Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ιβάν: "Τον Γενάρη θα είμαστε απόλυτα βέβαιοι για τις κινήσεις που χρειάζονται σε συνεννόηση με τον προπονητή και θα προχωρήσουμε σε αυτές"

Πέρα από οποιοδήποτε"ρεπορτάζ" που όλοι ξέρουμε πόση αξιοπιστία μπορεί να έχει, εγώ κρατάω αυτή τη δήλωση, που δείχνει ότι υπάρχει πρόθεση για ενίσχυση.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου για τις καλοκαιρινές μεταγραφές ήταν πάντα στο κλίμα "τι με ρωτάτε, αυτούς έχω με αυτούς θα πορευτώ".
Δεν πρόκειται ο Ρουμάνος να πει ποτέ ότι δεν είναι καλοί οι παίκτες του. Δεν είναι της "πορτογαλικής" σχολής Σαντος/Μουρίνιο να μιλήσει για σαρδέλες κ άχρηστους. Εδώ ακόμα και για τον Καγκάβα βρήκε να πει"ότι είναι πολύ καλός επαγγελματίας"...

Οπότε καταλαβαίνω ότι η ανάγκη έχει αναγνωριστεί και η πρόθεση υπάρχει.

Ας περιμένουμε να δούμε λοιπόν.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Αποδεσμευση Ροντριγκο ειναι μονόδρομος ,δεν προσφερει ουτε αμυντικά ουτε επιθετικα κατι παραπανω .Κλεινεις την τρυπα με παικτη ολοκληρωμενο με ευρωπαικο διαβατήριο. Απο τους ξενους μονο ο Σιντκλευ προσφερει υπεραξια στην ποιοτητα της ομαδας. Ο προγραμματισμός πρεπει να συνδεθει με την μεταγραφικη ενισχυση του καλοκαιριου και την διεκδικηση τιτλων της φετινης χρονιας. Χρειαζεσαι πολυδιαστατο παικτη στο κεντρο ωστε να γινει δίδυμο με Κουρτιτς
αλλα και να μπορει να σταθει και μονος του ωστε να μπορει να παιξει με Σβαμπ - Αυγουστο - Καντουρι.
Επιστροφη Ζαμπα ανανεωση Ζιβκο και ας κανουμε τον σταυρο μας να γυρισει στα ιδια επιπεδα ο Ολιβειρα.
Θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος εαν παρουμε δεξι μπακ ευρωπαιο , box to box χαφ και επιστροφη Ζαμπα.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ αν κάνει μία λάθος επιλογή στις μεταγραφές αυτή καλείται ο οργανισμός πάντα να την πληρώνει μέχρι τέλος και θα πρέπει ο προπονητής να προσαρμοστεί με παίχτες που κατά βαθος δεν τους θέλουμε, αλλά δεσμεύονται με συμβόλαια και επειδή για κάποιους από αυτούς δώσαμε σοβαρά λεφτά να τους αγοράσουμε, θα πρέπει αναγκαστικά να τους λουστούμε και να τους βαπτίζουμε παιχταράδες, γιατί δεν μπορούμε να τους πουλήσουμε στα λεφτά που θέλουμε. Έχω πιάσει τον εαυτό μου μέχρι και εγώ σαν οπαδός να συμβιβάζομαι και να προσαρμόζομαι.

Για παράδειγμα: Βλέπεις τον γαύρο πόσο εύκολα διώχνει αυτούς που δεν θέλει , κάποιους όχι και τόσο εύκολα βέβαια, αλλά γενικά απαλλάσσετε με τον έναν ή άλλον τρόπο από συμβόλαια.

Εμείς πχ έχουμε τον Καρολ Σφιντεφσκι . Παιχταράς, που μπορεί σε κάποια άλλη ομάδα, σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα να κάνει αρκετά πραγματάκια αλλά στον ΠΑΟΚ δεν ταιριάζει. Το δεν ταιριάζει κάποιος δεν σημαίνει ότι είναι κακός και σε κάποια άλλη ομάδα δεν θα είναι παιχταράς. Αλλά δεν κάνει για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Εσίτι και Νταγκλας, και οι δύο παιχταράδες αλλά ρε παίδες δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ.

Πασχαλάκης , Ζιφκοβιτς. Επιτέλους μία φορά , μία φορά βρείτε έναν καλο Ισπανό ή Πορτογάλο ή Ιταλό τερματοφύλακα καλό και φέρτε τον. Φτάνει. Έλεος τόσο δύσκολο είναι.

Γκαγκάβα ? Υπήρχε περίπτωσίν στον γαύρο να κάτσει τόσο καίρο και απλά να προπονείται ?

