Προφανως φιλε το ελεγκτικο πλαισιο στο οποιο υποκειται το γραπτο ενυπογραφο κειμενο σε μεσο ενημερωσης απεχει ετη φωτος απο τον αναξελεγχτο χυμα αφιλτρο λογο των εκατονταδων ανωνυμων προφιλ του ιντερνετ οπου η αληθεια και το ψεμα δεν υπαρχει κανενας απολυτος τροπος να ελεγχθουν και να διαχωρισθουν. Περα απο τις οικονομικες και νομικες προεκτασεις του να γραφεις κουραδες επωνυμα πανω απο ολα ελεγχεσαι και κριτικαρεσαι απο την ιδια την κοινωνια στην οποια ζεις.trouman έγραψε: Ενώ οι αρδ ποτέ δε γράφουν ό,τι τους γουστάρει και είναι μες στις επιτπώσεις..
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- Sick Bastard
Δεν ξέρω αν αγαπήθηκε, θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, καλώς παίχτης, αλλά δεν τον αγάπησα.obanebane έγραψε:,ο Σλοβακος αγαπήθηκε στον ΠΑΟΚ γιατί δεν κορόιδεψε ποτέ,τώρα που είναι μεγαλύτερος και πιο ώριμος θα βγάλει μάτια.
Και ρε συ, κορόϊδευε, από τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Απριλίου, πλάκα κάνουμε;
Σιγα το πρωταθλημα της Τουρκιας.Ο Στοχ δεν επιασε γιατι ειναι χαζος και αυτος ειναι ο λογος που δεν επιασε σε καμια ομαδα.Magpies4 έγραψε:Ο Γκάρι ταίριαζε κουτί στον ΠΑΟΚ όπως νομίζω και ο Στόχ. Τώρα σε πρωταθλήματα με καλύτερους αντιπάλους αμυντικούς και πιο πολύ συναγωνισμό δεν ξέρω αν ο Γκάρι θα πιάσει, θα το δούμε. Γενικά έχει προβλήματα με τα κοντρόλ και πολλές φορές τις επιλογές του (πάσα , σέντρα κλπ). Φυσικά κάνει μεγάλη κίνηση για την καριέρα του, αλλά πραγματικά ίσως στον ΠΑΟΚ να έπιασε ταβάνι και ίσως να μην πιάσει στη γαλατά. Εδώ ο Στόχ δεν έπιασε που τεχνικά είναι άρτιος. Ο Γκάρι έχει σαν όπλο την ταχύτητα και στην Ελλάδα φαινόταν σαν τη μυγα μες το γάλα. Απλά δεν ξέρω αν θα φαίνεται το ίδιο στην τουρκία.
Σε εμας ενα γκολ εβαλε και τον καναμε παιχταρα.
Συναγωνιζεται τον Μπερμπατωφ σε προσφορα στον ΠΑΟΚ.
-
Dimg4
Μακαρι να ερθει στοχ κ ο ΝΤΟΥ. Ειναι τεραστια υποθεση να κερδιζεις την πρωτη κεφαλια στο κεντρο για οποιον καταλαβαινει τι εννοω
-
Dimg4
Αν ειχαμε Μπερμπατοφ φετος με ιβιτς θα σου ελεγα τι γκολ θα ειχαμεRizla έγραψε:Σιγα το πρωταθλημα της Τουρκιας.Ο Στοχ δεν επιασε γιατι ειναι χαζος και αυτος ειναι ο λογος που δεν επιασε σε καμια ομαδα.Magpies4 έγραψε:Ο Γκάρι ταίριαζε κουτί στον ΠΑΟΚ όπως νομίζω και ο Στόχ. Τώρα σε πρωταθλήματα με καλύτερους αντιπάλους αμυντικούς και πιο πολύ συναγωνισμό δεν ξέρω αν ο Γκάρι θα πιάσει, θα το δούμε. Γενικά έχει προβλήματα με τα κοντρόλ και πολλές φορές τις επιλογές του (πάσα , σέντρα κλπ). Φυσικά κάνει μεγάλη κίνηση για την καριέρα του, αλλά πραγματικά ίσως στον ΠΑΟΚ να έπιασε ταβάνι και ίσως να μην πιάσει στη γαλατά. Εδώ ο Στόχ δεν έπιασε που τεχνικά είναι άρτιος. Ο Γκάρι έχει σαν όπλο την ταχύτητα και στην Ελλάδα φαινόταν σαν τη μυγα μες το γάλα. Απλά δεν ξέρω αν θα φαίνεται το ίδιο στην τουρκία.
