Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
εμένα μου αρέσει και ο μειτέ και ο μαρκαντώνης
και ειδικά μαζί σαν δίδυμο θα ήταν κάτσε καλά
+ 4danirifle έγραψε:εμένα μου αρέσει και ο μειτέ και ο μαρκαντώνης
Παιδια με Μειτε και Καρασκαλ αλλαζουμε εντελως πιστα.
Σκεφτειτε αυτους τους δυο στην ιδια εντεκαδα με Μπαμπα, Οζντοεφ, Σαματα, Κωνσταντελια και Αντριγια
Και μονο που το σκεφτομαι με πιανει ριγος
Σκεφτειτε αυτους τους δυο στην ιδια εντεκαδα με Μπαμπα, Οζντοεφ, Σαματα, Κωνσταντελια και Αντριγια
Και μονο που το σκεφτομαι με πιανει ριγος
- pirate_salonica
Μην πουλάς τρέλα στο λαό του ΠΑΟΚ, κανένα παγωτό κέρνα όμως γιατί πιάσαν οι ζέστες!pagotatzis έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν ο Καρασκαλ έκλεισε οριστικά κάπου ;
Διότι έλαβα μήνυμα από λατίνο γνωστό πρώην μάνατζερ ότι κλείνει σε μας.
Λίγο περίεργο μου φάνηκε αφού είχαμε ακούσει/ διαβάσει ότι προτιμάει να μείνει Μόσχα.
Δεν ξέρω αν θυμάσαι τι γραφόταν εδώ μέσα, οταν κλείσαμε τον Εσιτι..constadine έγραψε:Μεϊτέ που είδα ένα βιντεάκι σήμερα ,ήταν και καλύτερο και διαφορετικό από αυτό που περίμενα να δω .
Το μόνο κοινό που είδα με τον Εσίτι ,ήταν το χρώμα του δέρματος , τίποτα άλλο.
Από τα βιντεακια που βλέπαμε, τον λέγαμε ανθρωποφαγο,οτι τετοιο 6αρι σκούπα δεν είχαμε φέρει ποτέ,οτι θα καταπίνει αμασητα τα αντίπαλα χαφ και γενικότερα ο φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων ομάδων.
Με τα γνωστά αποτελέσματα βέβαια.
Γι αυτό ο καλύτερος κριτής είναι το γήπεδο, εκτός και αν μιλάμε για παίχτες τύπου Μαξιμοβιτς
επειδή εχει καταντήσει κουραστικό ολο αυτο και ξεσηκωνεται ο κοσμος καλο θα ηταν να στειλεις μηνυμα στον σουρμε πχ να δωσεις λεπτομέρειες για να δουμε τι και αν ισχυει οντως..pagotatzis έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν ο Καρασκαλ έκλεισε οριστικά κάπου ;
Διότι έλαβα μήνυμα από λατίνο γνωστό πρώην μάνατζερ ότι κλείνει σε μας.
Λίγο περίεργο μου φάνηκε αφού είχαμε ακούσει/ διαβάσει ότι προτιμάει να μείνει Μόσχα.
Ο Μειτέ είναι παίκτης "τύπου Μαξίμοβιτς".markos4 έγραψε:Δεν ξέρω αν θυμάσαι τι γραφόταν εδώ μέσα, οταν κλείσαμε τον Εσιτι..constadine έγραψε:Μεϊτέ που είδα ένα βιντεάκι σήμερα ,ήταν και καλύτερο και διαφορετικό από αυτό που περίμενα να δω .
Το μόνο κοινό που είδα με τον Εσίτι ,ήταν το χρώμα του δέρματος , τίποτα άλλο.
Από τα βιντεακια που βλέπαμε, τον λέγαμε ανθρωποφαγο,οτι τετοιο 6αρι σκούπα δεν είχαμε φέρει ποτέ,οτι θα καταπίνει αμασητα τα αντίπαλα χαφ και γενικότερα ο φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων ομάδων.
Με τα γνωστά αποτελέσματα βέβαια.
Γι αυτό ο καλύτερος κριτής είναι το γήπεδο, εκτός και αν μιλάμε για παίχτες τύπου Μαξιμοβιτς
- figurehead4
5 μύρια για παίχτες όπως Μάρκος Αντόνιο και Μαξίμοβιτς είναι ευκαιρία. Θα πει κάποιος σιγά ρε μπρούκλη που είναι ευκαιρία για ελληνική ομάδα, δεν τα δίνεις εσύ... Βρε δεκτά όλα, όμως εγώ είμαι οπαδός και αποδέκτης των κινήσεων που κάνει η ίδια η διοίκηση. Αφού λοιπόν πήγε να ψωνίσει Αρμάνι, δεν είναι χαζό να θέλει τιμές Κλαουδάτου;adman έγραψε:22 συμμετοχές είχε περυσι. Για 23χρονο βραζιλιάνο από Λάτσιο, που τον πήραν πριν 1 χρόνο με 8 εκατομμύρια, είναι πολλά τα 5; Δηλαδή εμείς είμαστε οι έξυπνοι που πουλάμε παίκτες που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα 4 και 5 εκατομμύρια, και όλοι οι άλλοι είναι χαζοί και πρέπει να πουλάνε κοψοχρονιά;
Μεγάλη αγωνία ρε γαμώ, γιατί ο Μεϊτε καλός είναι, αλλά με τους άλλους δύο ή ομάδα αλλάζει επίπεδο.
Πρώτη φορά φέτος χάρηκα που ακούστηκε για... λεπτομέρειες που απέμειναν, όπως λένε για Μεϊτε τώρα. Σε μας βέβαια κάθε φορά οι λεπτομέρειες είναι κάνα ταληρο μύρια, αλλά λέω μπας και βγει σε καλό τωρα
Η ποιότητα του Μειτε ήταν για να παίζει στο πιο υψηλό επίπεδο αλλά το μυαλό του και η νοοτροπία του είχαν άλλη άποψη.
Ο τρόπος που μπορεί να ξεμαρκαριστει από την πίεση του αντιπάλου ή το σπάσιμο του Πρες με κοντινή πάσα δεν υπάρχει.
Αντιθέτως αμυντικά δεν λες ότι σκίζεται κι όλας,έχοντας συνήθως αργοπορημένες επιστροφές,ενώ το αργό και βαρύ τζοκινγκ του πιθανότατα θα εκνευρίσουν τον ΠΑΟΚτση που όνειρο του είναι να δει ένα ταχυδυναμικο χαφ.
Βέβαια καλό είναι να έρθει και να τα δούμε όλα αυτά από κοντά
Ο τρόπος που μπορεί να ξεμαρκαριστει από την πίεση του αντιπάλου ή το σπάσιμο του Πρες με κοντινή πάσα δεν υπάρχει.
Αντιθέτως αμυντικά δεν λες ότι σκίζεται κι όλας,έχοντας συνήθως αργοπορημένες επιστροφές,ενώ το αργό και βαρύ τζοκινγκ του πιθανότατα θα εκνευρίσουν τον ΠΑΟΚτση που όνειρο του είναι να δει ένα ταχυδυναμικο χαφ.
Βέβαια καλό είναι να έρθει και να τα δούμε όλα αυτά από κοντά
-
Οποίος συγκρίνει τον Μειτε με τον Εσιτι ειλικρινά δεν ξέρει καθόλου τον παίχτη. Ο Μειτε αν και εφόσον έρθει θα είναι ο πιο τεχνίτης μέσος. Δυνατός με καλό κράτημα μπάλας και πολύ καλή κοντινή πάσα. Εκεί που υστερεί είναι στη δημιουργία ενώ παραδόξως δεν είναι και ο παίκτης με τη μεγαλύτερη ένταση κι ας φαίνεται τέτοιος. Πάντως μπάλα δε χάνει ούτε για πλάκα.
