Αυτό θα είναι το λιγότερο... Αντικαταστάτη του Βιειρίνια να δω πως θα βρεις..khaledfreepaok έγραψε:Καθε μερα που περναει χωρις νεοτερα στα διοικητικα η ομαδα μενει πισω.αν τελικα μπουνε τα λεφτα λεμε δεν γαμιεται και η καθυστερηση.αν ομως φαμε κανα Χ αντε παλι απ την αρχη και αντε να βρεις μπακ και φορ με ψιχουλα
Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
-
απλα δεν θα παρουμε κατι αξιολογο πριν μπουμε στους ομιλουςkhaledfreepaok έγραψε:Καθε μερα που περναει χωρις νεοτερα στα διοικητικα η ομαδα μενει πισω.αν τελικα μπουνε τα λεφτα λεμε δεν γαμιεται και η καθυστερηση.αν ομως φαμε κανα Χ αντε παλι απ την αρχη και αντε να βρεις μπακ και φορ με ψιχουλα
η θα πουλησουμε κανενα παιχτη για να παρουμε τρεις
- PAPA TSIBIKOS
Το μόνο σίγουρο......και οι άλαλοι θα αρχίσουν να ουρλιάζουνSera4 έγραψε:σε τετοια περιπτωση θα ψαχνεις και αλλου αντικαταστατες...:ugeek:

σε ειπα θα ψαχνεις και αλλου αντικαταστατες...και δεν εννοω ποδοσφαιριστες εννοω καρεκλες... :ugeek:
- sourmenetes
- Moderator
Νταξει τον διωξαμε και το βιειρινια???Ποιος αλλος φευγει...???
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ...ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΔ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...
Η ομαδα ξεκινησε ελπιδοφορα,με καλη εμφανιση και εχουμε μιζεριασει..Αυριο εχει ματς και εμεις ξεπουλαμε...
Το ξερουμε ολοι οτι χρειαζομαστε παιχτες αλλα φαινεται οτι γινονται κινησεις για να αποκτηθουν.
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ...ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΔ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...
Η ομαδα ξεκινησε ελπιδοφορα,με καλη εμφανιση και εχουμε μιζεριασει..Αυριο εχει ματς και εμεις ξεπουλαμε...
Το ξερουμε ολοι οτι χρειαζομαστε παιχτες αλλα φαινεται οτι γινονται κινησεις για να αποκτηθουν.
- soflodoras
Koυρασατε παλικαρια.
Πολυ γκρινια ρε αδερφια.ΕΛΕΟΣ.
Οσο για το βιειρινια δυο εχω να πω.
1ον)ο Ζαγορ εκανε το σνατς και τον εφερε για 250 ψωροχιλιαρικα
2ον)Ηδη εχει δωσει αρκετες χυλοπιτες για το συγκεκριμενο παικτη,πραγμα που δειχνει οτι αν πουληθει τελικα θα γινει για το ΚΑΛΟ της ομαδας και οχι για να καλυψει απλα τρυπες (ή να βαλει η παε φραγκα στην τσεπη οπως πιστευουν καποιοι συνοπαδοι).ΕΛΕΟΣ.
υγ:Σερα4 για σενα η καρεκλα του προεδρου δωρο αν πουλησει τελικα τον βιειρινια.
Πολυ γκρινια ρε αδερφια.ΕΛΕΟΣ.
Οσο για το βιειρινια δυο εχω να πω.
1ον)ο Ζαγορ εκανε το σνατς και τον εφερε για 250 ψωροχιλιαρικα
2ον)Ηδη εχει δωσει αρκετες χυλοπιτες για το συγκεκριμενο παικτη,πραγμα που δειχνει οτι αν πουληθει τελικα θα γινει για το ΚΑΛΟ της ομαδας και οχι για να καλυψει απλα τρυπες (ή να βαλει η παε φραγκα στην τσεπη οπως πιστευουν καποιοι συνοπαδοι).ΕΛΕΟΣ.
υγ:Σερα4 για σενα η καρεκλα του προεδρου δωρο αν πουλησει τελικα τον βιειρινια.
ευχαριστω πολυ αδερφε με τιμα η ψηφος σου...θα βαλω τα δυνατα μου στο υποσχομαι... :ugeek:
παει και ο παπαζογλου...μεσα απο τα χερια μας χασαμε και χασομερη........
Σήμερα ένας στο γυμναστήριο που λέει ότι ξέρει και έχει βάσιμες πληροφορίες μου είπε ότι Μάκης συνεννοήθηκε με τον Ζαγοράκη να πάρει αυτός τους παίχτες και ότι μετά την Παρασκευή όπου θα ανακοινωθεί και επίσημα η πτώση της Καβάλας, Ντουγκλάο, Γκαρντοσο, Ουνάτσι θα ανακοινωθούν στον ΠΑΟΚ. Άντε να δούμε. Βασικά δεν τον πιστεύώ αλλά επειδή υπήρχε λίγο καπνός στο παρελθόν για αυτούς τους παίχτες δεν το αποκλείω.
Αυτό μην το δέσετε κόμπο απλά μοιράζομαι με εσάς κάτι που άκουσα.
Δύσκολο αλλα όχι αδύνατο..
Ο Μάκης απ όσο ξέρω, τρέφει κάποια αισθήματα για τον ΠΑΟΚ..
Ο Ζαγορ είναι απο την Καβάλα..
Εφ' όσον είναι αδύνατον να τους κρατήσει η Καβάλα, δεν βλέπω τον λόγο να μην δεχτεί ο Μακης να τους δώσει σε μας, ωστε να ενισχυθούμε...Μπορεί όχι όλους, αλλα Ντουγκλάο και ίσως Ονουάτσι μπορεί..
Είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά απ τις άλλες ομάδες...
Ο Μάκης απ όσο ξέρω, τρέφει κάποια αισθήματα για τον ΠΑΟΚ..
Ο Ζαγορ είναι απο την Καβάλα..
Εφ' όσον είναι αδύνατον να τους κρατήσει η Καβάλα, δεν βλέπω τον λόγο να μην δεχτεί ο Μακης να τους δώσει σε μας, ωστε να ενισχυθούμε...Μπορεί όχι όλους, αλλα Ντουγκλάο και ίσως Ονουάτσι μπορεί..
Είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά απ τις άλλες ομάδες...

