Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Το sdna στο μεταγραφικό report του αναφέρει μεν τον Σοάρες με την υποσημείωση ότι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες υλοποίησης .Πάμε παρακάτω,ρειν ριχτο.
Εγω θα το πω αλλη μια φορα και ας πεσετε να με φατε.Μερικοι κοψτε το FM και το FIFA επειγοντως.Και δεν ειρωνευομαι, πραγματικα τα η συγκεκριμενη ενασχοληση διαστρευλωνει την πραγματικοτητα.Οι αποφασεις που εχει να παρει ενας ανθρωπος στο συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι τοσο περιπλοκες και συνδεονται με δεκαδες αλλους παραγοντες.Δεν παιζει με εικονικα φραγκα ο Λουτσεσκου, ουτε με ποδοσφαιριστες φτιαγμενους απο bit.Οποιοσδηποτε σοβαρος ανθρωπος αναλαμβανε την ομαδα, πρωτα θα δοκιμαζε ολους τους υπαρχοντες ποδοσφαιριστες σε ολες τις καταστασεις που θα ειχε στο μυαλο του,και μετα θα αποφασιζε αν θα τους εδιωχνε ή οχι.Και οχι, αυτα που βλεπουμε εμεις 90 λεπτα καθε εβδομαδα δεν μπορουν ουτε κατα προσεγγιση να πλησιασουν αυτα που βλεπει ενας επαγγελματιας του χωρου καθε μερα χ10 ωρες την ημερα.Ξεκολλατε λιγο απο την μιρλα και την ξερολιαση,κατανταει κουραστικο.Δεν μου γεμιζει λεει το ματι ο Σοαρες, που μεχρι το μεσημερι δεν ξεραμε καν την υπαρξη του.Ο αλλος λεει ειναι πολλα το 1εκατομμυριο στον Ολιβειρα,βρισκαμε με τα μισα ταλεντακι στην Ν.Αμερικη.Και οταν θα ερχονταν το υποτιθεμενο ταλεντακι και θα ηθελε 1 χρονο προσαρμογη, ο ιδιος ακριβως θα ελεγε ε τι δωσαμε τοσα φραγκα αφου εχουμε τον Κουτσια στον παγκο,και ειναι και δικο μας παιδι.Ο τριτος λεει ψηθηκε ο Μπαμπα στην πλατη μας και τον παιρνει ετοιμο ο γαυρος.Ε να παμε να πλακωσουμε το team της Chelsea να τον δωσει σε εμας και μονο,και να μην ζηταει 3-4-5 εκατομμυρια λες και ειναι περιουσιακο της στοιχειο.
Πραγματικα αν κατσω να συγκεντρωσω ολα τα παραλογα που εχουν γραφτει εδω περα μεσα, το ποστ θα πιανει μια σελιδα μονο του, και θα φαει ban μεχρι και ο λογαριασμος μου στο Netflix.Αραξτε παιδια,αραξτε.Δεν δικαιολογειται τοση μιζερια για κανεναν λογο.
Πραγματικα αν κατσω να συγκεντρωσω ολα τα παραλογα που εχουν γραφτει εδω περα μεσα, το ποστ θα πιανει μια σελιδα μονο του, και θα φαει ban μεχρι και ο λογαριασμος μου στο Netflix.Αραξτε παιδια,αραξτε.Δεν δικαιολογειται τοση μιζερια για κανεναν λογο.
-
panpangr77
- pagotatzis
Λοιπόν
Προσπάθησα να σας φέρω Μπεγκοβιτς αλλά δεν τα κατάφερα.
Πήγε Εβερτον ,η μάλλον έμεινε Αγγλία λόγου των παιδιών του. ( έτσι τουλάχιστον μου είπε)
Δεν τα παρατάω όμως
Έχω άλλους 2 σε ίδιο επίπεδο
Όπου να ναι έρχεται και η πρόταση για τον Σούπερμαν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι !
Άλλο, τι άλλο ;
Προσπάθησα να σας φέρω Μπεγκοβιτς αλλά δεν τα κατάφερα.
