Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
θα καταφέρουμε να τον χάσουμε κι αυτόν μέσα από τα χέρια μας
είναι άκρως ΠΑΟΚτσήδικο το ότι θα έχουμε κατά πάσα πιθανότητα μεγάλο transfer budget, αλλά δεν έχουμε τεχνικό διευθυντή για να κάνει τις επαφές κτλ..
είναι άκρως ΠΑΟΚτσήδικο το ότι θα έχουμε κατά πάσα πιθανότητα μεγάλο transfer budget, αλλά δεν έχουμε τεχνικό διευθυντή για να κάνει τις επαφές κτλ..
Αν τον θέλει όντως αυτή η ομαδάρα,χαζός θα είναι αν δεν πάει.
- bersekeros
Αν αληθεύει ότι οι Τσέχοι θα δώσουν και επταψήφιο νούμερο για την απόκτησή του, ας τον ξεχάσουμε καλύτερα.
- john4serres
- bersekeros
Έπρεπε να τον είχαμε κλείσει με 800Κ ή 1Μ, μεταγραφή.
Είχε έρθει και ο δήμαρχος τότε στα γραφεία.
Αλλά απ' ότι φαίνεται.....
Είχε έρθει και ο δήμαρχος τότε στα γραφεία.
Αλλά απ' ότι φαίνεται.....
Όταν δεν μπορείς να πάρεις την απόφαση ή δεν έχεις την εξουσιοδότηση για αυτό όταν βράζει το σίδερο, κάπως έτσι καταλήγει η συνέχεια της αναβολής.
Αν ο Κρμεντσικ είναι ο δεύτερος φορ, ποιος ο λόγος να παρθεί ο Δουβίκας;
- bersekeros
Για πολλούς λόγους:Obdulio έγραψε:Αν ο Κρμεντσικ είναι ο δεύτερος φορ, ποιος ο λόγος να παρθεί ο Δουβίκας;
α) Γιατί σου δόθηκε η ευκαιρία να είσαι μπροστά από τον ανταγωνισμό.
β) Γιατί με 1εκ., όταν έχεις σκάσει τόσα χωρίς αντίκρυσμα, παίρνεις ποδοσφαιριστή με καλές προδιαγραφές εξέλιξης και που μπορεί να βοηθήσει και άμεσα.
γ) Γιατί θα μπορούσες να μπεις με ασφάλεια σε πιθανό παζάρι για τον Πολωνό (για να πάρεις γρήγορα και να επανατοποθετήσεις χρήμα), έχοντας έτοιμο φορ.
δ) Γιατί έχει την τέλεια διαφορά ηλικίας με Κούτσια, ώστε να μπορείς, αν το φέρει ο χρόνος και η εξέλιξη του Δουβίκα, να βγάλεις χρήμα σε δύο χρόνια και να έχεις αντικαταστάτη, στο πρόσωπο του τρίτου σου φορ.
ε) Γιατί το πρώτο σου φορ θα είναι ο Κρμέντσικ ή κάποιος άλλος ξένος, αν δεν αποκτηθεί η δεν επεκταθεί ο δανεισμός του Τσέχου.
στ) Γιατί είναι καλό φορ, γρήγορος και με πολύ δυνατή σωματική υποδομή.
Άποψή μου βέβαια είναι ότι, ο Δουβίκας είναι αυτός που δεν θέλει να έρθει.
- bersekeros
Συμφωνώ seaman....και εμένα αυτή την εντύπωση μου έδωσε όταν βγήκε και δήλωσε ότι " Το όνειρο μου είναι να παίξω στο εξωτερικό", τη στιγμή που ακουγόταν το όνομά του για ΠΑΟΚ.seaman έγραψε: Άποψή μου βέβαια είναι ότι, ο Δουβίκας είναι αυτός που δεν θέλει να έρθει.
Είτε το παλικαράκι ΔΕΝ γουστάρει τον ΠΑΟΚ, είτε έχει πολύ μεγάλες φιλοδοξίες - εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τις δυνατότητες του και θέλει να φύγει στο εξωτερικό κατευθείαν.
- Amsterdamer_87
Αμα δεν γουσταρει ο Δουβικας να παιξει στον ΠΑΟΚ
δεν θα τα βαψουμε και μαυρα..
Ενα αλλο σεναριο ειναι,να ερθει ο Δουβικας στον ΠΑΟΚ και να μην πιασει και να μην κανει τιποτα..
Που ειναι και πολυ πιθανο..
δεν θα τα βαψουμε και μαυρα..
Ενα αλλο σεναριο ειναι,να ερθει ο Δουβικας στον ΠΑΟΚ και να μην πιασει και να μην κανει τιποτα..
Που ειναι και πολυ πιθανο..
Εσύ θεωρείς ότι ο πρώτος φορ πρέπει να είναι ο Κρμέντσικ;bersekeros έγραψε:Ποιός είναι ο πρώτος φορ Obdulio;
- bersekeros
Έγραψες αυτό.Obdulio έγραψε:Εσύ θεωρείς ότι ο πρώτος φορ πρέπει να είναι ο Κρμέντσικ;bersekeros έγραψε:Ποιός είναι ο πρώτος φορ Obdulio;
Και εγώ σε ρωτάω, ποιός είναι ο πρώτος φορ; Και μου απαντάς με ερώτηση;Obdulio έγραψε:Αν ο Κρμεντσικ είναι ο δεύτερος φορ, ποιος ο λόγος να παρθεί ο Δουβίκας;
Προφανώς γιατί εννοώ ότι χρειάζεται μεταγραφή βασικού φορ.bersekeros έγραψε:Έγραψες αυτό.Obdulio έγραψε:Εσύ θεωρείς ότι ο πρώτος φορ πρέπει να είναι ο Κρμέντσικ;bersekeros έγραψε:Ποιός είναι ο πρώτος φορ Obdulio;
Και εγώ σε ρωτάω, ποιός είναι ο πρώτος φορ; Και μου απαντάς με ερώτηση;Obdulio έγραψε:Αν ο Κρμεντσικ είναι ο δεύτερος φορ, ποιος ο λόγος να παρθεί ο Δουβίκας;
Σβήστηκε από το χρηστη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Σάβ 10 Απρ 2021, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.