Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Sera4 »

Τα αφηγήματα τα βλέπουμε στο γήπεδο Ρένε, ο καθένας από εκεί και πέρα κρίνει.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

θέλω gifακι που λεέι red card στην κάμερα....
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Συγνώμη Σέρα αλλά δεν θα την κρίνω την ομάδα ανάλογα που πάει η μπάλα μετά από το δοκάρι που χτυπάει.
Και όχι δεν ήταν ως εμφάνιση καλύτερη η χθεσινή από κάποιες άλλες
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Ο προπονητης παλαιοτερα ειχε κανει μια σημαντικη δηλωση που πολλοι την ξεχασαν. Το ειχαν ρωτησει γιατι αργει να βαλει νεους ποδοσφαιριστες στο γκρουπ. Αυτο που απαντησε (οσο θυμαμαι) ειναι οτι το κανει για να τους προστατεψει.

Εαν ενας νεος ποδοσφαιριστης μπει μεσα και εχει χαλια αποδοση (π.χ. Καργας, Ραφα, Κουαλιατα με την Λεφσκι) τοτε αυξανεται η πιεση απο το περιβαλλον (κοσμο, διοικηση) και δημιουργει εξτρα πιεση στον παικτη.

Καποιοι παικτες μπορουν να ανταπεξελθουν στην πιεση λογω ιδιοσυγκρασιας, εμπειριας κτλ (πχ. Ναρευ, Νταντας). Αλλοι παικτες μπορει να τεθουν οφ εντελως λογω της πιεσης αυτης (choking under pressure). Μια τετοια εξηγηση θα εδινα και για την περιπτωση Τσολακ. Μπηκε αγαρμπα. Εβγαλε ψυχολογικα. Πηγε δανεικος γαμουσε. Ηρθε πισω σερνονταν. Εφυγε μεταγραφη και γαμαει. Κατι αναλογο εγινε με Ραφα και Κουαλιατα. Μπηκαν αγαρμπα, ειχαν εναν αποκλεισμο και μια κακη εμφανιση στις πλατες τους. Για αυτο τους εξαφανισε ο Λουτσε και αρχιζει να τους εμφανιζει (πρωτα τον Ραφα και προσεχως και τον Κουαλιατα) οταν πιστευει πως θα αρχιζουν να αποκτουν ψυχολογια απο καλες εμφανισεις.

Ο Λουτσε (μας αρεσει ή οχι) επιμενει να βαζει τους νεους του γκρουπ οταν ειναι σχετικα σιγουρος οτι η αποδοση τους θα ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικη. Πολλοι παικτες (ακομα και νεοι) του το αναγνωριζουν αυτο και σεβονται το γεγονος οτι ο προπονητης προσπαθει να τους προστατεψει ουτως ωστε να ενταχθουν στο (απαιτιτικο) περιβαλλον του ΠΑΟΚ ομαλα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Το δικό του μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έστειλε ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή, που κατέγραψε στο χθεσινό «τρίποντο» του Δικεφάλου.
«Χαρούμενος για τη νίκη και προσθέτοντας λεπτά. Όλα στην ώρα τους», έγραψε στο Instagram ο 23χρονος.

Επρεπε να γραψει οτι ειναι στραβωμενος με τον κλεφτοκοτα,ετσι για να ικανοποιησει μερικους εδω μεσα.ΥΠΟΜΟΝΗ!
Το ειχαμε πει εξαρχης το καλοκαιρι,η ομαδα θα εχει σκαμπανεβασματα,θα βρεθουν σταθερες και σταδιακα θα αποκτησουμε εναν καλο κορμο για του ΧΡΟΝΟΥ!
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Για τον Λουτσεσκου μπορούν να ειπωθούν πολλά και για αρκετά εξ' αυτών μπορεί να γίνει και κριτική.

Κάποιοι θα πουν ότι βρίσκουν τον τρόπο που παίζει μονότονο, άλλοι ότι έχει κολλήματα με συγκεκριμένους παιχτες, άλλοι ότι αργεί να εντάξει τους καινούργιους και πάει λέγοντας.

