Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 28 Φεβ 2020, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε ο γαύρος πάει άνετα για 7 νίκες και 1 ισοπαλία στα άλλα 8 ματς. Δηλαδή χωρίς τα δικά μας, και χωρίς τιμωρία εμείς, είναι στο +3. Που σημαίνει οτι πρέπει να του πάρεις 4 βαθμούς στα μεταξύ μας και να κάνεις το 8/8 στα άλλα...george188 έγραψε:Ο γαύρος όπως είπε ο σπυρόπουλος επέλεξε να κάνει το ίδιο που έκανε με μας..Έκλεισε καλά τους χώρους πίσω και περίμενε μήπως του δοθεί η ευκαιρία ώστε να σκοράρει.. Η άρσεναλ επαναπαύτηκε στο 0-1 του προηγούμενου μάτς γι αυτό και όταν έφαγε το 0-1 έτρεχε και δεν έφτανε.. Μόνιμες σέντρες και ελάχιστες ατομικές ενέργειες, με έναν πέπε να μπερδεύει τα μπούτια του κατά βάση. Προφανώς και τον ήθελε και η μπάλα και πήρε και τη νίκη πρόκριση αλλά σε τέτοια ματς αυτό θες.. Ο γαύρος έτσι συντηρητικά θα το πάει καθώς έχει και τη διαφορα(στα πλευ οφ). Χωρίς ποντένσε δεν είναι το ίδιο δυνατός οπότε το πάει κλειστά το μάτς, στη δύναμη και σου λέει λογικά ένα γκολ μπροστά θα βγώ.. Δεν παίζει ανοιχτά γιατί σε ανοιχτό μάτς πίσω είναι λίγο κλάφτα χαράλαμπε η φάση του΄.. Έξυπνος ο μαρτινς.. Αν μεγάλο αν η ομάδα δείξει λίγο εγωισμό και αν δεν έχουμε τιμωρία τίποτα δεν έχει τελειώσει..Ο γαύρος μια χαρά γκέλες θα κάνει στα πλευ οφ (ναι παιδιά σκασμένος είναι και ας του βγήκαν τα ματς). Το θέμα ειναι ΑΝ εμείς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε οποιαδήποτε γκέλα

Επίσης, ξέρω οτι την Τετάρτη, εάν γίνει το ματς, θα έρθουν με τρελή ψυχολογία.
Το μόνο που ελπίζω είναι οτι ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των δικών μας, δεν θα τους αφήσει να κάνουν 2η σερί ήττα εντός από τον ίδιο αντίπαλο σε ντέρμπυ. Από την άλλη, ο ταβερνιάρης τους θα παει για ένα σβηστό πάλι ματς, να πάρει καμια ισοπαλία ή κανα 1-1 και τα λέμε.
Το μόνο που ελπίζω είναι οτι ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των δικών μας, δεν θα τους αφήσει να κάνουν 2η σερί ήττα εντός από τον ίδιο αντίπαλο σε ντέρμπυ. Από την άλλη, ο ταβερνιάρης τους θα παει για ένα σβηστό πάλι ματς, να πάρει καμια ισοπαλία ή κανα 1-1 και τα λέμε.
Καλά μην μας φάει και το πολύ το κιμπαρλίκι. Όταν μας γαμάνε με κάθε τρόπο έξω από το γήπεδο στα δικαστήρια, όταν για τα ίδια και χειρότερα παραπτώματα τρώνε πρόστιμα 10000 και 15000 και εμείς τα τετραπλάσια ποσά. Οταν για ένα πανί ζητάνε αφαίρεση βαθμών, όταν βγάζουν την πουστόγρια και λέει το ΠΑΟΚΑΚΙ, όταν η φάλαινα νο2 μπαίνει μέσα στην τούμπα και αρχίζει τις διαταγές στους μπάτσους τσιράκια. Μου λέτε να είμαι κόσμιος και να μην είμαι κομπλεξικός. Τόσα χρόνια που ήταν πρωταθλητές (το μουνί της μάνας τους) από Χριστούγεννα, το παραμύθι τους ήταν ασε ρε τον ΠΑΟΚ, επαρχιώτες κομπλεξικοί είναι, και να ξέρεις οτι σε κοροιδεύουν και σε γαμάνε. Αδέλφια η λέξη κομπλεξικός μου ανάβει πολλά φωτάκια. Βέβαια αν εσείς θέλετε να με πείτε παππού κάνε τουμπέκα, θα το βουλώσω.