Πήγε Εβερτον ,η μάλλον έμεινε Αγγλία λόγου των παιδιών του. ( έτσι τουλάχιστον μου είπε)
Δεν τα παρατάω όμως
Έχω άλλους 2 σε ίδιο επίπεδο
Όπου να ναι έρχεται και η πρόταση για τον Σούπερμαν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι !
Άλλο, τι άλλο ;
- Kabamaru11
-
Sal Paradise
Πες τα!vdragic έγραψε:Εγω θα το πω αλλη μια φορα και ας πεσετε να με φατε.Μερικοι κοψτε το FM και το FIFA επειγοντως.Και δεν ειρωνευομαι, πραγματικα τα η συγκεκριμενη ενασχοληση διαστρευλωνει την πραγματικοτητα.Οι αποφασεις που εχει να παρει ενας ανθρωπος στο συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι τοσο περιπλοκες και συνδεονται με δεκαδες αλλους παραγοντες.Δεν παιζει με εικονικα φραγκα ο Λουτσεσκου, ουτε με ποδοσφαιριστες φτιαγμενους απο bit.Οποιοσδηποτε σοβαρος ανθρωπος αναλαμβανε την ομαδα, πρωτα θα δοκιμαζε ολους τους υπαρχοντες ποδοσφαιριστες σε ολες τις καταστασεις που θα ειχε στο μυαλο του,και μετα θα αποφασιζε αν θα τους εδιωχνε ή οχι.Και οχι, αυτα που βλεπουμε εμεις 90 λεπτα καθε εβδομαδα δεν μπορουν ουτε κατα προσεγγιση να πλησιασουν αυτα που βλεπει ενας επαγγελματιας του χωρου καθε μερα χ10 ωρες την ημερα.Ξεκολλατε λιγο απο την μιρλα και την ξερολιαση,κατανταει κουραστικο.Δεν μου γεμιζει λεει το ματι ο Σοαρες, που μεχρι το μεσημερι δεν ξεραμε καν την υπαρξη του.Ο αλλος λεει ειναι πολλα το 1εκατομμυριο στον Ολιβειρα,βρισκαμε με τα μισα ταλεντακι στην Ν.Αμερικη.Και οταν θα ερχονταν το υποτιθεμενο ταλεντακι και θα ηθελε 1 χρονο προσαρμογη, ο ιδιος ακριβως θα ελεγε ε τι δωσαμε τοσα φραγκα αφου εχουμε τον Κουτσια στον παγκο,και ειναι και δικο μας παιδι.Ο τριτος λεει ψηθηκε ο Μπαμπα στην πλατη μας και τον παιρνει ετοιμο ο γαυρος.Ε να παμε να πλακωσουμε το team της Chelsea να τον δωσει σε εμας και μονο,και να μην ζηταει 3-4-5 εκατομμυρια λες και ειναι περιουσιακο της στοιχειο.
Ευτυχώς δηλαδή που έχουμε και εσένα που τα ξέρεις όλα πως είναι τα πράγματα και διορθώνεις τα παιδιάvdragic έγραψε:Εγω θα το πω αλλη μια φορα και ας πεσετε να με φατε.Μερικοι κοψτε το FM και το FIFA επειγοντως.Και δεν ειρωνευομαι, πραγματικα τα η συγκεκριμενη ενασχοληση διαστρευλωνει την πραγματικοτητα.Οι αποφασεις που εχει να παρει ενας ανθρωπος στο συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι τοσο περιπλοκες και συνδεονται με δεκαδες αλλους παραγοντες.