Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Ξεχασες τον μαυρουλη που μπηκε για 5 λεπτα και χαιρετουσε τον κοσμο μεσα στη περιοχη;
αρκετες ομοιοτητες το χτεσινο με το κυριακατικο
η αρσεναλ με σαφως ανωτερες μοναδες αλλα ελεεινη σαν ομαδα, να αλλαζει βαριεστημενα πασες στο κεντρο στο α μερος, να δεχεται γκολ απο το πουθενα και να βραχυκυκλωνει
ο ακατανομαστος σε μαζικη αμυνα, εβαλε παλι ενα γκολ απο καραμπολα, ειχαμε μεχρι και επαναληψη της κατεβασιας του τσιαμτσικα
μονη διαφορα οτι χτες απο το 75 (οταν πηραν χαμπαρι τι παει να γινει) ως το 120 το ματς ηταν κυριως μονοτερμα
η αρσεναλ με σαφως ανωτερες μοναδες αλλα ελεεινη σαν ομαδα, να αλλαζει βαριεστημενα πασες στο κεντρο στο α μερος, να δεχεται γκολ απο το πουθενα και να βραχυκυκλωνει
ο ακατανομαστος σε μαζικη αμυνα, εβαλε παλι ενα γκολ απο καραμπολα, ειχαμε μεχρι και επαναληψη της κατεβασιας του τσιαμτσικα
μονη διαφορα οτι χτες απο το 75 (οταν πηραν χαμπαρι τι παει να γινει) ως το 120 το ματς ηταν κυριως μονοτερμα
Κατηφορε.... από το άρθρο του Σπυρόπουλου εμένα μου έμεινε κάτι άλλο.
Η τελευταία του πρόταση.
Ο γαύρος έδειξε ποδοσφαιρικά από πέρυσι που το πάει το πράγμα. Που μετά την ήττα στη Τούμπα δε το παράτησε κι έκανε 9 νίκες συνεχόμενες , έστελνε μήνυμα δηλαδή για το ότι του χρόνου θα είμαι εκεί να παλέψω.
Κάτσε να δούμε και τα δικά μας τα καμάρια φέτος. Εντάξει εμένα πες με απαισιόδοξο , αλλά θεωρώ πολύ πιθανή την αγωνιστική κατάρρευση της ομάδας με αυτόν τον προπονητή. Δε βλέπω κανένα δέσιμο , καμία πίστη ότι αυτός θα βελτιώσει τη κατάσταση. Μακάρι να κάνω λάθος και να κάνουμε ότι ο γαύρος πέρυσι - να μη το παρατήσουμε και να ξεκινήσουμε από σήμερα κιόλας τη προετοιμασία για του χρόνου. Έλα μου ντε που δε το βλέπω όμως.
Η τελευταία του πρόταση.
Ο γαύρος έδειξε ποδοσφαιρικά από πέρυσι που το πάει το πράγμα. Που μετά την ήττα στη Τούμπα δε το παράτησε κι έκανε 9 νίκες συνεχόμενες , έστελνε μήνυμα δηλαδή για το ότι του χρόνου θα είμαι εκεί να παλέψω.
Κάτσε να δούμε και τα δικά μας τα καμάρια φέτος. Εντάξει εμένα πες με απαισιόδοξο , αλλά θεωρώ πολύ πιθανή την αγωνιστική κατάρρευση της ομάδας με αυτόν τον προπονητή. Δε βλέπω κανένα δέσιμο , καμία πίστη ότι αυτός θα βελτιώσει τη κατάσταση. Μακάρι να κάνω λάθος και να κάνουμε ότι ο γαύρος πέρυσι - να μη το παρατήσουμε και να ξεκινήσουμε από σήμερα κιόλας τη προετοιμασία για του χρόνου. Έλα μου ντε που δε το βλέπω όμως.
