Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Totem_pk

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Totem_pk »

Βλεπω τσλ και με πιανει μια θλιψη…..
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Metagrafakia,

μιλαω για μπατζετ και οχι για τρανφερμαρκτ.

Στο τρανφερμαρκτ αυτην την στιγμη ειμαστε στην τριτη θεση,πισω απο γαβρο και αεχ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Dark Knight έγραψε:Για μένα πάλι είναι ξεκάθαρο ότι μετά το φιάσκο με τη Λέφσκι, ο Ιβάν έβαλο στον πάγο κάθε σκέψη μεταγραφής. Ο Σοτέλδο για παράδειγμα, ήταν πιθανότατα μεταγραφή που δουλεύτηκε καιρό πριν, για να υλοποιηθεί με την είσοδο στους ομίλους. Όλοι ξέρουμε πως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Ουσιαστικά δηλαδή ο Ιβάν τους είπε ότι όπως στρώσατε έτσι θα κοιμηθήτε. Από εκεί και πέρα η δημόσια πίεση του Λουτσέσκου για μία τουλάχιστον μεταγραφή, προφανώς κινητοπόιησε κάποιους στην ΠΑΕ να βρουν μία λύση, η οποία όμως σε κάθε περίπτωση ξέφευγε οικονομικά από τα δεδομένα που εξαρχής τους έθεσε ο Ιβάν και έτσι ήταν αδύνατο να προχωρήσει. Πρέπει ίσως να προσαρμοστούμε όλοι μας στη νέα αυτή κατάσταση της λεγόμενης αυτάρκειας και ίσως πρώτος απ' όλους ο Ιβάν, καθώς το να ζητάς πρωταθλήματα και νταμπλ με αυτό το ρόστερ, χωρίς να κάνεις σε κανένα σημείο υπέρβαση του πλάνου σου για να κάνεις διορθωτικές κινήσεις και να δώσεις στον προπονητή σου τα έξτρα εργαλεία που χρειάζεται, είναι μάλλον υπερβολικό.
Είπε κάτι ο Κόλκας στην εκπομπή του 24.
Αναφέρθηκε στο ότι κατάφεραν να ξενερώσουν με τις κινήσεις τους ακόμα και τους ορθολογιστές.
Ένα κομμάτι των οπαδών μας δηλαδή, που δεν θα κάτσει να σκάσει γιατί θα έρχονταν ο Μάρτινς και όχι ο.. Χάμες πχ.
Αλλά θα κάτσει να σκάσει με την εντελώς παράλογη στάση άρνησης απόκτησης ενός ποιοτικού μεσοεπιθετικού, τη στιγμή που κάνει μπαμ πως σου λείπει ένας τέτοιος.

Και σε ρωτάω.
Αυτό που γράφεις, από το κομμάτι "όπως στρώσατε έτσι θα κοιμηθείτε.." και μετά, το θεωρείς ορθολογικό;

Είναι νορμάλ, μέχρι τη Παρασκευή το πρωί να ισχύει αυτό που γράφεις,
από τη Παρασκευή το μεσημέρι μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ να πηγαίνει ο ΊΔΙΟΣ και να συμφωνεί με τον Μπέο για να αγοράσουμε τον Φερνάντες,
από τη Τρίτη το πρωί μέχρι Τετάρτη βράδυ να δίνει εντολή στον Μπότο να κλείσει τον Φάμπιο Μαρτίνς,
Τετάρτη βράδυ να ΜΗ δίνει το τελικό ok για να έρθει ο ΚΛΕΙΣΜΈΝΟΣ από τον Μπότο παίκτης, με κόστος μάλιστα ΜΙΚΡΌΤΕΡΟ από αυτό του Φερναντές,
και τελικά Πέμπτη βράδυ να μην έχει πάρει κανέναν;;

Αυτή η ιστορία δεν έχει αρχή μέση και τέλος. Αυτό το πράγμα ούτε σουρωμένος δεν θα το φανταζόταν πως θα το ζούσαμε.
Καμία λογική, καμία συνέχεια, κανένας ορθολογισμός, κανένα πλάνο. Το απόλυτο μπα-χα-λο.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

renegade έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Με τόσα σενάρια, δεν γράφετε κανά μυθιστόρημα ?
Μπορεί να γυριστεί και ταινία μετά ή να γίνει σειρά
Εσένα να σε δω όταν θα αρχίσουν τα πρώτα κλαρίνα. Πέρσι την ξεσκισες την ομάδα και τους παίκτες ρε τρολ και τώρα κουνάς και το δάχτυλο[/quot
Ηρέμησε λίγο έως πολύ.
paok düsseldorf

Αυτο ειναι το κακο .

Οτι υπαρχουνε συνοπαδοι που επηρεαζονται απο τον νταξει ωραια κλοκα για να διαμορφωσουνε αποψη για τον ΙΒΑΝ.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

DimitrisS έγραψε:
mbison έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Δεν ειμαι αισιοδοξος οτι θα γινει κινηση τελικα αυριο.

Αλλα αν μου ελεγε καποιος πρεπει να βαλεις 1 ευρω στο "θα γινει" ή στο "δεν θα γινει", για καποιο περιεργο λογο θα το εβαζα στο πρωτο.

Τι εχω;
Εχεις κενό στο ρόστερ στον έξω αριστερά.
Θέλει αντιβίωση αυτό;
Nai, antibiseton

οποιον κ να φερουν, πάλι τον Μπίσε θα βάζει
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

DonnieMcGrath έγραψε:
-1 € στην τσέπη
Δεν με πειράζει αυτο. Θα βάλω άλλο 1 ευρώ την Κυριακή στο διπλό του γαύρου στην φωλιά και θα το πάρω πίσω.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Κάποια πράγματα έχουν κατά τη γνώμη μου πιο εύκολη εξήγηση από ότι νομίζουμε μερικές φορές, ασχέτως αν διαφωνούμε με τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ:
- είναι δεδομένο (έχει γραφτεί κιόλας και ισχύει ήδη από τον Γενάρη) πως η ομάδα δεν θα δίνει πια συμβόλαια άνω του μυρίου, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων και με την σύμφωνη γνώμη Σαββίδη. Ο στόχος της αυτάρκειας είναι πλέον ξεκάθαρος.
- Η ομάδα φέτος φαίνεται να έδωσε για πρώτη φορά συγκεκριμένο μπάτζετ στον ΤΔ, το οποίο είχε να διαχειριστεί για την ενίσχυση της ομάδας.
- ο Μπότο, για πρώτη φορά στη θέση ΤΔ, φαίνεται πως σκέφτηκε λανθασμένα μακροπρόθεσμα στις επιλογές του και όχι όσο άμεσα χρειαζόταν η ομάδα το καλοκαίρι την ενίσχυση της. Σε συνδυασμό με κάποια προπονητικά λάθη και τις μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, ήρθε ο αποκλεισμός από την Λέφσκι και η απώλεια μια σημαντικής πηγής εσόδων, στην οποία ο σύλλογος πόνταρε για την περαιτέρω ενίσχυση του.
- θεωρώ πως ο αποκλεισμός και οι προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες στα διαφορετικά πλάνα που δοκίμασε η ομάδα, έχουν σίγουρα απογοητεύσει τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει δει πολλά χρήματα να χάνονται είτε σε αγορές είτε σε τεράστια συμβόλαια τα οποία δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα. Αυτό εικάζω πως δημιουργεί εκνευρισμό και έλλειψη εμπιστοσύνης στα εκάστοτε στελέχη, τα οποία αναπόφευκτα θα κάνουν λάθη. Λάθη εννοείται κάνει και ο ίδιος ιδιοκτήτης με ορισμένες επιλογές του, εκεί όμως η κριτική είναι δυσκολότερο να στοιχειοθετηθεί μέσα σε ένα ήδη εχθρικό περιβάλλον για τον ίδιο.
- με την κλασσική καθυστέρηση στην λήψη αποφάσεων που διακατέχει τον σύλλογο έχουμε φτάσει μια μέρα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να περιμένουμε να πειστεί ο Σαββίδης ότι αξίζει να δώσει τα χρήματα που απαιτεί η κίνηση Μάρτινς, αφού πρώτα προσεγγίσαμε τον Φερνάντες θεωρώντας πως θα ήταν πιο εύκολη η μετακίνηση του.

Στο τέλος της ημέρας, όλοι έχουν δίκιο:
- ο Σαββίδης που έχει ρίξει ένα κάρο λεφτά και συνεχίζει να πληρώνει, χωρίς να βλέπει τις ανάλογες επιτυχίες σε ένα εχθρικό επιχειρηματικά περιβάλλον για τον ίδιο.
- ο Μπότο ο οποίος στο πλάνο που ανακοινώθηκε είχε άλλες τρεις ποιοτικές κινήσεις, οι οποίες βγήκαν από το κάδρο με τον αποκλεισμό. Διότι ποια η εμπιστοσύνη στο πλάνο σου, αν αυτό αλλάζει στην πρώτη αποτυχία; Και πως συνεχίζεις φέρνοντας συμφωνίες με καλούς παίκτες στο τραπέζι, αλλά λαμβάνεις αρνητικές απαντήσεις στις προτάσεις σου;
- ο Λουτσέσκου που ήρθε στον ΠΑΟΚ για να ξανακερδίσει πρωταθλήματα και Κύπελλα και βρέθηκε να υπηρετεί ένα εντελώς διαφορετικό πλάνο ανάπτυξης, το οποίο δεν φοβήθηκε να αναλάβει εν τέλει. Αλλά τι μπορείς να κάνεις όταν η καλή δουλειά που κάνεις δεν υποστηρίζεται με τα κατάλληλα εργαλεία που χρειάζεσαι εδώ και 1,5 χρόνο;
- οι φίλαθλοι που περιμένουν επιτέλους να δουν μια ομάδα με ποδοσφαιρική λογική και όραμα.

Σε αυτή την εξίσωση όλοι έχουν λάθη και δίκιο. Ο γενικότερος τρόπος λειτουργίας έχει συγκεκριμένα μειονεκτήματα που δέκα χρόνια μετά, είναι πλέον ξεκάθαρο πως αποτελούν αποτέλεσμα του τρόπου διοίκησης της ιδιοκτησίας. Καλώς ή κακώς θα ζούμε με αυτό. Για μένα το καλύτερο σενάριο θα ήταν να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, να αναγνωρίσει τα λάθη του και να δούμε πως αυτά μπορούν να αποφευχθούν στο μέλλον.
Μακάρι αύριο να κλείσει η μεταγραφή Μάρτινς και να συγκεντρωθεί η ομάδα στις υποχρεώσεις της.
Ο χρόνος, η στήριξη και οι αγωνιστικές επιτυχίες, θα βοηθήσουν στο να ξαναχτιστεί η εμπιστοσύνη ανάμεσα στα υπεύθυνους. Το μεγαλύτερο μας λάθος θα ήταν να μηδενίσουμε είτε τον Ίβαν είτε τον Μπότο είτε τον Λουτσέσκου.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Reminder:

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης ξεκίνησε με τον μέχρι σήμερα απολογισμό του μεταγραφικού σχεδιασμού και του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, λέγοντας: «Είναι δεδομένο ότι την πρώτη και κύρια ευθύνη την φέρνω εγώ. Είναι έτσι δομημένη η ζωή που στις αποτυχίες φταίει η κεφαλή, αλλά τις νίκες τις κατακτούν όλοι οι υπόλοιποι. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό και σας μιλώ σήμερα επειδή έχουν καταλαγιάσει τα έντονα συναισθήματα μετά τον αποκλεισμό. Χρειάζεται να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς, να αναδιοργανώσουμε την ομάδα σε όλες τις δομές της. Περιμένω από όλους τις προτάσεις τους για τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που χρειάζονται τα τμήματά τους. Σύμφωνα με τη δική μου λογική εκτελώ τις μεταγραφικές εισηγήσεις που έχουν την απόλυτη έγκριση του προπονητή, μετά από την εισήγηση του αθλητικού διευθυντή.