Σε εμας ενα γκολ εβαλε και τον καναμε παιχταρα.
Συναγωνιζεται τον Μπερμπατωφ σε προσφορα στον ΠΑΟΚ.
Μια απορία να μου την εξηγήσει κάποιος εδώ επειδή οι αρδ. γράφουν ότιναναι και δεν είναι μόνο αυτό τα βλέπουν κ άλοι αρδ. καιτ α ξαναγράφουν τα ίδια και σε εφημερίδες ¨τούρκικες" επειδή διασταύρωσαν το ζεστό χρήμα που θα πάρει ο ΠΑΟΚ απ Garry κ να τα δώσει στον Stoch που είναι προς πώληση για να ΄γράφουν.
(αυτή είναι η γνώμη μου κ τα πιστεύω μου σε αυτό το θέμα(όπως κ άλλων στο συγκεκριμένο θέμα που τα βλέπω κ δεν σχολιάζω).
Επίσης:
1) ΔΕΝ έχουμε άλλο αρ.εξτρέμ (τον λάμπρου δεν το μετράω γιατί ίσως πιάσει στην ΟΜΑΔΑ μας ερχόμενα χρόνια κ να τον στείλουμε δανεικό να πάρει παιχνίδια).
2) Άρα θα πάρουμε εξτρέμ αριστερό που μπορεί να παίξει κ στο Europa League κ αυτός δεν θα είναι ο Stoch διότι έπαιξε στους ομίλους με την Fenerbahce κ δεν μπορεί να δηλωθεί+ ο Ιβιτς&Μίχελ υπολογίζουν το EL όσο μπορούμε να προχωρήσουμε.
3) Απ Νοέμβριο είπε κ ο Ιβιτς ψάχνουν τι μεταγραφές θέλουν οι σκάουτερς της ΟΜΑΔΑΣ μας πήγαν "Πορτογαλία/Κύπρο/Γαλλία) άρα πιστεύω ο εξτρέμ θα είναι ισάξιος κ καλύτερος του Garry+θα μπορεί να παίζει και στην ευρώπη+
backup 2o εξτρεμ δεν εχούμε μετά την απομάκρυνση του Τιάμ εκτός αν υπολογίζεται ο Λάμπρου ή Κοροβέσης)
Αυτα.
(αυτή είναι η γνώμη μου κ τα πιστεύω μου σε αυτό το θέμα(όπως κ άλλων στο συγκεκριμένο θέμα που τα βλέπω κ δεν σχολιάζω).
Επίσης:
1) ΔΕΝ έχουμε άλλο αρ.εξτρέμ (τον λάμπρου δεν το μετράω γιατί ίσως πιάσει στην ΟΜΑΔΑ μας ερχόμενα χρόνια κ να τον στείλουμε δανεικό να πάρει παιχνίδια).
2) Άρα θα πάρουμε εξτρέμ αριστερό που μπορεί να παίξει κ στο Europa League κ αυτός δεν θα είναι ο Stoch διότι έπαιξε στους ομίλους με την Fenerbahce κ δεν μπορεί να δηλωθεί+ ο Ιβιτς&Μίχελ υπολογίζουν το EL όσο μπορούμε να προχωρήσουμε.
