33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από mpouJr »

Οτι τραβηξε ο Κλαους θα τραβηξει κ ο Κουλουρης στην πρωτη περιοδο ντεφορμαρισματος του......
Κ ειλικρινα ο Κλαους εχει αποδειξει παρα πολλες φορες οτι αν υπηρχε τροπος κ ηταν επιτρεπτο θα πανηγυριζε μεσα στην 4 σε καθε εντος κ ακριβως μπροστα απο τους "φανατικους" των αντιπαλων εκτος ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ οπως θα ηθελε να κανει ο καθενας απο εμας αν ηταν στην θεση του....
Αυτο το παιδι εχει αστρο κ αν δεν το τσαλαπατησουμε θα γινει ο ηγετης που ολοι θελουμε...

Υ.Γ απο καποιον ζητησα να μου βρει καλυτερα στατιστικα απο του Κλαους στην ηλικια του κ στα λεφτα του πριν κανα 2 μηνες απαντησε κανεις κ το προσπερασα η ακομα ψαχνει?
Την καλυτερη απαντηση μου την εδωσε ενας κολλητος μου
"Οτι κ να κανει Μανιας δεν ειναι....."
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν αγοραστεί "σεντερφοράρα", δηλαδή center for όνομα κτλ, θα είναι έγκλημα.
Εκτός κι αν αυτός θα 'ναι ένας από:

Suarez, Lewandowski, Ibrahimovic, Van Persie, Hulk
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

mpouJr έγραψε:Οτι τραβηξε ο Κλαους θα τραβηξει κ ο Κουλουρης στην πρωτη περιοδο ντεφορμαρισματος του......
Κ ειλικρινα ο Κλαους εχει αποδειξει παρα πολλες φορες οτι αν υπηρχε τροπος κ ηταν επιτρεπτο θα πανηγυριζε μεσα στην 4 σε καθε εντος κ ακριβως μπροστα απο τους "φανατικους" των αντιπαλων εκτος ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ οπως θα ηθελε να κανει ο καθενας απο εμας αν ηταν στην θεση του....
Αυτο το παιδι εχει αστρο κ αν δεν το τσαλαπατησουμε θα γινει ο ηγετης που ολοι θελουμε...

Υ.Γ απο καποιον ζητησα να μου βρει καλυτερα στατιστικα απο του Κλαους στην ηλικια του κ στα λεφτα του πριν κανα 2 μηνες απαντησε κανεις κ το προσπερασα η ακομα ψαχνει?
Την καλυτερη απαντηση μου την εδωσε ενας κολλητος μου
"Οτι κ να κανει Μανιας δεν ειναι....."
Συμφωνώ σε ολα...εκτός απο αδυναμία μου ειναι και παικταρας...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Σιγουρα ειναι ο καλυτερος επιθετικος που εχουμε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Στο πρώτο "δοκάρι κι έξω" πάλι "άμπαλος κι αδιάφορος" θα γινει απ τους περισσότερους.Μακάρι να βρεί καμια καλή μεταγραφή και να την κάνει για να γλιτώσει.Αν δε το κανει τώρα δε θα μάθει ποτέ "ποσα απίδια παιρνει ο σάκος"
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ουτε θα πρεπει να ξεχναμε ουτε να μην αποδιδουμε τα ευσημα οταν καποιος δουλευει και βελτιωνεται αισθητα...

ο κλαους απο περισυ μετα τη διακοπη μεχρι τη φετινη διακοπη σε συνολο 32 αγωνων πρωταθληματος ειχε 8 τεμαχια(κοινως 1 τεμαχιο ανα 4 αγωνες) και μια πολυ κακη αγωνιστικη εικονα...μετα τη φετινη διακοπη παρουσιαζει εντελως διαφορετικη εικονα τοσο απο αποψη σκοραρισματος αλλα κυριως γενικοτερης παρουσιας και θελησης μεσα στον αγωνιστικο χωρο...

ο κλαους και ο κουλουρης και ο καθε κλαους και ο καθε κουλουρης θα πρεπει να δουλευουν καθημερινα και να βελτιωνονται...οσο τα κανουν αυτα θα ειναι καβαλα στο αλογο...επειδη ειναι και ΠΑΟΚτσακια ξερουν πολυ καλα οτι στασιμοτητα,βαρεμαρα και καβαλημα καλαμιου δε συγχωρουνται...