Ένα πράγμα, όμως, είναι καταγεγραμμενο και αδιαμφισβητητο.

Σε όλες τις ομάδες που προπονησε η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών τον γούσταρε και τον εκτιμούσε.

Ακόμα και αυτοί που δεν ήταν στις πρώτες επιλογές.

Αυτό δεν είναι τυχαίο και προσωπικά για μένα είναι και το μεγαλύτερο του προσόν.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

JohnDag έγραψε:Ποιοτικο φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Νέλσονα και ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ένα κανονικό 10αρι.
Φορ ναι. Για να έχουμε και για του χρόνου.
10 για κανενα λόγο. Να πάρεις φαμπιο μαρτινς με 1 μυριο συμβόλαιο να κάνεις ντουέτο τις περιπλανόμενες αφάνες?
Οτι χειροτερο να θαφτεί ο Ντέλιας.
2 ατομικά γκολ έδωσε χτες, δε ξέρω τί ακριβώς θα προσφέρει κάποιος άλλος.

Η μεσοεπιθετική γραμμή είναι υπερπλήρης και με ποιότητα.
Χειμώνα θέλουμε φορ, ΦΟΡ όμως, και δεξί μπακ.

ΥΓ:Αφού ξεκόλλησε το σκουφί από Νταγκλας στο 10 όλα καλά θα πάνε.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

H αγκαλιά Λουτσεσκου - Φελίπε χτες, δείχνει πόσο "κακή" είναι η σχέση μεταξύ τους
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Parolos έγραψε:
JohnDag έγραψε:Ποιοτικο φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Νέλσονα και ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ένα κανονικό 10αρι.
Φορ ναι. Για να έχουμε και για του χρόνου.
10 για κανενα λόγο. Να πάρεις φαμπιο μαρτινς με 1 μυριο συμβόλαιο να κάνεις ντουέτο τις περιπλανόμενες αφάνες?
Οτι χειροτερο να θαφτεί ο Ντέλιας.
2 ατομικά γκολ έδωσε χτες, δε ξέρω τί ακριβώς θα προσφέρει κάποιος άλλος.

Η μεσοεπιθετική γραμμή είναι υπερπλήρης και με ποιότητα.
Χειμώνα θέλουμε φορ, ΦΟΡ όμως, και δεξί μπακ.

ΥΓ:Αφού ξεκόλλησε το σκουφί από Νταγκλας στο 10 όλα καλά θα πάνε.
Εξτρεμ ρε ο Ντελιας. Αριστερά, δεξιά παιζει και στις 2 πλευρές με ανεση.

Με Ναρει και Ζιβκο ωραία 3αδα, ειδικά αν ανέβει λίγο ακόμα ο τελευταίος.

Θες έναν παίκτη να είναι μοντέρνο 10ρι για να συμπληρώσεις όμορφα την 4αδα των μεσοεπιθετικων.

Ντουγκλας, Φιλιπε, Νταντας από πίσω για να δίνουν ταχύτητα και δύναμη.

Και αρχίζει και στρώνει το πράγμα :)

Υ.Γ. Για Φαμπιο συμφωνούμε, πιο πολύ εξτρεμιζει. Προτιμότερο να μην κοπούν ματς από Ντελια, αξίζει να στηριχθεί ο συγκεκριμένος.

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτό που δεν καταλαβαίνει μία μερίδα οπαδών είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την κριτική απέναντι στον λουτσέσκου.
Οι Κρητικοί όταν είσαι στον ΠΑΟΚ είναι κάτι φυσιολογικό είτε είσαι προπονητής είτε ποδοσφαιριστής.
Άλλο κριτική όμως και άλλο ισοπέδωση. Και αυτό που γίνεται στον λουτσέσκου από κάποιους είναι ισοπέδωση.
Το να θεωρείται από κάποιους ότι ο λουτσέσκου δεν βλέπει μπροστά του, δεν μπορεί να διακρίνει τους καλούς με τους κακούς παίκτες και όλα ότι έχει κάνει ως τώρα είναι κατά τύχη και από συγκυρίες... Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι κριτική.
Και το χειρότερο από όλα είναι ότι δημιουργεί μία ατμόσφαιρα όπου η γόνιμη κριτική δεν μπορεί να σταθεί αφού συνεχώς υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Με μόνο πρωτάθλημα και κυπελλο θέλουμε 3 βασικά εξτρέμ, που τα έχουμε (Ναρει, Ζιφκο, Ντελιας) και έχουμε και ακόμα 2 για βάθος Κουαλιατα, Μπισε.