Δεν θέλω να μιλήσω για άλλους αλλά πλέον έχω πιάσει τον εαυτό μου να χαίρετε με τον Εσίτι και τον Νταγκλας. Γιατί ? μου το κάνατε αυτό?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πρόθεση ο Ιβάν να επενδύσει είχε και το καλοκαίρι (άσχετα το έλεγαν κάποια αρδακια)

Το θέμα είναι ποιοι ήταν υπεύθυνοι για τις μεταγραφές

Εγώ βλέπω τα ίδια άτομα να είναι (για την ώρα) υπεύθυνα και τις επικείμενες μεταγραφές του χειμώνα

Κάπου αυτό με ανησυχεί..
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Gospi έγραψε:Δυσκολευομαι να πιστεψω πως στο διλημμα να κρατησουμε ροντριγκο ή τειλορ υπερισχυει ο τειλορ...
Ελπιζω να μην κανουμε κανα αστειο να διατηρησουμε τον Τειλορ μετα τον Γεναρη

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
:nairepaok:
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Πρόθεση ο Ιβάν να επενδύσει είχε και το καλοκαίρι (άσχετα το έλεγαν κάποια αρδακια)

Εγώ βλέπω τα ίδια άτομα να είναι (για την ώρα) υπεύθυνα και τις επικείμενες μεταγραφές του χειμώνα

Κάπου αυτό με ανησυχεί..
Το θεμα ειναι, ποια ειναι αυτα τα ατομα..λογικα ο λουτσε,που εγκρίνει, και το scouting team..
ο λουτσε, δεν...φευγει :lol: , ξερουμε ποιοι (ονοματα) απαρτιζουν το team?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι δυνατόν όταν η ομάδα δεν διαθέτει χρήματα για μεταγραφές το καλοκαίρι που είναι η βασική μεταγραφική περίοδος να διαθέσει τον χειμώνα;
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Mitsospaoki4 έγραψε:Πρόθεση ο Ιβάν να επενδύσει είχε και το καλοκαίρι (άσχετα το έλεγαν κάποια αρδακια)

Κάπου αυτό με ανησυχεί..
Μπορεί να λέω μπούρδες αλλά εγώ δεν κατάλαβα το καλοκαίρι κάτι τέτοιο.

Αν υπήρχε πρόθεση να γίνει ουσιώδης ενίσχυση, ΔΕΝ
- θα περίμενες/παρακαλούσες 3 μήνες έναν 35χρονο γυρολόγο πρώην ποδοσφαιριστή
- θα αγόραζες Τέιλορ σε θέση που πονάς
- θα έφερνες δανεικό από τα δικά σου κανάλια στη Ρωσία
- θα έκανες ουσιαστικά 1 κανονική μεταγραφή (Κούρτιτς)
- θα έφερνες φορ έναν αμφιβόλου αξίας και με ευπάθεια σε τραυματισμούς ούτε θα τον αντικαθιστουσες με τον Ακπομ
- θα έφερνες τελευταία στιγμή Μιτρίτσα από MLS ως αντικαταστάτη του Τζόλη

Ίσως ήταν μια δοκιμασία του οργανισμού από τον Ιβάν. Ίσως και για να τους θέσει προ των ευθυνών τους για τις ακριβές αποτυχίες τύπου Εσίτι, Καγκάβα κλπ
Ίσως και για ως "πατρικό" καψόνι στο Λουτσέσκου. Λίγο για τον τρόπο που έφυγε. Λίγο για να του πει "σε έφερα πίσω, σε χρυσοπληρωνω, δείξε μου τι μπορείς να κάνεις".

Ξαναλέω, μπορεί όλα αυτά να είναι μπούρδες αλλά εμένα αυτή ήταν η αίσθηση μου.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Athens έγραψε:
Gospi έγραψε:Δυσκολευομαι να πιστεψω πως στο διλημμα να κρατησουμε ροντριγκο ή τειλορ υπερισχυει ο τειλορ...

Έχοντας σουρει πάρα πολλά στον τευλορ πριν καν έρθει απλά να πω τα παρακάτω.

