Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
trouman

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από trouman »

aoratos έγραψε:
TheCursed έγραψε:
panta έγραψε:μήπως ξέρεις cursed τι γίνεται, αν γίνεται κάτι, με τους ανενεργούς; υπάρχει φως για πώληση - αποδέσμευση;
οχι για αυτο το θεμα δν ξερω αλλα θα ρωτησω Δευτερα αλλα δν βλεπω φως.
Γιατι αγορι μου να ρωτισεις? Ανωνυμο nickname σε οπαδικο site εισαι.. Οτι σου γουσταρει μπορεις να γραψεις χωρις καμια επιπτωση! Οι μισοι θα το φανε αμασητο και οι υπολοιποι θα βρουνε μια ακομα καλη αφορμη να γαμωσταυρισουν τους αγαπημενους τους ΑΡΔ. Δεν κρινεσαι για κατι ουτε οτι οι αραδες που γραφεις εχουν τπτ νομικες ή οικονομικες επιπτωσεις. Απολαυσε το λοιπον και βαλε και λιγο trash σαλτσουλα μεσα να βγει λιγο χαβαλε και να περασει ευχαριστα η ωρα

Ενώ οι αρδ ποτέ δε γράφουν ό,τι τους γουστάρει και είναι μες στις επιτπώσεις..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Tupac έγραψε:Με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο στην Φενέρ και ένα συμβόλαιο στο 1 εκατομμύριο για Στοχ νομίζω ότι μπορεις να πάρεις τον παίκτη.
"Δεν τον θέλω αυτόν, γιατί δεν το καταλαβαίνετε μωρέ???"...Ίσως λέει ο Βλάντο... :roll:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

πάντως διαβάζοντας τις δηλώσεις του ΤΔ της γαλατά, οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία πρέπει να έχουν χαλάσει αρκετές μεταγραφές, γιατί για έναν παίχτη είπε, αυτός έρχεται δεν φοβάται από τρομοκρατικά χτυπήματα. Από την άλλη φυσικά, πρέπει να έχει φοβήσει και πολλούς παίχτες που ήδη είναι εκεί, και θέλουν να φύγουν. Οπότε ίσως να είναι πιο εύκολο να έρθει τελικά ο Στοχ ή καποιος άλλος από Τουρκία μεριά από όσο νομίζουμε
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

goran 64 έγραψε:
Tupac έγραψε:Με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο στην Φενέρ και ένα συμβόλαιο στο 1 εκατομμύριο για Στοχ νομίζω ότι μπορεις να πάρεις τον παίκτη.
"Δεν τον θέλω αυτόν, γιατί δεν το καταλαβαίνετε μωρέ???"...Ίσως λέει ο Βλάντο... :roll:
Αν δεν κάνει στον Βλάντο ας μην του κάνουν πρόταση ούτε 1$. Δεν θέλουμε άλλες μεταγραφές που να τις εγκρίνουν οι οπαδοί. Άμα ο Βλάνταν πιστέυει ότι του κάνει ο Ναζλίδης θα πρέπει να πάρουμε Ναζλίδη, άμα θέλει Στοχ ας του κάνουν ότι καλύτερο μπορούν να τον φέρουν. Σημασία έχει να ικανοποιείται το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας το οποίο το φτιάχνει ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και μόνο αυτός. Οι υπόλοιποι κουβέντα καφενειακή κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

goran 64 έγραψε:
Τον θέλει ο Tupac όμως , τι δεν καταλαβαίνεις εσύ μωρέ ?????? :D
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μαύρο βουνό
στόχ
ξέρξης

αυτά και κλειδώσετε το τοπικ
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

μπηκα να δω το ροστερ της γαλατασαραι και εχει 9 τραυματιες και 4 τιμωρημενους :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Είναι δυνατόν να γίνεται πατέρας να τα έχει τσεπωσει τόσα χρόνια από τη Φενέρ και να θέλει να κάτσει μέσα στις μπόμπες μωρε;
Έρχεται λαιμαι. :opaokara:
Με τον Στοχ θα ξεχαστεί γρήγορα η φυγή Γκάρι,ο Σλοβακος αγαπήθηκε στον ΠΑΟΚ γιατί δεν κορόιδεψε ποτέ,τώρα που είναι μεγαλύτερος και πιο ώριμος θα βγάλει μάτια.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Για αυτό θα πάει ο τουντορ

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ρίξτε τα πυρηνικά λεμε
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

trouman έγραψε:
aoratos έγραψε:
TheCursed έγραψε: οχι για αυτο το θεμα δν ξερω αλλα θα ρωτησω Δευτερα αλλα δν βλεπω φως.
Γιατι αγορι μου να ρωτισεις? Ανωνυμο nickname σε οπαδικο site εισαι.. Οτι σου γουσταρει μπορεις να γραψεις χωρις καμια επιπτωση! Οι μισοι θα το φανε αμασητο και οι υπολοιποι θα βρουνε μια ακομα καλη αφορμη να γαμωσταυρισουν τους αγαπημενους τους ΑΡΔ. Δεν κρινεσαι για κατι ουτε οτι οι αραδες που γραφεις εχουν τπτ νομικες ή οικονομικες επιπτωσεις. Απολαυσε το λοιπον και βαλε και λιγο trash σαλτσουλα μεσα να βγει λιγο χαβαλε και να περασει ευχαριστα η ωρα

Ενώ οι αρδ ποτέ δε γράφουν ό,τι τους γουστάρει και είναι μες στις επιτπώσεις..
Έχουν φτιάξει και ομάδα τρομάρα τους. Για την ώρα τον τρώνε 2-0 από τους σταυροφόρους:
http://live.robinwidget.com/streamvideo ... 93532.html
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

che4 έγραψε:ρίξτε τα πυρηνικά λεμε
Ποια πυρηνικά?τι έγινε?
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Μάλλον οι μεταγραφές "τρέχουν" με το παληό ημερολόγιο ...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω το ειχα πει πριν καιρο. Με σαλκε ο κλαους θ παιζει
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Γκάρι ταίριαζε κουτί στον ΠΑΟΚ όπως νομίζω και ο Στόχ. Τώρα σε πρωταθλήματα με καλύτερους αντιπάλους αμυντικούς και πιο πολύ συναγωνισμό δεν ξέρω αν ο Γκάρι θα πιάσει, θα το δούμε. Γενικά έχει προβλήματα με τα κοντρόλ και πολλές φορές τις επιλογές του (πάσα , σέντρα κλπ). Φυσικά κάνει μεγάλη κίνηση για την καριέρα του, αλλά πραγματικά ίσως στον ΠΑΟΚ να έπιασε ταβάνι και ίσως να μην πιάσει στη γαλατά. Εδώ ο Στόχ δεν έπιασε που τεχνικά είναι άρτιος. Ο Γκάρι έχει σαν όπλο την ταχύτητα και στην Ελλάδα φαινόταν σαν τη μυγα μες το γάλα. Απλά δεν ξέρω αν θα φαίνεται το ίδιο στην τουρκία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”