Μία ομάδα υπήρξε κιμπάρικι ο ΠΑΟΚ. Πριν πολλά χρόνια ένας σημαντικός παράγοντας της αεκ ο Μπάρλος δήλωσε "ποιόν ρε να εμπιστευτώ τον καπετάνιο (γ.βαρδι...) ή τον νταιφά. Πες τε μου να παίξω μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ και παίζω και χωρίς διαιτητές με τον ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ."
Αυτά με πειράζουν φιλαράκια, αλλιώς η πεθαμένη άρσεναλ στα αρχίδια μου, οι δε πουσταράδες αντε τώρα....
Στο κάτω κάτω δεν απέκλεισαν και την τότεναμ με τρίμπαλο. Και μαθαίνω οτι ο Γεωργιάδης έκλεισε την καριέρα του στην Ρεαλ, όπως θα κάνει και αυτός ο τσιτσιρίκας πως τον λέτε ξέρω γω.
Μία ομάδα υπήρξε κιμπάρικι ο ΠΑΟΚ. Πριν πολλά χρόνια ένας σημαντικός παράγοντας της αεκ ο Μπάρλος δήλωσε "ποιόν ρε να εμπιστευτώ τον καπετάνιο (γ.βαρδι...) ή τον νταιφά. Πες τε μου να παίξω μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ και παίζω και χωρίς διαιτητές με τον ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ."
Αυτά με πειράζουν φιλαράκια, αλλιώς η πεθαμένη άρσεναλ στα αρχίδια μου, οι δε πουσταράδες αντε τώρα....
Στο κάτω κάτω δεν απέκλεισαν και την τότεναμ με τρίμπαλο. Και μαθαίνω οτι ο Γεωργιάδης έκλεισε την καριέρα του στην Ρεαλ, όπως θα κάνει και αυτός ο τσιτσιρίκας πως τον λέτε ξέρω γω.
ισχυει, απλα να παμε και μια χρονια πιο πισω, ο χοντρος ξηλωσε ολοκληρη ομαδα που ειχε παρει νταμπλ την αμεσως προηγουμενη. εμεις ειμαστε πρωταρηδες σε τετοιες καταστασεις διαχειρισης επιτυχιων οποτε θα κανουμε και τα λαθη μας. το θεμα για μενα ειναι να ειμαστε ετοιμοι να τα δουμε και να τα δεχθουμε.giapas έγραψε:Κατηφορε.... από το άρθρο του Σπυρόπουλου εμένα μου έμεινε κάτι άλλο.
Η τελευταία του πρόταση.
Ο γαύρος έδειξε ποδοσφαιρικά από πέρυσι που το πάει το πράγμα. Που μετά την ήττα στη Τούμπα δε το παράτησε κι έκανε 9 νίκες συνεχόμενες , έστελνε μήνυμα δηλαδή για το ότι του χρόνου θα είμαι εκεί να παλέψω.
Κάτσε να δούμε και τα δικά μας τα καμάρια φέτος. Εντάξει εμένα πες με απαισιόδοξο , αλλά θεωρώ πολύ πιθανή την αγωνιστική κατάρρευση της ομάδας με αυτόν τον προπονητή. Δε βλέπω κανένα δέσιμο , καμία πίστη ότι αυτός θα βελτιώσει τη κατάσταση. Μακάρι να κάνω λάθος και να κάνουμε ότι ο γαύρος πέρυσι - να μη το παρατήσουμε και να ξεκινήσουμε από σήμερα κιόλας τη προετοιμασία για του χρόνου. Έλα μου ντε που δε το βλέπω όμως.
Με Wolves ο Γαυρος μια χαρα του εκατσε. Πολυ πιθανο να παει στους 8. Του χοντρου του πανε ολα δεξια απο το καλοκαιρι με τις κληρωσεις.
