Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
savic

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από savic »

Ο πρόεδρος στο παρελθόν οταν χανοταν το κύπελλο άλλαζε προπονητή. Πρόεδρε μην κάνεις ξανά το ίδιο λάθος. Νεος προπονητής είναι θα κάνει και λάθη. Υπάρχει και ρεβάνς. Θέλει μαχητές κ αποφασισμένους οσοι φοβούνται να το πούνε. Το έχουμε ξανακάνει. Εγω πιστεύω από το ημίχρονο θα εχουμε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν βρίσκω κανέναν (σοβαρό) λόγο να συζητάμε για απομάκρυνση Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

0 φασεις σπεναντι στον κουρμπελη. Lol
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο Σαββίδης φταίει και για αυτό;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

savic έγραψε:Ο πρόεδρος στο παρελθόν οταν χανοταν το κύπελλο άλλαζε προπονητή. Πρόεδρε μην κάνεις ξανά το ίδιο λάθος. Νεος προπονητής είναι θα κάνει και λάθη. Υπάρχει και ρεβάνς. Θέλει μαχητές κ αποφασισμένους οσοι φοβούνται να το πούνε. Το έχουμε ξανακάνει. Εγω πιστεύω από το ημίχρονο θα εχουμε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα.
Συμφωνώ απόλυτα
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οχι φυσικα. Εξαλλου αμα κανεις ενα search θα δεις τις αποψεις μου για σαββιδη. Ο σαββιδης φταιει γιατι δινει μπατζετ σε προπονητες που δεν μπορουν.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ποιοι μπορούν κατά την γνώμη σου;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εχει χιλιαδες προπονητες ο πλανητης με εμπειρια κ διχως τα ελληνικα κομπλεξ. Δεν υπαρχει εξαλου σχολη προπονητικης στην χωρα. Απλα για να παρεις προπονητη χρειαζεται να δωσεις πολλα χρηματα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Θεωρίες αοριστες..... Καλός προπονητής είναι αυτός που κερδίζει άσημος η διάσημος
Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

Καλος προπονητης ειναι αυτος που κερδιζει κρισιμα ματς. Ξερεις δεν χρειαζεται να συμφωνουν ολοι μαζι σου σε ολα. Εγω θελω προπονητη για ΤΙΤΛΟΥΣ. Εχω προεδρο με λεφτα. Εχω απαιτησεις να κανω πλακα στους απληρωτους βαζελους κ στην αεκ του λαμπροπουλου κ του κατι που ληγει σε ακη. Τελος η υπομονη. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ο παονε ειναι στον μπαξε.
Άβαταρ μέλους
NapolitanosG4

Δημοσίευση από NapolitanosG4 »

KOSTAS54 έγραψε:Τι είναι αυτά που διαβάζουμε, μετά από κάθε ήττα???
Απίστευτο.
Αυτό είναι το DNA σας ρε νεοΠΑΟΚΤΣηδες???
Φίλε διαφωνώ μονάχα στο ότι αυτό είναι το DNA του νεοΠΑΟΚτσή. Αυτό ήταν και είναι δυστυχώς στο DNA μας πάντα και είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να αλλάξει. Όπως και η νοοτροπία μας όταν παίζουμε κάτω. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι παθογένειες ετών. Όλοι οι ανθρωποφάγοι θα ζητάν τώρα κεφάλια, κρίνοντας μονάχα από τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα, εδώ θα φανεί αν η διοίκηση έχει χαράξει τον δικό της δρόμο μακριά από αυτόν της άβουλης και ανόητης μάζας. Και στην τελική στα @@ μου το κύπελλο, αυτό που θέλω είναι για μια φορά μετά απο χρόνια να μείνουμε πιστοί στο ίδιο πλάνο για πάνω από μια σεζόν.
Από τις δηλώσεις του Ιβαν και την εν γένει συμπεριφορά του, τελευταία, είμαι αισιόδοξος...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Το 85 παίζαμε στην Τούμπα για να ανατρέψουμε το ίδιο σκορ. Το γήπεδο έβραζε και το πιστεύαμε όλοι και η ομάδα μαζί μας. Στα υπόλοιπα συμφωνούμε.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Εγώ απορώ πώς ανέχεται να δίνει τόσα λεφτά σε ποδοσφαιριστές που επουδενί δε δικαιολογούν την υποτιθέμενη αξία τους.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ξερεις οτι οσα ελεγε ο Ιβιτς προχθες, μερικοι τα (σε) εγραψαν στα @@ τους ε Ιβαν;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Περιμενα δηλωση οτι δε ξαναπαταει αλλα δυστυχως... :mrgreen: Μπας και κανουμε καν σερι παλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 13 Απρ 2017, 00:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”