Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Ελπίζω οι στόγαυροι να θυμούνται όταν συλλήβδην το αποκαλούσαν Milko Cup, με πρωτοστάτη τον κύριο Κωνσταντίνο Τσέλση.
πιο περιληπτικα δεν μπορω:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα μεγάλο διπλό του γαύρου να αποτελεί αφορμή για μοιρολόι εδώ.
λαθος επιλογες + μη απασχοληση + εμμονες = αποτυχια στοχων (χ2 και ισως χ3)
- Montrealiotis
Πάντως εγώ είναι οπαδός και όχι φίλαθλος και θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Έναν από τους χειρότερους, αν όχι ο χειρότερος, στην γειτονιά. Να πήγαινε ο ΟΦΗ πχ τελικό, να χαρώ…
Οχι δεν θα φταιει η διαιτησια μονο, θα φταιει ΚΑΙ η διαιτησια. Εκτος αν παιζουμε πρεμιερ και δνε το εχω καταλαβει. Λες και ζέιτε αλλουhawklord έγραψε:Α, μην τα λες κατι τετοια γιατι θα βγει ο Οζζυ να σε πει πως ζηλευεις τον πρεζεμπορα. Ετσι βγαινει το πορισμα. Ψιλα γραμματα το οτι χασαμε μια τεραστια ευκαιρια ενω ο αλλος ο τρισκαταρατος (για να καταλαβει και ο καθενας) αντεδρασε στο λαθος που εβλεπε πως ειχε κανει. Ουτε λεμε να ξεπλυνει, ουτε λεμε να κλεψει ουτε και να απαγαγει. Απλα λεμε να ασχοληθει. Χωρις απαιτηση, μιας και ειναι τα λεφτα δικα του, αλλα με ελπιδα και μεγιστο παραπονο που ο αλλος το βλεπει ως αρνητισμο. Πρεπει να ειμαστε χειροκροτητες μαλλον. Μολις πεις κατι εκτος γραμμης βγαινεις μεχρι και αλλοθρησκος. Και αν το χασουμε για ενα βαθμο θα φταιει η διαιτησια και το δοκαρι και εξω. Αλλα παιζαμε το καλυτερο ποδοσφαιρο για 4 μηνες. Αυτο μετραει και γραφεται διπλα στο ποιος σηκωνει τιτλους καθε χρονια.makispaspartou έγραψε:Δεκέμβριος 2023. Η ομάδα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλα τα χρόνια του Λουτσέσκου. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα , περασμένη στους 4 του κυπέλλου και περασμένη στους 16 του Κόνφερενς ως πρώτη. Ήδη έχει φανεί κενό στον άξονα με Εκόνγκ , Σαμάτα και Μάρκος Αντόνιο να μην έχουν προσφέρει, ενώ ο Εκόνγκ και ο Σαμάττα θα λείψουν και στο Κόπα Άφρικα. Ποιοτικό κενό φαίνεται να υπάρχει στο δεξί μπακ και αριθμητικό κενό στους εξτρέμ. Όλοι είματε βέβαιοι ότι ο Ιβάν βλέποντας την ομάδα να διεκδικεί με αξιώσεις τρεις στόχους όχι μόνο θα καλύψει τα κενά αλλά θα ενισχύσει περαιτέρω ώστε ο Λουτσέσκου να μπει στην τελική ευθεία πάνοπλος. Υπάρχει ο παικταρας Μαξίμοβιτς που είναι ψημένος να έρθει και όλοι περιμένουμε να αρχίσουν να σκάνε μία μία οι κινήσεις που θα μας εκτοξεύσουν. Τι έγινε? Ο ΠΑΟΚ πήρε όλο κι όλο έναν ποδοσφαιριστή, δεξί μπακ, αξιόλογο μεν, με καλό βιογραφικό , που όμως ήταν ανέτοιμος δε και έπαιζε όλα του τα χρόνια αριστερό μπακ. Ούτε καν μεσοεπιθετικό ώστε να συμπληρωθεί αριθμητικά το ρόστερ δεν πήραμε. Αποτέλεσμα? Παίζουμε εδώ και τρεις μήνες με 3 στόπερ, ο Κετζιόρα έχει πάρει όλα τα παιχνίδια, με ένα αριστερό εξτρέμ, ενώ και η θέση του φορ μας έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα. Ο Λουτσέσκου κατάφερε να πάρει το μέγιστο από αυτό το ρόστερ καθώς έχασε την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου ύστερα από μία απο τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές αδικίες των τελευταίων ετών, πέρασε στους 8 του Κόνφερενς με τρία μπακ και δύο στόπερ και αποκλείστηκε από μία πολύ φορμαρισμένη και ανώτερη ποιοτικά ομάδα, ενώ έστω και δύσκολα είναι ακόμη τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος υποψήφιος διεκδικητής του τίτλου.
