Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από obanebane »

Μαζι σου,απλα οχι να λεμε ο Αγγελος δεν κανει και κανει πχ ο Δερμιτζακης η ο Χαβος.
Προπονητη νεο με φρεσκιες ιδεες ονειρα φιλοδοξιες και ορεξη για δουλεια.
Που να τον βρουμε; δεν ξερω ας ψαξουν αυτοι που ειναι υπευθηνοι.
Ενας προπονητης που περασε απο τα μερη μας και μαλιστα στη δευτερη κατηγορια αυτη τη στιγμη προπονει τη μαλαγα με πολλη μεγαλη επιτυχια.
Στηριξη επιτελους σε εναν προπονητη.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

αδερφέ κορίνθιε νομίζω ή μάλλον ελπίζω καλύτερα να σε καλύπτω με το παρακάτω για τη κριτική της ομάδας. ΄
giapas έγραψε:Να ζυγιστεί ο καθένας με σοβαρότητα και νηφαλιότητα και να σημειωθούν τα επαρκή ή ανεπαρκή κιλά του. Αφού τελειώσει ο πόλεμος ( ναι αυτός που κυρήχθηκε πέρυσι ντε και έχει εκστασιαστεί ο καρέλιας από τη σφροδρότητά του) , δικάστε και στρατηγούς και φαντάρους και τις σκηνές μαζί.
Επίσης με ρωτάς αν για αυτό που βλέπουμε φταίει η διαιτησία. Ναι θεωρώ ότι είναι 80% κοράκι και 20% δικά μας αγωνιστικά θέματα. Αυτό είναι αυθαίρετο αλλά ακόμα και με καλύτερη ομάδα απο τους χαμένους βαθμούς άντε να είχα +3 ή +4 στη καλύτερη . Φτάνουνε? ούτε για πλάκα , στο τέλος θα σε έχει στο +15 με αυτό το ρυθμό. Και γιατί εγώ ρε να πρέπει να έχω 100% ομάδα που να γ@μαει και να δερνει και ο πισωγλέντης να νικάει με τα ψέμματα? Τι είμαι ο μ@λακας της παρέας?

Άρα τι παραπάνω μένει να πω? Δε ξέρω
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Μιρκή διόρθωση, έχω εκστασιασθεί απ την τακτική του ΠΑΟΚ σ αυτόν τον πόλεμο που είναι μέχρι τώρα, ''τρώγε φάπες μέχρι να βαρεθεί ο άλλος και να τα παρατήσει''.
Το χε κάνει κι ο Γκάντι και του βγήκε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ενώ αν πουλήσει τσαμπουκά θα σταματήσει να τρώει φαπες αυτός και όλοι οι άλλοι μόνη ελπίδα τα δικαστήρια αλλά και εκεί βλέπω να βγάζουν αν βγάλουν απόφαση σε 2 χρόνια
Άβαταρ μέλους
obanebane

giapa Κατα βαση δε διαφωνουμε,απλα εγω δε περιμενα αυτη την εμφανιση της ομαδας και αυτες τις δηλωσεις του προπονητη και γιαυτο εχω 3 μερες τωρα και δε μπορω να ηρεμησω.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Βασικά, ας πουλήσει και τσαμπούκα κι ας τις τρώει και πάλι. Καλύτερο απ το να τις τρώει και να μην κάνει τίποτα ή να ψθφίζει τα ίδια, ας πούμε.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Karelias έγραψε:Μιρκή διόρθωση, έχω εκστασιασθεί απ την τακτική του ΠΑΟΚ σ αυτόν τον πόλεμο που είναι μέχρι τώρα, ''τρώγε φάπες μέχρι να βαρεθεί ο άλλος και να τα παρατήσει''.
Το χε κάνει κι ο Γκάντι και του βγήκε.
Ακριβώς αυτό! Άψογος!!!!

Giapas, κάποτε θα βρω κάτι να διαφωνήσω μαζί σου! Κάποτε... ίσως!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Karelias έγραψε:Βασικά, ας πουλήσει και τσαμπούκα κι ας τις τρώει και πάλι. Καλύτερο απ το να τις τρώει και να μην κάνει τίποτα ή να ψθφίζει τα ίδια, ας πούμε.
Ειδαμε ο τσαμπουκας μας περσυ στην Τούμπα τι αποτέλεσμα είχε μέχρι και τον βαζελο ευνοησαν για να μας σκισουν βγάζουν αποφάσεις οι ίδιοι που είναι στα στημένα το θέμα είναι να εχουμε αποτέλεσμα και όχι απλά τσαμπουκά γιατί και τις φαπες θα φας και γραφικό θα σε λένε
Άβαταρ μέλους
Karelias

E, καλά οκ, ασ'το.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

eorptol δε μιλάω για τσαμπουκάδες. Τρόποι αντίδρασης πάντα υπάρχουν και κάποιοι πληρώνονται για να τους βρούνε και να τους εφαρμόσουν. Μακάρι να έπαιρνα τα μισά φράγκα τους και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις θα κινούσα γη και ουρανό με μόνο εφόδιο την αγάπη για την ομάδα . Όπως και πολλά παιδιά εδώ μέσα που δείχνουν να ξέρουν πιο πολλά από μένα. Πήξαμε στους καλοπληρωμένους υπαλλήλους , έλλειμα πίστης και αφοσίωσης αντιλαμβάνομαι εγώ.

