Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Αναμενόμενες οι απαντήσεις.
Και εγώ μπορώ να κάνω κατάχρηση του youtube, με παράθεση της πρόκρισης στην Κωνσταντινούπολη.
Και εγώ μπορώ να κάνω κατάχρηση του youtube, με παράθεση της πρόκρισης στην Κωνσταντινούπολη.
Τώρα τα είπες όλα!paok87 έγραψε:Το τελευταίο που θα ήθελα να "αναδείξω" θα ήταν το μπουφάν.
Τελοσπάντων, στο δια ταύτα, πίστωση χρόνου αποφάσισε η διοίκηση και ορθώς κατ' εμέ. Το καλοκαίρι θα κριθεί ως προς την επίτευξη των στόχων.
Και ναι μπήκα για να γράψω μόνο αυτό. Διάλογο με νοσταλγούς προηγούμενων προπονητών είναι ανούσιο να κάνω, τη στιγμή που ο τελευταίος πριν τον Δώνη ήταν ο Σάντος. Βέβαια, ξεκάθαρα διαφορετικός ως προς την ποδοσφαιρική προσέγγιση καθώς για πρώτη φορά φέτος βλέπω την ομάδα να επιτίθεται - με τα όποια στραβά της που είναι φυσιολογικό να υφίστανται- και να απογαλακτίζεται από τον Γκαρσία.
εισαι τυχερος που στο 2013 καταλαβαμε οτι για τις θλασεις δεν φταις εσυ..
περσι καποιοι θα σε σκιζανε αν ειχες τοσες θλασεις + τον τραυματισμο του γκαρσια
περσι καποιοι θα σε σκιζανε αν ειχες τοσες θλασεις + τον τραυματισμο του γκαρσια
- kataramenos5
paok87 έγραψε: Η ...επιτομή του zone marking του προφέσορα.
.
Όλως τυχαίως τα παιχνίδια είναι μετά τον Ιανουάριο.Όλως τυχαίως στα γκολ συμμετέχει ένας παίκτης που είχε δηλώσει "ή εγώ ή ο Μπόλονι" .Όλως τυχαίως ο ίδιος παίκτης είχε χαρακτηριστεί "παιδί της διοίκησης" και κάποιων
παχουλών αρδ.Όλως τυχαίως ο ίδιος παίκτης συμμετείχε σε αρκετά λάθη που μας στοίχησαν στα επόμενα παιχνίδια.
Βάλτε τα παιχνίδια στη σειρά απο Φλεβάρη και μετά και δείτε.Μερικοί όμως απλα δε θέλετε να δείτε .
Enough said.dimbar έγραψε:Τώρα τα είπες όλα!paok87 έγραψε:Το τελευταίο που θα ήθελα να "αναδείξω" θα ήταν το μπουφάν.
Τελοσπάντων, στο δια ταύτα, πίστωση χρόνου αποφάσισε η διοίκηση και ορθώς κατ' εμέ. Το καλοκαίρι θα κριθεί ως προς την επίτευξη των στόχων.
Και ναι μπήκα για να γράψω μόνο αυτό. Διάλογο με νοσταλγούς προηγούμενων προπονητών είναι ανούσιο να κάνω, τη στιγμή που ο τελευταίος πριν τον Δώνη ήταν ο Σάντος. Βέβαια, ξεκάθαρα διαφορετικός ως προς την ποδοσφαιρική προσέγγιση καθώς για πρώτη φορά φέτος βλέπω την ομάδα να επιτίθεται - με τα όποια στραβά της που είναι φυσιολογικό να υφίστανται- και να απογαλακτίζεται από τον Γκαρσία.
Συμφωνώ.
Έλα φίλε.kataramenos5 έγραψε:paok87 έγραψε: Η ...επιτομή του zone marking του προφέσορα.
.
Όλως τυχαίως τα παιχνίδια είναι μετά τον Ιανουάριο.Όλως τυχαίως στα γκολ συμμετέχει ένας παίκτης που είχε δηλώσει "ή εγώ ή ο Μπόλονι" .Όλως τυχαίως ο ίδιος παίκτης είχε χαρακτηριστεί "παιδί της διοίκησης" και κάποιων
παχουλών αρδ.Όλως τυχαίως ο ίδιος παίκτης συμμετείχε σε αρκετά λάθη που μας στοίχησαν στα επόμενα παιχνίδια.
Βάλτε τα παιχνίδια στη σειρά απο Φλεβάρη και μετά και δείτε.Μερικοί όμως απλα δε θέλετε να δείτε .
6η αγ. ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 0-0 (Οκτώβρης) , 11 αγων. ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 0-0 (Νοέμβρης)
Θαύμασε τις γιόμες και πρόσεξε το γεγονός ότι ως επί το πλείστον οι επιθετικές προσπάθειες προέρχονται από εμπνεύσεις του Βιειρίνια και προωθήσεις του Κοντρέρας(!!). Ναι αυτός ο άμπαλος που δεν γούσταρε τον Μπόλονι. Που έκανε επίτηδες λάθη να βλάψει την ομάδα. Που πέθανε ο πατέρας του και γύρισε να παίξει. Ντάξ είπαμε πήγε στο γάβρο, επαγγελματίας, αλλά τη φανέλα όσο έπαιξε την τίμησε.
