Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- Dinos_Liverpool
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
@barlow4
Συγγνώμη, ρε συ Ken! Πρόσεξα κι εγώ κάτι που δεν μ' άρεσε, έγινε συνεννόηση με τον Αρκάδα και η διόρθωση έγινε από τον ίδιο αντρίκια και παντελονάτα! Τώρα, τι νόημα έχει να κάνουμε την κεντρική μπ@@ρδέλο; Ούτε εμένα δεν μου άρεσαν κάποια από αυτά που γράφτηκαν στο κείμενο, κάτι που αντιλήφθηκε και ο ίδιος ο Πόντιος, ο οποίος δεν έχει account στο φόρουμ (προς το παρόν) και δεν μας έχει ζητήσει να του ανοίξουμε. Αντέδρασε υπερβολικά, αλλά ανθρώπινα για κάτι που ειπώθηκε και θίχτηκε, το οποίο κακώς (κάκιστα) συνέχισε στην κεντρική. Εσύ έχεις καταλάβει ότι πρόκειται για κάποιο άτομο το οποίο μπορούμε να το απαξιώνουμε έτσι ελαφρά τη καρδία, από μία άστοχη θέση που πήρε; Εδώ μέσα προσφέρει τα μέγιστα, εδώ και χρόνια, και κυρίως επίπεδο στο site και θέλω από όλους σας τον απαιτούμενο σεβασμό. Δεν είμαστε επαγγελματίες... ερασιτέχνες είμαστε και προσπαθούμε να βρούμε λίγο χρόνο να γράψουμε δυο κουβέντες για την κοινή μας καψούρα! Με την άδειά σου, τα σχόλια από την κεντρική θα αποσυρθούν και θα μεταφερθούν εδώ πέρα γιατί άλλος είναι ο σκοπός του κειμένου στην κεντρική. Εγώ τον ευχαρίστησα στην κεντρική για τη διόρθωση, διότι το αρχικό κείμενο ήταν δημοσιευμένο καμιά ώρα προτού γίνουν οι αλλαγές, το είχε δει κόσμος και όφειλα ένα δημόσιο ευχαριστώ στην Ποντιάρα μας και μία εξήγηση στους αναγνώστες μας.
ΥΓ. Δεν αφήνεις τίποτα, ρε μπαγάσα... τίποτα αναπάντητο!
Σχόλιο 1 barlow4:
Μεσημεριαναδικο το εκανες αρκαδοποντιε.
Εριξες το επιπεδο στα ταρταρα.ξεκατινιασμα απο θεση ισχυος.
Μετα απο οσα εχεις γραψει εδω μεσα πραγματικα απορω.
Οσο κ αν στραβωσες υπαρχει το φορουμ,αντρικια να παραθεσεις επιχειρηματα.τι ξεφτιλα ηταν αυτη.
Σχόλιο 2 barlow4:
Dimbar
Η πολυφωνια ειναι ακριβως αυτο που λες οτι δεν ειναι.εφοσον τα λεγομενα δεν ειναι υβριστικα αλλα αξιολογικες κρισεις απλα τα κρινεις κ αν γουσταρεις τα κατακρινεις.
Μπορει να διαφωνεις με τον οποιονδηποτε αλλα με το να επικροτεις στοχοποιησεις συνοπαδων στην κεντρικη σελιδα συμβαλλεις στην καταπτωση των ημερων.
Συγγνώμη, ρε συ Ken! Πρόσεξα κι εγώ κάτι που δεν μ' άρεσε, έγινε συνεννόηση με τον Αρκάδα και η διόρθωση έγινε από τον ίδιο αντρίκια και παντελονάτα! Τώρα, τι νόημα έχει να κάνουμε την κεντρική μπ@@ρδέλο; Ούτε εμένα δεν μου άρεσαν κάποια από αυτά που γράφτηκαν στο κείμενο, κάτι που αντιλήφθηκε και ο ίδιος ο Πόντιος, ο οποίος δεν έχει account στο φόρουμ (προς το παρόν) και δεν μας έχει ζητήσει να του ανοίξουμε. Αντέδρασε υπερβολικά, αλλά ανθρώπινα για κάτι που ειπώθηκε και θίχτηκε, το οποίο κακώς (κάκιστα) συνέχισε στην κεντρική. Εσύ έχεις καταλάβει ότι πρόκειται για κάποιο άτομο το οποίο μπορούμε να το απαξιώνουμε έτσι ελαφρά τη καρδία, από μία άστοχη θέση που πήρε; Εδώ μέσα προσφέρει τα μέγιστα, εδώ και χρόνια, και κυρίως επίπεδο στο site και θέλω από όλους σας τον απαιτούμενο σεβασμό. Δεν είμαστε επαγγελματίες... ερασιτέχνες είμαστε και προσπαθούμε να βρούμε λίγο χρόνο να γράψουμε δυο κουβέντες για την κοινή μας καψούρα! Με την άδειά σου, τα σχόλια από την κεντρική θα αποσυρθούν και θα μεταφερθούν εδώ πέρα γιατί άλλος είναι ο σκοπός του κειμένου στην κεντρική. Εγώ τον ευχαρίστησα στην κεντρική για τη διόρθωση, διότι το αρχικό κείμενο ήταν δημοσιευμένο καμιά ώρα προτού γίνουν οι αλλαγές, το είχε δει κόσμος και όφειλα ένα δημόσιο ευχαριστώ στην Ποντιάρα μας και μία εξήγηση στους αναγνώστες μας.