3) Απ Νοέμβριο είπε κ ο Ιβιτς ψάχνουν τι μεταγραφές θέλουν οι σκάουτερς της ΟΜΑΔΑΣ μας πήγαν "Πορτογαλία/Κύπρο/Γαλλία) άρα πιστεύω ο εξτρέμ θα είναι ισάξιος κ καλύτερος του Garry+θα μπορεί να παίζει και στην ευρώπη+
backup 2o εξτρεμ δεν εχούμε μετά την απομάκρυνση του Τιάμ εκτός αν υπολογίζεται ο Λάμπρου ή Κοροβέσης)
Αυτα.
Οταν ο γιος του ιδιοκτητη που εχει ενεργη συμμετοχη στα μεταγγραφικα μιλαει δημοσια με υποτιμητικο τροπο για τον επαγγελματισμο του Στοχ υπαρχει εστω και 1% πιθανοτητα η ομαδα να παει να ριξει εκατομμυρια για αγορα και συμβολαιο στα ποδια αυτου του παικτη? Σε πιο σοβαρο ποδοσφαιρικο οργανισμο γινονται αυτα?
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Στοχ αποτελει θεμα συζητησης σε αυτο το τοπικ και στο βαθμο και στην ενταση μαλιστα κλεισμενης μεταγγραφης
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Στοχ αποτελει θεμα συζητησης σε αυτο το τοπικ και στο βαθμο και στην ενταση μαλιστα κλεισμενης μεταγγραφης
aoratos έγραψε:Οταν ο γιος του ιδιοκτητη που εχει ενεργη συμμετοχη στα μεταγγραφικα μιλαει δημοσια με υποτιμητικο τροπο για τον επαγγελματισμο του Στοχ υπαρχει εστω και 1% πιθανοτητα η ομαδα να παει να ριξει εκατομμυρια για αγορα και συμβολαιο στα ποδια αυτου του παικτη? Σε πιο σοβαρο ποδοσφαιρικο οργανισμο γινονται αυτα?
Συμφωνώ φίλος με την άποψη σου έγραψα κ γω πριν λίγο ενα πόστ σχετικά με αυτό το θέμα κ τοθς λόγους περιμένω να το εμφανίσουν οι mods
- ΑποστόληςΑ
+1.000.000.000.000.000joshua έγραψε:Ειδικα αυτο με τον επιθετικο ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Ο Αρνεσεν εψαχνε επιθετικο 4 μηνες,εφτασε να κλεινει στο παρα 5 εναν Μποακιε,ευτυχως τον γλυτωσαμε, για να φερει ο Ιβαν τον Μπερμπατοφ και ο Μιχελς φετος ψαχνει 8 μηνες για να σκεφτομαστε να καταληξουμε στον Ανσαριφαρντ που την εχει δει και Ζλαταν.ΕΛΕΟΣ
- ΑποστόληςΑ
Τι μου θυμίζει...paokovios1974 έγραψε: Επιτυχία είναι έστω και η μικρή βελτίωσή αρκεί να είναι σταθερή και συνεχόμενη.
- ace79grpaok
Τι είπε για Στοχ ?aoratos έγραψε:Οταν ο γιος του ιδιοκτητη που εχει ενεργη συμμετοχη στα μεταγγραφικα μιλαει δημοσια με υποτιμητικο τροπο για τον επαγγελματισμο του Στοχ υπαρχει εστω και 1% πιθανοτητα η ομαδα να παει να ριξει εκατομμυρια για αγορα και συμβολαιο στα ποδια αυτου του παικτη? Σε πιο σοβαρο ποδοσφαιρικο οργανισμο γινονται αυτα?
- ΑποστόληςΑ
Ο Tudor είναι προπονητής;john4serres έγραψε:μπηκα να δω το ροστερ της γαλατασαραι και εχει 9 τραυματιες και 4 τιμωρημενους
Αστειάκι για μαρκίζ...Mapogo έγραψε:Τι είπε για Στοχ ?aoratos έγραψε:Οταν ο γιος του ιδιοκτητη που εχει ενεργη συμμετοχη στα μεταγγραφικα μιλαει δημοσια με υποτιμητικο τροπο για τον επαγγελματισμο του Στοχ υπαρχει εστω και 1% πιθανοτητα η ομαδα να παει να ριξει εκατομμυρια για αγορα και συμβολαιο στα ποδια αυτου του παικτη? Σε πιο σοβαρο ποδοσφαιρικο οργανισμο γινονται αυτα?
Για μένα έχει περισσότερη σημασία το πώς και το που ψάχνουμε για παίχτες παρά το ποιους θα φέρουμε γιατί το ένα συνήθως εξαρτάται από το άλλο αλλά πάντα υπάρχουν κι οι παράγοντες χρήμα, τύχη κλπ που μπορεί να παίξουν το ρόλο τους σε μια μεταγραφή. Έχει ακουστεί λοιπόν ένας από τα μέρη του Βούκιτς και του Βλάντο, 2-3 από τα γνωστά κονέ του Μίχελ και του Τσιστιακώφ, ο Στοχ, ο Ιρανός από τον Πανιώνιο. Κι ο Ντόι που είναι που είναι ένα αμυντικογενές 8άρι, που τέτοια έχουμε άλλα 3, παρόλο που διαφέρει σε χαρακτηριστικά, έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα με τα 8άρια μας είναι ότι δεν είναι επιθετικογενή.
Μακάρι να μην ισχύει κανένα απ αυτά τα ονόματα και οι πραγματικοί στόχοι να είναι άλλοι, όχι απαραίτητα πιο ακριβοί αλλά καλύτεροι, γιατί απ όσους ακούγονται, ακόμα κι ο Στοχ που είναι ο πιο ποιοτικός, έχει χτυπητές αδυναμίες στο παιχνίδι του. Επειδή όμως μάλλον ισχύουν τα περισσότερα, η δική μου διαπίστωση είναι ότι όσα μας λένε κατά καιρούς για το σκάουτιγκ κλπ είναι τρίχες. Εκεί που ψάχναμε και πριν πέντε χρόνια ψάχνουμε και τώρα και με τον ίδιο τρόπο, μια πρακτική που δεν βοηθάει κατά τη γνώμη μου.
Δεύτερον, είμαι περίεργος αν θα τολμήσουν κάποια μεταγραφή "επένδυση" ή θα πάνε στο ίδιο safe μοτίβο των 30άρηδων που είναι πια σχεδόν ο μέσος όρος της εντεκάδας. Άντε κι ο Τσίμιροτ το καλοκαίρι και μετά τα ασημικά τελειώνουν.
Μακάρι να μην ισχύει κανένα απ αυτά τα ονόματα και οι πραγματικοί στόχοι να είναι άλλοι, όχι απαραίτητα πιο ακριβοί αλλά καλύτεροι, γιατί απ όσους ακούγονται, ακόμα κι ο Στοχ που είναι ο πιο ποιοτικός, έχει χτυπητές αδυναμίες στο παιχνίδι του. Επειδή όμως μάλλον ισχύουν τα περισσότερα, η δική μου διαπίστωση είναι ότι όσα μας λένε κατά καιρούς για το σκάουτιγκ κλπ είναι τρίχες. Εκεί που ψάχναμε και πριν πέντε χρόνια ψάχνουμε και τώρα και με τον ίδιο τρόπο, μια πρακτική που δεν βοηθάει κατά τη γνώμη μου.
Δεύτερον, είμαι περίεργος αν θα τολμήσουν κάποια μεταγραφή "επένδυση" ή θα πάνε στο ίδιο safe μοτίβο των 30άρηδων που είναι πια σχεδόν ο μέσος όρος της εντεκάδας. Άντε κι ο Τσίμιροτ το καλοκαίρι και μετά τα ασημικά τελειώνουν.