Ο κόσμος παίζει μπάλα

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Πεθαίνω. :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

@giapas υποδείξεις δεν χρειάζονται θαρρώ, μεγάλα παιδιά είμαστε και ανάγνωση μάθαμε εδώ και 45 χρόνια...
Μου αρκεί η κριτική σου ότι αυτά που λέω "δεν υπάρχουν", την σέβομαι αλλά φυσικά δεν την ενστερνίζομαι...

Οι απόψεις και των δυο μας καταγράφηκαν κι αυτό είναι το σημαντικό για το forum, αν και διαφέρουν πολύ...

Υ.Γ. Ελπίζω πάντως να μην το έκανες παράθεση για να το δει ο @Sick Bastard και να αρχίσει τζάμπα κάποια αντιπαράθεση, γιατί τα ίδια ακριβώς με σένα θα του απαντήσω αν το κάνει θέμα, με όποιον τρόπο κι αν επιλέξει μάλιστα... ;)
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

ποστ οφ δε ντέι
giapas

Δημοσίευση από giapas »

goran 64 έγραψε:@giapas υποδείξεις δεν χρειάζονται θαρρώ, μεγάλα παιδιά είμαστε και ανάγνωση μάθαμε εδώ και 45 χρόνια...
Μου αρκεί η κριτική σου ότι αυτά που λέω "δεν υπάρχουν", την σέβομαι αλλά φυσικά δεν την ενστερνίζομαι...

Οι απόψεις και των δυο μας καταγράφηκαν κι αυτό είναι το σημαντικό για το forum, αν και διαφέρουν πολύ...

Υ.Γ. Ελπίζω πάντως να μην το έκανες παράθεση για να το δει ο @Sick Bastard και να αρχίσει τζάμπα κάποια αντιπαράθεση, γιατί τα ίδια ακριβώς με σένα θα του απαντήσω αν το κάνει θέμα, με όποιον τρόπο κι αν επιλέξει μάλιστα... ;)
Ρε συ γκοραν έχεις μπλέξει ψηλά καπέλα ,σασταλεγάκηδες , Καλογερόπουλους και απόλυση Ίβιτς.
Πρώτα από όλα είδες το παιχνίδι χτες Μπαρτσελόνα-Σίτυ ; Που η Σίτυ μπήκε και από το πρώτο λεπτό πίεζε μέχρι και την αντίπαλη γραμμή του πέναλτυ με 5 κι 6 παίκτες για να αναλάβει τη κατοχή της μπάλας; Που δεν άλλαξε στο ελάχιστο το στυλ παιχνιδιού της παρόλο που έπαιζε εκτός έδρας απέναντι σε ένα τεράστιο αντίπαλο;

Αυτό έγραψε ο άνθρωπος . Ότι κι εμείς στο τηγάνι , δε πρέπει να μασήσουμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Και μάλιστα για να προλάβει τους εξυπνάκηδες που θα πετάγονταν και θα έλεγαν ''έτσι έφαγε 4 όμως'' , το εξήγησε και 50αρακια.

Τόσο απλά , τόσο όμορφα. Είτε συμφωνείς ποδοσφαρικά, είτε διαφωνείς το κεντρικό κονσεπτ είναι απλούστατο.

Κι από τη στιγμή που στο γράφω μια φορά κι αντί να ξαναδιαβάσεις το ποστ και να καταλάβεις ότι κάνεις λάθος , συνεχίζεις και μου λες για 45 χρόνια γραφής κι ανάγνωσης και ότι οι απόψεις μας καταγράφηκαν στο φόρουμ κι αυτό είναι θετικό. Δε πρόκειται για άποψη αυτό που έγραψα αλλά για πραγματικότητα. Δε κατάλαβες τι λέει ο άλλος -οκ δεν είναι έγκλημα- και του αποδίδεις ότι έγραψε πως δε πειράζει να φάμε 4.

Μη ψάχνεις αφορμή να αρπαχτείς.
Και ναι ,το παραδέχομαι. Σε έκανα παράθεση για να σε δει ο sick και να καυλαντίσουμε . :opaokara:
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

@giapas, αφου καποιοι ''ψαχνονται'' και ''ξυνονται στην γκλιτσα του τσοπανη'' για να τσακωθουν.(''γενικα και αοριστα'' μιλαω,δεν κανω ''νυξη'' σε συγκεκριμενα ατομα) ;) :geek:
θαρρω πως του λογου μας ειμαστε ''μεγαλοι ανθρωποι'' και μπορουμε να εχουμε ''διαφορετικες αποψεις'' πραγμα που ειναι ''θετικο'' για το φορουμ.(περναμε καλα στα παρασκηνια κι αυτο περναει στον κοσμο ενα πραμα.) ;) ;) :mrgreen:
ΥΓ ''___'' :ugeek: :P
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

@giapas...

Πρόσεξε λίγο και το δικό μου post σε παρακαλώ και θα...ξεμπερδευτείς εύκολα απ το μπέρδεμα που σου δημιούργησαν οι πολλές και διάφορες αναφορές μου σ αυτό...
Δόξα τω Θεώ, θαρρώ ότι τα γράφω ευκρινώς και με μια λογική σειρά, όπως ακριβώς συνηθίζω πάντα...

Κατά τα πολλές φορές δικά σου γραφόμενα [για να μην λάβω υπ όψιν μου καν αυτά του @Sick Bastsard, μιας και σ αρέσει να τον υποστηρίζεις ως "αντ' αυτού" (?) και μαζί συζητάμε πλέον το όλο θέμα] λοιπόν...

1... Η "μέτρια" και φέτος ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να συγκριθεί κάπου με αυτήν της Μάντσεστερ Σίτυ ή μήπως ο πουστόγ@υρος με την Μπαρτσελόνα?
2...Ως "μέτρια" ομάδα ο Π.Α.Ο.Κ. (οφείλει να) έχει μόνο έναν τρόπο παιχνιδιού, είτε αντιμετωπίζει τον γριακλή στην Τούμπα, είτε τον πουστόγ@υρο στο βοθροτήγανο? Ποιος λοιπόν είναι αυτός ο συγκεκριμένος τρόπος? Τον γνωρίζετε σίγουρα εσείς κι από πόσους και ποιους αγώνες ορμώμενοι τον έχετε πάρει χαμπάρι?
3...Τι θα πει λοιπόν "να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως έκανε η Σίτυ στο Καμπ Νου"??? Που συνάδουν οι δύο ομάδες??? Κι αν η "μεγάλη" ομάδα της Σίτυ "έκανε το παιχνίδι της" και άρπαξε 4 μπαλάκια, η "μέτρια" δική μας τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει??? Να κερδίσει μήπως με 0-5???
4...Αν πάλι εννοείτε ότι "πρέπει να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας σαν (έστω στο αισιόδοξο "όνειρο" σας) ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ", δεν θα ήταν εξ ίσου "εύστοχο" και πολύ πιο αισιόδοξο οπαδικά αν έγραφε π.χ. να πάμε να παίξουμε όπως η Ντόρτμουντ μέσα στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, που δεν υπέστη και καμιά συντριβή?

Αν δεν καταλαβαίνεις και τώρα λοιπόν (απαντώντας έστω και στον εαυτό σου μόνο τις ρητορικές μου παραπάνω 4 βασικές κι άλλες 3 υποθετικές ερωτήσεις) που είναι η διαφορετικότητα της άποψης μου και γιατί γράφω όσα γράφω θεωρώντας το αρχικό post του @Sick Bastard εντελώς ΑΚΥΡΟ, δεν μπορώ δυστυχώς να κάνω κάτι παραπάνω πλέον, σόρρυ... :cry:

Υ.Γ. Δεν ψάχνω αφορμές να αρπαχτώ και σου το απέδειξα ήδη, μην απαντώντας εχθές στην "εμπρηστική" σου ερώτηση στο νέο topic του Γιώργαρου του Κούδα, στην οποία "αναγκάστηκα" να απαντήσω σήμερα, μονάχα μάλιστα για να απομυθοποιήσω τις ανυπόστατες κατηγορίες σου σε βάρος μου... :oops:

Υ.Γ. 2...Ελπίζω απ το πολύ καυλάντισμα να μην "πέθανε" κανείς σας..." Όλοι χρειάζονται"... 8-)

Edit: Καλώς τον και τον άλλο τον "συνήγορο"...Τον "γενικό και αόριστο"... :D
giannina4

θαρρω πως ''αναφερεσαι'' σε μενα, του λογου μου.η αφεντια μου ''το καταλαβε'' οτι αποκαλεσες εμενα ''συνηγορο''.
---giapas,τι δεν καταλαβαινεις?αφου δε λεγεται παν-μαντσεστερειος αθλητικος ομιλος κωνσταντινουπολιτων δεν μπορεις να φερεις ως παραδειγμα τη συγκεκριμενη ομαδα ως προς τη φιλοσοφια που θα κατεβουμε στο καραισκακη.κι αν θες να το κανεις, φερε παραδειγμα ομαδας που πηρε αποτελεσμα (κι ας επαιξε με τροπο που δε συμφωνεις,δεν εχει σημασια).εμ μας αντιπαραβαλλετε με αλλες ομαδες, εμ αυτες εχουν χασει κιολας.δηλαδη λιγο τσιπα.---
και ερχομαι εγω τωρα να σου κανω τις ρητορικες μου ερωτησεις.....
1...το βαπορι απο την ''περσια'' απο που ηταν? ;)
2...τι ειναι οι ''τζιριτζαντζουλες''? :geek:
3...απο που ''κλανει'' το μπαρμπουνι? :cry:
4...τα παιδια του ''ζεβεδαιου'' ποιον ειχαν πατερα? :ugeek: :?:

ΥΓ. '' '' '' '' '' '' '' ''
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μ αρεσειρεσυ σικ που οταν καποιος φαιρνει παραδειγματατωνρεαλ,μπαρτσα εισαι ο πρωτος πουβγαινει και γραφει ''τι σχεση εχει ο ΠΑΟΚ μ αυτες τις ομαδες?'' και τωρα μου φαιρνεις ΕΣΥ παραδειγμα το πως επαιξε η σιτυ μεσαστην μπαρτσα.
και ρωταω...τι σχεση εχειο ΠΑΟΚ μετην σιτυ? :roll:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Γουστάρω άρπαγμα για τον Γκουαρντιόλα σήμερα. :twisted:
giannina4

despe, δεν ξερω σε ποιες περιπτωσεις εχει γραψει 'τι σχεση εχει ο ΠΑΟΚ με την ταδε ομαδα', παντως εν προκειμενω εθιξε καθαρα το σκεπτικο με το οποιο κατεβηκε στον αγωνα η σιτι.δεν ξερω αν εχει δικιο, γιατι τον ειδα διακεκομενα τον αγωνα, αλλα ειτε εφερνε τη σιτι ως παραδειγμα ειτε τον οπουντιο μαρτινου, δεν αναφερθηκε σε ποδοσφαιρικη αξια,απλα παραδειγματιστηκε απο τη στρατηγικη τους.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

παει και το μοναδικο μπαλαδόρικο τοπικ ... :cry:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παρ' όλη την 4άρα πάντως η City είχε εκλάμψεις καλής ομάδας.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

giannina4 έγραψε:despe, δεν ξερω σε ποιες περιπτωσεις εχει γραψει 'τι σχεση εχει ο ΠΑΟΚ με την ταδε ομαδα', παντως εν προκειμενω εθιξε καθαρα το σκεπτικο με το οποιο κατεβηκε στον αγωνα η σιτι.δεν ξερω αν εχει δικιο, γιατι τον ειδα διακεκομενα τον αγωνα, αλλα ειτε εφερνε τη σιτι ως παραδειγμα ειτε τον οπουντιο μαρτινου, δεν αναφερθηκε σε ποδοσφαιρικη αξια,απλα παραδειγματιστηκε απο τη στρατηγικη τους.
απλα περιμενω αποκαποιον που συνεχως γραφει να μην φερνουμε τα παραδειγματα αυτων των ομαδων,να μην τα φερνει και αυτος για να ισχυροποιησει την αποψη του.

οσο για τον αγωνα θελω να κατεβουμε ετσι οπως θα κρινει το τμημα σκαουτινγκ ουτως ωστε να εχοτμε τις περισσοτερες πιθανοτητες για θετικο αποτελεσμα. αυτο και τιποτα αλλο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

θα μπορούσε να ειναι και ...4-4...

αλλά...μπάλα είναι και γυρίζει και τις τον βάζουνε οι τρόμπες...

κατα τα άλλα, συμφωνώ -εν μερει- με το ποστ του σικ περι νοοτροπιας στο τηγανι, αν και θα θυμήσω σε αυτό ότι την τελευταία φορά που πήγαμε να "κανουμε το παιχνίδι μας" εκει μέσα, φάγαμε 4 επι Στέφενς. Αλλά απο την άλλη, αν κανείς θεωρήσει ότι το φετινό "παιχνίδι μας" έχει να κανει με ενα πιο "προσεχτικό" απο τότε τεμπο και λογική, τότε γιατί όχι; να παμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, συμφωνώ. Αν και το πλέον "ορθό" είναι αυτό που λέει ο ντεσπε στο αμέσως παραπάνω τοστ απο το δικό μου.

ΑΛΛΆ, αυτό θα γίνει σε 3 ημέρες. ΣΗΜΕΡΑ έχουμε ένα άλλο (ΠΙΟ) δύσκολο μάτς. 8-)

επίσης, ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΦ ΤΟΠΙΚ!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ο Ρανιέρι ετοιμάζεται να γράψει ακόμα ένα έπος με τη Leicester στην Ευρώπη κι όταν αυτή ξυπνήσει
θα είναι αργά και θα είναι οι αλεπούδες σε τίποτα προημιτελικά και θα λένε όλοι τι έγινε.

Αλλά φέτος (θέλω να) είναι η χρονιά της Atletico.

giapas είσαι διάολος αλλά δεν πέφτω στη παγίδα σου. :lol:
Έτσι κι αλλιώς μέσω του quote σου, ήταν απολαυστικό το post του, οπότε δεν υπάρχει θέμα!
desperando έγραψε:μ αρεσειρεσυ σικ που οταν καποιος φαιρνει παραδειγματατωνρεαλ,μπαρτσα εισαι ο πρωτος πουβγαινει και γραφει ''τι σχεση εχει ο ΠΑΟΚ μ αυτες τις ομαδες?'' και τωρα μου φαιρνεις ΕΣΥ παραδειγμα το πως επαιξε η σιτυ μεσαστην μπαρτσα.
και ρωταω...τι σχεση εχειο ΠΑΟΚ μετην σιτυ? :roll:
Σόρρυ μαν, που έπαιζε η Βarca με τη City,
Σόρρυ ξανά που παίζει έτσι όπως παίζει η City
υπόσχομαι να μην το ξαναματακάνω

Ακολουθεί σεντόνι για το αυτονόητο.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις ομάδες αλλά εγώ δεν μίλησα καθόλου για τις ομάδες αυτές
μίλησα για την νοοτροπία που πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ, που όπως αυτές οι ομάδες που τυχαία έπαιζαν χθες
και κάθισα και είδα 90 λεπτά και έφερα ως παράδειγμα διατήρησης αγωνιστική ταυτότητας και νοοτροπίας.
(για 3η ή 4η φορά)
Δηλαδή, όταν έχεις μία ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ και όπως η City, που σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματό τους
(βλέπεις; αρχίζει και σχηματοποιείται παράδειγμα όχι για τις δύο ομάδες για το πως παίζουν, θα μπορούσε, ένα αντίστοιχο παράδειγμα να είναι αυτός που είναι πρώτος στην Αυστρία (ίδιος περίπου πληθυσμός και πάνω κάτω ίδιο επίπεδο, στο φτερό) ξερω γω, με τον ΠΑΟΚ, αλλά καλώς ή κακώς, δεν τον ξέρω τον 1ο της Αυστρίας, ούτε το
πως παίζει) θέλουν κατοχή μπάλας και την αποζητούν με τον τρόπο τους (δεν υπάρχει σύγκριση εδώ, αλλά το αποτέλεσμα είναι ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ το ίδιο)
είναι πισωγύρισμα (δεν μεγαλώνεις αγωνιστικά σαν ομάδα) αν απ αυτό που έχεις αποφασίσει να παίξεις
(ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ) να παίξεις εντελώς αλλιώς για ένα ματς, ειδικά δε, στο ίδιο πρωτάθλημα.
Προφανώς δε, όταν λέει κάποιος πχ, ''ο Πέλκας δεν είναι καλό 10αρι'' κι απαντάει κάποιος ''σιγά ρε φιλάρα, εσύ ποιόν θες τον Ντε Μπρουϊν'' και όταν λέω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δει ότι η City δεν άλλαξε τη νοοτροπία και την επιθετική φιλοσοφία της σε μία έδρα που παίζει μια ομάδα που ένας παίχτης της έχει κάνει 7 χατ-τρικ στο CL και στη μέρα της δεν φεύγεις με κάτω από τρία ( 3 ) είναι τελείως
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ πράγμα σε σημείο που μου προκαλεί έκπληξη πως δεν το κατάλαβες.

Ακόμα ένα (αντίστροφο) παράδειγμα.
Δώσε προσοχή:
Αν η City έπαιζε ταμπούρι και καθυστερήσεις και τσουκου-τσουκου δεν θα έκανα κανένα ποστ και δεν θα μπερδευόσουν.
Κατάλαβες;
Είναι αδιάφορες οι ομάδες δηλαδή.
Είναι ο τρόπος που επέλεξαν να παίξουν.
Το χουμε πιστεύω!

Άλλο παράδειγμα.
Πω μαλάκα, αυτή η Σούλα που έφερε ο άλλος πως είναι έτσι;
Ε τι θες μωρέ μαλάκα τη Μόνικα τη Μπελούτσι;
Εεεεε, γιατί μετά τη Σούλα πάμε κατευθείαν στη Μόνικα τη Μπελούτσι;

διάφορο του:
Μαλάκα, η Σούλα μπορεί να είναι για σακούλα, αλλά το κουνάει το σωματάκι σαν τη Μόνικα τη Μπελούτσι
Συμφωνώ ρε μαλάκα, το κουνάει και κουνιέται η γη, αλλά από φάτσα δεν βλέπεται, οικοδόμος είναι.

Είναι συγκυριακό το 4-0 (κι έμπαινε το πέναλτι 5-0) αλλά εντάξει οι άλλοι έχουν τον Μέσι που γύρισε πύρκαυλος
και τον Suarez που πλάκα στην πλάκα, ο τύπος είναι στο ίδιο επίπεδο ''ποδοσφαιροσύνης'' με Μέσι και Ρονάλντο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”