Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από sidpanos »

κάντε του δώρο και ένα εξωχικό του ανθρώπου στην αμουλιανή ή κάπου χαλαρά στη χαλκιδική...να μείνει χρόνια ακόμη :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Κάτσε ρε σιντ
Εξοχικό στον Σάντος, καφετέρια στον Δ.Σ.
σε λίγο θα μας πείτε να φυτέψουμε και δάσος για να κυνηγάει ο Παμπλίτο
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

και δάσος να κυνηγάει ο πάμπλο ρεεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

trelopaoki444 έγραψε:
navigator11 έγραψε: τωρα οσον αφορα στα του αγωνα,δεν ειμαστε καλοι.χωρις φορ,με δεκα παιχτες για 70 λεπτα και μια κακη διαιτησια κατ'εμε εβαλες μονον 1 γκολ στον αστερα,που παραδοξως τελειωσε με 11 παιχτες,και δεχτηκες μια και μονο φαση για γκολ.κατι δεν τσουλαει καλα στην ομαδα.coach alert αδερφα ......

Sorry κιολας ρε αδερφε αλλα σε ποιο γηπεδο ησουν εχτες?

Δεν ειμασταν καλοι? χωρις φορ και με 10 δεχτηκαμε μονο μια φαση απο αστερα και καναμε 3-4. Δηλαδη τι επρεπε να κανουμε για να ειμαστε καλοι?
το πνευμα του ποστ αυτου προφανως κινειται στην ακριβως αντιθετη κατευθυνση σε σχεση μ'αυτο που "καταλαβες".στην τουμπα ημουν αδερφε,θυρα 5 και τα ιδια ακριβως με σενα ειδα κι εγω.
ΠΑΟΚ εισαι λεμε ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ας ακούσουμε τώρα και τον Μάξιμο τι έχει να μας πει :lol:
:yellowcard: σε μένα :lol:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Με το δίκιο του θα πει ότι έχουμε πρόβλημα πρόωρης πανηγύρισης. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ακριβως! Οι πανηγυρτζηδες συνοπαδοι μου (οπως λεει και ο pepermint) ξεσαλωνουν! Παλι πετουν στα συννεφα και ετοιμαζονται για την ανωμαλη προσγειωση! :lol:

:yellowcard: και σε μενα...

ΥΓ.

Σοβαρα τωρα...Γουσταρω πολυ την ομαδα στα τελευταια παιχνιδια...Απλα περιμενω τα δυσκολα (και δεν μιλαω για το επομενο ντερμπι) αλλα για τον τελικό κυπελλου και τα πλει οφ τον Μαιο...Αν μας δειξει και εκει ο Φερναντο οτι εχει "καρδια πρωταθλητη" και "μεταλλο" οπως συχνα ακουμε μετα τα 1-0 με τους Λεβαδειακοατρομητουκαβαλες, τοτε και εγω δεν θα αργησω να ομολογησω οτι εκανα λαθος και θα ζητωκραυγαζω υπερ του Σαντος!

Αλλα αν παρουμε παλι τα 3 μας στο τελος , τοτε θα περιμενω τον teratios, τον moican, τον shark και τον gash να απονειμουν στο Τριο Μιρλες το τιμημενο βραβειο "ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ" με πολυ αγαπη και παθος! :lol:
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Βασικα δε σε παρεξηγω μιας και εισαι συνομηλικος του Μαθουσαλα και οσο να ναι το Αλτσχαιμερ βαραει στο κεφαλι.Ειδικα οταν νοθευεις το τσαι με τσιπουρο (στο οποιο εχεις βαλει ζαχαρη! :twisted: ).

Καλε μου φιλε Μαξιμε , προσωπικα (και νομιζω πως και αλλοι ασπαζονται την αποψη μου) νιωθω απεραντη ευφορια διοτι

1)Η ομαδα μας επαιξε δυο συνεχομενα παιχνιδια με 10 παικτες και δεν πηρε χαμπαρι κανεις (ισως λιγο με τον Αστερα αλλα και παλι τιποτα ουσιαστικο)

2)Εχουμε να φαμε γκολ απο ...... :? εεεεεεεεε ....... δεν θυμαμαι :oops:

3)Οποιον και να φερουμε να παιξει (ακομα κι εσενα) η ομαδα δε δειχνει να χανει την ομοιογενεια της.

