Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από Darkm4n »

@joshua

Αυτό έλεγα παραπάνω τον @Μaggpies με άλλα λόγια αναλυτικά.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Karol swiderski.. Νέα επένδυση νέα γκολ νέες τρομερές εμφανισεις...ετοιμαστειτε...
O καντουρι φεύγει Πάρμα οπότε θεωρώ ότι θα έρθουν εκτός από Ενρίκε άλλοι δύο παίχτες.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Έκλεισε λεεί και έρχεται Παρασκευή για ιατρικά και να είναι η 1η μεταγραφή και έρχεται για το 6αρι..

Sdna info

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κάρολ Σβιντέρσκι αναμένεται να βρεθεί την Παρασκευή στην Θεσσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, να ανακοινωθεί και επίσημα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος Πολωνός φορ θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση των «ασπρόμαυρων» με φόντο τον Γενάρη ενώ ακολουθεί και αυτή του χαφ...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

D4rKShaDow έγραψε:@joshua

Υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά. Ο ένας είναι σίγουρα έτοιμος, αγωνίζεται και σκοράρει ΟΚ στην Πολωνία, αλλά όλοι ξέρουμε ότι παίκτης που δέν αγωνίζεται χρειάζεται χρόνο. Νομίζω και ο Λουτσέσκου θα παίξει τον ρόλο του στην υπόθεση αυτή. Το έχω ξαναγράψει οτι ο Ακπόμ θα είναι το βασικό φόρ ούτως η άλλως.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

paokpantou έγραψε:Karol swiderski.. Νέα επένδυση νέα γκολ νέες τρομερές εμφανισεις...ετοιμαστειτε...
O καντουρι φεύγει Πάρμα οπότε θεωρώ ότι θα έρθουν εκτός από Ενρίκε άλλοι δύο παίχτες.
Δεν θα έρθει κανένας θα έρθει μόνο ο Henrique με τον Γιαννούλη πίσω και το 6άρι που προσθαθούν να κλείσουν.

Ο Εl-Kaddouri τον δίνουν για το ffp και ήθελε και ο ίδιος να πάει Ιταλία από το καλοκαίρι για αυτό και η υποχρεωτική ρήτρα(άσχετος που δεν έκανε εμφανίσεις που περιμέναμε)
Ο Warda θα πάει όπως όλα δείχνουν από αυτά που διαβάζω στον Ατρόμητο και θα έρθει ο Γιαννούλης(πήραν στη θέση του Γιαννούλη τον Κατράνη δανεικό για 1,5 χρόνο).

* Αυτό που λες για 2 μόνο αν φύγει ο Kcacheridis (ασχέτος από τις επιστροφές Γιαννούλη/Henrique)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 16 Ιαν 2019, 08:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Magpies4 έγραψε:
D4rKShaDow έγραψε:@joshua

Υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά. Ο ένας είναι σίγουρα έτοιμος, αγωνίζεται και σκοράρει ΟΚ στην Πολωνία, αλλά όλοι ξέρουμε ότι παίκτης που δέν αγωνίζεται χρειάζεται χρόνο. Νομίζω και ο Λουτσέσκου θα παίξει τον ρόλο του στην υπόθεση αυτή. Το έχω ξαναγράψει οτι ο Ακπόμ θα είναι το βασικό φόρ ούτως η άλλως.
Συμφωνώ για Ακπομ...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

joshua έγραψε: Το ερωτημα δεν ειναι αν μας αρεσει ως μεταγραφη και εγω μπορει να τον προτιμω απο Μπονατινι, αλλα αν ειναι αυτο που χρειαζομαστε αυτη τη στιγμη.Και η μεταγραφη Μιχογεβιτς στο πλανο αποκτησης ταλαντουχων παικτων μου αρεσε αλλα πηρε συμμετοχη τελευταια αγωνιστικη.
Να σου ειμαι ειλικρινης, αδιαφορω για τον επιθετικο. Ακπομ και ο μικρος θεωρω μας αρκουν

