Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από seaman »

Το μεταγραφικό παζάρι είναι ανοιχτό και θα δυναμώσει.
Αυτοί που θα αποκλειστούν από το CL, θα πάνε Ομίλους EL. Τους φτάνει?
Αυτοί που θα αποκλειστούν από το EL, θα πάνε Ομίλους UCL. Τους φτάνει?
Αυτοί που θα αποκλειστούν από το UCL δεν πάνε πουθενά.
Από απόψε και μέχρι την άλλη Πέμπτη θα έχει αρκετές Ομάδες που θα προσπαθήσουν να στρώσουν τα οικονομικά τους.
Αν υπάρχει πρόθεση να κάνουμε δυνατές μεταγραφές, καλοί ποδοσφαιριστές θα προκύψουν και άλλοι στο παζάρι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ειναι θεμα προθεσης ή μηπως ικανοτητας και γνωσης?
Γιατι απο προθεσεις αλλο τπτ... αλλα αρκουν?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

GINOLA έγραψε:ναι ναι , τώρα χάλασε του Claesson σίγουρα, ότι πείτε, όχι δεν έπαιξε ρόλο ο λουτσέ ,δεν έγινε τπτ όταν εγώ τα έγραφα, έβλεπα φαντάσματα.

Όχι δεν ήταν εκτός 11άδας 2 εβδομάδες πριν ο claesson , δεν είχε συμφωνήσει με κανέναν ,δεν κόπηκε από κανέναν όχι όχι αν δεν επιβεβαιωθούν από τον τόςμίτση και τον cringe μάνο δεν ισχύουν όσα έχω γράψει κατά γράμμα.

αλήθεια, τι εισήγηση έχει δώσει το sc.team για τον μποριλ , θετική η αρνητική ;
Τσαμπα τα γραφεις. Μηπως τα διαβαζει κανεις? Ολοι εχουν την αποψη τους απο το πλειστεισιον.
Το "δεν δινουμε λεφτα" ειναι πιο πιασαρικο για γκρινια

Αρνητικη εχω δωσει :lol: :lol: :lol:
johnthes98

Δημοσίευση από johnthes98 »

rainmaker έγραψε:Με τους υπάρχοντες, σημερινούς στόχους δεν μιλάς για εκτόξευση επιπέδου αλλά είναι καλοί παίκτες και σίγουρα καλύτεροι από τους -μη-υπαρχοντες στο ρόστερ.

Ως προς την αλλαγή επιπέδου λοιπόν σημαντικό ρόλο θα παίξει το τι δεκαρι θα έρθει. Σίγουρα θα στοχεύσουν σε καλού επιπεδου
Καλυτεροι ή χειροτεροι απο Καντουρι-Σβιντερσκι ?
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

rainmaker έγραψε:Χαλαρώστε

Οπλίζουν ρόπαλα σιγά σιγά
Ρειν είμαστε κοντά κάπου ???
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Το είχα γράψει πριν κάνα μήνα ο χοντρός ρίχνει πολύ χρήμα αν και έφαγε την σφαλιάρα από το CL .Δεν νομίζω ότι εμείς θα ρίξουμε ασφαιρα. Ο τραυματισμός του Ολιβειρα είναι μεγάλο πλήγμα ,είχαμε βρει σταθερή ,πραγματικά ένα σέντερ φορ μετά από καιρό που να ξέρει μπάλα και να ταιριάζει στα θέλω του προπονητή.Για να επανελθω Δεν μπορεί να ρίχνει τόσο χρήμα αν δεν ξέρει ότι ο αντίπαλος θα κινηθεί ανάλογα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Πέμ 19 Αύγ 2021, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

laska4 έγραψε:

Ρειν είμαστε κοντά κάπου ???
Μάλλον ο Ken θα του το σφύριξε
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πλυθηντικός στο οπλίζουν; Τόσο πολύ πάχυνε ο barlow;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

GINOLA έγραψε:ναι ναι , τώρα χάλασε του Claesson σίγουρα, ότι πείτε, όχι δεν έπαιξε ρόλο ο λουτσέ ,δεν έγινε τπτ όταν εγώ τα έγραφα, έβλεπα φαντάσματα.

Όχι δεν ήταν εκτός 11άδας 2 εβδομάδες πριν ο claesson , δεν είχε συμφωνήσει με κανέναν ,δεν κόπηκε από κανέναν όχι όχι αν δεν επιβεβαιωθούν από τον τόςμίτση και τον cringe μάνο δεν ισχύουν όσα έχω γράψει κατά γράμμα.

Δηλαδή με λίγα λόγια ο λουτσέσκου έκοψε Τον κλαεσσον ( άρα δεν είναι οικονομικο το θέμα όπως κάποιοι γράφουν) και ο λουτσέσκου θέλει τον μποριλ άσχετα αν η εισήγηση του σκάουτινγκ δεν είναι και η καλύτερη.

Για το πρώτο η λογική λέει ότι μπορεί κάτι τέτοιο να ισχύει αν τα χαρακτηριστικά που θέλει για την θέση είναι τελείως διαφορετικα από του κλαεσσον.
Για το δεύτερο είναι λογικό να προτιμηθεί ο Τσέχος ( φαντάζομαι όχι υπέρ του μπαμπα) αφού μπροστά σε κάτι γατάκια τύπου ρεμπουτσου είναι ο μόνος που έχει το μενταλιτι Που θέλει ο λουτσος και ας υπολείπεται σε τεχνικά χαρακτηριστικά.

Υγ με το θέμα επιθετικός τι γίνεται???

Υγ2 γελάω και θλίβομαι ταυτόχρονα με τους απαξιωτικους χαρακτηρισμους για ένα από τα κορυφαία μάτια στην Ευρώπη ( Κωστίκος )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 19 Αύγ 2021, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Και γενικότερα ας τελειώσουμε λίγο την ιστορία με τα μεγάλα ονόματα.. Όλοι στην ομάδα των Νταμπλουχων ελεύθεροι ήρθαν (εκτός Πριγιο, Βαρελα, Καντουρι). Ο δε Πριγιο ήρθε από λεφτά πώλησης, ο Καντουρι τέλη Αυγούστου και ο Βαρελα μετά από σήριαλ 1 μήνα. Κλασσικός δηλαδή ΠΑΟΚ. Στις 26 Αυγούστου θα αποκλειστούν ομάδες από E.L και UCL. Ξέρετε πόσοι από αυτούς και είναι φθηνοί και παίζουν άνετα στον ΠΑΟΚ; Στην τελική το πρωκτάθλημα πήρε αναβολή και το παζάρι ελεύθερων είναι μέχρι 15 Σεπτεμβρίου. Τι αγχώνεστε;

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Το οτι ο Π.Α.Ο.Κ δεν δινει λεφτα απο που προεκυψε εδω περσυ κ εδω 7εκ για μεταγραφες με φφπ δεν μπορω να καταλαβω αυτα τα συμπερασματα πως βγαινουν.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Γκουερινο έγραψε:

Τσαμπα τα γραφεις. Μηπως τα διαβαζει κανεις? Ολοι εχουν την αποψη τους απο το πλειστεισιον.
Το "δεν δινουμε λεφτα" ειναι πιο πιασαρικο για γκρινια

Αρνητικη εχω δωσει :lol: :lol: :lol:

γκουερινο το οτι ο λουτσε εκοψε τον κλαεσσον το πιστευω αφου το λεει ο ζινολα....εσυ λες να εκοψες τους παντες απο παντου ? αυτους που θελει ο λουτσε γτ δεν τους παιρνουμε ? τον μπαμπα τον εκοψε ? τον ιντρισι τον εκοψε ? τον ζοαο βικτορ τον εκοψε ? γενικα ειπαμε να μην το παρακανουμε με την γκρινια αλλα εσυ αυτη τη στιγμη το παρακανεις με το να προσπαθεις να παρουσιασεις καπως αλλιως μια κατασταση που φενεται εδω και λιγο καιρο που παει... μετα τις 15 σεπτεμβριου οταν θα εχουν τελειωσει και οι ελευθεροι πες μας και εσυ για "κανονικους ποδοσφιαριστες"
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Κοίτα ρε πώς triggαρονται αν ακούν ένα απλό γεγονός που ούτε καν κριτική δεν είναι. Το οτιδήποτε το εκλαμβάνουν σαν πόλεμο στον Ίβαν και θα τρέξουν να αμφισβητήσουν τον οποιονδήποτε το πόσο ΠΑΟΚ είναι. Έχετε πλάκα. :D
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Από τα συμφραζόμενα έχω καταλάβει ότι η συνεργασία Λούτσου και scouting δεν είναι η καλύτερη και η κάθε πλευρά βγάζει την άλλη στη σέντρα.
Ο Ginola λέει ότι κόβει κλεισμένους παίκτες ο Ρουμάνος (εγώ αναρωτιέμαι βέβαια σ' αυτή την περίπτωση ποιος τους έκλεισε χωρίς την αρχική έγκριση του προπονητή).
Ο Ψύχρας από την άλλη χθες έβγαλε βρώμες για το scouting και ότι ο Λούτσος παλεύει μόνος του.
Ωραία ατμόσφαιρα.
Μπορεί να μην έχουμε μεταγραφές αλλά έχουμε ίντριγκα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ισορροπημενος παικτης ο Boril, αρκετα επιδραστικος στο παιχνιδι της Slavia με συμμετοχη στο build up και σε recoveries αρκετα καλη. παροτι ατεχνος ντριμπλαρει με αρκετη επιτυχια και εχει απ τα υψηλοτερα deep completions της λιγκας. τωρα θα μου πειτε, ποιας λιγκας. ναι οκ, αλλα δεν ερχεται και στην premier league.

ο Baba παντως ειναι λιγο καλυτερος αμυντικα και με μεγαλυτερη συνεισφορα στα δυσκολα κομματια του παιχνιδιου στο τελευταιο τριτου του γηπεδου. θα ανεβασω το ραπορτο καποια στιγμη, και ενα συγκριτικο με αλλες περιπτωσεις μπακ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”