Τελοσπάντων είναι όπως τα λέτε, δε θέλουμε να δούμε.
Αναφέρθηκαν παλιά κάποιοι και τελείωσε, σιγά το θέμα.
Εδώ μέσα έχουμε γράψει τόσα και τόσα, εξαντλήσατε όλα τα υπόλοιπα και είπατε να πιάσετε και αυτό..
Δεύτερον, και όταν χάνουμε και όταν κερδίζουμε εγώ και μερικοί ακόμα γράφουμε όπως κάναμε από τις αρχές οπότε μην γενικεύεις αόριστα και άσε στην άκρη το "εγώ"...
Κάποιοι που μιλούσαμε από τον περασμένο Μαϊο, δεν θα μιλάς για εγώ..
Το ποιοι απαξιώνουν την ομάδα το έγραψε ο dim, και επειδή μας προτρέπεις να "αγαπήσουμε την ομάδα!" λες και είμαστε τίποτα μικρά παιδιά, εγώ σου λέω να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα...
Μοικανε οπως βλεπεις οταν αναφερομαι για το ''εγω'' καποιον, βαζω πρωτο πλυθηντικο...λεω ''εμεις'' γκρινιαζουμε....
''εμεις'' μιρλιαζουμε... δν ειμαι τοσο εγωιστης να βγαλω την ουρα μου απ εξω...και εγω γκρινιαζω καμια φορα και εγω αρχιζω την μιρλα....
και οταν ειπα να αγαπησουμε την ομαδα...να το δειξουμε εμπρακτα...στο γηπεδο...δεν ειπα σε κανεναν να αγαπησει τον Δωνη η τον καθενα προπονητη...
αλλα με την επομενη αλλαγη προπονητη...αν δω κοσμο πολυ στο γηπεδο...θα καταλαβω πολλα...και ενα απο αυτα το οτι σιγουρα καποιοι δν αγαπουν την ΟΜΑΔΑ..αλλα προπονητες παικτες κτλ
υ.γ.ο ΠΑΟΚτσης δν φωναζει στο γηπεδο συνθηματα για μπουρδελα...μολις τρωει γκολ φωναζει οσο πιο δυνατα μπορει ΠΑΟΚ............ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ.....
kataramenos5 έγραψε:paok87 έγραψε: Η ...επιτομή του zone marking του προφέσορα.
.
O kataramenos5 εννοεί τον Μπαλάφα καταρχήν, όχι τον Κοντρέρας.paok87 έγραψε:Έλα φίλε.
6η αγ. ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 0-0 (Οκτώβρης) , 11 αγων. ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 0-0 (Νοέμβρης)
Θαύμασε τις γιόμες και πρόσεξε το γεγονός ότι ως επί το πλείστον οι επιθετικές προσπάθειες προέρχονται από εμπνεύσεις του Βιειρίνια και προωθήσεις του Κοντρέρας(!!). Ναι αυτός ο άμπαλος που δεν γούσταρε τον Μπόλονι. Που έκανε επίτηδες λάθη να βλάψει την ομάδα. Που πέθανε ο πατέρας του και γύρισε να παίξει. Ντάξ είπαμε πήγε στο γάβρο, επαγγελματίας, αλλά τη φανέλα όσο έπαιξε την τίμησε.
Τελοσπάντων είναι όπως τα λέτε, δε θέλουμε να δούμε.
Λίγο το οτι έφυγαν οι δύο πιο σημαντικοί παίχτες, λίγο το οτι ο προπονητής ήταν τελειωμένος υπάρχει μεγάλη διαφορά. Και θα σου βγάλω και τα Ευρωπαικά ματς (έξτρα κούραση για το μικρό περσινό ρόστερ) στα οποία για μένα η ομάδα έκανε την καλύτερη χρονιά ever, αποκλείοντας την Καρπάτι κι όλας (όχι κάποια Ραπιντ) με τον Μπαλάφα στόπερ!
Τώρα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ που παρέθεσες τι να πούμε ρε συ. Τα βλέπεις και μόνος σου με τις ομορφιές του Τσιρίλο πίσω. Στην πρώτη φάση κάνει λάθος την πάσα και από δίπλα ο Μπαλάφας μαρκάρει τελείως λάθος στο σουτ (επειδή είναι χαφ μην το ξεχνάμε). Στο 2ο γκολ έχουμε πάλι λάθος του Τσιρίλο που είναι 5 μέτρα πίσω από τη γραμμή άμυνας ξέμπαρκος.