ΥΓ. Δεν αφήνεις τίποτα, ρε μπαγάσα... τίποτα αναπάντητο!
Σχόλιο 1 barlow4:
Μεσημεριαναδικο το εκανες αρκαδοποντιε.
Εριξες το επιπεδο στα ταρταρα.ξεκατινιασμα απο θεση ισχυος.
Μετα απο οσα εχεις γραψει εδω μεσα πραγματικα απορω.
Οσο κ αν στραβωσες υπαρχει το φορουμ,αντρικια να παραθεσεις επιχειρηματα.τι ξεφτιλα ηταν αυτη.
Σχόλιο 2 barlow4:
Dimbar
Η πολυφωνια ειναι ακριβως αυτο που λες οτι δεν ειναι.εφοσον τα λεγομενα δεν ειναι υβριστικα αλλα αξιολογικες κρισεις απλα τα κρινεις κ αν γουσταρεις τα κατακρινεις.
Μπορει να διαφωνεις με τον οποιονδηποτε αλλα με το να επικροτεις στοχοποιησεις συνοπαδων στην κεντρικη σελιδα συμβαλλεις στην καταπτωση των ημερων.
- Dinos_Liverpool
Επίσης, αν και υποσχέθηκα να μην συνεχίσω τα off-topic, κρίνω, όμως, ότι οφείλω μια διευκρίνιση στον Sick διότι δεν αντιλήφθηκε πλήρως το επιχείρημά μου προχθές:
Ναι! Εάν τα έλεγε ο πστς ο χοντρός θα τον έσκιζα. Αυτός έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, μέσα στα πλούτη που κληρονόμησε. Τίποτα δεν έκανε μόνος του! Δεν είναι αυτοδημιούργητος! Έτοιμα βρήκε! Δεν κόπιασε, δεν μόχθησε! Και είναι και γαύρος... τη φάρα τους μέσα! Είπε και δύο-τρία πράγματα παραπάνω ο Ιβάν. Ε, και τι έγινε; Θα τον ξεσκίσουμε γι' αυτό;
Αυτό που ήθελα να πω - και δυστυχώς δεν έγινε κατανοητό - είναι ότι, δεν πρέπει να είμαστε αυστηροί με τον Ιβάν, διότι έχει μεγαλώσει σε άλλη χώρα, κάτω από άλλες συνθήκες και με εντελώς άλλη νοοτροπία. Ας μην παίρνουμε τοις μετρητοίς ότι λέει, είτε πάνω στον ενθουσιασμό του, είτε πάνω στην αγανάκτησή του και ας είμαστε πιο επιεικείς σε όποια πράγματα κρίνουμε (και μάλλον είναι) λίγο υπερβολικά. Κι εγώ θα προτιμούσα λιγότερη «φλυαρία», αλλά τι να κάνουμε τώρα; Μπορούμε να του αλλάξουμε χαρακτήρα; Ο άνθρωπος προσφέρει τόσα πολλά και μεις θα κάτσουμε να τον κοροϊδεύουμε, να τον απαξιώνουμε και μεγενθύνουμε τα όποια δευτερεούσης σημασίας μειονεκτήματά του, που επαναλαμβάνω ότι είναι θέμα νοοτροπίας και των συνθηκών που μεγάλωσε (Ρωσία, προσφυγιά, φτώχια, εξέλιξη, πρόοδος, αυτοδημιουργία κτλ). Δεν το θεωρώ σωστό αυτό, δεδομένου ότι, βρισκόμαστε και φιλοξενούμαστε σε Παοκτσήδικο site... στο μεγαλύτερο οπαδικό και νομιμοποιούμαστε μόνο να ασκούμε κριτική και όχι να μειώνουμε τους ανθρώπους της ομαδάρας μας.