Έχοντας δίδυμο τευλορ Ροντρίγκο προφανώς καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος φαίνεται ο ροντριγκο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι καλός. Είναι ένας παίκτης του 5.5 που τα έχει όλα μέτρια. Από την άλλη αν είχες ένα μπακ σοβαρό του 7.5 πιστεύω ότι μπορείς να κρατήσεις ως αλλαγή τον τευλορ που ναι μεν στην άμυνα και στην τακτική είναι του 4 ωστόσο σε ταχύτητα και διείσδυση είναι του 6.5. Οπότε μπορείς να τον έχεις για συγκεκριμένα ματς που θες να επιτεθείς. Ο ροντριγκο ως μπακ απ δεν μπορεί να σου δώσει σε κανένα ματς το κάτι παραπάνω ουτε μπροστά ουτε πίσω. Με αυτήν την λογική θα καταλαβαινσ την παραμονή τευλορ αντί ροντριγκο. Το παρόν δίδυμο στα μπακ ωστόσο εινσι ανέκδοτο.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Συμφωνώ με buffalobill4 και εγώ τον τευλορ θα κρατούσα για αλλαγή για τους λόγους που αναφέρει. Αμφιβάλλω όμως αν ο Λυρατζης είναι χειροτερος από αυτούς τους δύο.
Φυσικα ο προπονητης τους βλέπει και τους τρεις κάθε μέρα και ξέρει καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Woodman73 έγραψε: ξερουμε ποιοι (ονοματα) απαρτιζουν το team?
Είναι κάποιοι που δεν θέλουν να πάρουν την ευθύνη και να πουν τις μεταγραφές τις κάνει ο τάδε και ο τάδε.

Μπορεί να είναι πίσω από κάποια κουρτίνα και ο Γιώργος λίγο, γιατί είδαμε πάλι τον μανατζερ Σαμπλι πάλι το καλοκαίρι.

Γενικά συμφέρει τις μεταγραφές να λέμε τις κάνει ο προπονητής και αυτή είναι η αλήθεια αλλά το θέμα είναι ο προπονητής δίνει 3-4 επιλογές για κάθε θέση. Εμείς ποια του παίρνουμε την πρώτη επιλογή ? την δεύτερη ? ή τον συμβιβασμό ?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

buffalobill4 έγραψε:
Athens έγραψε:

Έχοντας σουρει πάρα πολλά στον τευλορ πριν καν έρθει απλά να πω τα παρακάτω.

Έχοντας δίδυμο τευλορ Ροντρίγκο προφανώς καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος φαίνεται ο ροντριγκο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι καλός. Είναι ένας παίκτης του 5.5 που τα έχει όλα μέτρια. Από την άλλη αν είχες ένα μπακ σοβαρό του 7.5 πιστεύω ότι μπορείς να κρατήσεις ως αλλαγή τον τευλορ που ναι μεν στην άμυνα και στην τακτική είναι του 4 ωστόσο σε ταχύτητα και διείσδυση είναι του 6.5. Οπότε μπορείς να τον έχεις για συγκεκριμένα ματς που θες να επιτεθείς. Ο ροντριγκο ως μπακ απ δεν μπορεί να σου δώσει σε κανένα ματς το κάτι παραπάνω ουτε μπροστά ουτε πίσω. Με αυτήν την λογική θα καταλαβαινσ την παραμονή τευλορ αντί ροντριγκο. Το παρόν δίδυμο στα μπακ ωστόσο εινσι ανέκδοτο.
Κι αν τραυματιστει για κανα μηνα το καινουριος δεξιος μπακ θα παιζεις μς βασικο τον Τειλορ επι ενα μηνα? Δηλαδη σκεψου ενα τετοιο σεναριο στα πλει οφ και απαντησε μου αν συνεχιζεις να το πιστευεις αυτο!

Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Με τις ανισορροπίες που εχουν δημιουργηθεί στο ροστερ μας δεν βγαζεις ακρη με τιποτα. Και στην τελικη γιατι να μην εχουμε ενα μπακ του 8 και ενα του 7 για αναπληρωματικο? Εχουμε δημιουργησει νομιζω μια πολυ δυσκολη κατασταση στην ομαδα με τις αποτυχημενες μεταγραφικες περιοδους των τελυταιων 3 ετων.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

λάθος ήταν και η διάρκεια συμβολαίου στον Ροντρίγκο. Θα βγάλει τριετία, στις χρονιές που θα έπρεπε να είχε γίνει το αγωνιστικό μπάμ, ένας αρκετά μέτριος παίκτης. Αντιθέτως, παικταράδες που έχουν την δυναμική να προσφέρουν πολλά στην ομάδα, τους βλέπουμε σκάρτα μάξ ένα χρόνο ή η ανανέωσή τους γίνεται σίριαλ.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Για δευτερος ισως και να ειναι καλος ο Ροντριγκο. Εξαλου οταν ηρθε απο πορτογαλια ηρθε με καλες συστασεις. Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε εναν παικταρα για πρωτο. Και για λογους μπατζετ ας πουμε. Φερνεις εναν παικταρα και εχεις και τον Ροντριγκο με τα 250 χιλιαρικα απο πισω. Για τα λεφτα του νομιζω οτι ειναι τιμια λυση ο εν λογω παικτης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”