Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Ρε παιδια τον δοκιμασαμε τον Κιτσιου. Δε μας εκανε. Λεγαμε οτι εχει ο Ματος αναπληρωματικο και καθε φορα που επαιρνε μπαλα, κρατουσαμε την αναπνοη μας.
Ασχετα με την παπαρια που εκανε με τον βλακα τον Σιαμπανη.
Μπορει να γουσταρει τον ΠΑΟΚ και να ειναι οπαδος. Και γω ειμαι. Τι σημαινει αυτο; οτι μπορω να παιξω στην ομαδα;
Αναφορικα με τον Τειλορ, ας ερθει, να τον δουμε και τον κρινουμε και αυτον και τον προπονητη.
Ασχετα με την παπαρια που εκανε με τον βλακα τον Σιαμπανη.
Μπορει να γουσταρει τον ΠΑΟΚ και να ειναι οπαδος. Και γω ειμαι. Τι σημαινει αυτο; οτι μπορω να παιξω στην ομαδα;
Αναφορικα με τον Τειλορ, ας ερθει, να τον δουμε και τον κρινουμε και αυτον και τον προπονητη.
Αν πάμε σε ρυθμό ΠΑΟΚ και κλείσουμε μεταγραφή λίγο πριν τον πρώτο αγώνα για το Con. L., κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης ή οι έστω δύο παίκτες δύσκολα θα υπολογίζονται άμεσα από τον Σκούφο, συν να περιμένουμε 20-25 Αυγούστου, κλάφτα. Φαντάζεσαι την περίπτωση να κληρωθούμε με Trabzunspor ή Fitese;-(ουδέποτε έχουμε αποκλείσει Ολλανδική ομάδα). Και να έχουμε κέντρο που θα κάνει το transition αντίπαλη περιοχή προς δική μας σε 1΄και να ψάχνουμε αριστερό μπακ και σέντερ φορ; Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη και σε έμψυχο δυναμικό και δη στις θέσεις που πονάμε πριν τη λήξη της προετοιμασίας στην Ολλανδία (ξενοδοχείο Bilderberg, πως συνδυάζεται η κ@λολέσχη της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων με ΠΑΟΚ, δεν ξέρω). Η πρόκριση στους ομίλους είναι μονόδρομος και στο θέμα αυτό τουλάχιστον δεν υπάρχει πίστωση χρόνου.
Κατά τα άλλα, τριήμερο αργίας του Αγίου Πνεύματος, Τ/Δ δεν υπάρχει, η Χαλκιδική αναμένεται να βουλιάξει, οπότε μέχρι Τρίτη-Τετάρτη και για αν μην πω για όλη την επόμενη εβδομάδα δεν αναμένεται κάτι συγκλονιστικό.
Κατά τα άλλα, τριήμερο αργίας του Αγίου Πνεύματος, Τ/Δ δεν υπάρχει, η Χαλκιδική αναμένεται να βουλιάξει, οπότε μέχρι Τρίτη-Τετάρτη και για αν μην πω για όλη την επόμενη εβδομάδα δεν αναμένεται κάτι συγκλονιστικό.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εκείνος ο Ποζογλου τι κάνει;;
Κάπου τον είδα στην football league νομίζω
Αξίζει μια ευκαιρία;
Αξίζει μια ευκαιρία;
Τελικά μας έχουν βγάλει από τ ρούχα μας και τρωγόμαστε μεταξύ μας. Λοιπόν κανείς δεν ονειρεύεται στον ΠΑΟΚ τον τωρινό Κιτσιου. Εμένα απλά επειδή ειμαι ρομαντικός μου αρέσει να υπάρχουν δικά μας παιδια στην ομάδα μας. Κιας μη είναι οι πολύ καλοί παίκτες. Για ρολιστες μιλάω. Το κακό είναι ότι επειδή στον ΠΑΟΚ που θελουμε με τι γεμάτο με παικταράδες ρόστερ, βλεπουμε τις μεταγραφικές και αρχίζουμε κουβέντα για Κιτσιου και Λημνιους.
Ας ξυπνήσουν εκεί στην ομάδα λεφτά υπάρχουν άνθρωποι εκτός οργανισμού υπάρχουν να προσλάβεις δεν καταλαβαίνω τελικά πως σκέφτονται κιαν είναι άξιοι να τρέχουν τις τύχες του Τωρινού ΠΑΟΚ
Ας ξυπνήσουν εκεί στην ομάδα λεφτά υπάρχουν άνθρωποι εκτός οργανισμού υπάρχουν να προσλάβεις δεν καταλαβαίνω τελικά πως σκέφτονται κιαν είναι άξιοι να τρέχουν τις τύχες του Τωρινού ΠΑΟΚ
Παίζει στην Βέροια, είναι πλέον 25 ετώνMitsospaoki4 έγραψε:Εκείνος ο Ποζογλου τι κάνει;;
Αξίζει μια ευκαιρία;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Χανετε το νοημα ρε μαγκες.
Ο ΠΑΟΚ θελει συγκεκριμένο αριθμό γηγενων παικτων.
Ποιοι 8 Έλληνες παίκτες μπορούν να μπουν στο ροστερ του ΠΑΟΚ; Ποιοι είναι αρκετά καλοί και εφικτο να ερθουν;
Ο Λημνιος και ο Κίτσιου, καλώς ή κακώς ειναι απο τους καλύτερους διαθέσιμους Έλληνες.
Μακαρι να είχαμε πληθώρα επιλογών, και να μην εμπαιναν καν στην κουβέντα. Μακαρι να ανανεωναμε Πελκα, και να κρατούσαμε Γιαννουλη.