Ο γαύρος όπως είπε ο σπυρόπουλος επέλεξε να κάνει το ίδιο που έκανε με μας..Έκλεισε καλά τους χώρους πίσω και περίμενε μήπως του δοθεί η ευκαιρία ώστε να σκοράρει.. Η άρσεναλ επαναπαύτηκε στο 0-1 του προηγούμενου μάτς γι αυτό και όταν έφαγε το 0-1 έτρεχε και δεν έφτανε.. Μόνιμες σέντρες και ελάχιστες ατομικές ενέργειες, με έναν πέπε να μπερδεύει τα μπούτια του κατά βάση. Προφανώς και τον ήθελε και η μπάλα και πήρε και τη νίκη πρόκριση αλλά σε τέτοια ματς αυτό θες.. Ο γαύρος έτσι συντηρητικά θα το πάει καθώς έχει και τη διαφορα(στα πλευ οφ). Χωρίς ποντένσε δεν είναι το ίδιο δυνατός οπότε το πάει κλειστά το μάτς, στη δύναμη και σου λέει λογικά ένα γκολ μπροστά θα βγώ.. Δεν παίζει ανοιχτά γιατί σε ανοιχτό μάτς πίσω είναι λίγο κλάφτα χαράλαμπε η φάση του΄.. Έξυπνος ο μαρτινς.. Αν μεγάλο αν η ομάδα δείξει λίγο εγωισμό και αν δεν έχουμε τιμωρία τίποτα δεν έχει τελειώσει..Ο γαύρος μια χαρά γκέλες θα κάνει στα πλευ οφ (ναι παιδιά σκασμένος είναι και ας του βγήκαν τα ματς). Το θέμα ειναι ΑΝ εμείς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε οποιαδήποτε γκέλα
Στα παλαιότερα των υποδημάτων μου και σε μένα, για την νίκη και πρόκριση του gay. Είδα μέχρι το 60΄ και μετά πήγα για ύπνο, τους είδα καλά στημένους με τρεις στον άξονα, να γνωρίζουν τι ζητάνε μέσα στο γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα-κακέκτυπο της παλιάς Άρσεναλ.
Απλά, με έπιασε το παράπονο για τις κακές μας πορείες στην Ευρώπη τα τελευταία 3 χρόνια (για να μην τα ισοπεδώσω όλα, την περσινή περίοδο το καλοκαίρι στις προκριματικές φάσεις του Ch.L. είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα με 3Ν-2Ι-1Η, αλλά πήγαμε χάλια στη φάση των ομίλων του Eu.L.). Είδαμε όλοι ότι ο gay έκανε δυστυχώς για μας τις σωστές κινήσεις το καλοκαίρι, κρατώντας τη μεσαία του γραμμή, πρόσθεσε τον πολύ ποιοτικό Γάλλο, πήρε δύο σέντερ μπακ και έναν κανονικό φορ, εκεί δηλαδή που πέρσι πονούσε και ο Μάρτινς έβαλε αντί του πολυδιαφημισμένου αλλά λίγου Κόυτρη τον Τσιμίκα και παρουσίασαν ένα καλό σύνολο. Για τυχόν ζουμιά κλπ, δεν θέλω να μπω σε συνωμοσίες και ανάλογα, άλλωστε στο Ch.L. από όσα γνωρίζω γίνεται κοντρόλ ντόπιγκ και κάποιος εδώ μέσα αναφέρθηκε με κάποια νομίζω επιχειρήματα.
Αντ' αυτών η ομάδα μας που ήξερε τα προβλήματα των τραυματισμών του αρχηγού και του Μαουρίσιο, έκανε ότι χειρότερο μπορούσε το καλοκαίρι με τη δαπάνη 9,3 εκατομμυρίων σε παίκτες από τους οποίους μόνον ο Αύγουστος χρησιμοποιείται περιοδικά με 2 γκολ και 1 ασσίστ, ο Εσίτι ήταν το μεγάλο φετεινό παλτό υπεραξίας 3,5 χαρτιών και οι υπόλοιποι αναζητούνται μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Γίναμε η χαρά των managers. Νομίζω και με κάθε σεβασμό στην τεράστια προσφορά του, πως καλό θα είναι ο Ιβάν να περιορίσει την πατρική στοργή για τον Γιώργη στα απαραίτητα, γιατί η ενασχόληση του τελευταίου με τα μετεγγραφικά και κάτι προσθήκες τύπου Χατσερίδη κ.α. έχει φουσκώσει τον προϋπολογισμό και το θέμα με το FFP. Ας προσληφθεί επιτέλους κάποιος σωστός Τ.Δ., ο οποίος θα έχει και λυμένα χέρια με προκαθορισμένο ποσό για μετεγγραφές και ας εκμεταλλευτούμε Λίνο και Κοντρέρας στη Λατινική Αμερική.
Απλά, με έπιασε το παράπονο για τις κακές μας πορείες στην Ευρώπη τα τελευταία 3 χρόνια (για να μην τα ισοπεδώσω όλα, την περσινή περίοδο το καλοκαίρι στις προκριματικές φάσεις του Ch.L. είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα με 3Ν-2Ι-1Η, αλλά πήγαμε χάλια στη φάση των ομίλων του Eu.L.). Είδαμε όλοι ότι ο gay έκανε δυστυχώς για μας τις σωστές κινήσεις το καλοκαίρι, κρατώντας τη μεσαία του γραμμή, πρόσθεσε τον πολύ ποιοτικό Γάλλο, πήρε δύο σέντερ μπακ και έναν κανονικό φορ, εκεί δηλαδή που πέρσι πονούσε και ο Μάρτινς έβαλε αντί του πολυδιαφημισμένου αλλά λίγου Κόυτρη τον Τσιμίκα και παρουσίασαν ένα καλό σύνολο. Για τυχόν ζουμιά κλπ, δεν θέλω να μπω σε συνωμοσίες και ανάλογα, άλλωστε στο Ch.L. από όσα γνωρίζω γίνεται κοντρόλ ντόπιγκ και κάποιος εδώ μέσα αναφέρθηκε με κάποια νομίζω επιχειρήματα.