Ανεξαρτήτως πως θα κλείσει η χρονιά , πιθανά χωρίς τίτλο, θεωρώ τον Λουτσέσκου πολύ επιτυχημένο , αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος από τον Ιβάν που για μία ακόμη χρονιά δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι τίτλοι.
Φυσικά και δεν θα δώσω ούτε εγώ συγχαρητήρια στο πιο βρωμικο σωματείο παγκοσμίως.Daskalos_4 έγραψε:Ναι, ο γαυρος εκανε μεγαλη εμφάνιση χθες. Ναι, ο γαυρος ειναι με το ενα ποδι στον τελικο. Ναι, ο γαυρος εχει πολυ καλύτερα φορ απο εμας.
Οχι, δεν θα δωσω συγχαρητήρια στο πιο βρωμικο σηματειο παγκοσμίως. Προτιμώ να μου κοπεί το χέρι. Απο τη ριζα. Όχι, δεν ζηλεύω τον γαυρο. Οχι, δεν ζηλευω κανέναν παιχτη τους. Αν τον ζήλευα θα γινομουν γαυρος. Ουτε η ομαδα μου θελω να γινει γαυρος. Αν τυχον γίνει ποτε γαυρος θα σταματήσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Επι τοπου.
Και ναι γι αυτους που εχουν αντιθετη γνώμη σε οσα γραφω: ΝΑΙ, προτιμω να κινούμαι στη μετριότητα παρά να ειμαι ενα βρωμικο σιχαμα που εκπροσωπεί ο,τι μισω σε αυτόν τον κοσμο.
Ούτε καν στην "υγειή" ομάδα των πιτσιρικάδων του
Είναι σαν να φτιάχνει ο αυθεντικός Εσκομπ@ρ της Κολομβίας Εκκλησία, και να του δίνουμε συγχαρητήρια για το κοινωνικό του έργο.
Βασικά ούτε καν αυτό.Είναι σαν να μπαίνει η "εταιρεία" του στο χρηματιστήριο και να αναγνωρίζουμε το ταλέντο του στην Διοίκηση επιχειρήσεων.
