Εδώ διώξαμε προπονητή λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, στον Kedziora θα κολλήσουμε;gika έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:10 Θεωρώ τον Κεντιόρα έναν καλούτσικο αμυντικό, αλλά εγκληματικό να τον αφήσεις να φύγει τώρα.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Καλύτερα που φεύγει ο Κεντζιόρα γιατί πάλι 50 μάτς θα έπαιζε βασικός.
Να βρουν να φέρουν σεντερ μπακ, όχι δεξια μπακ που βαφτίζονται. Επειδή βαριόμασταν να ψάξουμε έχουμε βαφτίσει αρκετές φορές ακραιά μπακ και άλλων θέσωεν σε σεντερ μπακ. Π.χ Τζαβέλα, Κατσουράνη, Τζιόλη, Κεντζιόρα, και όλοι ήταν υποφερτοί έως τραγικοί.
Να βρουν να φέρουν σεντερ μπακ, όχι δεξια μπακ που βαφτίζονται. Επειδή βαριόμασταν να ψάξουμε έχουμε βαφτίσει αρκετές φορές ακραιά μπακ και άλλων θέσωεν σε σεντερ μπακ. Π.χ Τζαβέλα, Κατσουράνη, Τζιόλη, Κεντζιόρα, και όλοι ήταν υποφερτοί έως τραγικοί.
Είχε πάει πολύ καλα όταν απολύσαμε Λουτσεσκου μια μέρα πριν την προετοιμασία, που είπαμε να ξανά απολύσουμε Λουτσεσκου μια μέρα πριν την προετοιμασία.ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:21Εδώ διώξαμε προπονητή λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, στον Kedziora θα κολλήσουμε;gika έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:10 Θεωρώ τον Κεντιόρα έναν καλούτσικο αμυντικό, αλλά εγκληματικό να τον αφήσεις να φύγει τώρα.
- Dimitris_L4
Αν μεινει ελευθερος ο Τσιριβεγια θα ηταν εξαιρετικη προσθηκη...Ο Κεντζιορα επισης θα ηταν εξαιρετικη επιλογη για 3ο 4ος...παμε για ολικη αναδομηση της αμυνας κ αυτο με φοβιζει πολυ..
Δεν ξέρω πως θα παίζει ο νέος προπονητής, αλλά ο Τσιριβεγια ήταν αρκετά μέτριος έως κακός αμυντικά. Αρκετά κάλος με την μπάλα από την άλλη.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
ΔΕΝ απολύσαμε, ΚΑΝΈΝΑΝ, Λουτσεσκου μια μέρα πριν την προετοιμασίαgika έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:36Είχε πάει πολύ καλα όταν απολύσαμε Λουτσεσκου μια μέρα πριν την προετοιμασία, που είπαμε να ξανά απολύσουμε Λουτσεσκου μια μέρα πριν την προετοιμασία.ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:21Εδώ διώξαμε προπονητή λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, στον Kedziora θα κολλήσουμε;gika έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:10 Θεωρώ τον Κεντιόρα έναν καλούτσικο αμυντικό, αλλά εγκληματικό να τον αφήσεις να φύγει τώρα.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
- Ally Samagoal
- rade paprica
Και γω λέω, πάει ξεμώρανε ο Αποστόλης και έβαλε την Κ99ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 14:20'Ήθελα να δω (για πολλοστή φορά), αν με διαβάζει κανείς...Γερασίμου έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 13:431987 και 1986; Ότι πρέπει για να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα!ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 13:25 Δημήτρης Μπαταούλας (1,90, 1987), Γιώργος Κοσίδης (1,83, 1987) Pavel Apiatsionak (1,93, 1987) και ο Αλκιβιάδης Αβράμπος (1,87, αριστερό πόδι, 1986) είναι τα στόπερ που μπορούν να προσφέρουν. Τον Αλκιβιάδη που τον είδα στον τελικό κυπέλλου Κ19 είναι μια νεώτερη έκδοση του Μιχαηλίδη (Μιχαηλίδης 2.0). Είναι και ελαφρά γηραιότερος των υπολοίπων, καθώς σε ένα μήνα συμπληρώνει τα 20 έτη ζωής.![]()
Προφανώς το 2007 και το 2006 είναι.
Για τον Μεϊτέ να δούμε πρώτα σε τί κατάσταση θα επιστρέψει με το θέμα που έχει στην κατ' ισχίον διάρθρωση και ύστερα να δούμε αν θα έχει ψυχολογικά ή όχι με τον καινούργιο προπονητή.
- These users thanked the author rade paprica for the post (total 2):
- magdy, ΑποστόληςΑ
-
dimitris7777
Όσο παρακολούθησα ΠΑΟΚ Β πέρσι με απογοήτευσε ο Μπαταούλας, αναρωτιόμουν τι έχουν δει και τον παρουσιάζανε σαν σούπερ ταλέντο. Δεν ξέρω ίσως θέλει χρόνο το παιδί πάντως δεν είδα τίποτα πολύ σούπερ. Ο Κωττάς ήταν πολύ καλύτερος του (βέβαια και πιο μεγάλος ηλικιακά και με εμπειρία ΠΑΟΚ Β που παίζει και αυτό ρόλο). Αντίθετα ο Απάτσιονακ μου έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και πιστεύω δικαιούται να είναι φέτος τουλάχιστον στην προετοιμασία. Τους άλλους Αβράμπο και Κοσίδη δεν τους πολυπρόσεξα (ο Αβράμπος νομίζω προς το τέλος άρχισε να παίζει)
- ΑποστόληςΑ
Ο Αβράμπος έπαιζε στην Κ19. Ενας απο τους 3 γεννηθέντες το 2006. Όλοι οι άλοι ήταν του 2007 και λίγοι του 2008.