Θεωρώ εκ των προτέρων αυτονόητο ότι δεν θα συμφωνούμε πάντα, αλλά μέσα από τις διαφωνίες μας θα καταλήγουμε στις σωστές αποφάσεις για τον σύλλογο. Χρειάζεται να ισορροπήσει το ρόστερ και να πουληθούν ή να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα του προπονητή. Κανείς δεν έχει αντιληφθεί τον τρόπο με τον οποίο εγώ αναφέρομαι στη λέξη αυτάρκεια. Ο ΠΑΟΚ πριν από εμένα δεν ήταν ποτέ ενωμένος, στηριζόμενος σε δικά του στελέχη, σε δικούς του πόρους, σε δικό του σχέδιο. Μετά από εμένα θέλω να είναι έτσι.

Μέχρι τότε εξασφαλίζω τη χρηματοδότηση για να διεκδικούμε υψηλούς στόχους. Στην πιο δύσκολη χρονιά παγκοσμίως, το φετινό έλλειμμα είναι μεγάλο και θα εγγυηθώ εγώ την κάλυψή του. Αυτό, για να αντιλαμβάνεται ο καθένας, ότι όλες οι αστοχίες, καταλήγουν εκεί και καλύπτονται πάντα από εμένα. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την δημιουργία εσόδων για την ομάδα, από τις δραστηριότητες που επιφέρουν έσοδα και χρειάζεται τεράστια βελτίωση. Στην πιο δύσκολη συγκυρία, εγώ θα είμαι εκεί στηρίζοντας όχι μόνο την ομάδα, αλλά ξεκινώντας ιστορικά έργα, όπως το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο. Και θέλω μαζί μου ανθρώπους που δεν βλέπουν μόνο προβλήματα, αλλά και τις λύσεις τους. Πλησιάζουμε τα γενέθλια του ενός αιώνα ζωής του ΠΑΟΚ και από τώρα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως θα φτάσουμε εκεί και με ποιους θα φτάσουμε εκεί. Ο αποκλεισμός είναι πισωγύρισμα και έτσι θέλω να τον αντιμετωπίσετε όλοι. Δεν θέλω να νιώθει κανένας χαρούμενος που θα παίζουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα».

«Απαιτώ από όλους την πλήρη ετοιμότητα»
Για τη συνέχεια της σεζόν και τους στόχους της ομάδας ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Οι συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές και τα συμβόλαιά τους έγιναν με τη φιλοδοξία να αγωνίζονται σε 55-60 παιχνίδια το χρόνο. Οι συμφωνίες θα τηρηθούν παρότι οι αγώνες θα είναι λιγότεροι μετά τον αποκλεισμό. Απαιτώ από όλους την πλήρη ετοιμότητα κάθε εβδομάδα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν τις ιδανικές συνθήκες για να ανταπεξέλθουν σε αυτό. Είναι αυτονόητο ότι ένας μεγάλος και πολύ επιτυχημένος κύκλος κλείνει και αποφασίσαμε να ανοίξουμε έναν καινούργιο.

Υπάρχει μεγάλη ανανέωση και σε πρόσωπα και σε ιδέες και ξέρουμε καλά ότι, αν δουλέψουμε όλοι ενωμένοι προς την ίδια κατεύθυνση, σύντομα αυτή η ομάδα θα ανοίξει έναν νέο κύκλο μεγάλων επιτυχιών. Το ρόστερ δεν έκλεισε και έχω εμπιστοσύνη ότι το προπονητικό επιτελείο θα πάρει ό,τι καλύτερο έχει αυτή η ομάδα να δώσει, θα αναπτύξει τους νέους ποδοσφαιριστές και θα τους μπολιάσει στη νοοτροπία νικητή που έχουν κατακτήσει οι παλαιότεροι.