Από κει και πέρα
Όχι,δεν επιθυμω να κινούμαι στην μετριότητα
Επιθυμώ την ανάπτυξή μου με καθαρό τρόπο
Montrealiotis έγραψε:Πάντως εγώ είναι οπαδός και όχι φίλαθλος και θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Έναν από τους χειρότερους, αν όχι ο χειρότερος, στην γειτονιά. Να πήγαινε ο ΟΦΗ πχ τελικό, να χαρώ…
Μα δεν επιθυμείς να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα
Η κατσίκα είναι ένα υγιές ζώο
Το (Μ)Π.Ο.Κ είναι ένας κ@ρκινικ@ς @γκ@ς
-
Kοιταχτε οσο περναει η ωρα και κανω και βολτες σε αλλα μερη του ιντερνετ
Το χθεσινο γλυκαινει αν σκεφτεις τι τραβανε οι ΑΕΚτζηδες πρωτιστως αλλα φυσικα και τα βαζελια
Νταξει φαρμακι ειναι παλι, αλλα εχει ας πουμε μια γλυκια νωτα
Δεν ξερω κατα ποσο η ηττα της Τοτεναμ χθες ισως οδηγησει τον Εμερι σε ροτεισον με Μπραιτον, ωστε να τα παιξει ολα για ολα στο φαληρο. Ακομα και ετσι ομως το ματς ξεκιναει 2-0 για τον Γαυρο. Το καραισκακης εχει βαλει γκολ στα πρωτα 15' σε αρσεναλ, τοτεναμ, μπαγερν κλπ κλπ δεν νομιζω να μην γινει εδω. Τελος παντων θα φαει γκολ η βιλα. Μακαρι ο καλος θεουλης να δωσει και να μπορεσουν οι Βιλατζερς να γυρισουν διαφορα 3 τερματων αλλα χλωμο
Στην πραγματικοτητα εμεις ως ΠΑΟΚτσηδες δεν χανουμε κ πολλα. Δεν θα χασουμε ΠΑΟΚτσακια αν παρει ο Ολυμπιακος ευρωπαικο. Οι αλλοι κατω εχουν το θεμα, εμεις σχετικα ΟΚ. Ο Βορρας παντα ασπρομαυρος θα ειναι.
Απλα ρε παιδι μου ειναι πολυ καταθλιπτικο να βλεπεις αυτον τον καταπτυστο συλλογο να ειναι κοντα σε κατι τοσο τεραστιο. Τι να συζηταμε μετα για δικαιοσυνη και καρμα: απλα δεν υπαρχουν.
Το χθεσινο γλυκαινει αν σκεφτεις τι τραβανε οι ΑΕΚτζηδες πρωτιστως αλλα φυσικα και τα βαζελια
Νταξει φαρμακι ειναι παλι, αλλα εχει ας πουμε μια γλυκια νωτα
Δεν ξερω κατα ποσο η ηττα της Τοτεναμ χθες ισως οδηγησει τον Εμερι σε ροτεισον με Μπραιτον, ωστε να τα παιξει ολα για ολα στο φαληρο. Ακομα και ετσι ομως το ματς ξεκιναει 2-0 για τον Γαυρο. Το καραισκακης εχει βαλει γκολ στα πρωτα 15' σε αρσεναλ, τοτεναμ, μπαγερν κλπ κλπ δεν νομιζω να μην γινει εδω. Τελος παντων θα φαει γκολ η βιλα. Μακαρι ο καλος θεουλης να δωσει και να μπορεσουν οι Βιλατζερς να γυρισουν διαφορα 3 τερματων αλλα χλωμο
Στην πραγματικοτητα εμεις ως ΠΑΟΚτσηδες δεν χανουμε κ πολλα. Δεν θα χασουμε ΠΑΟΚτσακια αν παρει ο Ολυμπιακος ευρωπαικο. Οι αλλοι κατω εχουν το θεμα, εμεις σχετικα ΟΚ. Ο Βορρας παντα ασπρομαυρος θα ειναι.
Απλα ρε παιδι μου ειναι πολυ καταθλιπτικο να βλεπεις αυτον τον καταπτυστο συλλογο να ειναι κοντα σε κατι τοσο τεραστιο. Τι να συζηταμε μετα για δικαιοσυνη και καρμα: απλα δεν υπαρχουν.
Δεν ειναι μοιρολοιΜπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα μεγάλο διπλό του γαύρου να αποτελεί αφορμή για μοιρολόι εδώ.
