Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
παοκαρα23

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Εγώ πιστεύω οτι είναι αρδια κι ελπίζω να επαληθευτω.Αν όμως ισχυει αποτελεί τραγική κινηση. .
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Παιδιά υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Αν το κινητό σας φαίνεται στους τηλεφωνικούς καταλόγους για παράδειγμα. Η παίρνουν νούμερα στη σειρά και στέλνουν
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω δε καταλαβα κιολας απο που μου ρθε (μεχρι να δω την ειδηση στο mania) .Το μυαλο μου πηγε σε μια οννεδιτισα που καποτε πριν 30 χρονια....Λες να μ εγραψε κρυφα? ηταν η πρωτη σκεψη μου. :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ο Ρομαν έχει 15 διαρκείας, ας μας πει αυτός αν του ήρθαν :lol:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

kataramenos5 έγραψε:Εγω δε καταλαβα κιολας απο που μου ρθε (μεχρι να δω την ειδηση στο mania) .Το μυαλο μου πηγε σε μια οννεδιτισα που καποτε πριν 30 χρονια....Λες να μ εγραψε κρυφα? ηταν η πρωτη σκεψη μου. :lol:

ειχες κινητο ρε τσακαλε πριν 30 χρονια? Εμεις με σινιαλα καπνου επικοινωνουσαμε τοτε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Και μενα με ηρθε και εριχνα μπινελικι για κανα 2λεπτο χωρις σταματημο ,ηταν μπροστα και ο πατερας μου και μολις σταματησα σηκωσα το κεφαλι μου και τον βλεπω με κοιτουσε με ενα βλεμμα απορειας σαν αυτο που εχουν τα μικρα παιδια οταν δεν καταλαβαινουν κατι :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Αρδια είναι και μάλιστα εύκολη.

Το θέμα είναι κανείς να ξέρει πως δημιουργούνται αυτές οι λίστες μηνυμάτων. όταν μάλιστα μιλάμε για άνθρωπο που έχει κερδίσει περιφερειακες εκλογές. Δλδ με μεγάλη βάση ψηφοφόρων. Από χίλιες δύο μεριές διαμορφωνονται τέτοιες λίστες.

Ποιοι τοπικές, κομματικες ενώσεις έχουν χιλιάδες ονόματα που συγκεντρωνουν ανά τα χρόνια από κινητά (ακόμα) υποψηφίων πχ δημ. Συμβούλων..

Και ας μην έχει κανείς σχέση με καποια κόμμα η οργάνωση δλδ.
;)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εμένα πχ μου έρχονται κάθε φορά για τις εκλογές στη Νέα Σμύρνη, διαρκείας πάντως δεν είχα στο όνομα μου :lol:
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Αρδιά ολκής...

Δεκαπέντε χρόνια διαρκειας παίρνω, μήνυμα τέτοιο δεν έλαβα.

Απο την άλλη,και να λάμβανα δεν θα έδινα και τόση σημασία πια. Δε με αφορά,το σβήνω,πάμε παρακάτω. Δεν είναι θέμα για το οποίο αξίζει να ασχοληθείς,ποσο μάλλον να μαλώσουμε μεταξύ μας!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ποιος είπε ότι μαλώνουμε; Για να ασχοληθούμε όμως...λιγάκι...σοβαρούτσικα...μια χαρά θεματάκι είναι... :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ε ξεκολλάτε ρε! σε κάθε εκλογές 100 τέτοια μνμ δε μας έρχονται;;;; μη χειρότερα..έγραψε ο αλλος μια μα....κια , αμέσως έτοιμοι να πιστεψουμε το καθετι , αρκεί να είναι κατά της ομάδας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να φανταστω δηλαδη οτι και σε κατι 50ρηδες που ηρθε το μνμ ειναι και αυτοι ΠΑΟΚια..;;;

Στάλθηκε από το HUAWEI P7-L10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν ξέρω για άλλους αλλά εγώ πάντως είμαι και 50άρης (βάλε και σχεδόν δύο από πάνω) και Π.Α.Ο.Κ.τσάκι *το ΠΑΟΚι δεν το έχω στο λεξιλόγιο μου γιατί μας το έβγαλαν υποτιμητικά οι χαμουτζήδες αρδ και μη και τρελαίνομαι κιόλας που το υιοθετούμε ακόμα επειδή δεν το ξέρουμε)...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 23 Νοέμ 2015, 00:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Χωρικός έγραψε:ε ξεκολλάτε ρε! σε κάθε εκλογές 100 τέτοια μνμ δε μας έρχονται;;;; μη χειρότερα..έγραψε ο αλλος μια μα....κια , αμέσως έτοιμοι να πιστεψουμε το καθετι , αρκεί να είναι κατά της ομάδας...
Αλήθεια τι γράφτηκε κατά της ομάδας και μου ξέφυγε φίλε μου;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

pgetsos έγραψε:Ο Ρομαν έχει 15 διαρκείας, ας μας πει αυτός αν του ήρθαν :lol:

Εμένα με ήρθε από τον Tudor και με λέει "Έλα Τούμπα ρε θα αρχίσουμε νίκες τώρα, Π.Α.Ο.Κ. είναι και η μπάλα!" :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”