Δεν παιζει με εικονικα φραγκα ο Λουτσεσκου, ουτε με ποδοσφαιριστες φτιαγμενους απο bit.Οποιοσδηποτε σοβαρος ανθρωπος αναλαμβανε την ομαδα, πρωτα θα δοκιμαζε ολους τους υπαρχοντες ποδοσφαιριστες σε ολες τις καταστασεις που θα ειχε στο μυαλο του,και μετα θα αποφασιζε αν θα τους εδιωχνε ή οχι.Και οχι, αυτα που βλεπουμε εμεις 90 λεπτα καθε εβδομαδα δεν μπορουν ουτε κατα προσεγγιση να πλησιασουν αυτα που βλεπει ενας επαγγελματιας του χωρου καθε μερα χ10 ωρες την ημερα.Ξεκολλατε λιγο απο την μιρλα και την ξερολιαση,κατανταει κουραστικο.Δεν μου γεμιζει λεει το ματι ο Σοαρες, που μεχρι το μεσημερι δεν ξεραμε καν την υπαρξη του.Ο αλλος λεει ειναι πολλα το 1εκατομμυριο στον Ολιβειρα,βρισκαμε με τα μισα ταλεντακι στην Ν.Αμερικη.Και οταν θα ερχονταν το υποτιθεμενο ταλεντακι και θα ηθελε 1 χρονο προσαρμογη, ο ιδιος ακριβως θα ελεγε ε τι δωσαμε τοσα φραγκα αφου εχουμε τον Κουτσια στον παγκο,και ειναι και δικο μας παιδι.Ο τριτος λεει ψηθηκε ο Μπαμπα στην πλατη μας και τον παιρνει ετοιμο ο γαυρος.Ε να παμε να πλακωσουμε το team της Chelsea να τον δωσει σε εμας και μονο,και να μην ζηταει 3-4-5 εκατομμυρια λες και ειναι περιουσιακο της στοιχειο.
Ρε φίλε στο paokmania μπαίνεις να διαβάσεις όχι στο Data Analysis of Harvard.
Τί ακριβώς είναι αυτό το κήρυγμα?
Κάθε χρόνο καφενείο γίνεται το τοπικ μεταγραφών.
Ο καθένας ξεκαυλωνει στις μεταγραφές πως να το κάνουμε 13 χρόνια τώρα συμβαίνει.
Να το κλείσουμε και να ποσταρει μια φορά την εβδομάδα ο σουρμε κάνα paper πανεπιστημίου σχετικό να μπαίνουμε να διαβάζουμε μόνο.
Κράτα το κήρυγμα από Σεπτέμβρη στο αγωνιστικό.
2 είναι οι τρόποι για να έχεις όλες τις μεταγραφές σου στο 1ο ευρωπαικό παιχνίδι,άρα και πανέτοιμος
1) Να κάνεις τις μεταγραφές που θες τον Ιούνιο, στις 31 Γενάρη
2) Να παίξεις απ ευθείας σε όμιλο
Ένας σοβαρός οργανισμός,δεν θα πρέπει να αφήνει στην τύχη σημαντικά παιχνίδια που παίζονται εκατομμύρια
1) Να κάνεις τις μεταγραφές που θες τον Ιούνιο, στις 31 Γενάρη
2) Να παίξεις απ ευθείας σε όμιλο
Ένας σοβαρός οργανισμός,δεν θα πρέπει να αφήνει στην τύχη σημαντικά παιχνίδια που παίζονται εκατομμύρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τρί 20 Ιούλ 2021, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- black_star_ninja
Ποιο τουι; Στείλε αν μπορείς λινκ.panpangr77 έγραψε:Ο Τζόλης συζητιέται πολύ στο tweet για μεταγραφή .