Για τον Καρασκαλ μακάρι να ισχύει γιατί ο παίκτης είναι Ονείρωξη ..
Τέλος θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει και ο Μαρκαντώνης και ο Μαξίμοβιτς.
Σημείωση .. ο Μειτε πιο πολύ σαν αντί Σβαμπ είναι σε χαρακτηριστικά , ο Οζντοεβ αντί Κουρτιτς , ο Μάρκος Αντονιο αντί Νταντάς και ο Μαξίμοβιτς αντί Ντάγκλας. Με αυτούς συν τον Τσιγαρα στα χάφ και με Καρασκαλ Λημνιό συν Τάισον Ζιβκοβιτς Κωνσταντελια χτυπάμε στα ίσια το πρωτάθλημα.
Σημείωση .. ο Μειτε πιο πολύ σαν αντί Σβαμπ είναι σε χαρακτηριστικά , ο Οζντοεβ αντί Κουρτιτς , ο Μάρκος Αντονιο αντί Νταντάς και ο Μαξίμοβιτς αντί Ντάγκλας. Με αυτούς συν τον Τσιγαρα στα χάφ και με Καρασκαλ Λημνιό συν Τάισον Ζιβκοβιτς Κωνσταντελια χτυπάμε στα ίσια το πρωτάθλημα.
- paokmaniak
Eναν κεντρικ οχαφ θελουμε να εχουμε εδω και καιοο, εσυ εφερες 3makispaspartou έγραψε:Οποίος συγκρίνει τον Μειτε με τον Εσιτι ειλικρινά δεν ξέρει καθόλου τον παίχτη. Ο Μειτε αν και εφόσον έρθει θα είναι ο πιο τεχνίτης μέσος. Δυνατός με καλό κράτημα μπάλας και πολύ καλή κοντινή πάσα. Εκεί που υστερεί είναι στη δημιουργία ενώ παραδόξως δεν είναι και ο παίκτης με τη μεγαλύτερη ένταση κι ας φαίνεται τέτοιος. Πάντως μπάλα δε χάνει ούτε για πλάκα.

Εχει βρωμίσει για Καρασκαλ.. Θα αρχισουν να ανεβαίνουν εντος καμιας ωρας αρθρα..
Δεν ειναι παίκτης εγγύηση τύπου Μαρκος Αντονιο, Μειτε, Μαξιμοβιτς αλλα καλως να ερθει
Δεν ειναι παίκτης εγγύηση τύπου Μαρκος Αντονιο, Μειτε, Μαξιμοβιτς αλλα καλως να ερθει
- pirate_salonica
Χαγιάτε μην κάνεις τέτοια, θα με κάνεις να ψάχνω Γιαπωνέζικα καντήλια
Πάντως δεν παίζει σενάριο να έχουμε 3 χάφ με συμβόλαια του εκατομμυρίου...
Ένας max θα έρθει.
Επίσης με τα σημερινά δεδομένα είναι σωστή η επιλογή πώλησης ναρευ. Να έρθει ένα τοπ αριστερό εξτρέμ, να μείνει ο μουργκρ πίσω από ντελια και ένας αντιναρευ. 6 παίκτες 3 θέσεις.
Ένας max θα έρθει.
Επίσης με τα σημερινά δεδομένα είναι σωστή η επιλογή πώλησης ναρευ. Να έρθει ένα τοπ αριστερό εξτρέμ, να μείνει ο μουργκρ πίσω από ντελια και ένας αντιναρευ. 6 παίκτες 3 θέσεις.
Ασε ρε αδερφε να εχουμε και εμεις μια ονειρωξη για εναν ζογκλερ. Απο εποχη Σικαμπαλα εχουμε να δουμε πραγματικα υδραυλικο παικτη στην ομαδα...Hayate έγραψε:Εχει βρωμίσει για Καρασκαλ.. Θα αρχισουν να ανεβαίνουν εντος καμιας ωρας αρθρα..