Εγώ πραγματικά στεναχωριέμαι που δε μπορούμε να κάνουμε μια αμιιγώς ποδοσφαιρική συζήτηση και να πλακωνόμαστε με τις ώρες ποδοσφαιρικά. Ίσως είναι και η άμυνά μου , να αρνούμαι να εμπλακώ σε ποδοσφαιρικές συζητήσεις όσο είμαστε μέσα στο βόθρο. Αλλά καλύτερα αυτό ( και ας φαίνομαι πχ οτι αρνούμαι να δω τα δικά μας προβλήματα) παρά να αρρωσταίνω κάθε Κυριακή .. στη πρώτη νίκη / μεταγραφή να ελπίζεις και μετά να διαπιστώνεις ότι είναι όνειρο απατηλό αυτό που κυνηγάς.

Και ρωτάω ... με ένα γαυρο θα κάνατε ποτέ ποδοσφαιρική συζήτηση? Θα δεχόσασταν να σας πει για τις ευθύνες ΑΑ/ΖΒ/κοντου κλπ? Πιθανό όχι.. άρα γιατί να το κάνω εδώ και να αρρωσταίνουμε ομαδικά? Ένα πράγμα μόνο με ενδιαφέρει. Να πληρώσουν με κάποιο τρόπο , κάπως , κάποτε αυτοί που μας έχουν μαυρίσει τις Κυριακές. Ούτε πρωτάθλημα , ούτε τίποτα. Να δω τα καραπουστ@ρι@ φυλακή και το μπουκωμενο έφηβο στις αλάνες . Ανέφικτό ναι , αλλά καλύτερο από το να παραμυθιάζομαι ότι με μια κανονική ομάδα θα τους κερδίσω και να τρώω τις σάρκες μας με συνοπαδούς μου
Άβαταρ μέλους
Karelias

giapas, καλά που είσαι κι εσύ και με βγάζεις απ τον κόπο της αιώνιας λούπας
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Συμφωνω με τον Καρελια.

Και θεωρω οτι το λαθος που κανουμε ειναι το εξης: ή ανοιγεις πολεμο με τον γαυρο και μπαινεις τερμα καυλωμενος: Αγοραζεις εφημεριδες, πληρωνεις "αντικειμενικους" ΑΡΔ να λενε αυτα που θες, βαζεις ατομα να δειρουν διαιτητες και παραγοντες της ΕΠΟ κλπ. Κανεις καφριλες γενικα.

Ή ακολουθεις την πολιτικη του βαζελου που δεν τους κοντραρει, ουτε παει να τους παρει το πρωταθλημα με αποτελεσμα να ευνοειται απο τη δικη μας σφαγη. Αν δειτε τι διαιτησιες εχουν οι βαζελοι σε σχεση με μας, θα καταλαβετε οτι μια χαρα τους παει η ΚΕΔ.

Εμεις κλασσικοι μλκες ακολουθουμε την μεση οδο. Φουλ πολεμο με τον γαυρο, χωρις ομως να ειμαστε ταλιμπαν, οποτε απλα καθομαστε και μας σφαζουν και βγαινει κερδισμενος ο βαζελος.

Του χρονου που θα ανεβει η κουλα να δειτε τι θα κανει ο Μελισσανιδης. Τα ιδια και χειροτερα απο τον χοντρο.

Αρα αν ειναι να μπεις στο χορο, χορεψε, αλλιως κατσε απ εξω.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Σωστος αλλα ποιος θα τα κανει αυτα ο ζησης μπριζας;
Ενα καθικι μπροσταρη θελει που να τους ξερει και να τον ξερουν και να τα κανει ολα πουτανα,να μπουκαρει στην επο και να τρεμουν να μπουκαρει στις συνελευσεις της λιγκας και να καθονται σουζα.
Τραμπουκο θελουμε κυριοι,με τον Αγγελιδη ακομα γελανε εδω κατω.
Με τον βρυζα ας μη σας πω καλυτερα.
Εδω του ελεγε το παχυδερμο μετα τον πρωτο ημιτελικο κυπελου οτι αν παιζαμε με 11 θα μας εριχναν 5 και αυτος του απαντησε ας παιζαμε με 11 και ας μας ριχνατε 10.
Γελανε και οι βραχοι.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μπανε με την περιγραφη που εδωσες μόνο ο Δημαρχος του Βόλου ταιριάζει.

Νομιζω πως ο ΑΑ πρεπει να δωσει κι απαντησεις εκτος γηπεδου..
astnord

Δημοσίευση από astnord »

Θέλουν να σε φάνε και εσένα.
Το προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό αλλά τους τη χαλούσαν τα θετικά αποτελέσματα.
Τώρα πλέον είσαι εύκολος στόχος.Παίκτες από την χαβούζα θα βγάλουν πάλι τη βρώμικη δουλειά.
Πέρυσι ήταν ο κατσουράνης ,φέτος ο τζαβέλας.
Τα δικά μας παιδιά φυσικά θα μείνουν στο απυρόβλητο.
Απλά πέρυσι ο ολλανδός δεν είχε τα κάκαλα,το πάθος και την τρέλα τη δική σου για να βγάλει στον τάκο τους κατσουράνηδες και σία.
Εσύ αφού το ξεκίνησες μη μείνεις μόνο στο τζαβέλα.Πες την αλήθεια δυνατά και καθαρά.
Μη φοβηθείς ότι θα κάνεις κακό στον ΠΑΟΚ.
Καλό θα κάνεις και μάλιστα τεράστιο.
Αιντε γιατί ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ πολύ άσχημα με αυτά που γίνονται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”