Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μην τσακώνεστε ρε μ@λ@κες για δύο δισεκατομμυριούχους τώρα. Εμείς ΠΑΟΚ είμαστε πάνω από όλα.
ΑΣ ΠΑΟΚ, τις ερωτήσεις αυτές να τις κάνεις στους δύο τελευταίους προέδρους τον ΑΣ. Αυτόν που του άνοιξε την πόρτα και αυτόν που τον υπερασπίστηκε βροντόφωνα.
ΤΕΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΝΤΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟ ΡΩΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΑΣ ΠΑΟΚ, τις ερωτήσεις αυτές να τις κάνεις στους δύο τελευταίους προέδρους τον ΑΣ. Αυτόν που του άνοιξε την πόρτα και αυτόν που τον υπερασπίστηκε βροντόφωνα.
ΤΕΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΝΤΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟ ΡΩΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
- These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 10):
- Maklaz, Montrealiotis, Dimitris_L4, aivas19, katafraktos, Apil44, Unpsofable78, leomatos88, NIKOS1972, paok apo epilogi
Συγγνώμη που το κάνω αυτό !jibbie έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:22 ας περιμενουμε παιδια, να δουμε, μη βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα
#ρεφυγεαποδωρεμλκρεμπρο
Το σωστό είναι, να ακούσουμε και την άλλη πλευρά.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- jibbie, Unpsofable78
-
Dimitrisou
Και σου λεω οτι την ανακοινωση μπορεις να την πεις αθλια αν λενε ψεμματα.PAOKKOMOTINI4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:37Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέσηDimitrisou έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:30Αν κατι που αναφερεται στην ανακοινωση ειναι ψεμα να βγει τωρα η ΚΑΕ να τους βγαλει στην σεντρα.PAOKKOMOTINI4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:28 Τώρα ο άλλος μόλις έγινε πρόεδρος ΑΣ έβγαλε αμέσως ανακοίνωση για την ΚΑΕ
Γιουσουφια ε γιουσουφια
Αν ομως δεν ειναι δεν με νοιαζει το ποτε βγηκε η ανακοινωση η ο σκοπος της οποτε τα γιουσουφακια αστα ..
Το τάιμινγκ είναι άστοχο αμέσως μόλις έγινε πρόεδρος νέος από τον ΑΣ να βγάζει αυτή την άθλια ανακοινωση εις βαρος της ΚΑΕ ..το τι θα εξυπηρετήσει όλο αυτό και ποιον θα φανεί σε λίγες μέρες
ΥΓ η ιδιαίτερη μνεία στην ΠΑΕ δεν χρειαζόταν γιαυτο και τους αποκάλεσα γιουσουφια
Γιατι το θεμα δεν εχει απλα παρατραβηξει αλλα εχει ξεφτιλιστει.
Η αναφορα στην ΠΑΕ λογικα εγινε για να υπαρχει μετρο συγκρισης αναμεσα στις συμφωνιες.
Εγω λεω αυτα που βλεπω εσυ μπορει να ξερεις κατι αλλο.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
- eorptol1, Unpsofable78, paok apo epilogi
-
Black_Knight
Πηγή: Trust me bro!Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση
- These users thanked the author Black_Knight for the post (total 4):
- DamoN, Ally Samagoal, Unpsofable78, paok apo epilogi
μια χαρα ειναι το timing, ειναι πραγματα που επρεπε να εχουν ειπωθει καιρο τωρα, προφανως ο ησαιαδης εκανε αβαβα τοσο καιρο (γιατι αραγε; ας μη βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα και εδω), και ο ΑΣ απαντησε στο τελεσιγραφο της Παρασκευης. τωρα θα μου πεις τρεχουν τα διαρκειας. tough luck μπρο μου.PAOKKOMOTINI4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:37Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέσηDimitrisou έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:30Αν κατι που αναφερεται στην ανακοινωση ειναι ψεμα να βγει τωρα η ΚΑΕ να τους βγαλει στην σεντρα.PAOKKOMOTINI4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:28 Τώρα ο άλλος μόλις έγινε πρόεδρος ΑΣ έβγαλε αμέσως ανακοίνωση για την ΚΑΕ
Γιουσουφια ε γιουσουφια
Αν ομως δεν ειναι δεν με νοιαζει το ποτε βγηκε η ανακοινωση η ο σκοπος της οποτε τα γιουσουφακια αστα ..