Εκει που τρομοκρατουμαι ειναι με το χαφ. Η μαλλον, ΤΑ χαφ. Και δε θα ελεγα οχι σε ενα μπακ, σεντερ ή δεξι :D Και ενα εξτρεμ για τα δεξια μπουκαδορο. Αυτα μονο :roll:
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

joshua έγραψε:Ενταξει ωρες ωρες εχω την εντυπωση πως η ΠΑΕ μας τρολαρει, εκτος και αν υπαρχει περιπτωση να αποκτηθουν 2 επιθετικοι, ισως γιατι ο Καρελης ζητησε να αποχωρησει.Και εγω πιστευω στο ταλεντο του Ακπομ, αλλα δεν παυει να ειναι ενας παικτης που πηρε το πρωτο του 90λεπτο μολις πριν 3 μερες.Συνεχιζουμε με ενα σετ παιχνιδιων διαφορετικο σε σχεση με αυτο στην Τριπολη,στα οποια θα βρουμε απεναντι μας λεοφωρεια.Αν δηλαδη ο Αγγλος ζοριστει σε αυτα η εναλλακτικη λυση στον αγωνα μας για κατακτηση του πρωταθληματος θα ειναι ενας ταλαντουχος 21χρονος που βγαινει πρωτη φορα απο την πατριδα του? Δεν ξερω τι να πω,εγω τα βλεπω ολα τοσο λαθος? Μακαρι να ειναι ετσι ρε παλικαρια αλλα εγω στο ακουσμα της ειδησης σχεδον σοκαριστικα.Αποχωρησε ο πρωτος μας σκορερ,ο παικτης κλειδι μεχρι τωρα με ποσο ρεκορ στην ιστορια μας.Δεν μπορει η απαντηση σε αυτο να ειναι ο Πολωνος πιτσιρικας...
Δεν είναι κακό να γίνονται τέτοιες κινήσεις, αλλά συμφωνώ 100% μαζί σου... και εγώ σοκαρίστηκα. Είναι άλλο να έχεις έναν ποιοτικό σκόρερ βασικό και να κάνεις τέτοιες κινήσεις για το μέλλον και άλλο να πας για πρωτάθλημα και να βασίζεσαι σε τόσο σημαντική θέση σε έναν 21χρονο Πολωνό.... Και το καλοκαίρι θα έχουμε τον Πολωνό, τον Ακπομ και τον Κουλούρη για να πάμε να μπούμε στους ομίλους.... Δεν είδαν όλη τη χρονιά ότι στα εξτρέμ έχουμε Λημνιό και Ζαμπά που ναι μεν έχουν προοπτική (ειδικά ο Λημνιός διότι εκτός από ένα ματς με τη Μπατε ο Ζαμπά προσωπικά εμένα δε με έχει πείσει), αλλά είναι τόσο ασταθείς στην απόδοσή τους που δεν μπορείς να βασιστείς επάνω τους.
Και γιατί δεν ανέβαζαν τον σέντερ φορ της Κ19; Πόση διαφορά θα έχει με τον Πολωνό;

Επίσης, φεύγουν Ουάρντα και μάλλον ο Ελ Καντουρί και επιστρέφει ο Ενρίκε... Μόνον εγώ βλέπω αποδυνάμωση;;; Ξέρετε τη γνώμη του Λουτσέσκου για τον Ενρίκε;;;; Ρωτήθηκε;;;; Ρωτήθηκε που φεύγει ο Καντουρί;;; Διότι δεν είναι καθόλου καλή και επίσης δεν θέλει να φύγει ο Μαροκινός.. το καλοκαίρι προτίμησε τον Ουάρντα γνωρίζοντας ότι είναι τρελοκομείο από το να κρατήσει τον απείθαρχο και κακό τακτικά Ενρίκε..
Εκτός της επιστροφής του Γιαννούλη όλα αυτά με ξενίζουν....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ioanmits την Τετ 16 Ιαν 2019, 08:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

Δημοσίευση από mesimvrinos »