Το είπε....και ας πέσετε να με φάτε..Και πέρασαν μόνο 2 λεπταParolos έγραψε:Ευτυχώς δηλαδή που έχουμε και εσένα που τα ξέρεις όλα πως είναι τα πράγματα και διορθώνεις τα παιδιάvdragic έγραψε:Εγω θα το πω αλλη μια φορα και ας πεσετε να με φατε.Μερικοι κοψτε το FM και το FIFA επειγοντως.Και δεν ειρωνευομαι, πραγματικα τα η συγκεκριμενη ενασχοληση διαστρευλωνει την πραγματικοτητα.Οι αποφασεις που εχει να παρει ενας ανθρωπος στο συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι τοσο περιπλοκες και συνδεονται με δεκαδες αλλους παραγοντες.Δεν παιζει με εικονικα φραγκα ο Λουτσεσκου, ουτε με ποδοσφαιριστες φτιαγμενους απο bit.Οποιοσδηποτε σοβαρος ανθρωπος αναλαμβανε την ομαδα, πρωτα θα δοκιμαζε ολους τους υπαρχοντες ποδοσφαιριστες σε ολες τις καταστασεις που θα ειχε στο μυαλο του,και μετα θα αποφασιζε αν θα τους εδιωχνε ή οχι.Και οχι, αυτα που βλεπουμε εμεις 90 λεπτα καθε εβδομαδα δεν μπορουν ουτε κατα προσεγγιση να πλησιασουν αυτα που βλεπει ενας επαγγελματιας του χωρου καθε μερα χ10 ωρες την ημερα.Ξεκολλατε λιγο απο την μιρλα και την ξερολιαση,κατανταει κουραστικο.Δεν μου γεμιζει λεει το ματι ο Σοαρες, που μεχρι το μεσημερι δεν ξεραμε καν την υπαρξη του.Ο αλλος λεει ειναι πολλα το 1εκατομμυριο στον Ολιβειρα,βρισκαμε με τα μισα ταλεντακι στην Ν.Αμερικη.Και οταν θα ερχονταν το υποτιθεμενο ταλεντακι και θα ηθελε 1 χρονο προσαρμογη, ο ιδιος ακριβως θα ελεγε ε τι δωσαμε τοσα φραγκα αφου εχουμε τον Κουτσια στον παγκο,και ειναι και δικο μας παιδι.Ο τριτος λεει ψηθηκε ο Μπαμπα στην πλατη μας και τον παιρνει ετοιμο ο γαυρος.Ε να παμε να πλακωσουμε το team της Chelsea να τον δωσει σε εμας και μονο,και να μην ζηταει 3-4-5 εκατομμυρια λες και ειναι περιουσιακο της στοιχειο.
Ο καθένας ξεκαυλωνει στις μεταγραφές πως να το κάνουμε 13 χρόνια τώρα συμβαίνει.
Να το κλείσουμε και να ποσταρει μια φορά την εβδομάδα ο σουρμε κάνα paper πανεπιστημίου σχετικό να μπαίνουμε να διαβάζουμε μόνο.
Όσο παράδοξο και αν φαίνεται, συμφωνώ και με τους δυο σας.Parolos έγραψε:Ευτυχώς δηλαδή που έχουμε και εσένα που τα ξέρεις όλα πως είναι τα πράγματα και διορθώνεις τα παιδιάvdragic έγραψε:Εγω θα το πω αλλη μια φορα και ας πεσετε να με φατε.Μερικοι κοψτε το FM και το FIFA επειγοντως.Και δεν ειρωνευομαι, πραγματικα τα η συγκεκριμενη ενασχοληση διαστρευλωνει την πραγματικοτητα.Οι αποφασεις που εχει να παρει ενας ανθρωπος στο συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι τοσο περιπλοκες και συνδεονται με δεκαδες αλλους παραγοντες.Δεν παιζει με εικονικα φραγκα ο Λουτσεσκου, ουτε με ποδοσφαιριστες φτιαγμενους απο bit.Οποιοσδηποτε σοβαρος ανθρωπος αναλαμβανε την ομαδα, πρωτα θα δοκιμαζε ολους τους υπαρχοντες ποδοσφαιριστες σε ολες τις καταστασεις που θα ειχε στο μυαλο του,και μετα θα αποφασιζε αν θα τους εδιωχνε ή οχι.Και οχι, αυτα που βλεπουμε εμεις 90 λεπτα καθε εβδομαδα δεν μπορουν ουτε κατα προσεγγιση να πλησιασουν αυτα που βλεπει ενας επαγγελματιας του χωρου καθε μερα χ10 ωρες την ημερα.Ξεκολλατε λιγο απο την μιρλα και την ξερολιαση,κατανταει κουραστικο.Δεν μου γεμιζει λεει το ματι ο Σοαρες, που μεχρι το μεσημερι δεν ξεραμε καν την υπαρξη του.Ο αλλος λεει ειναι πολλα το 1εκατομμυριο στον Ολιβειρα,βρισκαμε με τα μισα ταλεντακι στην Ν.Αμερικη.Και οταν θα ερχονταν το υποτιθεμενο ταλεντακι και θα ηθελε 1 χρονο προσαρμογη, ο ιδιος ακριβως θα ελεγε ε τι δωσαμε τοσα φραγκα αφου εχουμε τον Κουτσια στον παγκο,και ειναι και δικο μας παιδι.Ο τριτος λεει ψηθηκε ο Μπαμπα στην πλατη μας και τον παιρνει ετοιμο ο γαυρος.Ε να παμε να πλακωσουμε το team της Chelsea να τον δωσει σε εμας και μονο,και να μην ζηταει 3-4-5 εκατομμυρια λες και ειναι περιουσιακο της στοιχειο.