Το τάιμινγκ είναι άστοχο αμέσως μόλις έγινε πρόεδρος νέος από τον ΑΣ να βγάζει αυτή την άθλια ανακοινωση εις βαρος της ΚΑΕ ..το τι θα εξυπηρετήσει όλο αυτό και ποιον θα φανεί σε λίγες μέρες
ΥΓ η ιδιαίτερη μνεία στην ΠΑΕ δεν χρειαζόταν γιαυτο και τους αποκάλεσα γιουσουφια
- These users thanked the author jibbie for the post (total 2):
- Montrealiotis, Unpsofable78
Δυστυχώς αυτά που άκουγα επαληθευτηκαν, ευτυχώς που ο κουλιανος έλεγε ότι συμφώνησε η ΚΑΕ με ΑΣ, αυτούς ακούμε. Στα σχετικά τώρα, σας βαρέθηκα όλους ειλικρινά, τίποτα άλλο. Ανίκανοι κ εγκάθετοι εδώ κ 6 μήνες δεν μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνία και παίζετε μπαλάκι το όνομα του συλλόγου
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- Dimitrisou, Unpsofable78
Να κάνω μια υποθετική ερώτηση ο αδαής. Σε περίπτωση που έχουμε συντρίμμια ( μια στο 1 εκ ευρώ) θα πάτε στον Θανάση τον υπάλληλο τον μπατίρη να του ζητήσετε να σώσει το καράβι ; Γιατί και αυτός λοιδορήθηκε όπως και τόσοι άλλοι στην ιστορία του ΠΑΟΚ; Ή θα πάτε στον σαββιδη που και καλά έκανε τις δωρεές δάνεια να του ζητήσετε πάλι λεφτά;
- These users thanked the author Taseos for the post (total 9):
- Ally Samagoal, Montrealiotis, eorptol1, aivas19, katafraktos, paokkerkir, Unpsofable78, leomatos88, paok apo epilogi
- Dimitris_L4
Ιδιαιτερη μνεια ειναι που ειπε οτι τηρουν τα συμφωνηθεντα οι μεν κ οι δε οτι τα εγραψαν στα παπ@ρια τους...Αθλια γτ ? Λεει ψεματα ?PAOKKOMOTINI4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:37Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέσηDimitrisou έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:30Αν κατι που αναφερεται στην ανακοινωση ειναι ψεμα να βγει τωρα η ΚΑΕ να τους βγαλει στην σεντρα.PAOKKOMOTINI4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:28 Τώρα ο άλλος μόλις έγινε πρόεδρος ΑΣ έβγαλε αμέσως ανακοίνωση για την ΚΑΕ
Γιουσουφια ε γιουσουφια
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- gk.box16, Unpsofable78
"Ειπαμε ξειπαμε", ε?
"Money can't buy you class."
Ξεφτιλα.
"Money can't buy you class."
Ξεφτιλα.
- These users thanked the author Franky for the post (total 3):
- Apil44, leomatos88, paok apo epilogi
- Panos Fanfaras
Τραγελαφικές καταστάσεις δυστυχώς. Πάλι καλά που υπήρχαν διαρροές δεξιά-αριστέρα ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.
Εν τω μεταξύ, όλως τυχαίως, αύριο το πρωί έχει ΓΣ και η ΚΑΕ. Την προηγούμενη φορά με αστείες αιτιολογήσεις, δεν επετράπη η παραμικρή κουβέντα για όλα τα περίεργα τεκταινόμενα. Μετά και τη σημερινή αντεπίθεση του ΑΣ, δεν είναι δυνατόν να μη συζητηθεί η όλη κατάσταση.
Εν τω μεταξύ, όλως τυχαίως, αύριο το πρωί έχει ΓΣ και η ΚΑΕ. Την προηγούμενη φορά με αστείες αιτιολογήσεις, δεν επετράπη η παραμικρή κουβέντα για όλα τα περίεργα τεκταινόμενα. Μετά και τη σημερινή αντεπίθεση του ΑΣ, δεν είναι δυνατόν να μη συζητηθεί η όλη κατάσταση.
-
Μπαρκαρούτσος
Φυσικά και είναι, watch them.
Δυστυχώς δεν έχω στη Θεσσαλονίκη άνθρωπο που εμπιστεύομαι 100% να εκπροσωπήσει τις μετοχές μου όπως θα το έκανα εγώ...
