Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Στον Α. Ρ. Η. Σ πάει....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Την Τετάρτη 3/4 η έφεση του Ολυμπιακού για να πάρει στα χαρτιά το ντέρμπι με τον ΠΑΟ
Δεν σεβάστηκαν ούτε τους νεκρούς τους τα κοπρόσκυλα γιορτάζουν την επέτειο της δολοφονίας φιλιοπουλου ποιο χαμηλά δεν έχει ρε ξεφτίλες.....
- Επισκέπτης
Απιστευτη ξεφτιλα. Ακομα και για τον γαυρο, ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ξεφτιλα
Ρε παιδιά, είναι δυνατόν εξ ορισμού να είναι οπαδός του γάβρου ένας άνθρωπος με αρχές; Που και που μπορεί να ξεφεύγει κανείς επειδή στα αθώα παιδικά του χρόνια διάλεξε αυτή την ομάδα και του έμεινε έτσι αλλά ακόμη και τότε, πόσα χρόνια πια να σου πάρει για να καταλάβεις με τι έχεις να κάνεις; Πρέπει να είσαι ή ντιπ για ντιπ τούβλο ή εντελώς ανήθικος για να κολήσεις εκεί.
Επίσης κάτι μου λέει για την κατάσταση τής ελληνικής κοινωνίας οτι αυτή η ομάδα έχει τους περισσότερους οπαδούς. Μετά μας φταίει η Μέρκελ...
Επίσης κάτι μου λέει για την κατάσταση τής ελληνικής κοινωνίας οτι αυτή η ομάδα έχει τους περισσότερους οπαδούς. Μετά μας φταίει η Μέρκελ...
Ο υπουργός είναι τόσο σοκαρισμένος που δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη...
Ξεφτίλες
SM-G965F
Ξεφτίλες
SM-G965F
οταν η ομαδα σου 20 χρονια επαιρνε το πρωταθλημα με παραγκα και εσυ την υποστηριζεις ακομη τι ηθικες αρχες να εχεις??
[quote="pilotos"]Ο υπουργός είναι τόσο σοκαρισμένος που δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη...
Ξεφτίλες
Εθελόδουλος, δυστυχώς.
Ξεφτίλες
Εθελόδουλος, δυστυχώς.
- navigator11
Αυτό ακριβώς. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία. Κατανοώ ότι μπορεί κάποιος να παρακολουθεί αποστασιοποιημένα, για τους όποιους λόγους, τα αθλητικά τεκταινόμενα, να μην έχει πλήρη ή να έχει διαστρεβλωμένη λόγω μμε εικόνα περί των καθαρά αγωνιστικών στα ευρέος ενδιαφέρονοντος αθλήματα κοκ. Για εμένα, το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος είναι άνω των 16-17, άντε 20, και συνεχίζει να κλίνει υποστηρικτικά προς αυτό το ΒΟΘΡΟ, έχει δεδομένα ζητήματα με την ηθική.Rexaris έγραψε:Ρε παιδιά, είναι δυνατόν εξ ορισμού να είναι οπαδός του γάβρου ένας άνθρωπος με αρχές; Που και που μπορεί να ξεφεύγει κανείς επειδή στα αθώα παιδικά του χρόνια διάλεξε αυτή την ομάδα και του έμεινε έτσι αλλά ακόμη και τότε, πόσα χρόνια πια να σου πάρει για να καταλάβεις με τι έχεις να κάνεις; Πρέπει να είσαι ή ντιπ για ντιπ τούβλο ή εντελώς ανήθικος για να κολήσεις εκεί.
Και με θεματοφύλακα των ηθικών αξιών τον γνωστό γαυρο-υπουργό με την γνωστή επίσης επιλεκτική ευαισθησία του.
-
- ΑποστόληςΑ
Ο Ντουρμισάι έχασε το πέναλτυ που έδωσε ο διαιτητής στον Πανιώνιο. Εμένα δεν μου φάνηκε πέναλτυ, αλλά τέσπα.
παιρνει την τελευταια μπαζια χρηματων απο σουπερλιγκ ο Κομποτιακος,απο του χρονου ξανανοιγουν τα στοιχηματικα κολπα της β.elvetos giatros έγραψε:Το πρώτο γκολ του ΠΑΣ φωνάζει για στήσιμο
Παντως δεν ειδα το γκολ,αλλα διαβασα οτι κερδισε 0-2 ,σκοραροντας 2 γκολ με 10 παικτες ο ΠΑΣ