Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Γιατί συνδέεται την περίπτωση του οποίου καρασκαλ με αυτή του Λημνιου???
- pagotatzis
Δεν ξεσηκώνω κανέναν ;gergeo4 έγραψε:επειδή εχει καταντήσει κουραστικό ολο αυτο και ξεσηκωνεται ο κοσμος καλο θα ηταν να στειλεις μηνυμα στον σουρμε πχ να δωσεις λεπτομέρειες για να δουμε τι και αν ισχυει οντως..pagotatzis έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν ο Καρασκαλ έκλεισε οριστικά κάπου ;
Διότι έλαβα μήνυμα από λατίνο γνωστό πρώην μάνατζερ ότι κλείνει σε μας.
Λίγο περίεργο μου φάνηκε αφού είχαμε ακούσει/ διαβάσει ότι προτιμάει να μείνει Μόσχα.
Ρωτάω !
Εχθές ήρθε και μου είπε ότι διάβασε /άκουσε ότι έρχεται σε μας, και του είπα μάλλον λάθος κανείς διότι κλείνει Ρωσία !
Μακάρι έχει δίκιο.
Αλλά όσο δεν έχει κλείσει ,ελπίζεις !
Θυμάμαι είχε ειπωθεί ότι το θέμα Καρασκαλ το έχει αναλάβει προσκοπικά ο Ιβαν, αν είναι αλήθεια γιατί όχι.
Για τον Αργεντινό φίλο μου πρώην μάνατζερ:
Του είχα μιλήσει για τον Καρασκαλ μόλις το είχε ποστάρει ο Ρομανο
Και μου είπε τα καλύτερα για τον Καρασκαλ /τον ήξερε απο την εποχή στην Ρίβερ
Μου έκανε εντύπωση ότι εχθές μετά από τόσες ημέρες/ εβδομάδες πάνω στην κουβέντα που είχαμε για άσχετα θέματα με το ποδόσφαιρο ,μου πέταξε και : α αυτόν τον παίχτη που θέλατε τον Καρασκαλ τον περνάτε τελικά .
Και ξαφνιάστηκα
και δεν τον ρωτησες να σου πει λεπτομερειες; απο που και πότε το εμαθε, αν ειναι αξιοπιστη πηγη κλπ;
-
ανοιγουμε παρτιδες με τη βασιλισσα? ε ρε θα μας τρελανουν αυτοι....αντε να δουμε ποιος θα ρθει
- pagotatzis
όχι του είπα ότι λάθος άκουσε ,γιατί έκλεισε Μόσχα
Παραξενεύτηκε η αλήθεια είναι

-
Η πλάκα είναι ότι έχουν ακουστεί και ακούγομαι καλά ονόματα και ενθουσιαζόμαστε στην προοπτική αλλά στο τέλος μην πάρουμε ξέρετε τι..
- WestBlock4
Αφού διάβασα ότι κ ο μειτε είναι ο κλώνος του εσιτι πλέον τα έχω ακούσει όλα εδώ μέσα.
Εγώ νομίζω ότι προέχει το σημερινό παιχνίδι να μείνει η καλή ψυχολογία να έρθουν τα λεφτά της πρόκρισης και μετά θα δούμε τι θέλανε πραγματικά η όλα ήταν μπαρούφες
Εγώ νομίζω ότι προέχει το σημερινό παιχνίδι να μείνει η καλή ψυχολογία να έρθουν τα λεφτά της πρόκρισης και μετά θα δούμε τι θέλανε πραγματικά η όλα ήταν μπαρούφες
- PAOK - 1926-
Εχει συμφωνησει στα 7 χαρτια η ντιναμο με την τσσκα ..και τωρα περιμενουν να συμφωνησει και ο παικτης απο οσα ξερω ..pagotatzis έγραψε:όχι του είπα ότι λάθος άκουσε ,γιατί έκλεισε Μόσχα
Καλα εκανε και παραξενευτηκε γιατι ο ιδιος ο παικτης ηθελε να συνεχισει εκτος ρωσιας ..
- figurehead4
Απο φόβο, ομολογώ, για μένα τουλάχιστον.renegade έγραψε:Γιατί συνδέεται την περίπτωση του οποίου καρασκαλ με αυτή του Λημνιου???
Αν δεν έχει κάποιος inside info, δεν γίνεται να μην σκεφτεί ως πιο πιθανό σενάριο το ότι ένας φεύγει, ένας έρχεται.
Δεκτό ότι υπάρχουν κι άλλα σενάρια οπως να φύγει ο Νάρεϊ και να έρθουν και οι δύο (καλό σενάριο) ή να έρθουν και οι δύο αλλά να φύγει κι άλλος (τρομαχτικό σενάριο).
Εγώ με όσα βλέπω δεν μπορώ παρά να φοβάμαι Νάρεϊ φεύγει, Λημνιός έρχεται. Και να ελπίζω ταυτόχρονα στο Νάρεϊ φεύγει, Καρασκάλ ή Πιάτσα (μεγάλη καψούρα) έρχεται.
Δεν έχω φτάσει ακόμη στο τρομαχτικό σενάριο. Αντιστέκομαι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν έχουμε σκοπό όντως να φέρουμε Μαξίμοβιτς- Καρασκαλ και το χειρίζεται ο Ιβάν (έτσι λέγαν), τότε όσο δεν κλείνουν άλλου τελευταίες μέρες, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες μας.
Και με τον Μειτε κάτι αντίστοιχο έγινε.
Και με τον Μειτε κάτι αντίστοιχο έγινε.
Η ομάδα έχει τέσσερα δεξιά μπακ (Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Σάστρε, Κεντζιόρα) οι οποίοι είναι όλοι στην αποστολή σήμερα οπότε η περίπτωση Λημνιου σε σοβαρή ομάδα που θέλει εξτρέμ δεν υφίσταται. Ποδοσφαιριστής Λημνιος ως εξτρέμ μπορεί να σταθεί μόνο στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, πουθενά αλλού.
- john4serres
Πηγή;Hayate έγραψε:Εχει βρωμίσει για Καρασκαλ.. Θα αρχισουν να ανεβαίνουν εντος καμιας ωρας αρθρα..
Δεν ειναι παίκτης εγγύηση τύπου Μαρκος Αντονιο, Μειτε, Μαξιμοβιτς αλλα καλως να ερθει
Εντωμεταξύ με βάση τις φήμες την μια μέρα μετράμε κλαίγοντας τα ψιλά του Ιβαν μπας και πάρουμε κανένα δανεικούλη και την επόμενη γεμίζουμε τον πάγκο με αμυντικά χαφ του 1εκ και μεσοεπιθετικούς της Ρεαλ Μαδρίτης. Ότι να΄ναι. 

- loukas karadimos