τοσο σιγουρος ηταν που αντι να το φορτωσει μονό, εβαλε μονο 40 ευρω μαζι με αλλα 3 ματς μεγαλων αποδοσεων

είσαι ωραίοςtrouman έγραψε:Ποιος είπαμε έχει τη Γουλβς;;
Δεν ξέρω εάν θα στσν την πρόκριση, γιατί το να διαλέξει αντίπαλο κάποιος μπορεί και να ισχύει και από την άλλη πλευρά (πχ πάρε τόσα για τον Frodo και έλα να κλειδώσω τους 8 EL εάν περάσεις), αλλά το οτι θα πέσει ΤΡΕΛΗ κονόμα και για τους δύο, είναι δεδομένο. Εγώ που δεν έχω καν λογαριασμό σε e-bet θα φορτώσω τα άντερά μου στις πιο τρελές αποδόσεις που θα βρω με αυτούς τους δύο.
Εκτός εάν του βγήκε η Γουλφς επειδή έχει καλό συντελεστή στις κληρωσχχχαχααχαχα...
Εκτός εάν του βγήκε η Γουλφς επειδή έχει καλό συντελεστή στις κληρωσχχχαχααχαχα...
-
Ομαδάρα είναι η Γουλβς. Καμιά σχέση με αυτήν την Άρσεναλ
Εκτός και αν παίξει δάκτυλος Μέντες...
Εκτός και αν παίξει δάκτυλος Μέντες...
- ΑποστόληςΑ
σδνα
Περιθώριο τριών εργάσιμων ημερών για να εξοφλήσει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πλέον ατζέντη, Βέλα Τζούνιορ έχει η Λάρισα, ώστε να μην της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί, όπως αποφάσισε το Διαιτιτικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Περιθώριο τριών εργάσιμων ημερών για να εξοφλήσει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πλέον ατζέντη, Βέλα Τζούνιορ έχει η Λάρισα, ώστε να μην της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί, όπως αποφάσισε το Διαιτιτικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Η Γουλβς την χθεσινη Αρσεναλ της εριχνε ενα σβηστο ντορτι. Βεβαια και η Γουλβς ειναι φωτια μπροστα και πισω βοηθα Παναγια, αλλα σε σχεση με το πτωμα που ειδαμε χθες ειναι μια κλαση πανω σιγουρα.
Το χθεσινό ματς δεν το είδα. Είδα το δικό μας.
Ο γαύρος είναι ομάδα 3 παικτών.
Τα ανεβάσματα του τσιμικα, η μπαλιές του Γάλλου και τα τελειώματα του αραμπι. Στήνει ένα μπλόκ με 3 χαφ και οποία ομάδα του πάρει το κέντρο και βγάλει αριθμό επιθέσεων θα εκθέσει την μέτρια άμυνα του.
Αν τον παίξουμε με Αουγκούστο και Μάου, μισιτς στο 8, και Λάμπρου Λημνιό τον έχουμε μέσα έξω. Μισιτς στο 8 όμως όχι ψηλά.
Το κίνητρο για απαντήσεις είναι εξίσου ισχυρό με την ψυχολογία που έχουν χτίσει.
Ο γαύρος είναι ομάδα 3 παικτών.
Τα ανεβάσματα του τσιμικα, η μπαλιές του Γάλλου και τα τελειώματα του αραμπι. Στήνει ένα μπλόκ με 3 χαφ και οποία ομάδα του πάρει το κέντρο και βγάλει αριθμό επιθέσεων θα εκθέσει την μέτρια άμυνα του.
Αν τον παίξουμε με Αουγκούστο και Μάου, μισιτς στο 8, και Λάμπρου Λημνιό τον έχουμε μέσα έξω. Μισιτς στο 8 όμως όχι ψηλά.
Το κίνητρο για απαντήσεις είναι εξίσου ισχυρό με την ψυχολογία που έχουν χτίσει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το ότι έχει επίθεση φωτιά είναι και το κλειδί του αγώνα μιας και το δυνατό σημείο του γκέι μέχρι στιγμής είναι η άμυνα..
Την προτιμώ και σαν αντίπαλο είναι η αλήθεια από κάτι Βασιλείες, λασκ, Κοπεγχάγες..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την προτιμώ και σαν αντίπαλο είναι η αλήθεια από κάτι Βασιλείες, λασκ, Κοπεγχάγες..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk