Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Αχαχαχαχ τι παιδί είναι αυτός ο πετρωτος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Δευ 18 Ιουν 2018, 20:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγω νομίζω ενα τέτοιο ντεαλ θα ηταν πολύ καλό. Και αγωνιστικά θεωρώ τον Νάτχο καλύτερο απο τον Μαουριτσιο και επιπλέον θα κερδίζαμε και 3,5 εκατομμύρια.joshua έγραψε:Τα 3,5 για Μαουριτσιο σε συνδιασμο πχ με την αποκτηση Νατχο στην θεση του θα τα δεχοσασταν? Εγω παντως θα το σκεφτομουν αν και καταλαβαινω και την πιστη του Λουτσεσκου στην ομοιογενεια της ομαδας.
- navigator11
Εντάξει ρε λεβεντόπαιδα, έγραψε λάθος ρήμα ο πετρας. Μπροστά σε άλλες ... ομορφιές του κατά καιρούς μιλάμε για λάθος της πλάκας. Το θέμα είναι αν μια στο δισεκατομμύριο αυτό που γράφει ισχύει. Να επικεντρώσουμε στην ουσία.
-
mbison
Φρανσουα Μουμπαντζε. Αρ μπακ Ελβετο καμερουνεζος. Ύψος 1,80, 28 χρονων.Παιζει.στην Τουλουζ. Χρημ αξια 2,5 εκAle έγραψε:Μπίσον, τώρα θα μας μάθεις;
Δώσε μας ιερωμένο και ας είναι και του Πόρκαρου.
Valon Behrami. Defensive miedfield. Μονο 1 εκ απο ουντινεζε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Δευ 18 Ιουν 2018, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Πριν πάρουμε Prijo.Πάντως η Benfica μάλλον θ'αποχαιρετήσει κάποιον απο τούς φορ της με επικρατέστερο μάλλον τον Jonas.Καλή περίπτωση και πιασάρικηTupac έγραψε:Πάντως απο την Ελβετία θυμάμαι οτι ειχαμε ενδιαφερθεί για τον Seferovic που είχε μείνει ελεύθερος απο την Φρανκφούρτη
-
mbison
Φέρε Gelson Fernandes, ελβετικο αμ χαφ της Αιντραχτ. 31, 1,80 μονο 1,5 εκ.
- kataramenos5
Οχι αλλους Μπερμπατοφ. Φερτε κανα 22 χρονο λατινο που διψάει για μπαλα να βγαλουμε επιτέλους κι εμεις γουστα.tsapgeo έγραψε:Zλάταν
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Κατα τύχη έπεσε το μάτι μου στο ροστερ του Μεξικού.Πλάκα-πλάκα μια χαρά θα μας "κουμπωναν"τα αδέλφια Dos Santos!
https://m.youtube.com/watch?v=I6GLv1YPZdY
Ξαναλεω, φερτε τον σακατη απο κινα να κανει πλακα στην λιγδα
ανταπόκριση απο Χαλκιδική. Ο Πούκι επινε καφέ ΣΗΜΕΡΑ .και δεν είναι παπας
https://vimeo.com/220663342
Παίκτης που έκανε παπάδες φέτος στο Ισραήλ (24 γκολ σε 17 εμφανίσεις) .. μπας και ακουστεί κανένα φρέσκο όνομα γιατί βαρέθηκα με conde κα πουκι
Παίκτης που έκανε παπάδες φέτος στο Ισραήλ (24 γκολ σε 17 εμφανίσεις) .. μπας και ακουστεί κανένα φρέσκο όνομα γιατί βαρέθηκα με conde κα πουκι
αρα εκλεισε....Χωρικός έγραψε:ανταπόκριση απο Χαλκιδική. Ο Πούκι επινε καφέ ΣΗΜΕΡΑ .και δεν είναι παπας
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Δεν έχουμε ακόμα την δυναμική να φέρουμε τέτοιο όνομα σε αυτή την ηλικία.Τον μόνο που θα μπορούσαμε να φέρουμε μιας και είναι το μοναδικό τεράστιο όνομα και σχετικά σε προχωρημένη ηλικία(αν και τα πήγε αρκετά καλά για αναπληρωματικός και στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου) κι αυτό αν πάθει πάλι Berbatov ο Ιβάν(που δεν νομίζω)είναι ο Fernando TorresGoMaRoS έγραψε:https://m.youtube.com/watch?v=I6GLv1YPZdY
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Δευ 18 Ιουν 2018, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.