Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Οι φανατικοί της αυτάρκειας θα πούνε:
+700κ του Πέλκα, +500 το συμβόλαιο του Ράφτη = Μπερναρ
μπακαλίστικα.
+700κ του Πέλκα, +500 το συμβόλαιο του Ράφτη = Μπερναρ
μπακαλίστικα.
Εχει καταθεσει προταση ο ΠΑΟΚ στον Μπερναντ για δανεισμο.
Ο γαυρος εχει ακρη στους μανατζαρεους και το εμαθε.
Ο γαυρος εχει ακρη στους μανατζαρεους και το εμαθε.
-
Αδερφε, χιλια μπραβο απο μενα.Blackgr4 έγραψε:Μια χαρά καταλαβαινόμαστε. Συμφωνείς πως η ομάδα χρειάζεται ένα καλό δεκάρι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Blackgr4 δεν καταλαβαινόμαστε.
Η παράθεση των ονομάτων είναι που με διαολίζει γιατί αυτήν ακριβώς τη δικαιολογία θα χρησιμοποιήσουν (μέσω συγκεκριμένων κύκλων) για να ΜΗΝ πάρουν αυτό που χρειαζόμαστε.
Γιατί να μην πάρουν; Δεν ξέρω, έχουν τους λόγους τους, με τους οποίους όποιοι και να είναι εγώ διαφωνώ 100% γιατί το μόνο που με νοιάζει είναι το καλό του ΠΑΟΚ και κανενός άλλου.
Όσο ακόμα και οι οπαδοί συμφωνούν με τις καθυστερήσεις τάχα μου μέχρι να αδειάσει το ρόστερ, τόσο αυτοί θα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ. ΔΕΝ ξέρω γιατί η διοίκηση και η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο εδώ και 2-3 χρόνια και ΔΕΝ με νοιάζει να μάθω.
Εγώ ΠΑΟΚ γεννήθηκα, ΠΑΟΚ θα πεθάνω. Ούτε λογιστής του Ιβάν, ούτε φαν του Γκαγκάτση, ούτε ΑΡΔ, ούτε τα παίρνω για να μην μιλάω, ούτε τίποτα. ΜΌΝΟ ΠΑΟΚ.
Και όποιος είναι ΜΌΝΟ ΠΑΟΚ, δεν δέχεται να βλέπει την ομάδα να μην ενισχύεται όπως θα έπρεπε να ενισχυθεί μια ομάδα που ο ιδιοκτήτης της είναι δισεκατομμυριούχος.
Ας είχαμε διοίκηση πρωτοδικείου και ας παίζαμε με Κνολ και Σάλμον. Κανείς δεν θα μιλούσε αφού δεν θα υπήρχε άλλη λύση.
Με τέτοια ιδιοκτησία όμως και να δέχομαι δικαιολογίες τύπου "έχουμε Ρικάρντο και Ντέλια" αυτό όχι δεν είναι ΠΑΟΚ.
Εχω πολυ καιρο να συμφωνησω σε τοσο απολυτο βαθμο με αποψη αλλου συνοπαδου.
Συγγνώμη, αλλά αν ο Μπέρναρντ δεν είναι ΠΑΟΚι, ποιο λόγο έχει να ρθει στα 29 του σε μια ομάδα που δεν παίζει Ευρώπη?
Μόνο για να χτυπήσει πρωτάθλημα. Να του πουν όμως ότι Μαριδάκη κ Γαμιωτάκη εχει αντίπαλο
Μόνο για να χτυπήσει πρωτάθλημα. Να του πουν όμως ότι Μαριδάκη κ Γαμιωτάκη εχει αντίπαλο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Γιατι ειναι στην Αραβια, εχει ακριβο συμβολαιο και δεν βρισκει κατι αλλο;
ΥΓ: παμε για νταμπλ (εδω το πιστευα περσι γιατι οχι φετος)
ΥΓ: παμε για νταμπλ (εδω το πιστευα περσι γιατι οχι φετος)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 05 Αύγ 2022, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι εγω.gika έγραψε:Αν έρθει ο Μπερναντ εγώ θα σταματήσω να γκρινιάζω.Αν έρθουν κι άλλοι 2 τέτοιοι πάμε για πρωτάθλημα.
Ακριβως το προφίλ που ψάχνουμε !!! νομίζω έκλεισεsourmenetes έγραψε:Ο παίκτης μας. Κάνει!
1,64 ύψος!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

υγ> τσεκάρατε το ίνστα του μπότο για τα τελευταία λαικς που έλεγα ?
To γαυροσαιτ εχει πολυ καιρο να πετυχει μεταγραφη μας,πολυ χλωμο να ισχυει και να μην αναφερεται πουθενα στα δικα μας μεσα...
- Mitsospaoki4
- Moderator
- paokovios1974
Δεν ειναι ακριβως ετσι...Με την ελευση Μποτο εχει κοπει η πληροφορηση..Αυτο δειχνει και ποσο ξεφραγο αμπελι ηταν η ομαδα απο μεσα...joshua έγραψε:To γαυροσαιτ εχει πολυ καιρο να πετυχει μεταγραφη μας,πολυ χλωμο να ισχυει και να μην αναφερεται πουθενα στα δικα μας μεσα...
Συγνώμη αδερφέ αλλά ο συγκεκριμένος κοντός την έχει τοοοοοοση με το συμπαθειο...
Ναι, η ελευση αυτου του παικτη μπορει να αλλαξει ολοκληρο το αρνητικο κλιμα..
Προσπαθήστε απλά να μην ενθουσιάζεστε πριν επιβεβαιωθεί το οτιδήποτε, γιατί αν είναι τελικά παπάς, το ξενέρωμα θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.
- john4serres
Είναι δεν είναι παπάς το ίδιο και το αυτό.
Το "ταμείο" στο μέλος θα μετρήσει.
Το "ταμείο" στο μέλος θα μετρήσει.