Απαιτώ να αναλυθεί περισσότερο και να διορθωθεί το πρόβλημα των τραυματισμών, ώστε να μην αναγκάζεται ο προπονητής να στερείται πολύτιμους ποδοσφαιριστές από σημαντικούς αγώνες, επειδή δεν είχε αναλυθεί σωστά η ετοιμότητά τους. Στη ζωή μου δεν έχω βάλει ποτέ στόχο να είμαι δεύτερος. Και στις επιχειρήσεις μου και στη ζωή μου δεν αρκούμαι σε αυτό. Ο στόχος πρέπει να είναι για την ομάδα μου η πρώτη θέση. Οι πολλές αλλαγές χρειάζονται ωστόσο χρόνο και υπομονή να αποδώσουν, το κατανοούμε και το στηρίζουμε, αλλά πάντα έχοντας στο μυαλό μας τη νίκη στον κάθε επόμενο αγώνα. Απαιτώ από εσάς να σκέφτεστε έτσι και ενωμένοι να ξεκινήσουμε τη χρονιά με αισιοδοξία. Να "αναγκάσουμε" τον κόσμο να αγκαλιάσει περισσότερο την ομάδα. Είμαι δίπλα σας, ακόμη και από μακριά».
Άβαταρ μέλους
mastra4

Δημοσίευση από mastra4 »

Απορία:

Αυτά που κάνει ο Λουτσέσκου στον Σαββίδη, μαζί με κάποιους δημοσιογράφους, θα τα έκανε σε άλλη ομάδα;

Δεκτές μόνος σοβαρές απαντήσεις.
paok düsseldorf

mastra4 έγραψε:Απορία:

Αυτά που κάνει ο Λουτσέσκου στον Σαββίδη, μαζί με κάποιους δημοσιογράφους, θα τα έκανε σε άλλη ομάδα;

Δεκτές μόνος σοβαρές απαντήσεις.

To κυκλωμα αρχιαρδ -λουτσεσκου θυμιζει σικαγο την εποχη της ποτοαπαγορευσης

Ολα δειχνουν ομως οτι το φαγοποτι τελειωσε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

DimitrisS έγραψε:
DonnieMcGrath έγραψε:
-1 € στην τσέπη
Δεν με πειράζει αυτο. Θα βάλω άλλο 1 ευρώ την Κυριακή στο διπλό του γαύρου στην φωλιά και θα το πάρω πίσω.

Ήηηηηηηηη.......

Μπορείς να πάρεις άλλα εννιά και να αγοράσεις δύο μετοχές ΚΑΕ ΠΑΟΚ!!
Kostas_g4

Δημοσίευση από Kostas_g4 »

Ας το πάρουμε απόφαση πλέον ότι η κάνουλα έκλεισε επ' αόριστον και θα τρώμε "νέο γήπεδο" από δω και πέρα. Προφανώς και δεν υποβαθμίζω το πρότζεκτ του γηπέδου, το οποίο είναι δρομολογημένο και γκαραντί, αλλά άμα είναι να γίνουμε κούλα, δεν πρόκειται να πατάω refresh να βλέπω τα μπετά να στεγνώνουν. Ας βγουν να πουν ότι θα είμαστε ομάδα πεντάδας (Ζαγορακη) για το επομενο διάστημα, να το αποδεχθούμε και να το διαχειριστούμε. Δεν θα γίνει ούτε αυτό όμως και θα βλέπουμε το ίδιο έργο κάθε καλοκαίρι. Έρχονται δύσκολες σεζόν, η φάση πάει από το κακό στο χειρότερο εδώ και μια τριετία, υπάρχει μοτίβο...
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Αυτα τα αρθρα για "τελικη αποφαση του σαββιδη για τον κλεισμενο μαρτινς" ειναι αρκετα εως πολυ υποπτα.
Προφανως για ολες τις μεταγραφες η τελικη αποφαση ειναι του ιδιοκτητη.
Αλλα η τοση εμμονη στα αρθρα κατι λεει.
Ή ο μποτο ειναι πιεσμενος και το διαρρεει στους αρδ
ή η διοικουντες ειναι πιεσμενοι γιατι βλεπουν οτι με αποτυχιες της ομαδας θα φανε αυτοι το "ξυλο" και προσπαθουν να το πασαρουν στον σαββιδη,
ή υπαρχει γενικευμενη ανησυχια/κλιμα στις ταξεις του ΠΑΟΚ γενικοτερα που τα ριχνουν στον ιβαν..
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

Εικόνα

E ρε γουμενος που σας χρειαζεται καποιους :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”