Ένα ακάου με 6 ακολούθους τον πήγε με 18 εκ. στη Γουότφορντ. Βέβαια μέσα σε μία ώρα το ίδιο ακάου την έχει βάλει τη Γουότφορντ μέσα μια κατοστάρα εκ. καθώς της πάει άλλους τρεις παιχταράδεςblack_star_ninja έγραψε:Ποιο τουι; Στείλε αν μπορείς λινκ.panpangr77 έγραψε:Ο Τζόλης συζητιέται πολύ στο tweet για μεταγραφή .
Όταν λες προτείνει τι ακριβώς εννοείς?makispaspartou έγραψε:Εννοείται ότι προτείνει πέρα από το να αξιολογεί.renegade έγραψε:Το σκάουτινγκ δεν προτείνει παίκτες,το σκάουτινγκ αξιολογεί παίκτες,τα χαρακτηριστικά τους, αγωνιστικα και εξωαωνιστικά.
Και έχει μια ντατα μπεις. Αυτή τη στιγμή η ντατα μπεις του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη και ας μην το πιστεύουν κάποιοι.
Γιατί προτείνεις σημαίνει ότι πηγαίνει ο σκάουτερ στο λουτσέσκου και του λέει εγώ προτείνω να πάρεις το renegade.
Το scouting team αυτό που κάνει είναι να λέει στον προπονητή τι παίκτες διαθέτει στα χαρακτηριστικά που αυτός ζητάει κ και να δίνει τα report τους.
Από κει και πέρα κάθεται ο προπονητής και το τεχνικό του επιτελείο και ξεψαχνίζουν τις συγκεκριμένες περιπτώσεις
Παντως οτι και να λεμε εχουμε μια ομαδα που ο προεδρος της εχει λεφτα και βαζει στην ομαδα αλλα σαν οργανισμος ειμαστε πολυ πολυ χαμηλου επιπεδου οργανωσης. Μη πω πως ομαδες μικρες της σουπερ λιγκ ειναι σε καλυτερο επιπεδο.
Και εξηγουμαι με κανα δυο παραδειγματα. Σε Καθεστως ΦΦΠ πανε και φερνουν τον κροατη μπομπερ πληρωνοντας εναν σκασμο λεφτα. Το αποτελεσμα ηταν τον χειμωνα να ψαχνουμε σεντερ φορ. Και ψαχναμε και αριστερο μπακ λογω της αναχωρησης του Γιαννουλη. Απο τον χειμωνα μεχρι σημερα που μιλαμε τι εκαναν? Σοβαρα τι εκαναν?
Τιποτα απολυτως. Για κακη τους τυχη ηρθαν τοτε δυο παικτες που κολησαν και ηταν και καλοι αλλα δεν μπορουσαν να τους κρατησουνε. Εστω. Αυτο το ξερανε απο τοτε. 6 μηνες δηλαδη δεν ψαχτηκαν να βρουνε κανα παικτη? Η μηπως ενα αριστερο μπακ με ανεβασματα και ενα σεντερ φορ δεν θα κολαγανε στο συστημα του νεου προπονητη. Καμια σχεση. Ειδικα για το αριστερο μπακ καμια διαφορα σε οποιοδηποτε συστημα με οποιονδηποτε προπονητη. Λοιπον δενν κανανε τιποτα και θα μας φερουνε τωρα οποιον βρουνε και θα πανηγυριζουνε κιολας.