Ειναι αντιδραση
Ειναι αντιδραση
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στη νοοτροπια του ολα καλως καμωμενα π υπαρχει στον ΠΑΟΚ, στη λογικη της στρεβλης στηριξης σε καθε πιθανο κ απιθανο λαθος ή δυσλειτουργια
Αντιδραση κ στην κουλτουρα χειροκροτητη (ακομα κ στην τεσσαρα απο το γαυρο στην Τουμπα)
π υπαρχει σε μεριδα του κοσμου του ΠΑΟΚ ή των ΑΡΔ κ του συναφιου περιξ της ομαδας κ των γραφειων της
Ολα αυτα π για εμενα μικραινουν τον ΠΑΟΚ κ του στερουν αυτο π τωρα ελπιζουν να γευτουν οι γαυροι κ εγω ελπιζω να μεινουν μ την ορεξη κ την μπεκατσα στο χερι
Είπαμε, κωλοφαρδια. Πεφτουνε με την Φενέρ, την χειρότερη ομάδα κι εμείς με την καλύτερη και με τις κωλοιωσεις.
Άστο.
Άστο.
- paokkerkir
+1926alexgarcia6 έγραψε:Απλα ρε παιδι μου ειναι πολυ καταθλιπτικο να βλεπεις αυτον τον καταπτυστο συλλογο να ειναι κοντα σε κατι τοσο τεραστιο. Τι να συζηταμε μετα για δικαιοσυνη και καρμα: απλα δεν υπαρχουν.
Εγώ είμαι υπέρ των προκρισεων ελληνικων ομάδων μέχρι ένα γύρο πριν από τον ΠΑΟΚ. Προημιτελικά εμείς; Στους 16 αυτοί..
Αυτό που γίνεται με γαύρο σίγουρα γεννά αρνητικά συναισθήματα, αγωνιστικά βέβαια οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως έπαιξαν πολύ καλά για ελληνική ομάδα στην Αγγλία, και πως τουλάχιστον αυτοί που έπαιξαν είναι μια αρκετά ποιοτικη 11αδα.
Προσωπικά μαρεσει αρκετά ο Τσικινιο, ένας παίκτης που αν δεν κάνω λάθος ακούστηκε και για εμάς επί Μποτο.
Πέρα από αυτό, επειδή μιλουσα με κάτι γαύρους, μου ανέφεραν πως ο Ελ Κααμπι παίρνει 2.5εκ το χρόνο, και ο Ελ Αραμπι 2. Δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει, αλλά τα 800 που γράφτηκαν κάπου μου φάνηκαν λίγα, ειδικά αν υπολογίσουμε πως ο παίκτης ήταν αστέρι στην ανατολή, και άνετα θα έβρισκε μεγάλο συμβόλαιο σε μια από τις χώρες που τα δίνουν.
Αυτό που γίνεται με γαύρο σίγουρα γεννά αρνητικά συναισθήματα, αγωνιστικά βέβαια οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως έπαιξαν πολύ καλά για ελληνική ομάδα στην Αγγλία, και πως τουλάχιστον αυτοί που έπαιξαν είναι μια αρκετά ποιοτικη 11αδα.
Προσωπικά μαρεσει αρκετά ο Τσικινιο, ένας παίκτης που αν δεν κάνω λάθος ακούστηκε και για εμάς επί Μποτο.
Πέρα από αυτό, επειδή μιλουσα με κάτι γαύρους, μου ανέφεραν πως ο Ελ Κααμπι παίρνει 2.5εκ το χρόνο, και ο Ελ Αραμπι 2. Δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει, αλλά τα 800 που γράφτηκαν κάπου μου φάνηκαν λίγα, ειδικά αν υπολογίσουμε πως ο παίκτης ήταν αστέρι στην ανατολή, και άνετα θα έβρισκε μεγάλο συμβόλαιο σε μια από τις χώρες που τα δίνουν.