Μόνο με τον πρωην ρασοφόρο της ΕΣΑ με το γκλομπ έχουμε αγαπούλες.
Από τον Μπεο γιατί δεν παίρνουμε κανένα παίχτη, μη μου πεις φοβάται ο πρόεδρος μην τον πλακώσει στο ξύλο ο χοντρός όπως του έλεγε στο τηλέφωνο.

Από τον Μπεο γιατί δεν παίρνουμε κανένα παίχτη, μη μου πεις φοβάται ο πρόεδρος μην τον πλακώσει στο ξύλο ο χοντρός όπως του έλεγε στο τηλέφωνο.

αφου ρε βαρβατε η μετροσπορ το ειπε καθαρα διαλεγουμε ντουγκλαο ή σανκαρε....τωρα ειμαστε σε σκεψεις

Varvatos έγραψε:Σήμερα ένας στο γυμναστήριο που λέει ότι ξέρει και έχει βάσιμες πληροφορίες μου είπε ότι Μάκης συνεννοήθηκε με τον Ζαγοράκη να πάρει αυτός τους παίχτες και ότι μετά την Παρασκευή όπου θα ανακοινωθεί και επίσημα η πτώση της Καβάλας, Ντουγκλάο, Γκαρντοσο, Ουνάτσι θα ανακοινωθούν στον ΠΑΟΚ. Άντε να δούμε. Βασικά δεν τον πιστεύώ αλλά επειδή υπήρχε λίγο καπνός στο παρελθόν για αυτούς τους παίχτες δεν το αποκλείω.
Ονουάτσι: "Δεν είμαι μ....ας"
Δεν έφταναν τα προβλήματα του Σταύρου Ψωμιάδη, γύρω από τον αγώνα δικαίωσης της ομάδας, ήρθαν και οι προσφυγές από παίκτες για να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα.
Οι Μπέντζαμιν Ονουάτσι και Τζαμέλ Αμπντούν ακολούθησαν τον δρόμο της δικαιοσύνης, διεκδικώντας 135.000 και 110.000 ευρώ αντίστοιχα. Ο Νιγηριανός επιθετικός, μιλώντας στην "Εξέδρα" εμφανώς απογοητευμένος είπε: "Με αυτή την ομάδα τελείωσα. Την περασμένη εβδομάδα πήγα στη ΦΙΦΑ και κατέθεσα προσφυγή. Δεν είμαι μ....ας να περιμένω άλλο την Καβάλα. Τόσο καιρό έκανα υπομονή, έπαιρνα τον Σταύρο καθημερινά τηλέφωνα για να δω τι γίνεται και όχι μόνο δεν απαντούσε, αλλά δεν με πήρε και ποτέ πίσω".
Σε ό,τι αφορά την απόφασή του να καταθέσει προσφυγή στη ΦΙΦΑ και όχι στην ΕΠΟ, ο 26χρονος επιθετικός στράφηκε εκ νέου κατά του Σταύρου Ψωμιάδη, λέγοντας: "Ήθελα να καταθέσω προσφυγή στην ΕΠΟ. Όμως όλοι οι δικηγόροι που έπαιρνα, έλεγαν πως δεν μπορούν να με αναλάβουν, γιατί δέχονταν πιέσεις από την Καβάλα. ‘Φίλε συγνώμη, αλλά δεν μπορώ’ μου έλεγαν όλοι. Στεναχωρέθηκα πολύ με την αδικία και την αχαριστία προς το πρόσωπό μου. Η ομάδα δεν φέρθηκε σωστά".
contra.gr
Δε νομιζω οτι ειναι πια στο χερι της οικογενειας ψωμιαδη το που θα πανε ο ονουατσι και ο αμπντουν.