4)Παικτες που τους ειχαμε για πεθαμενους αναστηθηκαν (βοηθεια μας)

Θα μπορουσα να γραφω λογους μεχρι αυριο.Φυσικα τα παραπανω ΔΕΝ ειναι επιτευγματα ΜΟΝΟ του προπονητη αλλα ολων των ανθρωπων που απαρτιζουν την ομαδα.Αυτος ομως ειναι ο "ηθικος αυτουργος" ;) Απο κει και περα , οπως λες κι εσυ ταμειο θα κανουμε στο τελος.

Προσωπικα εαν δω κατι που δεν μου αρεσει ή που δεν συμβαδιζει με τη δικη μου λογικη και νομιζω πως ευθυνεται ο Σαντος γι αυτο , θα το αναφερω στο φορουμ.Ενοειται πως πολλοι θα με κατηγορησουν για κωλοτουμπες και λοιπες χαριτωμενιες.Επισης ενοειται πως και παλι θα τους γραψω εκει που τους εγραψα και την προηγουμενη φορα. ;)

Οταν βλεπω οτι κανει κατι καλο ο Σαντος θα το πω.Οταν βλεπω οτι κανει κατι κακο ο Σαντος , επισης θα το πω.Αλιως , εαν δεν μπορω να εκφρασω τη γνωμη μου αναμεσα σε συνοπαδους μου , τοτε μαλλον υποστηριζω τη λαθος ομαδα ;) .

Μεχρι τοτε ομως ασε τον Εμμανουηλ Αγγελοπουλο να μιλισει στην καρδια σου και τραγουδα μαζι μου με νταλλλλλκα ......

Σαντος.....

Μηηηηηη ηηηηηη φυυυυ γειιιιιις
Μη φυυυυγεις και ποτεεεεεεεεεεε μη μ' αααααρνηθειιιιιιιιςςςςςς

Εχω συνυθησει πιααααα
Στιβαρη την αμυνααααα
Οχι παλι μοναχοοοοοοοοοςςς
Οχι παλι Καμπανιακοοοοοοοοςςςςς

Λαι λαι λαι λαι .......

[youtube]db4X99t0eZA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

+...για πρώτη φορά...
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Αφου το ειδαμε και αυτο δεν μπορει παρα οι Μαγιας να εχουν δικιο και να επικειται καταστροφη του κοσμου
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Δε λες τιποτα nikos55...

Ο pepermint εχει γεμισει με + ολο το φορουμ και συγκεκριμενα τους Ιβιτς και Κουτσιανικουλη!

Δεν μπορει...κατι συμβαινει...

Ή θα ερθει η καταστροφη οπως λες ή ο Gash μπηκε με τον κωδικό του Pepermint... :lol:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Εκτίμηση και Σεβασμός στον Ελ Μεκάνικο.
Από τις πλέον επιτυχείς επιλογές της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Ποια αμυνα, ποια ρεκορ, ποια σοβαροτητα, ποιες νικες... Εδω ο Φερναντο πηρε + απο τον αδελφο Pepermint! Ειναι αυτο που λεμε οτι το χειροκροτημα του ΠΑΟΚτση δυσκολα το παιρνεις.
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

ABOLEYTOI έγραψε:Κάτσε ρε σιντ
Εξοχικό στον Σάντος, καφετέρια στον Δ.Σ.
σε λίγο θα μας πείτε να φυτέψουμε και δάσος για να κυνηγάει ο Παμπλίτο
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa :opaokara:

Ο Santos για μένα χτες και στη Λειβαδιά ήταν το Α και το Ω για να πάρουμε της νίκες, διαχείρηση υλικού και καταστάσεων που μόνο ένα μεγάλο μυαλό μπορεί να κάνει!!

Μόνο Santos ρε!!!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Maximus έγραψε:Δε λες τιποτα nikos55...

Ο pepermint εχει γεμισει με + ολο το φορουμ και συγκεκριμενα τους Ιβιτς και Κουτσιανικουλη!

Δεν μπορει...κατι συμβαινει...

Ή θα ερθει η καταστροφη οπως λες ή ο Gash μπηκε με τον κωδικό του Pepermint... :lol:
Μπορεί να είναι πιωμένος!! :opaokara: :opaokara:

Και πάλι μπράβο για το κουτσάρισμα. Φέρε μας και κανένα γαύρο τηγανητό και σε βλέπω να σε αλυσοδένουμε στον πάγκο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”