Αφού λοιπόν θες να μιλήσεις ποδοσφαιρικά και θεωρείς τον Ρουμανο-Ούγγρο μη-κανονικό προπονητή θα ήθελα να μου το αιτιολογήσεις γιατί δεν έχεις πει τίποτα πάνω σ'αυτό παραμόνο "καλά θεωρείτε τον Ρουμάνο καλύτερο από το Δώνη?? Είναι δυνατόν?" χωρίς να πεις κάτι άλλο. Εχουν τοποθετηθεί πολλοί εδώ πέρα για το "πλάνο" του Δώνη κι έχουμε πει πολλά πράγματα. Θα ήθελα κάτι τέτοιο και για το Ρουμάνο κι αν είμαστε οφ-τοπικ υπάρχει και το άλλο να τα πούμε εκεί.
Πάντως δε νομίζεις πως σαν ποδοσφαιρικός λαός είναι αστείο να λέμε προπονητές της αξίας Μπόλονι οτι είναι χειρότεροι του Δώνη? Και μην παίρνεις εμάς εδώ για παράδειγμα, μπορείς να ρωτήσεις τον Κριστιάνο, τον μικρό τον Βαράνε της Ρεάλ που θα γίνει το καλύτερο στόπερ στον κόσμο και άλλους. Μας έφερε το Λάζαρ που τέτοιο χαφ στις Κολομβίες το γυρεύαμε (Αρίας), αλλά με 300χιλιάρικα δίπλα μας τον βρήκαμε. Σου έφερε Νιμανί που στο άκουσμα της μεταγραφής γελούσαν και τα τσιμέντα, και το καλοκαίρι Νιμανί λέγαμε και κλαίγαμε.
Αντίθετα ο special one των ελληνικών πάγκων έφερε Βιβιαν-Κουμαλό αμυντικό δίδυμο, έδιωξε Παπάζογλου και κράτησε Γιάννου. Συν επίσης οτι δεν έδιωξε Ρομπέρ για να πάρει άλλον και έθαψε τελείως το Γεωργιάδη που πέρσυ κάτι μπορείς να πεις πως έκανε. Επίσης υπάρχει και η δήλωση: "Με Γιάννου και Ρομπέρ σε καλή μέρα δε φοβόμαστε κανέναν". Νο words.
ΥΓ: Θα ήθελα πραγματικά να μου πεις για τον Μπόλονι 2 κουβέντες αλήθεια.
ΥΓ2: Νο οφενς στο ποστ μου εννοείται. Συζήτηση κάνουμε.
Συγνώμη που παρεμβαίνω αδερφέ αλλά το παλληκάρι το δήλωσε, λέει
''Διάλογο με νοσταλγούς προηγούμενων προπονητών είναι ανούσιο να κάνω, τη στιγμή που ο τελευταίος πριν τον Δώνη ήταν ο Σάντος.''
Εσύ τώρα τι θέλεις, κουβέντα για ανύπαρκτους προπονητές για να χαμε να λέγαμε?
Και πάλι συγνώμη για την παρέμβαση αλλά ρε Parolos ρίχνεις το επίπεδο του διαλόγου και βγάζεις και μια εμπάθεια!Πώς να το κάνουμε δηλαδή?Το παλληκάρι σου λέει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙ κι εσύ επιμένεις να σου πεί για τον Μπόλονι!!!!
ΥΓ Νο οφενς στο ποστ μου εννοείται. Συζήτηση κάνουμε. (copy-paste είναι αλλά με καλύπτει)
''Διάλογο με νοσταλγούς προηγούμενων προπονητών είναι ανούσιο να κάνω, τη στιγμή που ο τελευταίος πριν τον Δώνη ήταν ο Σάντος.''
Εσύ τώρα τι θέλεις, κουβέντα για ανύπαρκτους προπονητές για να χαμε να λέγαμε?
Και πάλι συγνώμη για την παρέμβαση αλλά ρε Parolos ρίχνεις το επίπεδο του διαλόγου και βγάζεις και μια εμπάθεια!Πώς να το κάνουμε δηλαδή?Το παλληκάρι σου λέει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙ κι εσύ επιμένεις να σου πεί για τον Μπόλονι!!!!
ΥΓ Νο οφενς στο ποστ μου εννοείται. Συζήτηση κάνουμε. (copy-paste είναι αλλά με καλύπτει)
Εγω ενα ξερω ...Μεχρι ο Παπας της Ρωμης παραιτηθηκε για πρωτη φορα μετα απο 600 χρονια και ο δικος μας ειναι εκει ακλονητος....
Μεγαλε Δωνη ....
Μεγαλε Δωνη ....

- desperando
- Επικοινωνία:
Αμα ειναι να φωναξω και τη γιαγια μου να κανει ξεματιασμα στο γηπεδο... Ηρθε ο Σαββιδης και για να παμε μπροστα θα κανουμε ευχελαιο...desperando έγραψε:ακρως επαγγελματικοί χειρισμοιangelheart έγραψε:Τώρα το διάβασα στην κεντρική.
"...Αυτή, μάλιστα, ήταν η δέκατη (!) θλάση σε γάμπα την φετινή περίοδο και οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" αποφάσισαν στην προπόνηση της Πέμπτης να τελεστεί ευχέλαιο..."
Μάλιστα...