Όσοι διαφωνείτε για Κιτσιου και Λημνιο αγωνιστικα (εξωαγωνιστικα συμφωνω με τον bxl πιο πανω), ποιους 8 προτείνετε; Α, και σε θέσεις που εχουμε ανάγκη, μην μου πείτε 8 στοπερς
.
Επισης, το να πεις προτιμω Καλουτσικιδη από Κίτσιου, και 8 από τις ακαδημίες, παροτι έχει μια βάση, εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να λειτουργήσει. Δεν μπορείς να συγκρίνεις εναν παικτη με 150 επαγγελματικές συμμετοχές, με έναν παίκτη με 0. Γιατι και ο Κιτσιου αν δεν κάνω λάθος, πρωταθλημα πήρε με την κ19...
Ποιοι 8 Έλληνες παίκτες μπορούν να μπουν στο ροστερ του ΠΑΟΚ; Ποιοι είναι αρκετά καλοί και εφικτο να ερθουν;
Ο Λημνιος και ο Κίτσιου, καλώς ή κακώς ειναι απο τους καλύτερους διαθέσιμους Έλληνες.
Μακαρι να είχαμε πληθώρα επιλογών, και να μην εμπαιναν καν στην κουβέντα. Μακαρι να ανανεωναμε Πελκα, και να κρατούσαμε Γιαννουλη.
Όσοι διαφωνείτε για Κιτσιου και Λημνιο αγωνιστικα (εξωαγωνιστικα συμφωνω με τον bxl πιο πανω), ποιους 8 προτείνετε; Α, και σε θέσεις που εχουμε ανάγκη, μην μου πείτε 8 στοπερς

Επισης, το να πεις προτιμω Καλουτσικιδη από Κίτσιου, και 8 από τις ακαδημίες, παροτι έχει μια βάση, εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να λειτουργήσει. Δεν μπορείς να συγκρίνεις εναν παικτη με 150 επαγγελματικές συμμετοχές, με έναν παίκτη με 0. Γιατι και ο Κιτσιου αν δεν κάνω λάθος, πρωταθλημα πήρε με την κ19...
Πασχαλακης,Τζολης, Μιχαηλίδης,Τσιγγαρας,Λυρατζης,Κουτσιας,Κωνσταντελιας,τρίτο τερμα κι ας φέρει Κ.Παπαδόπουλο. Ο Κίτσιου ούτε απ έξω,αν ειχαμε τόσο ανάγκη από Έλληνες ας έπαιρνε τον Κωτσιρα κι όχι τον ΤειλορNapoli4 έγραψε:Χανετε το νοημα ρε μαγκες.
Όσοι διαφωνείτε για Κιτσιου και Λημνιο αγωνιστικα (εξωαγωνιστικα συμφωνω με τον bxl πιο πανω), ποιους 8 προτείνετε; Α, και σε θέσεις που εχουμε ανάγκη, μην μου πείτε 8 στοπερς.
Πασχαλάκης
Ταλιχμανιδης
Μιχαηλίδης
Μιχαη
Τσιγγαρας
Τζολης
Και άλλοι δυο
Ταλιχμανιδης
Μιχαηλίδης
Μιχαη
Τσιγγαρας
Τζολης
Και άλλοι δυο
Στο προσκήνιο έρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον ΠΑΟΚ η περίπτωση του Ιταλού αμυντικού χαφ της Κάλιαρι, Αλεσάντρο Ντεϊόλα.
Ο ΠΑΟΚ έχει χτυπήσει την πόρτα της Κάλιαρι, όχι όμως για τον Ουρουγουανό αμυντικό χαφ, Κριστιάν Ολίβα, αλλά εξετάσει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα.
Ο 25χρονος υψηλόσωμος (1.90 μ.) Ιταλός χαφ είναι στο στόχαστρο του «Δικεφάλου» και αποτελεί τη βασική επιλογή για το κενό στη μεσαία γραμμή.
- Kabamaru11
Alessandro Deiola=ιταλος Μπουχαλακης (αν κρυβεται κ πισω απο δοκαρια πιασαμε διανα). 
Υ.Γ. ειναι κ παικτης του Ραιολα.....χμμμμμ ισως να κρυβεται πισω απο την σκιερη συμφωνια με Ελ Καντουρι
Υ.Γ. Μακαροναδα?

Υ.Γ. ειναι κ παικτης του Ραιολα.....χμμμμμ ισως να κρυβεται πισω απο την σκιερη συμφωνια με Ελ Καντουρι
Υ.Γ. Μακαροναδα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Παρ 18 Ιουν 2021, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-Ναι γεια σας κάτι σε χαφ για τον άξονα παρακαλώ
-Έχουμε αυτόν, αυτόν και αυτόν
-Α ξέχασα να σας πω ότι ψάχνω κάποιον αυστηρά από Κάλιαρι και μόνο. Μόνο αυτήν την ομάδα εμπιστεύομαι για κεντρικό χαφ.
- Βεβαίως από Καλιαρι εχουμε Μπρανταριτς, Ολιβα και Ντειόλα ..διαλέξτε
-Έχουμε αυτόν, αυτόν και αυτόν
-Α ξέχασα να σας πω ότι ψάχνω κάποιον αυστηρά από Κάλιαρι και μόνο. Μόνο αυτήν την ομάδα εμπιστεύομαι για κεντρικό χαφ.
- Βεβαίως από Καλιαρι εχουμε Μπρανταριτς, Ολιβα και Ντειόλα ..διαλέξτε
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καιρό είχε να πετάξει παπά το χατζετα
Για τα χαφ μας τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στους Ιταλούς παπάδες
Για τα χαφ μας τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στους Ιταλούς παπάδες