπαρηδες, ρε αρχιμαλακα Ντεμη και λοιποι πρηξαρχιδηδηες ρουφιανοδημοσιογραφοι ο ΠΑΟΚ με παικτες απο την ακαδημια του δεν οδηγησε απλα μια κουρσα πρωταθληματος αλλα ΠΗΡΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Γλειφτες ε γλειφτες
- PAOKevolution
Ευχαριστώ για την απάντηση παλίκαρε!
Όντως, τα παραδείγματα που αναφέρεις είναι λες και τους βουτήξαν μικρούς σε ιαματική πηγή.
Απλώς, για τον Ροντινέι, νομίζω παραπάει. Παίζει συνέχεια και όπως είπα σε διάφορες θέσεις.
Π.χ. άλλα τρεξίματα θέλει να είσαι μπακ που μπορείς να μην ανεβαίνεις πολύ κι άλλα τρεξίματα θέλει να κάνεις όντας εξτρέμ, που μπορεί να ακολουθήσεις το αντίπαλο μπακ μέχρι την περιοχή σου αρκετές φορές.
Όντως, τα παραδείγματα που αναφέρεις είναι λες και τους βουτήξαν μικρούς σε ιαματική πηγή.
Απλώς, για τον Ροντινέι, νομίζω παραπάει. Παίζει συνέχεια και όπως είπα σε διάφορες θέσεις.
Π.χ. άλλα τρεξίματα θέλει να είσαι μπακ που μπορείς να μην ανεβαίνεις πολύ κι άλλα τρεξίματα θέλει να κάνεις όντας εξτρέμ, που μπορεί να ακολουθήσεις το αντίπαλο μπακ μέχρι την περιοχή σου αρκετές φορές.
- loukas karadimos
aivas19 έγραψε:Ποιος ρε; Ο Βασκος κονκισταδορ; Που λυνει προβληματα και κερδιζει συνεχεια με νεους μεσα; Που εχει παρει την ταυτοτητα του Ρουμανου; Που μας εχει αφησει τοσους βαθμος πισω σε Ευρωπη και Πρωταθλημα; Που ζητησε πρωτο παικτη τον Ελ Κααμπι και σταξαν 2.5 μυρια τον χρονο και τον κρατησαν ενω ο Ρουμανος ζητησε τον Μειτε και του φεραν τον Μπακαγιοκο; Που του φεραν παικτη βασικο στην Πορτο 15 μυρια μεσω θυγατρικης στην Πρεμιερ και εσυ πηρες τον Κολει; Που τον κουβαλαει στην πλατη η διαιτησια και εσυ εισαι πρωτος σε πεναλτι κατα;VfB v2 έγραψε:Διαιτησία βγαλμένη απο εποχές παράγκας και έφερε χ ο προπονηταράς.
Ε ναι
<3 <3 <3
- loukas karadimos
κουβεντα ρεpanpangr77 έγραψε:Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί το βαρ δεν κάλεσε τον Ευάγγελου στο βαρ για να ακυρώσει το γκολ του γαύρου για επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα .
γιατι την κοκκινη στον Βελντε για την καρατια που εδωσε ?
μιλαμε για σφαγη στο γονατο και αυτοι δεν διαμαρτυρηθηκαν καν!!!
- Jean Valjean
aivas19 έγραψε:Ποιος ρε; Ο Βασκος κονκισταδορ; Που λυνει προβληματα και κερδιζει συνεχεια με νεους μεσα; Που εχει παρει την ταυτοτητα του Ρουμανου; Που μας εχει αφησει τοσους βαθμος πισω σε Ευρωπη και Πρωταθλημα; Που ζητησε πρωτο παικτη τον Ελ Κααμπι και σταξαν 2.5 μυρια τον χρονο και τον κρατησαν ενω ο Ρουμανος ζητησε τον Μειτε και του φεραν τον Μπακαγιοκο; Που του φεραν παικτη βασικο στην Πορτο 15 μυρια μεσω θυγατρικης στην Πρεμιερ και εσυ πηρες τον Κολει; Που τον κουβαλαει στην πλατη η διαιτησια και εσυ εισαι πρωτος σε πεναλτι κατα;VfB v2 έγραψε:Διαιτησία βγαλμένη απο εποχές παράγκας και έφερε χ ο προπονηταράς.
Ε ναι
Ε ναι ρε φίλε, ε ναι.
Εχει πέσει σήμα και το σύστημα δουλεύει νύχτα-μέρα, τους πόνεσε πολύ που έχασαν το πρωτάθλημα μέσα στο Χαριλάου που το είχαν στήσει από πέρσι τον Σεπτέμβρη κι από δέκα μεριές.
- Σουριναμέζος
Ο Ελ Καμπί προσπαθεί να τσιμπήσει την μπάλα πριν τον τερματοφύλακα για να κερδίσει το πέναλτι αλλά από την στιγμή που δεν προλαβαίνει μαζεύει το πόδι και τον παίρνει ο Μπαραγκάν παραμάζωμα αφού έχει πρώτα μαζέψει την μπάλα. Δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση στην φάσηpanpangr77 έγραψε:Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί το βαρ δεν κάλεσε τον Ευάγγελου στο βαρ για να ακυρώσει το γκολ του γαύρου για επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα .