Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:49
Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:45
gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
Σαν δεν ντρέπεται ο οπαδός να έχει απαιτήσεις.

Εχθροί του ΠΑΟΚ όλοι.
απαιτησεις;;;;γελαω.η ειρωνεία ειναι το μονο που υπάρχει
Κανονικά αυτό που έγραψες ήταν για τιμωρία, αλλά επειδή όλοι έχουμε νεύρα κάνω τα στραβά μάτια.

Μην συνεχίζεις όμως.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:51 Μη γράφουμε τη χαζομάρα με την αυτάρκεια, δεν υπάρχει αυτάρκεια, ένα σκασμό λεφτά δίνει.
Μακάρι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ να ήταν πόσα λεφτά δίνει ο Ιβάν, θα λυνόταν πολύ εύκολα.
Δυστυχώς αν δεν αλλάξει η λειτουργία όλης της ομάδας , αύριο να βγει να πει ο Ιβάν ότι αυξάνει το μπάτζετ 20% ακλαφτα θα πάνε
Αυτό ακριβώς . Αυτό που έχει καταφέρει να λύσει ο Ιβαν είναι το οικονομικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Το διοικητικό ακόμα δεν το κατάφερε .
embuji

Δημοσίευση από embuji »

chrisg4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:55
Tolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:51 Μη γράφουμε τη χαζομάρα με την αυτάρκεια, δεν υπάρχει αυτάρκεια, ένα σκασμό λεφτά δίνει.
Μακάρι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ να ήταν πόσα λεφτά δίνει ο Ιβάν, θα λυνόταν πολύ εύκολα.
Δυστυχώς αν δεν αλλάξει η λειτουργία όλης της ομάδας , αύριο να βγει να πει ο Ιβάν ότι αυξάνει το μπάτζετ 20% ακλαφτα θα πάνε
Αυτό ακριβώς . Αυτό που έχει καταφέρει να λύσει ο Ιβαν το οικονομικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Το διοικητικό ακόμα δεν το κατάφερε .
Πως θα λυσεις ενα προβλημα εαν δε το θεωρεις προβλημα;
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:46 ετρεξε ο αλλος να μαθει αν εννοω τον τελη.σηψη τελειως.σ'αυτον δε προκειται να πουλησει τον κωλο σας να χτυπατε.
Γεια σου σαββιδηκαικε
ΠΑΟΚ είσαι εσύ ή Ιβαν;;
Η μήπως Αντιμυστακιδης ;;;
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

Νομιζω οτι αν δε βρεις ακρη ποιος θα διοικει, ποιος θα κανει μεταγραφες, ποιος θα ακουει τον προπονητη στις μεταγραφες και να χτισεις και το γηπεδο και το προπονητικο, ηρθε η ωρα να φυγεις. Εγραψα κατι παρομοιο.για τα χρεη το 2015. Δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος που διοικει, ο τροπος που σκεφτεται και ο τροπος που χειριζεται τα πραγματα. Καθολου. Δεν με ενδιαφερει ο αλλος, εξαλλου δεν εχω παει ποτε στο μπασκετ. Με νοιαζει οτι ο Σαββιδης για εμενα εκπροσωπει μια σοβιετ κουλτουρα (ενα κρατος φουσκα και οι απ εξω να πεθανουν στα γκουλαγκ αφου τους σπιλωσουμε) η οποια κουλτουρα δε με εκφραζει. Ουτε οταν ο γιος του πηγαινε με φρουρα εξω απο το Βικελιδης με εξεφραζε, ουτε οταν Σαββιδοποιηθηκε η καθημερινοτητα μας στην πολη και γιναμε αυτοκρατικοι ως λαος με αποτελεσμα να γινει η Θεσσαλονικη πεδιο μαχης. Για εμενα δεν εχει συνεχεια η σχεση του ΠΑΟΚ μου με τον κ.Σαββιδη. Δεν το επιθυμω. Και ας μπαναριστω, καληνυχτα σας.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:55
Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:45

Σαν δεν ντρέπεται ο οπαδός να έχει απαιτήσεις.

Εχθροί του ΠΑΟΚ όλοι.
Κανονικά αυτό που έγραψες ήταν για τιμωρία, αλλά επειδή όλοι έχουμε νεύρα κάνω τα στραβά μάτια.

Μην συνεχίζεις όμως.
αυτα που γραφουν ατομα σαν τον @embuji ειναι οκ.βαρεθηκα την τοξικοτητα καθε μερα και παντου..
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:00

Μην συνεχίζεις όμως.
αυτα που γραφουν ατομα σαν τον @embuji ειναι οκ.βαρεθηκα την τοξικοτητα καθε μερα και παντου..
Εσύ βαρέθηκες την τοξικότητα που έγραψες ότι εύχεσαι να καταστραφεί ο ΠΑΟΚ και να τον αναλάβει απατεώνας;

Μαλακα τι διαβάζουμε, έχει πηδήξει από το παράθυρο η λογική.
These users thanked the author Odi44 for the post (total 4):
sniper4, embuji, Patron, Λεμεσος4
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

PAOKKOMOTINI4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:58
gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:46 ετρεξε ο αλλος να μαθει αν εννοω τον τελη.σηψη τελειως.σ'αυτον δε προκειται να πουλησει τον κωλο σας να χτυπατε.
Γεια σου σαββιδηκαικε
ΠΑΟΚ είσαι εσύ ή Ιβαν;;
Η μήπως Αντιμυστακιδης ;;;
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΙΣΟΤΙΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Πες τα ο embuji εχει αλλη αποψη απο εσενα αρα ειναι τοξικος αρα μακαρι να καταστραφει ο ΠΑΟΚ για να μην λετε τιποτα για τον Ιβαν.

Σημερα εμαθα οτι δεν ειναι τοξικο να μην εχεις προβλημα να καταστραφει η ΟΜΑΔΑ σου αρκει να μην λενε τιποτα για τον προεδρο.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

chrisg4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:53
George Best4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:41 Ο άνθρωπος εχει μιλήσει για αυτάρκεια, για έσοδα-έξοδα που θα έχει παρόλο αυτά έναν ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό.
Μη τα ξεχνάμε αυτά.
Δεν υποσχέθηκε να ρίχνει εκατομμύρια να βελτιώνει την ομάδα όπως κάποτε.

Μην έχουμε απαιτήσεις να έχουμε ρόστερ σαν το 2019.
Μην έχουμε απαιτήσεις να δίνονται πολύ μεγάλα συμβόλαια.
Δε θα γίνει αυτό. Έχει περάσει αυτό το φεγγάρι. Υπάρχει άλλη κυβέρνηση, υπάρχουν και άλλοι παίχτες στο προσκήνιο.

Επίσης μην έχουμε απαιτήσεις και από τον Ιβάν θα πω εγώ.
Δεν είναι Ελλάδα, δεν είναι καθημερινότητα η ομάδα.
Τι νόημα έχει το θρεντ και τα σχόλια.

Ο Γιώργος και ο Νίκος είναι πλέον μπροστά.

Είναι ίσως άστοχο να του χρεώνουμε πράγματα.
Αυτάρκεια με Παπαμιμίκους κοντζαρεβα και λοιπούς άσχετους με το άθλημα δεν πρόκειται να έχει ποτέ . Μόνο αν πουλάει παίχτες που κι αυτό κάποια στιγμή θα τελειώσει . Κανείς δεν ζήτησε να βάζει τρελά λεφτά κάθε χρόνο . Να φτιάξει μια διοίκηση που να ξέρει πως λειτουργεί το ποδόσφαιρο σήμερα .
Εγώ έσοδα - έξοδα δε βλέπω ρε φίλε, δεν ξέρω τα λογιστικά.απλα αναφέρω τα γεγονοτα
Τι μας έχει πει λέω.
Πέρυσι ήταν η μόνη χρόνια που ήμασταν + ιστορικά.
Κάποια χιλιάρικα έστω.
Δεν μπήκαμε μέσα. Ο στόχος αυτός έχει τεθεί.
Αυτο δεν είναι milestone για εκείνον βάση ότι έχει πει?

Και ξαναλέω θρεντ για Γιώργη Νίκο έχουμε? Αυτοί είναι οι πρόεδροι. Την φωνουλα τους την έχουμε ακούσει?

Ο Παπαμιμίκος καλώς ή κακώς είναι σόι του πλέον.
Στο όπεν που πήγαινε κατά διαόλου έδειξε αριθμούς μάλλον για αυτό τον έβαλε και στον ΠΑΟΚ.
Όχι για την ποδοσφαιρική του γνωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Τετ 13 Μάιος 2026, 21:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

mariotsaggal91 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:00 ...
Σαββιδοποιηθηκε η καθημερινοτητα μας στην πολη και γιναμε αυτοκρατικοι ως λαος με αποτελεσμα να γινει η Θεσσαλονικη πεδιο μαχης ...
Τι εννοείς; Δεν έχω σχέση με την πόλη, σόρρυ
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Odi44 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:03
gergeo4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:00

Μην συνεχίζεις όμως.
Εσύ βαρέθηκες την τοξικότητα που έγραψες ότι εύχεσαι να καταστραφεί ο ΠΑΟΚ και να τον αναλάβει απατεώνας;

Μαλακα τι διαβάζουμε, έχει πηδήξει από το παράθυρο η λογική.
μην εισαι τοξικος odi
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

mariotsaggal91 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:00 Νομιζω οτι αν δε βρεις ακρη ποιος θα διοικει, ποιος θα κανει μεταγραφες, ποιος θα ακουει τον προπονητη στις μεταγραφες και να χτισεις και το γηπεδο και το προπονητικο, ηρθε η ωρα να φυγεις. Εγραψα κατι παρομοιο.για τα χρεη το 2015. Δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος που διοικει, ο τροπος που σκεφτεται και ο τροπος που χειριζεται τα πραγματα. Καθολου. Δεν με ενδιαφερει ο αλλος, εξαλλου δεν εχω παει ποτε στο μπασκετ. Με νοιαζει οτι ο Σαββιδης για εμενα εκπροσωπει μια σοβιετ κουλτουρα (ενα κρατος φουσκα και οι απ εξω να πεθανουν στα γκουλαγκ αφου τους σπιλωσουμε) η οποια κουλτουρα δε με εκφραζει. Ουτε οταν ο γιος του πηγαινε με φρουρα εξω απο το Βικελιδης με εξεφραζε, ουτε οταν Σαββιδοποιηθηκε η καθημερινοτητα μας στην πολη και γιναμε αυτοκρατικοι ως λαος με αποτελεσμα να γινει η Θεσσαλονικη πεδιο μαχης. Για εμενα δεν εχει συνεχεια η σχεση του ΠΑΟΚ μου με τον κ.Σαββιδη. Δεν το επιθυμω. Και ας μπαναριστω, καληνυχτα σας.
Dude
These users thanked the author aivas19 for the post:
Ally Samagoal
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Όταν μπήκε το Team τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ για ζέσταμα, ένας τύπος μπροστά μου, μόνος του, άρχισε να μπινελικώνει τους παίχτες μας.
Εγώ άρχισα να φωνάζω επιδεικτικά ''μπράβο ρε ΠΑΟΚ'' και παρόμοια, έτσι για το σπάσιμο.
Ο τύπος κούνησε απογοητευμένος το κεφάλι, ίσως να είπε από μέσα του ''πρόβατο είσαι ρε φίλε'', αλλά δεν ξαναμίλησε. Εν τέλει, δεν ακούστηκε ξανά ο τύπος. Το βούλωσε.

Σε αυτούς που σήμερα, θα βγούνε να μιλήσουν για Σαββιδαίους, απλά απαντήστε ''μπράβο ρε ΠΑΟΚ'' και παρόμοιο.
Θα το βουλώσουν και αυτοί.

Δεν υποστηρίζω Σαββίδηδες. Αλλά σήμερα, δεν είναι ημέρα για τέτοιες συζητήσεις.
These users thanked the author gpap5 for the post (total 8):
Kabamaru11, George Best4, Patron, aivas19, Ally Samagoal, PAOKevolution, Black_Knight, Maklaz
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...
Και εγώ κριτική κάνω στη διοίκηση.
Αλλά αυτά που γράφετε είναι ντροπή...

Ξεχνάτε ποιο ήταν το ταβάνι του ΠΑΟΚ προ Ιβάν...
These users thanked the author George Best4 for the post (total 6):
Ally Samagoal, Montrealiotis, Black_Knight, nunies4, leomatos88, Maklaz
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”