ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕblack_star_ninja έγραψε:
Αυτή τη στιγμή είτε μας αρέσει είτε Οχι έχουμε για το 65% των αγώνων 3 δεκαρια (μουργκ ουαρντα μπισε, δυνητικά 4 αν βάλουμε καντουρι) και για τις δυο θέσεις των χάφ 6 παίκτες (σβαμπ, καντουρι, εσιτι, αουγκουστο, τσιγγαρα, νινουα). Για το 35% των αγώνων έχουμε για τις 3 θέσεις των χάφ 6 παίκτες (σβαμπ, καντουρι, εσιτι, αουγκουστο, τσιγγαρα, νινουα).
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Sick Bastard
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σωστά τα γράφει ο νίντζα σικ. Τα δεδομένα εκει είναι. Αν δεν πουληθεί παίκτης δεν έρχεται άλλος στη θέση του.
- stravostomis
Αμυντικό τρανζισιον και μαλακίες. Είχες 3 δανεικούς παίκτες με οψιόν τα τελευταία 6 χρόνια που μπορούσαν να κάνουν 5 κάθετες μισό γκολ (Νατχο, Ολιβέιρα, Μισιτς). Δεν ήθελες να δώσεις τα λεφτά να τους αγοράσεις και τα έδωσες στον Χατσεριδι, τον Ζαμπα και τον Τσολάκ.
Είχες παίχτη Έλληνα που ήταν άρχοντας στο repress (Πέλκα) και τον έβαζες να παίζει 10αρι.
Οι άνθρωποι έχουν αποτύχει. Οι οποίες επιτυχίες είναι αποτέλεσμα συγκυριών και όχι επιτυχίας πλάνου. Τέλος.
Είχες παίχτη Έλληνα που ήταν άρχοντας στο repress (Πέλκα) και τον έβαζες να παίζει 10αρι.
Οι άνθρωποι έχουν αποτύχει. Οι οποίες επιτυχίες είναι αποτέλεσμα συγκυριών και όχι επιτυχίας πλάνου. Τέλος.
- Dimitris++++
Ας πουλήσουν τότε...κάποιοι είναι πολυτέλεια , κάποιοι είναι τραγικοί ....ας βγουν στην αγορά , να ρίξουν τις τιμές αφού θα φύγουν ελεύθεροι μιας και ο ΠΑΟΚ είναι σκαλοπάτι..και να πάρουν παίχτες που θεωρούν ότι χρειάζονται....ας ανοίξουν νταλαβερια με μάνατζερ και με αγορές που αγνοούν. Εμείς είτε από Ρωσία κοιτάμε είτε πλέον από Αυστρία - Κροατία...Μαυρο Χιονι έγραψε:Σωστά τα γράφει ο νίντζα σικ. Τα δεδομένα εκει είναι. Αν δεν πουληθεί παίκτης δεν έρχεται άλλος στη θέση του.
Dimitris++++ έγραψε:Ας πουλήσουν τότε...κάποιοι είναι πολυτέλεια , κάποιοι είναι τραγικοί ....ας βγουν στην αγορά , να ρίξουν τις τιμές αφού θα φύγουν ελεύθεροι μιας και ο ΠΑΟΚ είναι σκαλοπάτι..και να πάρουν παίχτες που θεωρούν ότι χρειάζονται....ας ανοίξουν νταλαβερια με μάνατζερ και με αγορές που αγνοούν. Εμείς είτε από Ρωσία κοιτάμε είτε πλέον από Αυστρία - Κροατία...Μαυρο Χιονι έγραψε:Σωστά τα γράφει ο νίντζα σικ. Τα δεδομένα εκει είναι. Αν δεν πουληθεί παίκτης δεν έρχεται άλλος στη θέση του.
