Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από sourmenetes »

VfB v2 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
VfB v2 έγραψε:paok24

Tελικές διαπραγματεύσεις με Μεϊτέ!
H (μικρή) διαφορά με τον Γάλλο και η πρόθεση του ΠΑΟΚ να κλείσει άμεσα το θέμα!

Το πρώτο σκέλος της υπόθεσης παραμονής του Σουαλιό Μεϊτέ στην Τούμπα, ενδεχομένως και πιο δύσκολο, ήταν να βρεθεί η “χρυσή τομή” με την Μπενφίκα η οποία κατέχει τα δικαιώματα του Γάλλου χαφ.

Η “χρυσή τομή” βρέθηκε και μάλιστα στα απόλυτα μέτρα του ΠΑΟΚ, οπότε αυτό που απομένει για να παραμείνει στα “ασπρόμαυρα” ο 30χρονος χαφ, είναι να υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον “δέσει” με τον Δικέφαλο για τα επόμενα τρία – κατά πάσα πιθανότητα – χρόνια.

Ο πρώτος κύκλος διαπραγματεύσεων του ΠΑΟΚ με την πλευρά Μεϊτέ, κατέδειξε μία διαφορά περίπου 200 χιλιάδων ευρώ στην ετήσια αποζημίωση του ποδοσφαιριστή. Για την ακρίβεια, οι “ασπρόμαυροι” προσφέρουν στον Γάλλο ένα συμβόλαιο που θα προβλέπει ετήσια αποζημίωση 1,5 εκ. ευρώ, ο Μεϊτέ θέλει συμβόλαιο 1,7 εκ. ευρώ ετησίως, όσα χρήματα δηλαδή προβλέπει το συμβόλαιο που έχει τώρα με την Μπενφίκα και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τον δεύτερο κύκλο διαπραγματεύσεων με τον θηριώδη χαφ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν, βάσει και της έως τώρα στάσης του Μεϊτέ, πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει το πολυπόθητο “deal” που θα απαλλάξει τον Ράζβαν Λουτσέσκου από ένα μεγάλο… άγχος!

Ρε φίλε ο παίχτης δεν επαιξε για παραπάνω απο 1.5 φέτος, να μην πω ούτε καν για 1.5. Ο Αντριγια ήταν ποιο καθοριστικός συνολικα. Πάει να εκμεταλευτεί το γεγονός ότι επαιζε μέρα νύχτα επειδή δεν είχαμε κανεναν άλλο ισάξιο στο κέντρο. Εμενα αυτά δεν μου αρέσουν. Εαν και εφόσον ισχύουν τα νούμερα απο το άρθρο.
Το σημαίνει έπαιξε για 1,5.

Πως κρίνεται αυτό;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ιδιοκτήτης πως κρίνει εαν ένας παίχτης αξίζει για 500χιλ, για 1εκ η για 1.5εκ. ; Απο την αγωνιστική του παρουσία μέσα στο γήπεδο. Ε λοιπον μέσο αυτής, σε συγκριση και με τον ποιο ακριβοπληρωμένο παίχτη μας και με αυτά που πρόσφερε μέσα στο γήπεδο, τον Ζιβκοβιτς δλδ που παίρνει 1.5, κρίνω εγώ ότι ο παίχτης αξίξει λίγο ποιο κάτω απο το 1.5.
Εντάξει.

Ο καθένας όπως νομίζει. Αυτός που πληρώνει μπορεί να νομίζει αλλιως

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Απ' ότι κατάλαβα από το inpaok πάντως εμείς δεν ψηνομαστε και τόσο μετά τις πρώτες διαπραγματεύσεις.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ρε μάγκες δεν γράφουν ότι έκλεισε αλλά ότι "φαίνεται" να είναι κοντά σε συμφωνία. Λογικά ο ένας θα ανέβηκε 50χιλ και ο άλλος θα κατέβηκε 50χιλ. Θα έχει και 4ο στάδιο διαπραγματεύσεων. :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

nunies4 έγραψε:Τι ωραία ρε παιδί μου έτσι για αλλαγή ο ΠΑΟΚ να είναι από θέση ισχύος ένα καλοκαίρι.....

Υπάρχει περίπτωση με 3 προκριματικά chl ως ισχυρός και Μαρία Γκοντζαρεβα στις διαπραγματεύσεις να έχει ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής ή μάνατζερ το πάνω χέρι;
Ο ΠΑΟΚ δίνει καλά λεφτά και κυρίως μεγάλο κίνητρο για να αυξηθεί το κασε του οποιουδήποτε έρθει στην ομαδα, σε λιγότερο 2 μήνες από τώρα.
Αυτό εμένα μου λέει ότι σίγουρα θα έρθουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, γιαυτό ας αράξουμε και ας το απολαύσουμε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Mitsospaoki4 έγραψε:Απ' ότι κατάλαβα από το inpaok πάντως εμείς δεν ψηνομαστε και τόσο μετά τις πρώτες διαπραγματεύσεις.
inpaok, περασαν 13 μερες απο το ταξιδι του Ντελια στην Αυστρία, πότε θα ανακοινωθεί η πώληση του;;;;
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

john4serres έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Απ' ότι κατάλαβα από το inpaok πάντως εμείς δεν ψηνομαστε και τόσο μετά τις πρώτες διαπραγματεύσεις.
inpaok, περασαν 13 μερες απο το ταξιδι του Ντελια στην Αυστρία, πότε θα ανακοινωθεί η πώληση του;;;;

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Βγηκε και απο το sport24

Επαναπροσέγγιση με Καμαρά και κοντά στο deal

Ανατροπή στον ΠΑΟΚ με τον Μαντί Καμαρά, καθώς ο 27χρονος μέσος από τη Γουϊνέα είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Δικέφαλο.

Ο Μαντί Καμαρά πλησιάζει στον ΠΑΟΚ με πρωτοβουλία του ιδίου. Ο 27χρονος μέσος από τη Γουϊνέα που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό προσέγγισε την πλευρά του Δικεφάλου και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κάνει θετική εισήγηση για την απόκτησή του, μιας και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει πολλά στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

[youtube]fBdPTsCC9dA[/youtube]

άντε χαζέψτε λίγο, φρέσκο
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Αν τον κλεισουμε κ παρει ο Λουτσε το 100% απο αυτον τον παικτη,θα εχουμε κεντρο με πολλα κιλα @@.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Εάν τον κλείσουμε θα έχουμε τρελή αναβάθμιση του αμυντικού τρανζίσιον. Γκολ τύπου Σαβέριο και ευκαιρίες Λαμίες στην κόντρα...last year.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Από μένα μαθαίνετε την αλήθεια.
Εγώ δεν είμαι σαν αυτόν τον εκνευριστικό prist, τον 64μπιτο.
Μαζί σου Αποστόλη!
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Δημοσίευση από PoccoPicante »

Από ότι φαίνεται η όνειροξη με Μειτε-Camara θα γίνει πραγματικότητα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τις προάλλες είχα γράψει ότι με βάση αποκλειστικά και μόνο τη διαίσθηση από Τετάρτη και έπειτα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Μωρ' λέτε;;
:lol: :mrgreen:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Αν ανακοινωθεί ο Καμαρά σύντομα, θα έχουμε το πάνω χέρι στη διαπραγμάτευση για Μειτέ
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Σαν χθες μου φαίνεται εκείνο το καλοκαίρι που ψάχναμε για χαφ ανθρωποφάγους και τελικά βολευτήκαμε με το μενίρ τον Εσίτι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”