Αντ' αυτών η ομάδα μας που ήξερε τα προβλήματα των τραυματισμών του αρχηγού και του Μαουρίσιο, έκανε ότι χειρότερο μπορούσε το καλοκαίρι με τη δαπάνη 9,3 εκατομμυρίων σε παίκτες από τους οποίους μόνον ο Αύγουστος χρησιμοποιείται περιοδικά με 2 γκολ και 1 ασσίστ, ο Εσίτι ήταν το μεγάλο φετεινό παλτό υπεραξίας 3,5 χαρτιών και οι υπόλοιποι αναζητούνται μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Γίναμε η χαρά των managers. Νομίζω και με κάθε σεβασμό στην τεράστια προσφορά του, πως καλό θα είναι ο Ιβάν να περιορίσει την πατρική στοργή για τον Γιώργη στα απαραίτητα, γιατί η ενασχόληση του τελευταίου με τα μετεγγραφικά και κάτι προσθήκες τύπου Χατσερίδη κ.α. έχει φουσκώσει τον προϋπολογισμό και το θέμα με το FFP. Ας προσληφθεί επιτέλους κάποιος σωστός Τ.Δ., ο οποίος θα έχει και λυμένα χέρια με προκαθορισμένο ποσό για μετεγγραφές και ας εκμεταλλευτούμε Λίνο και Κοντρέρας στη Λατινική Αμερική.
ενω στο Βελιγραδι η ανατροπη ηταν πεντακαθαρη...οχι πως ηταν συμφωνημενα και τα δυοMaximus έγραψε:Με πουστια προκρίθηκε ως τρίτος στο Γιουρόπα, επαναλαμβάνω...
Δεν το ξεχάσαμε ε?
-
Πολλά γραφόμενα από χθες για το ποσο μεγάλη ομάδα έγινε ξαφνικά ο γαβρος, ποσο καλοί παίκτες έγιναν οι Τσιμίκος Σισέ και Μπουχαλακης ενώ στον αντίποδα ,σε μας, ποσο χειρότεροι είμαστε φέτος και ποσο κακοί παίκτες είναι οι Βαρέλα βιειρινια μπισεσβαρ και λοιποί.. Καταλάβαμε όμως τι είδαμε χθες;; Είδαμε ένα ποδοσφαιρικό πλάνο το ίδιο ακριβώς με το ματς της τούμπας να καταφέρνει να κερδίζει και στα δυο παιχνίδια.. το πλάνο του προπονητή.. αυτό είναι το βασικό συστατικό που μπορεί να κάνει μια ομάδα καλών παικτών να πάρει νίκες και να κατακτήσει στόχους.. αυτό είναι η συνταγή που μπορεί να αναδείξει και να ανεβάσει μετοχές παικτών .. και στο φιναλε αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να δείξει ποιος είναι καλός προπονητής.. γιατί και την πίστη των παικτών συγκεντρώνει και αποτελέσματα φέρνει.. αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ποσο καλός προπονητής ήταν ο Λουτσεσκου.. Σε μια χρόνια που οι διάφορες στο ρόστερ είναι πολύ μικρές δυστυχώς την κατά μας διαφορά την κανεί ο προπονητής, με το αγωνιστικό του πλάνο και το προπονητικό του τιμ.. γι αυτό πολύ πιθανό να χάσουμε το πρωτάθλημα.. και όχι γιατί έχουμε χειρότερους παίκτες..
Οταν ο προφεσορας βαλει τον λημνιο αριστερα θα δειτε ποσο εξισου καλος ειναι με τον τσιμικα.
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος έπαιζε χθες είπαμε;;
Γιατι αν αυτός ο θίασος λέγεται Αρσεναλ(και δεν το λέω για να μειώσω την πρόκριση του γαβρου), τότε ο βρυζας είχε αποκλεισει τη μικτη κόσμου το 97!!!
Ομαδα που δεν είχε τελική σε όλο το πρώτο ημίχρονο.
Ομαδα που έχοντας σκορ πρόκρισης μαλακιζεται έξω από την περιοχή της δίνοντας κόρνερ στον αντίπαλο που είχε σκοράρει από κόρνερ.