- Μπαρκαρούτσος
Μικραίνει ο ΠΑΟΚ επειδή ο οσφπ πήγε στους 4; Μικραίνει ο ΠΑΟΚ επειδή λέμε μπράβο κι αν χάσουμε από ένα πλασματικό (όπως λένε άλλοι) 1-4;
Βάζετε το χέρι σας στη φωτιά ότι ο υγιής ΠΑΟΚ θα έχανε από τη Brugge;
Ο ΠΑΟΚ που εμφανίστηκε στην Τούμπα με αεχ, ή στην Τούμπα με Dinamo, ή στο Καραϊσκάκης με γαύρο, θα έχανε από τη Brugge;
Χάσαμε το κύπελλο επειδή κόντεψε να πεθάνει ο Baba και δεν είχαμε άλλον να βάλουμε. Τρώμε γκολ και μετά χάνουμε 3 πέναλτυ που έδιναν πρόκριση και ένα που σε κρατούσε ζωντανό!
Στο πρωτάθλημα είμαστε μέσα!
Τα ξεχνάτε με μία μεγάλη νίκη του γαύρου στην Ευρώπη; Τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ αυτό που έγινε χθες βράδυ;
Γιατί να ετεροπροσδιορίζεται η πορεία του ΠΑΟΚ από την πορεία άλλης ομάδας;
Βάζετε το χέρι σας στη φωτιά ότι ο υγιής ΠΑΟΚ θα έχανε από τη Brugge;
Ο ΠΑΟΚ που εμφανίστηκε στην Τούμπα με αεχ, ή στην Τούμπα με Dinamo, ή στο Καραϊσκάκης με γαύρο, θα έχανε από τη Brugge;
Χάσαμε το κύπελλο επειδή κόντεψε να πεθάνει ο Baba και δεν είχαμε άλλον να βάλουμε. Τρώμε γκολ και μετά χάνουμε 3 πέναλτυ που έδιναν πρόκριση και ένα που σε κρατούσε ζωντανό!
Στο πρωτάθλημα είμαστε μέσα!
Τα ξεχνάτε με μία μεγάλη νίκη του γαύρου στην Ευρώπη; Τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ αυτό που έγινε χθες βράδυ;
Γιατί να ετεροπροσδιορίζεται η πορεία του ΠΑΟΚ από την πορεία άλλης ομάδας;
Το ότι η ομάδα είναι ασταθής το παραβλέπεις.
Αν με την Μπριζ εμφανιζόταν ο ΠΑΟΚ που εμφανίστηκε στην Τούμπα με αεχ, ή στην Τούμπα με Dinamo, ή στο Καραϊσκάκης με γαύρο (υποθέτω αναφέρεσαι στον πρώτο γύρο), δεν ξέρω τι θα γινόταν.
Εσύ ξέρεις πόσα θα τρώγαμε αν εμφανιζόταν ο ΠΑΟΚ του πρώτου γύρου στην τζαμπασοφια, ο ΠΑΟΚ που εμανίστηκε με γαύρο Τούμπα και Καραισκάκης για τα πλει οφ, ο ΠΑΟΚ που κατεβαίνει με τον άρη, ο ΠΑΟΚ της Λαμίας κοκ;
Το κύπελο δεν το χάσαμε επειδή κόντεψε να πεθάνει ο Μπάμπα και δεν είχαμε άλλον να βάλουμε για τα 2 λεπτά που έμεναν. Το χάσαμε γιατί κατεβήκαμε στο πρώτο παιχνίδι πιο κοιμισμένοι από ότι κατεβήκαμε στην Λαμία. Το χάσαμε γιατί οι επιθετικοί μας δεν βάζουν γκολ ούτε από πέναλτι φέτος.
Στο πρωτάθλημα είμαστε μέσα μαθηματικά - όσο μέσα είμαστε και στο να μην βγούμε καν προκριματικά κονφερενς λιγκ του χρόνου. Αν χάσουμε τα 3 παιχνίδια που μένουν, η Ευρώπη κρίνεται από τον Άρη. Αν κερδίσουμε τα 3 που απομένουν, το πρωτάθλημα κρίνεται από την ΑΕΚ.
Η μια μεγάλη νίκη του γαύρου, το μόνο που κάνει είναι να μας τρίβει στα μούτρα το που θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει αν ο Ιβάν πάλευε για την ομάδα όπως πάλευε μέχρι το 2019.