Πέρα από όλα πάντως και χωρίς πλάκα, θέλω να δω τον αντίλογο της ΚΑΕ. Δεν θέλω να κουνήσω το μπαϊράκι της δικαίωσης, θεωρώ ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. ΠΟΛΥ.
Δυστυχώς δεν έχω στη Θεσσαλονίκη άνθρωπο που εμπιστεύομαι 100% να εκπροσωπήσει τις μετοχές μου όπως θα το έκανα εγώ...
Πέρα από όλα πάντως και χωρίς πλάκα, θέλω να δω τον αντίλογο της ΚΑΕ. Δεν θέλω να κουνήσω το μπαϊράκι της δικαίωσης, θεωρώ ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. ΠΟΛΥ.
Ξεφτιλικια της ΚΑΕ.
Είναι πολύ χοντρά αυτά που γράφει η ανακοίνωση για να είναι ψέματα και συκοφαντίες.Κανενας λογικός άνθρωπος δεν ρισκάρει το κεφάλι του με μια σίγουρη καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση.
Εν προκειμένω, όπως το καταλαβαίνω εγώ ο ΑΣ βγάζει πρώτος ανακοίνωση καλύπτοντας τον ποπό του για την άρνηση υπογραφής της παραχώρησης της χρήσης του γηπέδου από την ΚΑΕ, καθώς εάν δεν έβγαζε την ανακοίνωση,θα έπεφταν όλοι να τους φάνε.
Είναι ακατανόητο το να δίνεις έναν σκασμό λεφτά για να φέρεις παίχτες και να ξεφτιλιζεσαι όχι μόνο επικοινωνιακά, αλλά και ουσιαστικά , όντας ασυνεπής στις υποχρεώσεις σου απέναντι στον σύλλογο.
Όσο για τα γιουσουφακια,ας τα ψάξουμε σε αυτούς που κάλυπταν όλο αυτό το διάστημα τις πρακτικές της ΚΑΕ .Καλά που παραιτήθηκαν κάτι άμεμπτοι πρόεδροι και βγήκε στην φόρα τι συμβαίνει
Είναι πολύ χοντρά αυτά που γράφει η ανακοίνωση για να είναι ψέματα και συκοφαντίες.Κανενας λογικός άνθρωπος δεν ρισκάρει το κεφάλι του με μια σίγουρη καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση.
Εν προκειμένω, όπως το καταλαβαίνω εγώ ο ΑΣ βγάζει πρώτος ανακοίνωση καλύπτοντας τον ποπό του για την άρνηση υπογραφής της παραχώρησης της χρήσης του γηπέδου από την ΚΑΕ, καθώς εάν δεν έβγαζε την ανακοίνωση,θα έπεφταν όλοι να τους φάνε.
Είναι ακατανόητο το να δίνεις έναν σκασμό λεφτά για να φέρεις παίχτες και να ξεφτιλιζεσαι όχι μόνο επικοινωνιακά, αλλά και ουσιαστικά , όντας ασυνεπής στις υποχρεώσεις σου απέναντι στον σύλλογο.
Όσο για τα γιουσουφακια,ας τα ψάξουμε σε αυτούς που κάλυπταν όλο αυτό το διάστημα τις πρακτικές της ΚΑΕ .Καλά που παραιτήθηκαν κάτι άμεμπτοι πρόεδροι και βγήκε στην φόρα τι συμβαίνει
- These users thanked the author alp920 for the post (total 2):
- Unpsofable78, paok apo epilogi
Δεν μας τα λες καλά Τέλη..
Όχι πως δεν ήμασταν επιφυλακτικοί από τον τρόπο που συστήθηκες στην καθημερινότητα του συλλόγου αλλά είπαμε κάτσε να δούμε μπας και...
Όχι πως δεν ήμασταν επιφυλακτικοί από τον τρόπο που συστήθηκες στην καθημερινότητα του συλλόγου αλλά είπαμε κάτσε να δούμε μπας και...
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
- gk.box16, Ally Samagoal, Apil44, Unpsofable78
Περιμένω το νον paper στους ΤΤ που ακόμα δεν ανέβασαν την ανακοίνωση του ΑΣ, εκεί θα δούμε αν θα αντιδράσει κ πως η ΚΑΕ
- These users thanked the author george188 for the post (total 5):
- Dimitris_L4, Ally Samagoal, Unpsofable78, rockcity4, paok apo epilogi