Δεν έχει άδικο σε όλα όσα λέει... έχει άδικο στον τρόπο που εκφράζεται ο Sick και ειδικά απέναντι σε ορισμένα παιδιά εδώ μέσα. Δεν είναι, βέβαια, και οι άλλοι άμοιροι ευθυνών για τους συχνούς-πυκνούς «καβγάδες», αλλά συνήθως έχουν το μικρότερο μερίδιο ευθύνης. Πάντως οι συστάσεις και οι παρατηρήσεις γίνονται πάντα προς όλους, ανάλογα με το τι λέει ο καθένας. Και εάν μας κατηγορούν κάποιοι γι΄ αυτό, υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να βελτιωθούμε κι άλλο!
Και δυο συστάσεις-παρακλήσεις προς τους φίλους Hitman και Kranatos, σχετικά με την υπογραφή τους. Ο μεν Hitman, ας βάλει τουλάχιστον ένα @ στην επίμαχη λέξη (ή ας την αλλάξει τελείως την υπογραφή του, αν θέλει) και ο δε Kranatos, παρακαλώ πολύ, να την αλλάξει τελείως για ευνόητους λόγους.
Ευχαριστώ πολύ.
Ναι! Εάν τα έλεγε ο πστς ο χοντρός θα τον έσκιζα. Αυτός έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, μέσα στα πλούτη που κληρονόμησε. Τίποτα δεν έκανε μόνος του! Δεν είναι αυτοδημιούργητος! Έτοιμα βρήκε! Δεν κόπιασε, δεν μόχθησε! Και είναι και γαύρος... τη φάρα τους μέσα! Είπε και δύο-τρία πράγματα παραπάνω ο Ιβάν. Ε, και τι έγινε; Θα τον ξεσκίσουμε γι' αυτό;
Αυτό που ήθελα να πω - και δυστυχώς δεν έγινε κατανοητό - είναι ότι, δεν πρέπει να είμαστε αυστηροί με τον Ιβάν, διότι έχει μεγαλώσει σε άλλη χώρα, κάτω από άλλες συνθήκες και με εντελώς άλλη νοοτροπία. Ας μην παίρνουμε τοις μετρητοίς ότι λέει, είτε πάνω στον ενθουσιασμό του, είτε πάνω στην αγανάκτησή του και ας είμαστε πιο επιεικείς σε όποια πράγματα κρίνουμε (και μάλλον είναι) λίγο υπερβολικά. Κι εγώ θα προτιμούσα λιγότερη «φλυαρία», αλλά τι να κάνουμε τώρα; Μπορούμε να του αλλάξουμε χαρακτήρα; Ο άνθρωπος προσφέρει τόσα πολλά και μεις θα κάτσουμε να τον κοροϊδεύουμε, να τον απαξιώνουμε και μεγενθύνουμε τα όποια δευτερεούσης σημασίας μειονεκτήματά του, που επαναλαμβάνω ότι είναι θέμα νοοτροπίας και των συνθηκών που μεγάλωσε (Ρωσία, προσφυγιά, φτώχια, εξέλιξη, πρόοδος, αυτοδημιουργία κτλ). Δεν το θεωρώ σωστό αυτό, δεδομένου ότι, βρισκόμαστε και φιλοξενούμαστε σε Παοκτσήδικο site... στο μεγαλύτερο οπαδικό και νομιμοποιούμαστε μόνο να ασκούμε κριτική και όχι να μειώνουμε τους ανθρώπους της ομαδάρας μας.
Δεν έχει άδικο σε όλα όσα λέει... έχει άδικο στον τρόπο που εκφράζεται ο Sick και ειδικά απέναντι σε ορισμένα παιδιά εδώ μέσα. Δεν είναι, βέβαια, και οι άλλοι άμοιροι ευθυνών για τους συχνούς-πυκνούς «καβγάδες», αλλά συνήθως έχουν το μικρότερο μερίδιο ευθύνης. Πάντως οι συστάσεις και οι παρατηρήσεις γίνονται πάντα προς όλους, ανάλογα με το τι λέει ο καθένας. Και εάν μας κατηγορούν κάποιοι γι΄ αυτό, υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να βελτιωθούμε κι άλλο!
Και δυο συστάσεις-παρακλήσεις προς τους φίλους Hitman και Kranatos, σχετικά με την υπογραφή τους. Ο μεν Hitman, ας βάλει τουλάχιστον ένα @ στην επίμαχη λέξη (ή ας την αλλάξει τελείως την υπογραφή του, αν θέλει) και ο δε Kranatos, παρακαλώ πολύ, να την αλλάξει τελείως για ευνόητους λόγους.
Ευχαριστώ πολύ.
Καλημέρα και συγνώμη για το οφτόπικ αλλά απαντώ επί προσωπικού.Αν νομίζετε ότι δεν χρειάζεται σβύστε το σχόλιο.
@barlow,
με ποιά κριτήρια ο χαρακτηρισμός ''γραφικός'' είναι αξιολογικός και όχι υβριστικός;
Και ακόμη αν εσύ τον βρίσκεις ''αξιολογικό'' εγω έχω δικαίωμα να τον κρίνω ως υβριστικό ή ισχύει η δική σου υποκειμενική γνώμη;
Δεν σε είδα να είσαι υπέρ της πολυφωνίας (όπως την ορίζεις), στους διαλόγους σου με τον hasio και εν πάσει περιπτώσει αν είσαι υπέρ της πολυφωνίας τότε γιατί τόση πρεμούρα με την άποψη του Αρκαδοπόντιου.
Δεν κατάλαβα γιατί κάποιος μπορεί να ''αξιολογεί'' και δεν μπορεί να ''αξιολογείται''.
@barlow,
με ποιά κριτήρια ο χαρακτηρισμός ''γραφικός'' είναι αξιολογικός και όχι υβριστικός;
Και ακόμη αν εσύ τον βρίσκεις ''αξιολογικό'' εγω έχω δικαίωμα να τον κρίνω ως υβριστικό ή ισχύει η δική σου υποκειμενική γνώμη;
Δεν σε είδα να είσαι υπέρ της πολυφωνίας (όπως την ορίζεις), στους διαλόγους σου με τον hasio και εν πάσει περιπτώσει αν είσαι υπέρ της πολυφωνίας τότε γιατί τόση πρεμούρα με την άποψη του Αρκαδοπόντιου.
Δεν κατάλαβα γιατί κάποιος μπορεί να ''αξιολογεί'' και δεν μπορεί να ''αξιολογείται''.
- Dinos_Liverpool
Καλό είναι, Δημήτρη, να λύνονται οι όποιες παρεξηγήσεις και να μην μένουν μετέωρες και γι' αυτό μία πολύ σύντομη off-topic συζήτηση μπορεί να γίνει.
Δύο-τρία post σε ήπιο τόνο, όπως αυτό που μόλις έγραψες, δεν ενοχλούν καθόλου. Το αντίθετο προάγουν το σωστό, ευγενικό και εποικοδομητικό διάλογο.
Με μέτρο, λοιπόν, και μην ξεφύγετε διότι θα "φύγουν" όλα.
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.
Δύο-τρία post σε ήπιο τόνο, όπως αυτό που μόλις έγραψες, δεν ενοχλούν καθόλου. Το αντίθετο προάγουν το σωστό, ευγενικό και εποικοδομητικό διάλογο.
Με μέτρο, λοιπόν, και μην ξεφύγετε διότι θα "φύγουν" όλα.
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.
Ντινο καλα εκανες κ πηρες τα σχολια μου απο την κεντρικη.εγραψα πρωτα ενα λακωνικο σχολιο για τον ποντιο εδω θεωρωντας δεδομενο οτι εχει λογαριασμο.ειναι τοσο δεδομενος και ενεργος στο site που το θεωρησα αυτονοητο.ειδα οτι δεν απαντησε μη γνωριζοντας οτι δεν μπορει και εγραψα στην κεντρικη.αυτα που ειπα αφορουσανμονο στο συγκεκριμενο κειμενο και οχι γενικα στον ποντιο.ειναι γνωστη και μη αμελητεα η προσφορα του εδω κ ουδεποτε την αμφισβητησα.
Ντιμπαρ επετρεψε μου να γνωριζω καλυτερα τι ειναι υβριστικο κ τι αξιολογικο.και εγω τον εχω πει γραφικο τον ιβαν για τις δηλωσεις του και μονο.ουτε τις προθεσεις του εχω αμφισβητησει ομως ουτε την ως τωρα προσφορα του.για τις δηλωσεις και μονο.
Ο σικ κ καθε σικ μπορει να αμφισβητει κ τις προθεσεις του.ειτε εξηγωντας το γιατι, ειτε επειδη τοσο μπορει να του κοβει.σε καθε περιπτωση εφοσον δεν εκθετει ποινικα το σαιτ δεν απαγορευεται να τον αμφισβητει.
Ντιμπαρ τον χασιο τον εκανα φυλλο και φτερο εστω στο μυαλο μου γι αυτα που λεει.ουτε να μπαναριστει ζητησα ουτε τον εβγαλα στη σεντρα.η καλυτερη μου ηταν καθως κανενας ομοιδεατης του δεν συνιθιζει να απανταει σε ερωτησεις.απο εκει κ περα ζητησα το αυτονοητο που ισχυε ανεκαθεν εδω.ας λεει οτι θελει αλλα οχι κομματικη προπαγανδα κ σπαμαρισμα.
Η πρεμουρα μου ειχε να κανει με το οτι στοχοποιηθηκε κ υποτιμηθηκε στην κεντρικη.τιποτα παραπανω.εδω ας του εσουρε οτι ηθελε.αλλα δεν ηξερα οτι δεν εχει λογαριασμο.
Ντιμπαρ επετρεψε μου να γνωριζω καλυτερα τι ειναι υβριστικο κ τι αξιολογικο.και εγω τον εχω πει γραφικο τον ιβαν για τις δηλωσεις του και μονο.ουτε τις προθεσεις του εχω αμφισβητησει ομως ουτε την ως τωρα προσφορα του.για τις δηλωσεις και μονο.
Ο σικ κ καθε σικ μπορει να αμφισβητει κ τις προθεσεις του.ειτε εξηγωντας το γιατι, ειτε επειδη τοσο μπορει να του κοβει.σε καθε περιπτωση εφοσον δεν εκθετει ποινικα το σαιτ δεν απαγορευεται να τον αμφισβητει.
Ντιμπαρ τον χασιο τον εκανα φυλλο και φτερο εστω στο μυαλο μου γι αυτα που λεει.ουτε να μπαναριστει ζητησα ουτε τον εβγαλα στη σεντρα.η καλυτερη μου ηταν καθως κανενας ομοιδεατης του δεν συνιθιζει να απανταει σε ερωτησεις.απο εκει κ περα ζητησα το αυτονοητο που ισχυε ανεκαθεν εδω.ας λεει οτι θελει αλλα οχι κομματικη προπαγανδα κ σπαμαρισμα.
Η πρεμουρα μου ειχε να κανει με το οτι στοχοποιηθηκε κ υποτιμηθηκε στην κεντρικη.τιποτα παραπανω.εδω ας του εσουρε οτι ηθελε.αλλα δεν ηξερα οτι δεν εχει λογαριασμο.
Το κλείνουμε εδώ barlow με μία υποσημείωση, όχι αδελφέ δεν νομίζω ότι ξέρεις καλλίτερα τι είναι υβριστικό και τι δεν είναι.Νομικά ίσως αλλά στην ουσία όχι γιατί ο καθένας μας έχει και τις δικές του ευαισθησίες.
- Dinos_Liverpool
- Sick Bastard
Να φτιάξει ομάδα. Το να φτιάξει ομάδα,KOSTAS54 έγραψε:Καμαρώνουμε οτι ειμαστε ομάδα με πνευμα επαναστατικό και η μόνιμη κατηγορία ειναι οτι η κεφαλή (διοίκηση-ιδιοκτητης) δεν διακατέχονται από το ίδιο πνεύμα. Τώρα, λοιπόν, που κάνει κίνηση κατά του διεφθαρμένου συστηματος φαίνεται να είναι αντίθετοι αυτοί που την κατηγορούσαν για το αντίθετο.Το δε επιχείρημά τους είναι: Ιβάν κανε ομάδα και άσε τα σάπια. Οπερ εστί μεθερμηνευόμενο ν, Ιβάν χώσε δεκαπλάσια απόσα ο βαγγέλας, που τα παίρνει από το τσλου, κάνε τον ΠΑΟΚ Μπαρτσελώνα να τους κερδίζεις όλους και τους διαιτητές και μάλιστα ολα αυτά άμεσα, καθότι υπομονήη δεν έχουμε, καθότι 28 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Ε, λοιπόν, απότι φαίνεται ο Ιβαν στις απαιτήσεις αυτές δεν μ2πορεί να ανταποκριθεί.Σειρά έχουν να αναλάβουν αυτοί που μόνιμα αντιδρούν ή να προτείνουν νέο επενδυτή που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους. Καλημέρα σε όλους.
1 απέχει πα το να χώσει 10πλασι απ όσα ο Βαγγέλας. Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα, το πιο πρόσφατο πριν 2 χρόνια η Μονπελιέ με το 13ο μπάτζετ στη Γαλλία, το πήρε.