Αν με την Μπριζ εμφανιζόταν ο ΠΑΟΚ που εμφανίστηκε στην Τούμπα με αεχ, ή στην Τούμπα με Dinamo, ή στο Καραϊσκάκης με γαύρο (υποθέτω αναφέρεσαι στον πρώτο γύρο), δεν ξέρω τι θα γινόταν.
Εσύ ξέρεις πόσα θα τρώγαμε αν εμφανιζόταν ο ΠΑΟΚ του πρώτου γύρου στην τζαμπασοφια, ο ΠΑΟΚ που εμανίστηκε με γαύρο Τούμπα και Καραισκάκης για τα πλει οφ, ο ΠΑΟΚ που κατεβαίνει με τον άρη, ο ΠΑΟΚ της Λαμίας κοκ;
Το κύπελο δεν το χάσαμε επειδή κόντεψε να πεθάνει ο Μπάμπα και δεν είχαμε άλλον να βάλουμε για τα 2 λεπτά που έμεναν. Το χάσαμε γιατί κατεβήκαμε στο πρώτο παιχνίδι πιο κοιμισμένοι από ότι κατεβήκαμε στην Λαμία. Το χάσαμε γιατί οι επιθετικοί μας δεν βάζουν γκολ ούτε από πέναλτι φέτος.
Στο πρωτάθλημα είμαστε μέσα μαθηματικά - όσο μέσα είμαστε και στο να μην βγούμε καν προκριματικά κονφερενς λιγκ του χρόνου. Αν χάσουμε τα 3 παιχνίδια που μένουν, η Ευρώπη κρίνεται από τον Άρη. Αν κερδίσουμε τα 3 που απομένουν, το πρωτάθλημα κρίνεται από την ΑΕΚ.
Η μια μεγάλη νίκη του γαύρου, το μόνο που κάνει είναι να μας τρίβει στα μούτρα το που θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει αν ο Ιβάν πάλευε για την ομάδα όπως πάλευε μέχρι το 2019.
Εμένα πάντως δεν με απασχολεί ποιος θα κερδίσει το μιλκο-μπουκαλο αλλά με απασχολεί αν θα το πανηγυρίσει ο Κώστας τσέλσι.
Επίσης, δεν καταλαβαίνω το κλάμα και το άγχος των χάρτινων αν θα πάνε γαύροι στη τζαπα-σοφια για τον τελικό. Όλο για κομμένα δοκάρια, σκαμμένο χορτάρι και τέτοιες παπαριές γράφουν.
Εμείς αν είχαμε ενισχυθεί στη θέση του Φορ και είχαμε βρει χάφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά των Σβαμπ/Μειτε/Οζντοεφ (πχ σωματότυπο Φελιπε Σοαρες/Τσιγγαρα/Χεσε/Τσικινιος, όχι μυγάκια τύπου Σιωπη), ίσως να κάναμε το τρεμπλ φέτος.
Επίσης, δεν καταλαβαίνω το κλάμα και το άγχος των χάρτινων αν θα πάνε γαύροι στη τζαπα-σοφια για τον τελικό. Όλο για κομμένα δοκάρια, σκαμμένο χορτάρι και τέτοιες παπαριές γράφουν.
Εμείς αν είχαμε ενισχυθεί στη θέση του Φορ και είχαμε βρει χάφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά των Σβαμπ/Μειτε/Οζντοεφ (πχ σωματότυπο Φελιπε Σοαρες/Τσιγγαρα/Χεσε/Τσικινιος, όχι μυγάκια τύπου Σιωπη), ίσως να κάναμε το τρεμπλ φέτος.
- AlxNeapoli1
Ο Φερειρα εβαλε βετο στο να πουληθει ο 17χρονος Εστεβαο. Μιλαμε για απιστευτη παιχτουρα, οποιος θελει να τσεκαρει στο youtube.