Σωστος Δημήτρη..περα απο νοοτροπια αρρωστη και ηττοπαθεια αγωνιστικη,υπαρχει τεραστιο θεμα με την ευρωπαικη αγορα.Οι δικτυωσεις μας σε γραφεια μανατζερ και κονε γενικοτερα ειναι 50 χρονια πισω σε σχεση με του Μπειραια.Δεν μπορεις να σταυρωσεις αξοολογη πςριπτωση λογω ελλειψης προσβασης σε σοβαρα γραφεια και ατομα που μπορουν να σου τελειωσουν την δουλιτσα με καποιον παιχτη της προκοπης.Και εκτος αυτου, πληρώνεις και υπερκοστολογηση-τεραστιο καπελο για παιχτες μετριοτητες.Εδω ξεπουλησες τον Τσιμι μεσα σ ενα βραδυ με 2εκ χωρις καν να εχεις κανει προεργασία για αντικαταστατη.Αρρωστη κατασταση
- Sick Bastard
στο quote που έχω παραθέσει διαφωνώ, βασικά δεν διαφωνώ εγώ, διαφωνούν τα δεδομένα αλλά ΠΑΟΚ και δεδομένα δεν πάνε μαζί, οπότε κλαϊν, παίχτας έχουμε, προπονητάς έχουμε, τιδιαρη έχουμε, πρόεδρο χοσάδα και καραμπουζουκλή έχουμε, το μόνο που μένει είναι να βρούμε ντέντεκτιβ να βρει τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε.Μαυρο Χιονι έγραψε:Σωστά τα γράφει ο νίντζα σικ. Τα δεδομένα εκει είναι. Αν δεν πουληθεί παίκτης δεν έρχεται άλλος στη θέση του.
Αυτο το καλοκαιρι πρεπει να γινει ξεσκαρταρισμα. Ροντριγκο, Μπισεσβαρ, Βαρελα, Καντουρι, Εσιτι, Μουργκ, Αουγκουστο, ΣΒι, Τσολακ πρεπει να αντικατασταθουν.Dimitris++++ έγραψε:Ας πουλήσουν τότε...κάποιοι είναι πολυτέλεια , κάποιοι είναι τραγικοί ....ας βγουν στην αγορά , να ρίξουν τις τιμές αφού θα φύγουν ελεύθεροι μιας και ο ΠΑΟΚ είναι σκαλοπάτι..και να πάρουν παίχτες που θεωρούν ότι χρειάζονται....ας ανοίξουν νταλαβερια με μάνατζερ και με αγορές που αγνοούν. Εμείς είτε από Ρωσία κοιτάμε είτε πλέον από Αυστρία - Κροατία...Μαυρο Χιονι έγραψε:Σωστά τα γράφει ο νίντζα σικ. Τα δεδομένα εκει είναι. Αν δεν πουληθεί παίκτης δεν έρχεται άλλος στη θέση του.
Η ομαδα πρεπει να αποκτησει ποιοτητα και αθλητικοτητα.
Καλό είναι βέβαια που και που να γράφεις και το όνομα της ομάδας μας σωστάAmsterdamer_87 έγραψε:Ποιο σκαουτινγκ ρε καρντασι !!! οι πυροσβεστες παιζουν λιγοτερο ταβλι απ τους σκαουτερς του ΠαοκМир έγραψε:Αφου δεν θα πάρουμε παίκτη κλειδώσετε το παιδιά.
Μονο αν πουληθεί παίκτης ή ξεφορτώσουμε 3-4 θα γίνει μεταγραφή και πάλι θα φορτωθούμε παλτουδιά γιατι δεν θα έχουν χρόνο να ψάξουν ή budget να επενδύσουν.
Το σκαουτινγκ απέτυχε για άλλη μια μεταγραφική περίοδο.
Μην ξυνεις πληγες ρε γμτ...stravostomis έγραψε:Αμυντικό τρανζισιον και μαλακίες. Είχες 3 δανεικούς παίκτες με οψιόν τα τελευταία 6 χρόνια που μπορούσαν να κάνουν 5 κάθετες μισό γκολ (Νατχο, Ολιβέιρα, Μισιτς). Δεν ήθελες να δώσεις τα λεφτά να τους αγοράσεις και τα έδωσες στον Χατσεριδι, τον Ζαμπα και τον Τσολάκ.