Τελος εγω τα νταμπλ και τα πρωταθληματα τα ξεχναω για φετος για να ειμαι ησυχος γιατι παιδια με το μπατζετ που παιζουμε δεν περιμενω κατι καλυτερο. Αν ερθει θα πανηγυρισω στον Πυργο σαν χαζος αλλα δεν το βλεπω. Περιορισμους εχουμε και ενας λογος που τους εχουμε ειναι και η ανικανοτητα αυτων των κυριων πο γεμισαν την ομαδα με παικτες που δεν ξέρουμε τι να τους κανουμε.
Και εξηγουμαι με κανα δυο παραδειγματα. Σε Καθεστως ΦΦΠ πανε και φερνουν τον κροατη μπομπερ πληρωνοντας εναν σκασμο λεφτα. Το αποτελεσμα ηταν τον χειμωνα να ψαχνουμε σεντερ φορ. Και ψαχναμε και αριστερο μπακ λογω της αναχωρησης του Γιαννουλη. Απο τον χειμωνα μεχρι σημερα που μιλαμε τι εκαναν? Σοβαρα τι εκαναν?
Τιποτα απολυτως. Για κακη τους τυχη ηρθαν τοτε δυο παικτες που κολησαν και ηταν και καλοι αλλα δεν μπορουσαν να τους κρατησουνε. Εστω. Αυτο το ξερανε απο τοτε. 6 μηνες δηλαδη δεν ψαχτηκαν να βρουνε κανα παικτη? Η μηπως ενα αριστερο μπακ με ανεβασματα και ενα σεντερ φορ δεν θα κολαγανε στο συστημα του νεου προπονητη. Καμια σχεση. Ειδικα για το αριστερο μπακ καμια διαφορα σε οποιοδηποτε συστημα με οποιονδηποτε προπονητη. Λοιπον δενν κανανε τιποτα και θα μας φερουνε τωρα οποιον βρουνε και θα πανηγυριζουνε κιολας.
Τελος εγω τα νταμπλ και τα πρωταθληματα τα ξεχναω για φετος για να ειμαι ησυχος γιατι παιδια με το μπατζετ που παιζουμε δεν περιμενω κατι καλυτερο. Αν ερθει θα πανηγυρισω στον Πυργο σαν χαζος αλλα δεν το βλεπω. Περιορισμους εχουμε και ενας λογος που τους εχουμε ειναι και η ανικανοτητα αυτων των κυριων πο γεμισαν την ομαδα με παικτες που δεν ξέρουμε τι να τους κανουμε.
-
makispaspartou
Προφανώς και δε σημαίνει αυτό. Προτείνει τους παίκτες που ταιριάζουν στα θέλω του προπονητή και στο επίπεδο της ομάδας. Επίσης προτείνουν και οι μάνατζερ. Στο τέλος όλα τα ονόματα ιεραρχούνται και επιλέγει ο προπονητής ποιοι του κάνουν. Η τελική επιλογή προφανώς έχει να κάνει και με άλλα ζητήματα, π.χ. οικονομικό.renegade έγραψε:Όταν λες προτείνει τι ακριβώς εννοείς?makispaspartou έγραψε:Εννοείται ότι προτείνει πέρα από το να αξιολογεί.renegade έγραψε:Το σκάουτινγκ δεν προτείνει παίκτες,το σκάουτινγκ αξιολογεί παίκτες,τα χαρακτηριστικά τους, αγωνιστικα και εξωαωνιστικά.
Και έχει μια ντατα μπεις. Αυτή τη στιγμή η ντατα μπεις του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη και ας μην το πιστεύουν κάποιοι.
Γιατί προτείνεις σημαίνει ότι πηγαίνει ο σκάουτερ στο λουτσέσκου και του λέει εγώ προτείνω να πάρεις το renegade.
Το scouting team αυτό που κάνει είναι να λέει στον προπονητή τι παίκτες διαθέτει στα χαρακτηριστικά που αυτός ζητάει κ και να δίνει τα report τους.
Από κει και πέρα κάθεται ο προπονητής και το τεχνικό του επιτελείο και ξεψαχνίζουν τις συγκεκριμένες περιπτώσεις