Ο Απατσιονακ αν πρσεχθει θα κάνει καλή καριέρα.
Ο Κοσίδης είναι πολυεργαλείο. Έχει παιξει σε ΟΛΕΣ τις θέσεθς της άμυνας.
Ο Απατσιονακ αν πρσεχθει θα κάνει καλή καριέρα.
Ο Κοσίδης είναι πολυεργαλείο. Έχει παιξει σε ΟΛΕΣ τις θέσεθς της άμυνας.
- loukas karadimos
Στα στόπερ το μεγαλύτερο πουλεν που είδα τελευταία ήταν ο Μορικελι αλλά αγνοείται η τύχη τουdimitris7777 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 17:07 Όσο παρακολούθησα ΠΑΟΚ Β πέρσι με απογοήτευσε ο Μπαταούλας, αναρωτιόμουν τι έχουν δει και τον παρουσιάζανε σαν σούπερ ταλέντο. Δεν ξέρω ίσως θέλει χρόνο το παιδί πάντως δεν είδα τίποτα πολύ σούπερ. Ο Κωττάς ήταν πολύ καλύτερος του (βέβαια και πιο μεγάλος ηλικιακά και με εμπειρία ΠΑΟΚ Β που παίζει και αυτό ρόλο). Αντίθετα ο Απάτσιονακ μου έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και πιστεύω δικαιούται να είναι φέτος τουλάχιστον στην προετοιμασία. Τους άλλους Αβράμπο και Κοσίδη δεν τους πολυπρόσεξα (ο Αβράμπος νομίζω προς το τέλος άρχισε να παίζει)
-
Michael Scott
Παιδιά εχουμε σύρει πολλα στην ΠΑΕ , αλλα στο θεμα του Κεντζιορα δεν μπορουμε να προσάψουμε κατι. Τι να κανει οταν ο παίκτης ζητάει να φύγει; Να τον κρατήσει με το στανιο; Και το 1 μυριάκι ειναι καλοδεχούμενο (και ουρανοκατέβατο) στην παρουσα φάση.
Σίγουρα η φυγή του θα βλάψει την ομαδα στο άμεσο μέλλον, κυριως στα προκριματικά, οπου ο ενας σου σέντερ μπακ θα ειναι καπως ξένος ακομα αλλα τι να κανουμε...
Σίγουρα η φυγή του θα βλάψει την ομαδα στο άμεσο μέλλον, κυριως στα προκριματικά, οπου ο ενας σου σέντερ μπακ θα ειναι καπως ξένος ακομα αλλα τι να κανουμε...
-
dimitris7777
Αυτός ο Ιταλός που είχαμε προπέρσι που τον είχε φέρει το γραφείο του Βρύζα; Νομίζω έφυγε πέρσι το καλοκαίρι για Περούτζια. Πέρα πάντως από την πλάκα, και ο Βραζιλιάνος στόπερ που είχαμε από το Μακεδονικό κάτι έδειξε. Στο 1,85 ύψος με όγκο και πολύ δυνατό κορμί ήταν πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι (από μπάλα λίγα πράγματα). Μου θύμισε λίγο Βαρέλα στην κοψιά. Εάν δει κάποιος και την πορεία του Βαρέλα, από ανύπαρκτες ομάδες στην Πορτογαλία, μεταγραφή σε μικρή ομάδα της Ρουμανίας και εκεί στα 25 του έκανε το ξεπέταγμα του, μεταγραφή Στεάουα, εκτόξευση και ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάποιοι παίκτες μπορεί να μη σου γεμίζουν το μάτι αλλά εάν τους στηρίξεις και δουλέψουν μπορούν να γίνουν πολύ αξιόπιστες λύσεις. Δηλαδή αυτόν το Βραζιλιάνο μπορείς να τον έχεις σαν 5η λύση για την Α ομάδα, να παίζει στη Β και εάν δείξει ότι βελτιώνεται γιατί όχι να εξελιχθεί σε στυλ Βαρέλα, εξάλλου και ηλικιακά είναι 24 χρονών...loukas karadimos έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 17:37Στα στόπερ το μεγαλύτερο πουλεν που είδα τελευταία ήταν ο Μορικελι αλλά αγνοείται η τύχη τουdimitris7777 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 17:07 Όσο παρακολούθησα ΠΑΟΚ Β πέρσι με απογοήτευσε ο Μπαταούλας, αναρωτιόμουν τι έχουν δει και τον παρουσιάζανε σαν σούπερ ταλέντο. Δεν ξέρω ίσως θέλει χρόνο το παιδί πάντως δεν είδα τίποτα πολύ σούπερ. Ο Κωττάς ήταν πολύ καλύτερος του (βέβαια και πιο μεγάλος ηλικιακά και με εμπειρία ΠΑΟΚ Β που παίζει και αυτό ρόλο). Αντίθετα ο Απάτσιονακ μου έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και πιστεύω δικαιούται να είναι φέτος τουλάχιστον στην προετοιμασία. Τους άλλους Αβράμπο και Κοσίδη δεν τους πολυπρόσεξα (ο Αβράμπος νομίζω προς το τέλος άρχισε να παίζει)
Πιστεύω με Μάτος Βιερίνια να υπάρχει πλέον καλύτερη παρακολούθηση και αξιοποίηση της Β ομάδας.....