Αν ο τέρματας ο δικός μας σε τέτοια πρόκριση έκανε το συγκεκριμένο θα είχε λιθοβολιστει.
Ο γάβρος έπαιξε αυτό που μπορούσε και καλά εκανε!
Οι άλλοι παιζαν το αυτό τους και φαινόταν ότι θα στραβώσει.
Δε θεωρώ ότι αλλάζει η άποψη μου για το γαβρο. Δεν έγινε εξωγήινος.
Εχουμε ματς να τα πούμε ξανά μαζί του!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι αν αυτός ο θίασος λέγεται Αρσεναλ(και δεν το λέω για να μειώσω την πρόκριση του γαβρου), τότε ο βρυζας είχε αποκλεισει τη μικτη κόσμου το 97!!!
Ομαδα που δεν είχε τελική σε όλο το πρώτο ημίχρονο.
Ομαδα που έχοντας σκορ πρόκρισης μαλακιζεται έξω από την περιοχή της δίνοντας κόρνερ στον αντίπαλο που είχε σκοράρει από κόρνερ.
Αν ο τέρματας ο δικός μας σε τέτοια πρόκριση έκανε το συγκεκριμένο θα είχε λιθοβολιστει.
Ο γάβρος έπαιξε αυτό που μπορούσε και καλά εκανε!
Οι άλλοι παιζαν το αυτό τους και φαινόταν ότι θα στραβώσει.
Δε θεωρώ ότι αλλάζει η άποψη μου για το γαβρο. Δεν έγινε εξωγήινος.
Εχουμε ματς να τα πούμε ξανά μαζί του!!
- Sick Bastard
Ακούστε, υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιμετωπίσουμε την γαυροκατάσταση.
Ένας τρόπος είναι ο χλευασμός. Προφανώς παραμένουν παντοτινά μουνόπανα, αυτό δεν αλλάζει.
Αλλά ο χλευασμός είναι αντίδραση δεν είναι αντιμετώπιση.
Ένας άλλος τρόπος είναι να χώσουμε το κεφάλια μας στο έδαφος και να κάνουμε ότι αφού δεν μας βλέπουν δεν θα πάθουμε και τίποτα. Δεν ξέρω, δεν μου φαίνεται η σωστή αντιμετώπιση αυτή, μπορεί να κάνω και λάθος.
Ο άλλος τρόπος είναι να δει η ομάδα πως θα γίνει καλύτερη μαθαίνοντας απ τα λάθη της κι από τα σωστά του αντιπάλου για να τους εγαμήσουμε εκ νέου, όπως τους αξίζει και το επιθυμούν.
Τι λέτε;
Ένας τρόπος είναι ο χλευασμός. Προφανώς παραμένουν παντοτινά μουνόπανα, αυτό δεν αλλάζει.
Ένας άλλος τρόπος είναι να χώσουμε το κεφάλια μας στο έδαφος και να κάνουμε ότι αφού δεν μας βλέπουν δεν θα πάθουμε και τίποτα. Δεν ξέρω, δεν μου φαίνεται η σωστή αντιμετώπιση αυτή, μπορεί να κάνω και λάθος.
Ο άλλος τρόπος είναι να δει η ομάδα πως θα γίνει καλύτερη μαθαίνοντας απ τα λάθη της κι από τα σωστά του αντιπάλου για να τους εγαμήσουμε εκ νέου, όπως τους αξίζει και το επιθυμούν.
Τι λέτε;
- sourmenetes
- Moderator
Το ότι πρέπει να δούμε τα λάθη μας εννοείται!!
Εσύ καλά τα λες. Ποιος ακούει είναι το θέμα.Sick Bastard έγραψε:Ακούστε, υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιμετωπίσουμε την γαυροκατάσταση.
Τι λέτε;

-
Πρέπει να διαχωρίσουμε στο μυαλό μας και στην κριτική μας το ποδοσφαιρικό τμήμα του γάβρου με τα διοικητικά σιχάματα αυτού του βρωμοσυλλόγου. Και η ποδοσαιρική λογική λέει ότι φέτος έχουν μια ισάξια με μας ομάδα η οποία διαθέτει καλύτερο προπονητικό τιμ και παίζει με καλύτερο ποδοσφαιρικό πλάνο που και αποτελέσματα φέρνει και ανεβάζει τις μετοχές των παικτών που πιστεύουν σε αυτό.
- Sick Bastard
και τα σωστά του αντιπάλουsourmenetes έγραψε:Το ότι πρέπει να δούμε τα λάθη μας εννοείται!!
Τα οποία είναι σωστά, ανεξάρτητα από το ότι αυτοί που τα έκαναν είναι πουτανας γιοι.