ο κλαους ηδη κατα την αποψη μου για πολλους και διαφορους λογους δεν ειναι τοσο δουλεμενος για την ηλικια του οσο θα επρεπε...θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερος...αλλα καλιο αργα παρα ποτε λενε...

ο κουλουρης με σωστη δουλεια και διαχειριση τοσο απο τον ιδιο οσο και απο ολοκληρο τον οργανισμο του ΠΑΟΚ και με την καταλληλη στηριξη μπορει να αφησει εποχη...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Συμφωνω σε ολα. Κλαους, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Και ακου τωρα τι θα σου πω. Και ακου το καλα.

ΜΗ ΜΑΣΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ.

Εισαι ΠΑΟΚ και εχεις την ευθυνη να το παρεις πανω σου το θεμα. ΣΚΙΣΤΟΥΣ
kostas kat

Δημοσίευση από kostas kat »

Στεφανε η πλειοψηφια δεν σε γουσταρει απλα,αλλα σε λατρευει.συγκεντρωσου σε αυτο που ξερεις να κανεις και πιστεψε με θα παμε τελικο..η ατμοσφαιρα την Τεταρτη θα ειναι αυτη πο θα σε απογειωσει.ΞΕΣΚΙΣΤΕ τους τσαρλατανους
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ο ορισμός του "πουλάω τρέλα" την μεγάλη (λόγω Π.Α.Ο.Κ.) Τετάρτη, θα είναι να βάλεις γκολ και να κάνεις ακριβώς ό,τι έκανες στον Πειραιά! Θα τρελαθούν όλοι σε λέω!!! Αν διαβάζεις PAOKmania, κάν'το! 8-)
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Επειδη τους εχω ικανους να του δωσουν καρτα για προκληση, οπως μας πρηζανε 1 βδομαδα τα π@π@ρια, καλυτερα αμα βαλει γκολ να μη το πανυγηρησει καν. 1 καρτα να φαει αυτος και ο κατσε χανουν τον τελικο...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Sera4 έγραψε:ουτε θα πρεπει να ξεχναμε ουτε να μην αποδιδουμε τα ευσημα οταν καποιος δουλευει και βελτιωνεται αισθητα...

ο κλαους απο περισυ μετα τη διακοπη μεχρι τη φετινη διακοπη σε συνολο 32 αγωνων πρωταθληματος ειχε 8 τεμαχια(κοινως 1 τεμαχιο ανα 4 αγωνες) και μια πολυ κακη αγωνιστικη εικονα...μετα τη φετινη διακοπη παρουσιαζει εντελως διαφορετικη εικονα τοσο απο αποψη σκοραρισματος αλλα κυριως γενικοτερης παρουσιας και θελησης μεσα στον αγωνιστικο χωρο...

ο κλαους και ο κουλουρης και ο καθε κλαους και ο καθε κουλουρης θα πρεπει να δουλευουν καθημερινα και να βελτιωνονται...οσο τα κανουν αυτα θα ειναι καβαλα στο αλογο...επειδη ειναι και ΠΑΟΚτσακια ξερουν πολυ καλα οτι στασιμοτητα,βαρεμαρα και καβαλημα καλαμιου δε συγχωρουνται...

ο κλαους ηδη κατα την αποψη μου για πολλους και διαφορους λογους δεν ειναι τοσο δουλεμενος για την ηλικια του οσο θα επρεπε...θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερος...αλλα καλιο αργα παρα ποτε λενε...

ο κουλουρης με σωστη δουλεια και διαχειριση τοσο απο τον ιδιο οσο και απο ολοκληρο τον οργανισμο του ΠΑΟΚ και με την καταλληλη στηριξη μπορει να αφησει εποχη...
Ακριβώς έτσι είναι.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

το προσεξα σημερα ,
γιατι ο Κλαους φορεσε στο Καραισκακης το περιβραχιονιο στο δεξι του χερι ?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γιατί είναι δεξιός.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Κλασσικό "humor" Αποστόλη...

Επειδή έχει φρέσκο τατουάζ στο αριστερό μπράτσο και δεν πρέπει ακόμα..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

:shock: :shock: :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”