2 προυποθέτει σοβαρό κι μακρόπνοο σχέδιο κυρίως
3 προφανώς και το φτιάξιμο ομάδας για πρωτάθλημα δεν γίνεται πχ, με 3 αριστερά μπακ, εκ των οποίων ο ένας να είναι ο Σπυρόπουλος, ούτε και με 2 εξτρέμ καθώς οι Ολίσε και Γεωργιάδης δεν έχουν θέση ούτε στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Για το νούμερο 2. Μέτρα από τώρα, πόσους παίχτες θες για το καλοκαιρι όπου πάλι θα παίζει προκριματικά ΤσουΛου, βάλε και το Μουντιάλ μέσα κι πες μου ότι είσαι αισιόδοξος για τις μεταγραφές που χρειάζονται έτσι ώστε να βγει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής του χρόνου. Δεν. Υπάρχει. Καμία. Περίπτωση. Αν συνεχίσει με τα ίδια μυαλά.
Ύστερα, υπάρχει και το timing που λένε και στο χωριά μας.
Ο Ιβάν με αυτήν την κίνηση (που έκανε με τον βάζελο ξαναλέω) ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα, απολύτως, παρά μόνο έναν εντυπωσιακό (ας πούμε) ελιγμό. Κανένα ουσιαστικό πλήγμα στον γαύρο.
Τι θα πάθει δηλαδή, για να καταλάβω. Τι θα χάσει ο γαύρος;
Ήδη επικοινωνιακά, διαρέει η συμφωνία του γαύρου με τον Πελε και θα παρουσιαστεί να είστε σίγουροι, σαν αρπαγή του παίχτη απ τον ΠΑΟΚ. Ειδικά αν έχει κλείσει με λιγότερα απ τα εξωφρενικά 500 που ζητάει ο Τέλης.
Τώρα, αυτά δεν τα κάνεις, πριν το εκτός με τα Γιάννενα στον βούρκο τους και με τον Σπάθα διαιτητή. Γιατί αν την φας, θα τη φας σα μεγάλο κορόϊδο.
Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Sick Bastard έγραψε:Να φτιάξει ομάδα. Το να φτιάξει ομάδα,KOSTAS54 έγραψε:Καμαρώνουμε οτι ειμαστε ομάδα με πνευμα επαναστατικό και η μόνιμη κατηγορία ειναι οτι η κεφαλή (διοίκηση-ιδιοκτητης) δεν διακατέχονται από το ίδιο πνεύμα. Τώρα, λοιπόν, που κάνει κίνηση κατά του διεφθαρμένου συστηματος φαίνεται να είναι αντίθετοι αυτοί που την κατηγορούσαν για το αντίθετο.Το δε επιχείρημά τους είναι: Ιβάν κανε ομάδα και άσε τα σάπια. Οπερ εστί μεθερμηνευόμενο ν, Ιβάν χώσε δεκαπλάσια απόσα ο βαγγέλας, που τα παίρνει από το τσλου, κάνε τον ΠΑΟΚ Μπαρτσελώνα να τους κερδίζεις όλους και τους διαιτητές και μάλιστα ολα αυτά άμεσα, καθότι υπομονήη δεν έχουμε, καθότι 28 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Ε, λοιπόν, απότι φαίνεται ο Ιβαν στις απαιτήσεις αυτές δεν μ2πορεί να ανταποκριθεί.Σειρά έχουν να αναλάβουν αυτοί που μόνιμα αντιδρούν ή να προτείνουν νέο επενδυτή που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους. Καλημέρα σε όλους.
1 απέχει πα το να χώσει 10πλασι απ όσα ο Βαγγέλας. Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα, το πιο πρόσφατο πριν 2 χρόνια η Μονπελιέ με το 13ο μπάτζετ στη Γαλλία, το πήρε.
2 προυποθέτει σοβαρό κι μακρόπνοο σχέδιο κυρίως
3 προφανώς και το φτιάξιμο ομάδας για πρωτάθλημα δεν γίνεται πχ, με 3 αριστερά μπακ, εκ των οποίων ο ένας να είναι ο Σπυρόπουλος, ούτε και με 2 εξτρέμ καθώς οι Ολίσε και Γεωργιάδης δεν έχουν θέση ούτε στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Για το νούμερο 2. Μέτρα από τώρα, πόσους παίχτες θες για το καλοκαιρι όπου πάλι θα παίζει προκριματικά ΤσουΛου, βάλε και το Μουντιάλ μέσα κι πες μου ότι είσαι αισιόδοξος για τις μεταγραφές που χρειάζονται έτσι ώστε να βγει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής του χρόνου. Δεν. Υπάρχει. Καμία. Περίπτωση. Αν συνεχίσει με τα ίδια μυαλά.
Ύστερα, υπάρχει και το timing που λένε και στο χωριά μας.
Ο Ιβάν με αυτήν την κίνηση (που έκανε με τον βάζελο ξαναλέω) ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα, απολύτως, παρά μόνο έναν εντυπωσιακό (ας πούμε) ελιγμό. Κανένα ουσιαστικό πλήγμα στον γαύρο.
Τι θα πάθει δηλαδή, για να καταλάβω. Τι θα χάσει ο γαύρος;
Ήδη επικοινωνιακά, διαρέει η συμφωνία του γαύρου με τον Πελε και θα παρουσιαστεί να είστε σίγουροι, σαν αρπαγή του παίχτη απ τον ΠΑΟΚ. Ειδικά αν έχει κλείσει με λιγότερα απ τα εξωφρενικά 500 που ζητάει ο Τέλης.
Τώρα, αυτά δεν τα κάνεις, πριν το εκτός με τα Γιάννενα στον βούρκο τους και με τον Σπάθα διαιτητή. Γιατί αν την φας, θα τη φας σα μεγάλο κορόϊδο.
eorptol έγραψε:Βρε υπάρχει και η Ντόρτμουντ όπως έλεγε ο κουβεντιδης γιατί δεν κάνουμε αυτό που κάνει η Ντόρτμουντ άσχετα αν αυτό το κάνει τόσο επιτυχημένα μόνο η Ντόρτμουντ ..... Όσο για τον Πελέ και τι έγινε έκανες μία πρόταση και τέλος καλά κάνανε και δεν μπήκανε σε παζάρια..... Επίσης και τα επικοινωνιακα και χρειάζονται στέλνεις μηνύματα αν σκεφτεσε το κάθε ματς πάντα θα έχεις ένα ματς μπροστά πριν από κάποια απόφαση.... Ένα ακόμη μην το παίζουμε ξερολες γιατί τι επιμέρους παράμετροι υπάρχουν σε κάθε θέμα δεν το ξέρουμε οπότε ότι λέμε είναι απλά μια γνώμη χωρίς πλήρη γνώση πολλών πραγμάτων
Sick ενημερωσου ρε συ λιγο.τι ελιγμος λες.δεν ειναι επικοινωνιακο τρικ.αν ψηφιζοταν περσι θα ειχες δικιο.αυτοι ετρεξαν να το ψηφισουν λογω του ντου του εισαγγελεα στα γραφεια της επο μετα απο πληροφοριες για ιδιαιτερες σχεσεις της επο με συγκεκριμενες παε κ παρανομες αδειοδοτησεις.
Υγ.κ ο καλυτερος του γνωστου πελε να ειναι απο τη στιγμη που επαιζε σε παραμαγαζο του γαυρου το λαθος ειναι οτι ασχοληθηκαμε.οχι οτι δεν τον πηραμε.
Υγ.κ ο καλυτερος του γνωστου πελε να ειναι απο τη στιγμη που επαιζε σε παραμαγαζο του γαυρου το λαθος ειναι οτι ασχοληθηκαμε.οχι οτι δεν τον πηραμε.
ότι και να είναι, μιλάμε για μια κίνηση που αρμόζει με τα "επαναστατικά" ιδεώδη του ΠΑΟΚ. έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ.
το να πηγαίνεις την SL στα δικαστήρια είναι μια κίνηση που σίγορα θέλει αρκιντια στο μέγεθος του Γκαρσία.
Φυσικά, μακάρι να είμαστε άψογα διαβασμένοι γιατί μπλέκουμε με λαμόγια που δεν θα δίσταζαν να πουλήσουν τα ίδια τους τα παιδιά για να επιτύχουν το σκοπό τους.......
Τέλος, έχεις κάνει και επίσημα τη ζέλα το....κορκολάκι σου.......αφού όπου πάς...τσουπ και η παλιοτσούπρα απο πίσω!
ΥΓ: Μπάρλοου αυτό που λές το διάβασα και χθές. και όντως, μου φαίνεται πολύ πιθανή μια τέτοια σύνδεση.
το να πηγαίνεις την SL στα δικαστήρια είναι μια κίνηση που σίγορα θέλει αρκιντια στο μέγεθος του Γκαρσία.
Φυσικά, μακάρι να είμαστε άψογα διαβασμένοι γιατί μπλέκουμε με λαμόγια που δεν θα δίσταζαν να πουλήσουν τα ίδια τους τα παιδιά για να επιτύχουν το σκοπό τους.......
Τέλος, έχεις κάνει και επίσημα τη ζέλα το....κορκολάκι σου.......αφού όπου πάς...τσουπ και η παλιοτσούπρα απο πίσω!
ΥΓ: Μπάρλοου αυτό που λές το διάβασα και χθές. και όντως, μου φαίνεται πολύ πιθανή μια τέτοια σύνδεση.
- Sick Bastard
Σόρρυ ρε συ, αν δεν δω αποτέλεσμα για μένα είναι ένας ελιγμός χωρίς ουσιαστική σημασία.barlow4 έγραψε:Sick ενημερωσου ρε συ λιγο.τι ελιγμος λες.δεν ειναι επικοινωνιακο τρικ.αν ψηφιζοταν περσι θα ειχες δικιο.αυτοι ετρεξαν να το ψηφισουν λογω του ντου του εισαγγελεα στα γραφεια της επο μετα απο πληροφοριες για ιδιαιτερες σχεσεις της επο με συγκεκριμενες παε κ παρανομες αδειοδοτησεις.
Για τον πελε έχεις δίκιο, απλά λέω πως θα πλασαριστεί επικοινωνιακά -αν ισχύει ότι έκλεισε- και από την πλευρά των γαύρων ΑΡΔ και από κάποιους απ τους ΑΡΔ του ΠΑΟΚ
Εύκολη απάντηση, με δύο μόνο λέξεις: Στη Γαλλία.Sick Bastard έγραψε: Να φτιάξει ομάδα. Το να φτιάξει ομάδα,
Σχέδιο υπάρχει. Μακρόπνοο ίσως. Για το σοβαρό έχω και εγώ επιφυλάξεις.Sick Bastard έγραψε: 2 προυποθέτει σοβαρό κι μακρόπνοο σχέδιο κυρίως
Πέρσι ο Ολίσε και ο Γεωργιάδης λογιζόταν ως βασικοί. Φέτος είναι πάγκο. Εξέλιξη.Sick Bastard έγραψε:3 προφανώς και το φτιάξιμο ομάδας για πρωτάθλημα δεν γίνεται πχ, με 3 αριστερά μπακ, εκ των οποίων ο ένας να είναι ο Σπυρόπουλος, ούτε και με 2 εξτρέμ καθώς οι Ολίσε και Γεωργιάδης δεν έχουν θέση ούτε στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Η περίπτωση Σπυρόπουλου είναι και για μένα αίνιγμα. Προφανέστατο λάθος, ίσως βιαστική κίνηση. Προκειμένου να μείνουμε μόνο με Λίνο, καλώς αποκτήθηκε ο Τζαβέλας. Και μας έμεινε αμανάτι ο Σπυρόπουλος. Όχι ότι είμαστε η μοναδική ομάδα που της ξέμεινε παίκτης᾿ εδώ και δύο χρόνια η Γιούβε δανείζει από δω κι από κει τον Τσίγκλερ που τον πήραν ελεύθερο και δεν έπαιξε ποτέ. Ήταν ο τρίτος αριστερός μπακ...
Ούτε ο γάβρος έκανε μεταγραφές φέτος. Στην ουσία διέλυσε την περσινή του ομάδα.Sick Bastard έγραψε:πες μου ότι είσαι αισιόδοξος για τις μεταγραφές που χρειάζονται έτσι ώστε να βγει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής του χρόνου. Δεν. Υπάρχει. Καμία. Περίπτωση. Αν συνεχίσει με τα ίδια μυαλά.
Σωστό. Μάλλον μετράει δυνάμεις. Ή συμμάχους. Ή ισχύει αυτό που γράφει ο barlow.Sick Bastard έγραψε:Ο Ιβάν με αυτήν την κίνηση (που έκανε με τον βάζελο ξαναλέω) ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα, απολύτως, παρά μόνο έναν εντυπωσιακό (ας πούμε) ελιγμό. Κανένα ουσιαστικό πλήγμα στον γαύρο.
Το «με τον βάζελο» δεν το καταλαβαίνω. Αν την έκανε μόνος του «πού πας ρε ΠΑΟΚ μόνος σου». Αν την έκανε με π.χ. Ατρομητο-Πανιώνιο-Απόλλωνα «πού πας με τα λιμά της Αθήνας», αν γινόταν με Παναιτωλικό-ΟΦΗ «πού πας με τους μικρούς της επαρχίας», με ποιόν να την κάνει για να είμαστε ευχαριστημένοι, με την Λίβερπουλ και την Μίλαν;
Συγνώμη για αυτό που θα γράψω. ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ. Δεν θα έρθει ο Πελε και θα κλάψουμε.Sick Bastard έγραψε:Ήδη επικοινωνιακά, διαρέει η συμφωνία του γαύρου με τον Πελε