Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
papwolf

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από papwolf »

Απόεπένδυση, κλείσιμο κύκλου, επόμενη μέρα...
Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτή η συζήτηση αλλά όχι ακόμα, να πανηγυρίσουμε πρώτα καμιά 30αριά πρωταθλήματα κι άλλα τόσα κύπελλα και 5-6 ευρωπαϊκούς τίτλους, να ξεχειλίσει η τροπαιοθήκη της ΠΑΕ και μετά τον διώχνουμε και βρίσκουμε άλλον.
Ρε τι άλλο θα ακούσουμε σήμερα...
Δε μας φτάνει η σκασίλα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

george188 έγραψε:
gmet έγραψε:To project της ομάδας αυτήν την στιγμή έχει ένα όνομα, Αποεπένδυση. Αυτό σημαίνει για όσους γνωρίζουν έστω και ελάχιστα οικονομικά, ότι ο επενδυτής προσπαθεί να πάρει πίσω όσο το δυνατόν περισσότερα από τα χρήματα που έχει επενδύσει.
Τα τελευταία 3 χρόνια αυτό συμβαίνει συστηματικά. Πωλούνται όλοι οι παίκτες αξίας και στη θέση τους έρχονται «στοιχήματα», παίκτες πολύ μικρής αξίας που ίσως βγούν.
Τα περί ευρωπαϊκής διάκρισης και καθιέρωσης στην ελίτ και πρωταθλητισμού είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Δεν θα κατηγορήσω κανέναν Σαββίδη, αυτό θέλει, αυτό μπορεί, αυτό κάνει. Στο κάτω κάτω κουμάντο στην τσέπη του θα κάνει αυτός και κανένας άλλος.
Εγώ δεν είμαι Σαββίδης, φίλαθλος του ΠΑΟΚ είμαι τα τελευταία 50 χρόνια και ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει. Θα θέσω όμως μερικά ερωτήματα:
- Είναι βιώσιμη η σημερινή κατάσταση της ομάδας;
- Υπάρχει σοβαρή προοπτική για πρωταθλητισμό και CHL;
- Η ομάδα την τελευταία 3ετία ανεβαίνει επίπεδα;
Η δική μου απάντηση στα παραπάνω είναι όχι.
Μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ που πρέπει να πρωταγωνιστεί οφείλει να δημιουργήσει συνθήκες αυτάρκειας για ένα budget που του δίνει την δυνατότητα να χτυπάει στα ίσια το πρωτάθλημα και τους ομίλους του CHL. Στόχος είναι η αυτάρκεια σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορεί να είναι ο στόχος να ρίξουμε τόσο το budget ώστε από τα τηλεοπτικά και τις όποιες εισπράξεις από την Ευρώπη να υπάρχει αυτάρκεια. Αυτός είναι ο ιδανικός στόχος μιας μικρομεσαίας ομάδας που έχει κάποιες εκλάμψεις. Αυτό όμως δεν είναι ΠΑΟΚ.
Πολλή θα ρωτήσουν και με μεγάλη δόση ειρωνείας και τι ακριβώς θα γίνει θα αγοράσεις εσύ τον ΠΑΟΚ; Όχι βέβαια, αλλά δεν θεωρώ ταμπού την συζήτηση για την επόμενη μέρα. Πιστεύω ότι αυτή η συζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει, αυτό τουλάχιστον ακούω.
Πιστεύω ότι όλοι οι κύκλοι κάποτε ανοίγουν και κάποτε κλείνουν.
Είπαν ορισμένοι να βάλει δηλαδή πωλητήριο στην ομάδα; Ναι να βάλει, με προϋποθέσεις όμως. Εάν υπάρχει ο άνθρωπος που θα πάει την ομάδα πιο ψηλά τότε καλώς να ορίσει.

ΥΓ Μιλούν πολλοί για την Νέα Τούμπα, το νέο προπονητικό κέντρο κλπ., εγώ θα πω ότι αυτή τη στιγμή απέχουν πάρα μα πάρα πολύ.
Έχει κάνει κάποιος δημοσιογράφος πραγματικό ρεπορτάζ, πραγματική έρευνα για να δει που ακριβώς βρίσκονται αυτά; Γιατί η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτή των ανακοινώσεων. Η μπάλα είναι επιτέλους μετά από πάρα πολλές καθυστερήσεις στο γήπεδο μας, αλλά…

Έχω ελάχιστες ελπίδες ότι θα δημοσιευθεί το κείμενο μου, αλλά τέλος πάντων έχω.
Θα ήθελα να ήξερα τι ακριβώς παίρνει ο Ιβάν από τον ΠΑΟΚ, την ώρα που κάνει ΑΜΚ για 5 εκατομμύρια ευρώ.Και.μιας κ ξέρεις κ τη φάση του γηπέδου δεν μας.την λές κ εμάς;
Τα parapolitika.gr είχαν βγει και μιλούσαν για αποεπενδυση Ιβάν λόγω αμερικανικού βέτο από Νοέμβριο. Ήρθε λοιπόν ο αναγνώστης ή συντάκτης ή αρχισυντάκτης των παραπολιτικων να μας πει για αποεπενδυση Ιβάν πότε; τον Ιούλιο εντελώς τυχαία μετά το κάζο στη Σόφια.

Μιλάς για το γήπεδο που θέλει να κάνει ο Σαββίδης αλλά επειδή σε βλέπω ότι είσαι πολύ καλά ενημερωμένος στα των εν Ελλάδι επενδυτών, θα εκτιμούσα πολύ την άποψη σου στο θέμα των 50 εκατομμυρίων που χρωστάει η Καραϊσκάκης ΑΕ σε τράπεζες. Η οποία Καραϊσκάκης ΑΕ από το 2015 ανήκει κατά το ήμισυ στον Μαρινακη. Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι το γήπεδο του ολυμπιακού χαρίστηκε εξ ολοκλήρου στον μαρινακη. Μήπως εκεί έχει γίνει κάποιο ρεπορτάζ επί γεγονότων και όχι περί εικασιων; πιστεύω ότι τα παραπολιτικα έχουν το ρεπορτάζ και ως αναγνώστης ή συντάκτης ή αρχισυντάκτης των, θα είσαι εις θέση να μας απαντήσεις.
Gonzyland

Δημοσίευση από Gonzyland »

gmet έγραψε:To project της ομάδας αυτήν την στιγμή έχει ένα όνομα, Αποεπένδυση. Αυτό σημαίνει για όσους γνωρίζουν έστω και ελάχιστα οικονομικά, ότι ο επενδυτής προσπαθεί να πάρει πίσω όσο το δυνατόν περισσότερα από τα χρήματα που έχει επενδύσει.
Τα τελευταία 3 χρόνια αυτό συμβαίνει συστηματικά. Πωλούνται όλοι οι παίκτες αξίας και στη θέση τους έρχονται «στοιχήματα», παίκτες πολύ μικρής αξίας που ίσως βγούν.
Τα περί ευρωπαϊκής διάκρισης και καθιέρωσης στην ελίτ και πρωταθλητισμού είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Δεν θα κατηγορήσω κανέναν Σαββίδη, αυτό θέλει, αυτό μπορεί, αυτό κάνει. Στο κάτω κάτω κουμάντο στην τσέπη του θα κάνει αυτός και κανένας άλλος.
Εγώ δεν είμαι Σαββίδης, φίλαθλος του ΠΑΟΚ είμαι τα τελευταία 50 χρόνια και ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει. Θα θέσω όμως μερικά ερωτήματα:
Μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ που πρέπει να πρωταγωνιστεί οφείλει να δημιουργήσει συνθήκες αυτάρκειας για ένα budget που του δίνει την δυνατότητα να χτυπάει στα ίσια το πρωτάθλημα και τους ομίλους του CHL. Στόχος είναι η αυτάρκεια σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορεί να είναι ο στόχος να ρίξουμε τόσο το budget ώστε από τα τηλεοπτικά και τις όποιες εισπράξεις από την Ευρώπη να υπάρχει αυτάρκεια. Αυτός είναι ο ιδανικός στόχος μιας μικρομεσαίας ομάδας που έχει κάποιες εκλάμψεις. Αυτό όμως δεν είναι ΠΑΟΚ.
Πολλή θα ρωτήσουν και με μεγάλη δόση ειρωνείας και τι ακριβώς θα γίνει θα αγοράσεις εσύ τον ΠΑΟΚ; Όχι βέβαια, αλλά δεν θεωρώ ταμπού την συζήτηση για την επόμενη μέρα. Πιστεύω ότι αυτή η συζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει, αυτό τουλάχιστον ακούω.
Είπαν ορισμένοι να βάλει δηλαδή πωλητήριο στην ομάδα; Ναι να βάλει, με προϋποθέσεις όμως. Εάν υπάρχει ο άνθρωπος που θα πάει την ομάδα πιο ψηλά τότε καλώς να ορίσει.

ΥΓ Μιλούν πολλοί για την Νέα Τούμπα, το νέο προπονητικό κέντρο κλπ., εγώ θα πω ότι αυτή τη στιγμή απέχουν πάρα μα πάρα πολύ.
Έχει κάνει κάποιος δημοσιογράφος πραγματικό ρεπορτάζ, πραγματική έρευνα για να δει που ακριβώς βρίσκονται αυτά; Γιατί η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτή των ανακοινώσεων. Η μπάλα είναι επιτέλους μετά από πάρα πολλές καθυστερήσεις στο γήπεδο μας, αλλά…

Πως γίνεται να έχει ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια να παίρνει πίσω τα λεφτά του και σε κάθε ΑΜΚ να βάζει λεφτά?
Δεν τρέφω ελπίδες πως θα απαντήσεις στην αυτονόητη απορία μου...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Μα η δουλειά δεν είναι να του κλασουν μια ή περισσότερες μάντρες @@

Η δουλειά τους είναι...ο θόρυβος...
Η σκόνη πρέπει να είναι πάντα ψιλά
Αυτό που γράφεις δεν προκαλείται από τον μέσο νδ, αλλά από τα ΜΜΕ του κατεστημένου.
Από κει παίρνουν γραμμή και υλικό αντίπαλοι και δικοί?μας νδ.
gmet

Δημοσίευση από gmet »

Gonzyland έγραψε:

Πως γίνεται να έχει ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια να παίρνει πίσω τα λεφτά του και σε κάθε ΑΜΚ να βάζει λεφτά?
Δεν τρέφω ελπίδες πως θα απαντήσεις στην αυτονόητη απορία μου...
Εάν ρωτήσεις έναν λογιστή θα σου εξηγήσει πως ακριβώς γίνεται...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

@gmet

Αντε αποεπεδυσου.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

.....
.
Ο ορισμός της αποεπένδυσης, συνοδευόμενος από το παράδειγμα, μνημειώδης. Ελπίζω ότι δεν θα έχεις αντίρρηση να τον χρησιμοποιώ και να τον επικαλούμαι αυτούσιο... για οποιαδήποτε χρήση.

Αποεπένδυση επί τρία χρόνια!!! Κορυφαίο!

Ευτυχώς το αμόλησες πρώτο πρώτο και στράφηκα κατευθείαν στην αναζήτηση καλής κωμωδίας στην tv. Δεδομένου ότι είναι Σαββατόβραδο, έχω καλές πιθανότητες ευτυχώς
Мир

Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Мир »

Το 2019 ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να κάνει εξορθολογισμό λόγο FFP γιατί Νοβα-μαρινακης-Κουλης μπλοκαραν την προσφορά τηλεοπτικό συμβόλαιο από ΕΡΤ και στη συνέχεια η Νόβα (ο υπάλληλος μαρινακη πλέον κ Παπαδόπουλος) προσέφερε 3,500,000 το χρόνο.
Ο Σαββίδης δεν μπορουσε να καλύψει τηλεοπτικό μέσω Οπεν γιατίθα θεωρούταν έμμεση χρηματοδότηση οπως οι ΑΜΚ.

Το 2022 ο μαρινακης τη χρονια που κανεις δεν αγορασε κανενα από τα παλτά του και δεν είχε εσοδα πωλησεων τι συνεβει;
Εναντια σε οποιαδηποτε συζήτηση για κεντρική διαχείρηση, με καποιο περίεργο τροπο πήρε μαγικά συμβόλαιο από ΟΤΕ 20,000.000ευρώ για 2 χρόνια.
Ποσό εξωπραγματικο για την Ελληνικη αγορα.
Υπαρχει περιπτωση ο διευθυνων εκει να μετακομισει με γερο μεροκαματο σε εταιρια συμφεροντων μαρινακη συντομως; 99.99%

Ολος τυχαιος ο συντοπιτης ενω ειχε απλήρωτες τις καραβιες και εφυγαν ολοι ελευθεροι, πηρε διπλασιο τηλεοπτικό απο Νοβα (4εκ το χρονο) για εγγυημενη 2ετια και μεταγραφή Γκαμαρα 5εκ.

ΥΓ αγνωστο για το ποιος πληρωσε την ομαδα Γκαμαρα γιατι στα χαρτια τον ειχε αγορασει 3,000,000 από τα οποία ειχε πληρώσει μονο 500,000 από αυτα 1 χρόνο μετά, ενώ τα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ Μαίου έλεγαν οτί ο Καρυ σκεφτετε να τον γυρισει πισω και να μην ενεργοποιησει την πωληση(sic) γιατί δεν σκοράρει!!!!!

Αλλά για αυτά δεν γίνεται ρεπορτάζ μιας και υπάρχουν λευκά πολο, μπραβοι που απαγαγουν δημοσιογράφους, κλεφτες κατοικιών και παραδικαστικό που ανθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 23 Ιούλ 2022, 22:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ωραία περιληψη
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

@"Мир"
Να μας ενημερώσει ο gmet
κάτι θα χει ακούσει από την άλλη πλευρά.
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Мир έγραψε:Το 2019 ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να κάνει εξορθολογισμό λόγο FFP γιατί Νοβα-μαρινακης-Κουλης μπλοκαραν την προσφορά τηλεοπτικό συμβόλαιο από ΕΡΤ και στη συνέχεια η Νόβα (ο υπάλληλος μαρινακη πλέον κ Παπαδόπουλος) προσέφερε 3,500,000 το χρόνο.
Ο Σαββίδης δεν μπορουσε να καλύψει τηλεοπτικό μέσω Οπεν γιατίθα θεωρούταν έμμεση χρηματοδότηση οπως οι ΑΜΚ.

Το 2022 ο μαρινακης τη χρονια που κανεις δεν αγορασε κανενα από τα παλτά του και δεν είχε εσοδα πωλησεων τι συνεβει;
Εναντια σε οποιαδηποτε συζήτηση για κεντρική διαχείρηση, με καποιο περίεργο τροπο πήρε μαγικά συμβόλαιο από ΟΤΕ 20,000.000ευρώ για 2 χρόνια.
Ποσό εξωπραγματικο για την Ελληνικη αγορα.
Υπαρχει περιπτωση ο διευθυνων εκει να μετακομισει με γερο μεροκαματο σε εταιρια συμφεροντων μαρινακη συντομως; 99.99%

Ολος τυχαιος ο συντοπιτης ενω ειχε απλήρωτες τις καραβιες και εφυγαν ολοι ελευθεροι, πηρε διπλασιο τηλεοπτικό απο Νοβα (4εκ το χρονο) για εγγυημενη 2ετια και μεταγραφή Γκαμαρα 5εκ.

ΥΓ αγνωστο για το ποιος πληρωσε την ομαδα Γκαμαρα γιατι το στα χαρτια τον ειχε αγορασει 3,000,000 από τα οποία ειχε πληρώσει μονο 500,000 από αυτα 1 χρόνο, ενώ τα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ Μαίου έλεγαν οτί ο Καρυ σκεφτετε να τον γυρισει πισω και να μην ενεργοποιησει την πωληση(sic) γιατί δεν σκοράρει!!!!!

Αλλά για αυτά δεν γίνεται ρεπορτάζ γιας και υπάρχουν λευκά πολο, μπραβοι που απαγαγουν δημοσιογράφους, κλεφτες κατοικιών και παραδικαστικό που ανθεί.
Ακούγαμε 10 ο αγκιμπου 15 ο Μάντι 7 ο σεμεδο σφάζονταν η Παρί με την Σίτυ αλλά το τηλ δεν χτυπάει. Ίσως πάρει κανέναν ο κάρυ για σεφτε.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Οπότε;
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Κακώς και τζάμπα πάντως απαντάτε με επιχειρήματα στις χρησιμοποιημένες σερβιέτες του συστήματος. Σαν τα άρθρα του "πουλάει το ΟΠΕΝ" που δημοσίευαν με το κιλό κάθε μήνα και που προωθούσαν επιμελώς δεκάδες σάιτ. Με λεπτομέρειες κι όλας, ποιοι αγοράζουν και "σίγουρα", και "εφοπλιστές". και "φεύγει".

Μόνο χαβαλές, ειρωνία και "αποεπένδυση" (ξεβράκωμα) στα τσατσάκια του 20ρικου αν έχετε όρεξη.

Περί ορέξεως. κολοκυθόπιτα εξ'άλλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος famagusta72 την Σάβ 23 Ιούλ 2022, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

είναι αυτές οι σύνθετες λέξεις που κάνουν κάθε φορά την διαφορά, πρώτα συνιδιοκτησία τώρα το λέμε αποεπένδυση..
Мир

Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Мир »

Φανταστειτε ήττα που έφαγε ο κομιστής του Ρωσικού πετρελαίου σύμφωνα με τους Ουκρανούς, όταν δεν συμπεριληφθεί το όνομα του Σαββίδη στη λίστα κυρώσεων των Ε.Ε.-ΗΠΑ.

Κώδικας: Επιλογή όλων

ALKINOOS το οποίο ανήκει στον στόλο της Capital Ship Management Corp συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη και κινείται προς το λιμάνι του Ρότερνταμ στην Ολλανδία.
https://www.documentonews.gr/article/ma ... lemoy/amp/

ΥΓ. Τελικά είναι γλυκά τα ρούβλια;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”