Καλημερα παιδια ...γραφω σπανια αλλα παρακουλουθω το φορουμ
Ο Πολωνος πιστευω οτι εχει πολυ μελλον αλλα δεν νομιζω οτι ειναι καταλληλη λυση για μας ...νομιζω επρεπε να παν σε κατι πιο σιγουρο ...εγω πρωσωπικα θα επερνα τον Κουλουρη πισω αφου δεν εβγαινε αλλη μεταγραφη...
Ας ελπισουμε να κανω λαθος οπως εκανα και με τον πριγιο .
Περα απο το μεγαλο μας προβλημα που ειναι το χαφ τωρα φαινεται να φευγουν και δυο αριστερα χαφ εξτρεμ
Ουαρτνα - Καντουρι..
λογικα θελουν Γιαννουλη για πισω και Βιερινια με Ενρικε μπροστα...
Γενικα μαρεσουν ολοι αυτοι απλα το βρισκω πολυ ρισκο να αλλαζεις 3 βασικους παικτες τον Ιανουριο.
και δεν θυμαμαι πολλους παικτες να προσαρμοζονται γρηγορα...η να αρεσουν στον προπονητη...
Ελπιζω να μην χασουμε βαθμους απο αυτες τις κινησεις
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Περσυ θέλαμε πιατεκ αντί πριγιοβιτς, αλλά δεν έφυγε και κάναμε πίσω ,πήγε με 3.5 στην Τζένοα και τώρα κλείνει Ρεάλ με 60.... φέτος ο πιατεκ της Πολωνίας είναι αυτός .. τώρα πάμε για ένα χαφαρο και πιστεύω ότι θα πάμε κ για Ματέους αν φύγει ο καντουρι .. από όσο είδα είναι πολύ καλός ..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Γράφετε γράφετε γράφετε... αλλά δε διαβάζετε...
;)

Παίκτη από εκεί ξέρετε ποιος τον ανοίγει...

Πάμε παρακάτω

SM-G965F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 16 Ιαν 2019, 08:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

παιδια, η ζημια εγινε οταν εφυγε ο πριγιο/τραυματιστηκε ο βερν. damage control κανουμε τωρα.

σε τοσο περιοσμενο χρονικο διαστημα δεν ειναι ευκολο. οποιος και να ρθει θελει χρονο προσαρμογης και ο τιτλος θα κριθει πριν προσαρμοστει ο οποιοσδηποτε. ενταξει ολες οι μεταγραφες εχουν ρισκο. ο ομοσταβλος του στην εθνικη David Kownacki μεσα σε μια χρονια εκτοξευσε τη χρηματιστηριακη του αξια ομως και πλεον ειναι περιζητητος. τετοιους παικτες τους παιρνεις στα 700κ, οχι στα 6m.

αν ερχοταν ο Kownacki λογικα θα χαμε κατουρηθει πανω μας απ τη χαρα. ε οκ, πειτε οτι πηραμε τον επομενο, πριν κανει το μπαμ :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Κοιμομαστε ηρεμα κ σηκωνομαστε με ερχομους κ αποχωρησεις...ΠΑΟΚ εισαι...
Απλα να σημειωσω οτι και η τζενοα πηρε τον καλοκαιρι εναν αγνωστο (τοτε) πολωνο τον πιατεκ και τωρα στρωνουν χαλι εκατομμυριων στα ποδια του..
Μπραβο στην ΠΑΕ για την κινηαη αυτη ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Demir έγραψε:Περσυ θέλαμε πιατεκ αντί πριγιοβιτς, αλλά δεν έφυγε και κάναμε πίσω ,πήγε με 3.5 στην Τζένοα και τώρα κλείνει Ρεάλ με 60.... φέτος ο πιατεκ της Πολωνίας είναι αυτός .. τώρα πάμε για ένα χαφαρο και πιστεύω ότι θα πάμε κ για Ματέους αν φύγει ο καντουρι .. από όσο είδα είναι πολύ καλός ..
:pano: :pano: :pano: :pano:
Ποιος ειναι ο Matteus? υπάρχει καμιά πληροφορία κατα 2ον πως θα ρθει;
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

jibbie έγραψε:παιδια, η ζημια εγινε οταν εφυγε ο πριγιο/τραυματιστηκε ο βερν. damage control κανουμε τωρα.

σε τοσο περιοσμενο χρονικο διαστημα δεν ειναι ευκολο. οποιος και να ρθει θελει χρονο προσαρμογης και ο τιτλος θα κριθει πριν προσαρμοστει ο οποιοσδηποτε. ενταξει ολες οι μεταγραφες εχουν ρισκο. ο ομοσταβλος του στην εθνικη David Kownacki μεσα σε μια χρονια εκτοξευσε τη χρηματιστηριακη του αξια ομως και πλεον ειναι περιζητητος. τετοιους παικτες τους παιρνεις στα 700κ, οχι στα 6m.

αν ερχοταν ο Kownacki λογικα θα χαμε κατουρηθει πανω μας απ τη χαρα. ε οκ, πειτε οτι πηραμε τον επομενο, πριν κανει το μπαμ :lol:
:pano: :pano: :pano: :pano:
Λεεί πουθενά πόσα δώσαμε στην Jagiellonia;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”