Οπότε δεν χρειαζόμαστε παίκτη εκεί. Στο 10 έχουμε Καντουρι και Φελίπε, και υπό προϋποθέσεις Ντουγκλας. Οπότε κι εκεί δύσκολα να πάρεις παίκτη.

Πιστεύω με έναν επιθετικό θα είμαστε καλά. Και ας πάει ο Μπράντον λίγο πιο πίσω να δίνει λύσεις ως δεύτερος επιθετικός ή εξτρέμ αν χρειαστεί.

Εγώ πάντως θα είχα ανοιχτά ραντάρ για μέσο που κάνει την διαφορά. Του χρόνου, προσωπικά δεν θέλω ούτε Κουρτιτς, ούτε Νταντας, αν και ξέρω πολλοί θα διαφωνήσετε για τον τελευταίο.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Καντουρι τελειώνει το συμβόλαιο του και Ντουγκλας, Φιλιπε τους θέλω στο 8.

Οπότε με την προοπτική και της επόμενης σεζόν δεν θα ήταν άσχημο να βρεθεί ένα μοντέρνο 10ρι/false 9 από τώρα.

Για Νταντας εγώ δεν διαφωνώ τελείως.

Δηλαδή, θα τον ήθελα ή με εκ νέου δανεισμό ή με ένα ποσό μαξ στα 2Μ για αγορά.

Στα πόσα της ρητρας σε καμία περίπτωση.

adman

Δημοσίευση από adman »

Ο Καντουρί και ο Σοάρες δεν είναι δεκάρια. Θέλουμε ένα κανονικό 10άρι, εκτός αν πάει ο Ντέλιας στο 10 γιατί εγώ εκεί τον ήξερα. Σε αυτή την περίπτωση θέλουμε εξτρεμ. Πάντως είτε εξτρέμ είτε 10 θέλουμε οπωσδήποτε. Για τον Ντάντας όταν είχα πει ότι θα τον κρατούσα μόνο με τα μισά λεφτά της ρήτρας του είχα φάει πέσιμο στο αντίστοιχο thread.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οποιος δεν βλεπει τη διαφορα στο τροπο προσεγγισης του παιχνιδιού χτες αλλα και με τα Γιάννενα...
Για μενα τα πράγματα ειναι απλα. Ο Λουτσεσκου ουτε χαζος ειναι,ουτε κακος προπονητης. Καταλαβε οτι ο αγαπημενος του τροπος παιχνιδιου,η συντηρητικη προσεγγιση με το παραλληλο ποδόσφαιρο,τις πασουλες στην αμυνα για τα 1-2 καλα τρανζισιον στο παιχνιδι οδηγουσε την ομαδα στα βραχια και τον ιδιο στην εξοδο. Δεν ειχε πλεον αλλη επιλογη απο το να αλλαξει τροπο προσεγγισης και να παει σε πιο αμεσο ποδοσφαιρο.πιο γρηγορο με περισσοτερη ενεργεια και καθετη μεταβαση. Αυτο προφανως ηταν ευεργετικο για την ομαδα παρα τα κενά που εμφανισαμε χτες στο αμυντικο τρανζισιον που τοσο σιχαίνεται ο ιδιος. Ολα τα αλλα περι προετοιμασιας των παικτων για να μπουν οταν ειναι ετοιμοι ειναι...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Καλά αν πω πως θέλω ανανέωση Καντουρι θα φάω τρελό κράξιμο, έτσι; :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”