Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από pgetsos »

:lol:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

goran 64 έγραψε:
Χωρικός έγραψε:ε ξεκολλάτε ρε! σε κάθε εκλογές 100 τέτοια μνμ δε μας έρχονται;;;; μη χειρότερα..έγραψε ο αλλος μια μα....κια , αμέσως έτοιμοι να πιστεψουμε το καθετι , αρκεί να είναι κατά της ομάδας...
Αλήθεια τι γράφτηκε κατά της ομάδας και μου ξέφυγε φίλε μου;
ε δεν είναι κατά της ομάδας όταν λέμε οτι η ΠΑΕ εδωσε τα ονόματα των διαρκείας για να πανε σμς;;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τις λίστες της ΠΑΕ περίμενουν για να μας φακελώσουν. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Aigle_Noir έγραψε:Αρδιά ολκής...

Δεκαπέντε χρόνια διαρκειας παίρνω, μήνυμα τέτοιο δεν έλαβα.

Απο την άλλη,και να λάμβανα δεν θα έδινα και τόση σημασία πια. Δε με αφορά,το σβήνω,πάμε παρακάτω. Δεν είναι θέμα για το οποίο αξίζει να ασχοληθείς,ποσο μάλλον να μαλώσουμε μεταξύ μας!!!
Έτσι είναι

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

RoMaN έγραψε:
pgetsos έγραψε:Ο Ρομαν έχει 15 διαρκείας, ας μας πει αυτός αν του ήρθαν :lol:

Εμένα με ήρθε από τον Tudor και με λέει "Έλα Τούμπα ρε θα αρχίσουμε νίκες τώρα, Π.Α.Ο.Κ. είναι και η μπάλα!" :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Aigle_Noir έγραψε: Απο την άλλη,και να λάμβανα δεν θα έδινα και τόση σημασία πια. Δε με αφορά,το σβήνω,πάμε παρακάτω. Δεν είναι θέμα για το οποίο αξίζει να ασχοληθείς,ποσο μάλλον να μαλώσουμε μεταξύ μας!!!
Δεν ειναι θεμα φακελωματος η ενοχλησης .Ειναι τεραστιο θεμα για το σε ποια χερια μπορει να καταληξουν τα στοιχεια απ τη στιγμη που εφυγαν απ την ΠΑΕ.Στις επομενες εκλογες ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ μπορει να τις δωσει στο Βαγγέλα ή τον Χαρη Παπαγεωργειου( :lol: ) Φανταζεσαι η λιστα να πεσει στα χερια καποιου κολλημενου γαυρου η σκουλικιου?Και να δει οτι οτι ο X που μενει απεναντι του στο Περαμα ,στα Μανιατικα ή την Παπαναστασιου ειναι ΠΑΟΚτσακι με διαρκειας?
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

kataramenos5 έγραψε:
Aigle_Noir έγραψε: Απο την άλλη,και να λάμβανα δεν θα έδινα και τόση σημασία πια. Δε με αφορά,το σβήνω,πάμε παρακάτω. Δεν είναι θέμα για το οποίο αξίζει να ασχοληθείς,ποσο μάλλον να μαλώσουμε μεταξύ μας!!!
Δεν ειναι θεμα φακελωματος η ενοχλησης .Ειναι τεραστιο θεμα για το σε ποια χερια μπορει να καταληξουν τα στοιχεια απ τη στιγμη που εφυγαν απ την ΠΑΕ.Στις επομενες εκλογες ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ μπορει να τις δωσει στο Βαγγέλα ή τον Χαρη Παπαγεωργειου( :lol: ) Φανταζεσαι η λιστα να πεσει στα χερια καποιου κολλημενου γαυρου η σκουλικιου?Και να δει οτι οτι ο X που μενει απεναντι του στο Περαμα ,στα Μανιατικα ή την Παπαναστασιου ειναι ΠΑΟΚτσακι με διαρκειας?

Χαχαχαχα, η αλήθεια καταραμένε είναι ότι δεν το σκέφτηκα αυτό. Απο την άλλη, μου φαίνεται λιιιιγο τραβηγμένο σενάριο :)

Άσε που για τέτοια ντου, τα βρίσκουν μια χαρά και μονα τους να καλόπαιδα όλων των ομάδων, δε νομίζω να ψάξουν να βρουν μια τέτοια βάση δεδομένων. Άρρωστα μυαλά υπάρχουν πολλά, αλλά αυτο τους ξεπερνάει πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Χωρικός έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Χωρικός έγραψε:ε ξεκολλάτε ρε! σε κάθε εκλογές 100 τέτοια μνμ δε μας έρχονται;;;; μη χειρότερα..έγραψε ο αλλος μια μα....κια , αμέσως έτοιμοι να πιστεψουμε το καθετι , αρκεί να είναι κατά της ομάδας...
Αλήθεια τι γράφτηκε κατά της ομάδας και μου ξέφυγε φίλε μου;
ε δεν είναι κατά της ομάδας όταν λέμε οτι η ΠΑΕ εδωσε τα ονόματα των διαρκείας για να πανε σμς;;
Ποιος ακριβώς είπε ή έγραψε κάτι τέτοιο χωρικέ μου; :!: :!: :!: Μήπως εγώ που έγραψα "μάλλον" σε ένα προηγούμενο σχόλιο μου για Σ.Κ. και sms σε προηγούμενες προεκλογικές περιόδους;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Napoli4 έγραψε:Τις λίστες της ΠΑΕ περίμενουν για να μας φακελώσουν. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι
Από παντού στημένη μας την έχουν...αφού...Ένεκα...η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ...για...αφού...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Αλήθεια τι γράφτηκε κατά της ομάδας και μου ξέφυγε φίλε μου;[/quote]
ε δεν είναι κατά της ομάδας όταν λέμε οτι η ΠΑΕ εδωσε τα ονόματα των διαρκείας για να πανε σμς;;[/quote]

Ποιος ακριβώς είπε ή έγραψε κάτι τέτοιο χωρικέ μου; :!: :!: :!: Μήπως εγώ που έγραψα "μάλλον" σε ένα προηγούμενο σχόλιο μου για Σ.Κ. και sms σε προηγούμενες προεκλογικές περιόδους;[/quote]
όχι βρε Γκόραν. Μην το παίρνεις προσωπικά, αλλα αυτή η αύρα βγαίνει απο όλα τα σχόλια
Άβαταρ μέλους
goran 64

Όλα καλά φίλος...Μόνο θετική αύρα για την ομάδα χρειάζεται...Τα πολιτικά, οι πολιτικές και προ πάντων οι πολιτικοί ας μείνουν μακριά μας...Π.Α.Ο.Κ. είμαστε...αφού... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

kataramenos5 έγραψε:
Όποιος ήθελε στη γειτονιά με ξέρει και ειδικά μετά από κάποια ευρωπαϊκά η το διπλό στο τηγάνι πέρσι :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κατ αυτο που θελω να σου πω και μαλλον δεν καταλαβες, ειναι οτι το πιο πιθανον ειναι τα τηλέφωνα σας/μας να τα εχουν χρονια τώρα και να μην εχει καμια, καμια σχεση η παε και οι οποιες λιστες της... ;)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ήρθε η ώρα, να τα χώσεις...
Τα πρόστιμα.
Κι εννοείται ότι το λες στον Φρανκ, να πάει με τον δίσκο και να τα μαζέψει.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ιβάν για να έχει ισορροπία η ζωή σου πήρες τον ΠΑΟΚ.
Επιτυχία στις επιχειρήσεις αποτυχία στον ΠΑΟΚ.
Οτι και να κανεις δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερεις κατι,καταρα μεγαλη εχει αυτη η ομαδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”