Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Συγνώμη μάγκες αλλά μήπως ξέρει κανείς εάν αυτά που γράφονται για δύο παίκτες από Λέφσκι ισχύουν ή είναι παιγνιδακια μανατζαρεων και παπαγαλακιων;;;
Γιατί εάν γίνει καμία στραβή και δώσει οκ ο μποτο νομίζω ότι θα αλλάξω εντελώς γνώμη για αυτόν....
Παρεμπιπτόντως....... Αυτόν τον... Μπράντον τον έχετε δει στις προπονήσεις;;;;; Σαν κάτι παλαίμαχους που παλεύουν να μην τους παρασύρουν τα κιλά και πέσουν κάτω..... Νομίζω ότι για να φτάσει σε υποφερτό επίπεδο για σούπερ λιγκ θέλει τουλάχιστον τρεις μήνες σκληρής δουλειάς........
Γιατί εάν γίνει καμία στραβή και δώσει οκ ο μποτο νομίζω ότι θα αλλάξω εντελώς γνώμη για αυτόν....
Παρεμπιπτόντως....... Αυτόν τον... Μπράντον τον έχετε δει στις προπονήσεις;;;;; Σαν κάτι παλαίμαχους που παλεύουν να μην τους παρασύρουν τα κιλά και πέσουν κάτω..... Νομίζω ότι για να φτάσει σε υποφερτό επίπεδο για σούπερ λιγκ θέλει τουλάχιστον τρεις μήνες σκληρής δουλειάς........
Αν βαλεις να δεις εστω και ενα ματς του με την προβγουμενη ομαδα του, θα καταλαβεις πως δεν ειναι θεμα εξελιξης αλλα χαμηλου επιπεδου. Φοβικος με την μπαλα στα ποδια. Μηδεν κουβαλημα. Διωξιμο της μπαλας μονιμα με την μια. Καμια ικανοτητα κρατηματος μπαλας κλπ.Ettien26 έγραψε:Και το ωραίο είναι ότι ο Νινούα στην τελευταία του χρονιά στην Γεωργία πήρε πρωτάθλημα με την ομάδα του, ήταν αρχηγός της και έγραψε εξαιρετικά νούμερα.famagusta72 έγραψε:Τι να τον κάνουμε τον σκάουτερ στη Γεωργία;boogeyman77 έγραψε: Γιο δεν ξέρω αν έχει αλλά μια χαρά scouter θα μπορούσαμε να τον είχαμε στην Γεωργία
2 παίκτες το χρόνο βγάζουν που να αξίζουν κάτι, και εμείς πήγαμε και πήραμε τον Νινουα.
Μήπως φταίει τίποτε άλλο που δεν εξελίσσονται οι παίκτες μας ?
Το οτι έχει φοβερο ποδι οταν το χρησιμοποιει χωρις πιεση, δεν μ λεει κατι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτε στην Κύπρο με την Ανόρθωση έπαιξε ούτε με την Λαμία.
Μάλλον αυτός πήρε μεταγραφή και σταμάτησε να δουλεύει
Μάλλον αυτός πήρε μεταγραφή και σταμάτησε να δουλεύει
- black_star_ninja
- Dark Knight
Sustainability.black_star_ninja έγραψε:Πελκας στη Χαλ. 3.6 εκ. 700.000 για εμάς.
- theodorsalonika
Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Γουέλτον, αριστεροπόδαρο και 24 ετών, που μπορεί όμως να παίξει και δεξιά, αλλά και για τον 21χρονο στόπερ Χοσέ Κόρντομπα, από τον Παναμά! Ο πρώτος κοστίζει 400.000-450.000 ευρώ και ο δεύτερος λιγότερα από 400.000 ευρώ, άρα με ποσό κάτω του 1 εκατ. η ομάδα θα ενισχυθεί με δύο παίκτες
Κάπου διάβασα αυτό..παλιό είναι;
Damage controlDark Knight έγραψε:Sustainability.black_star_ninja έγραψε:Πελκας στη Χαλ. 3.6 εκ. 700.000 για εμάς.
- ΑποστόληςΑ
Δεξιός είναι ο Γουέλτονtheodorsalonika έγραψε:Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Γουέλτον, αριστεροπόδαρο και 24 ετών, που μπορεί όμως να παίξει και δεξιά, αλλά και για τον 21χρονο στόπερ Χοσέ Κόρντομπα, από τον Παναμά! Ο πρώτος κοστίζει 400.000-450.000 ευρώ και ο δεύτερος λιγότερα από 400.000 ευρώ, άρα με ποσό κάτω του 1 εκατ. η ομάδα θα ενισχυθεί με δύο παίκτες
(στο πόδι)
Λογιστικά μιλώντας τα 700.000 + του Τευλορ δεν μπορούν να πάνε σε ένα μεγάλο συμβόλαιο;
Λέω εγώ τώρα.
Λέω εγώ τώρα.
Μπορούμε πάντα να πάρουμε 10 παίκτες των 80.000 και να δούμε αν θα βγει κάποιος. 

Το γαβρο10 έβγαλε αποκλειστικό ότι είμαστε κοντά στον bernard δεκαριεξτρεμ μάγος πρώην σακταρ , εβερτον…
Απίστευτο αλλά αυτοί έχουν κονε με μανατζερ και έχουν βγάλει μεταγραφές μας ( ζαμπα,νταντας)
Απίστευτο αλλά αυτοί έχουν κονε με μανατζερ και έχουν βγάλει μεταγραφές μας ( ζαμπα,νταντας)
Οντως βγαζουν πρωτοι ειδησεις αλλα ισως πεφτει κ φρενο απο την ΠΑΕ στους «δικους» μας
Πανω ραφι ο Μπερναρντ παντως
Πανω ραφι ο Μπερναρντ παντως
Τι παικταρα ο Μπερναντ. Διαχρονικη καψουρα.....Αλλα πως να εμπιστευτεις πληροφορια απο δαυτους...
Το ρεπορταζ παντως δεν μοιαζει παπατζιδικο. Αν ειναι....μπραβο σε αυτον που το εγραψε. Πολυ αληθοφανες
Το ρεπορταζ παντως δεν μοιαζει παπατζιδικο. Αν ειναι....μπραβο σε αυτον που το εγραψε. Πολυ αληθοφανες
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος είναι;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
O Μπερναντ βρε Σουρμε; Πρωην Σαχταρ και Εβερτον που τον τελευταιο χρονο ηταν Αραβια.
Ο ορισμος του υδραυλικου και της ταχυδυναμης οταν ηταν Σαχταρ. Οχι πως στην Εβερτον πηγε ασχημα
https://www.transfermarkt.com/bernard/l ... ler/175169
Ο ορισμος του υδραυλικου και της ταχυδυναμης οταν ηταν Σαχταρ. Οχι πως στην Εβερτον πηγε ασχημα
https://www.transfermarkt.com/bernard/l ... ler/175169