Λες και αγοραζουμε μονο απο συγκςκριμενους μανατζερ ενα πραγμα...
Να χεις δανεικους παιχταραδες και να ξεπαραδιαζεσαι για το καθε λιμο και παλτο!
Να τα δινες και στους παιχταραδες και στα λιμα, να πω παει στα κομματια!
Αυτη η επιλεκτικη σπαταλη μονο σε λιμα ειναι να απορεις!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει ένα άρθρο του Μανωλίδη στο sportime με τίτλο:
ΠΑΟΚ: «Χαλιέται» ο Τζόλης και κοιτάζει το καλοκαίρι
Αρχίζουν και με πιάνουν τα δαιμόνια. μας κάνουν πολύ πούστικο παιχνίδι. Δεν μπορεί να είμαστε τόσο ευκαιριακοί, αρίμπες και ότι πιάσουμε. Δεν το πιστεύω.
Αρχίζουν και με πιάνουν τα δαιμόνια. μας κάνουν πολύ πούστικο παιχνίδι. Δεν μπορεί να είμαστε τόσο ευκαιριακοί, αρίμπες και ότι πιάσουμε. Δεν το πιστεύω.
To διαβασα και πολυ θα ηθελα ετσι οπως το γραφει να εννοει τον Ρεμπε και οχι τον Τζολη.
Σε έναν ΠΑΟΚ που πρέπει να φύγουν οι Πασχαλάκης, Σοάρες, Λύρατζης, Βαρέλα, Περέιρα, Νινούα, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Βρακάς, Λάμπρου, Μουργκ και Τσόλακ, βλέπω να φεύγουν οι Καντουρί, Γιαννούλης, Μηχαηλίδης, Τζόλης και Τσιγγάρας.
Αν κάποιοι νομίζετε ότι ζούμε μαύρες μέρες επειδή είμαστε χειμωνιάτικα 13 βαθμούς πίσω από τον γαύρο (10 αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Βόλο), περιμένετε να δείτε την επόμενη χρονιά.
Η ομάδα διαλύεται, την ευθύνη την φέρει ο Ιβάν που την έχει παρατημένη, και δυστυχώς θεωρώ θέμα χρόνου τα δημοσιεύματα "ψάχνει αγοραστή ο Σαββίδης".
Παίξαμε και χάσαμε.
Τουλάχιστον είδα τον πατέρα μου να δακρύζει στην αγκαλιά μου στην 4 για το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια και γι' αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη.
Το γιατί μας παράτησε και έφυγε, θα μου μείνει η μεγάλη απορία.
Αν κάποιοι νομίζετε ότι ζούμε μαύρες μέρες επειδή είμαστε χειμωνιάτικα 13 βαθμούς πίσω από τον γαύρο (10 αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Βόλο), περιμένετε να δείτε την επόμενη χρονιά.
Η ομάδα διαλύεται, την ευθύνη την φέρει ο Ιβάν που την έχει παρατημένη, και δυστυχώς θεωρώ θέμα χρόνου τα δημοσιεύματα "ψάχνει αγοραστή ο Σαββίδης".
Παίξαμε και χάσαμε.
Τουλάχιστον είδα τον πατέρα μου να δακρύζει στην αγκαλιά μου στην 4 για το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια και γι' αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη.
Το γιατί μας παράτησε και έφυγε, θα μου μείνει η μεγάλη απορία.
- Sick Bastard
Παρέθεσε τα δεδομένα που υπάρχουν εδώ και 1 κα μισή σεζόν για το αντίθετο και το συζητάμε.seaman έγραψε:Υπάρχει ένα άρθρο του Μανωλίδη στο sportime με τίτλο:
- PAOKevolution