Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- paokovios1974
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Θέλει να έρθει αλλά μάλλον δε θα έρθει αλλά μάλλον θα έρθει .
Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.
Ο Ανσαριφαντ εχει κασε 120.000 στον Πανιωνιο.
Το buyout εiναι 400k.
Το buyout εiναι 400k.
Και ο μανατζερ του ζητούσε 700.000 ετησίως ... μάλλον απλά για να μην κλεινει πόρτες όσο κέρδιζε χρόνο...γνωστό ειναι οτι θελει να τον παει Γερμανία .. πάντως με 400-450 θα κλείσει κάπου ...
- paokovios1974
Δεν μας πάει η θεση τόσα χρόνια. Αλλα απο κάτι σοσουλια και κάτι ξέρω γω ξέρω γω. Καλύτερος ο Καριμ.joshua έγραψε:Ειδικα αυτο με τον επιθετικο ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Ο Αρνεσεν εψαχνε επιθετικο 4 μηνες,εφτασε να κλεινει στο παρα 5 εναν Μποακιε,ευτυχως τον γλυτωσαμε, για να φερει ο Ιβαν τον Μπερμπατοφ και ο Μιχελς φετος ψαχνει 8 μηνες για να σκεφτομαστε να καταληξουμε στον Ανσαριφαρντ που την εχει δει και Ζλαταν.ΕΛΕΟΣ
Επιτυχία είναι έστω και η μικρή βελτίωσή αρκεί να είναι σταθερή και συνεχόμενη.
Που θα πάει θα κάτσει και η σεντερφοραρα που όλοι θέλουμε.
πηγή TheCursedDimitrisS έγραψε:ΠΑΟΚ24
Ξανα ζεστα για τον Ιρανο!
Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει ξαναζεσταθεί και η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Ποια η στάση του παίκτη.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτηση επιθετικού και η περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ έρχεται ξανά στο προσκήνιο, με το ενδιαφέρον του Δικεφάλου να έχει αναθερμανθεί.
Ο Πανιώνιος είναι θετικός στο να παραχωρήσει τον παίκτη στον ΠΑΟΚ αλλά ο παίκτης έχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί στο εξωτερικό.
Ωστόσο, ο Ανσαριφάντ σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδιαφέρον από την πλευρά του ΠΑΟΚ και μένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση.
εδώ μέσα διαβάζουν
Είδα 35 λεπτά με ναντ τον εντοι
Καταρχήν σε καμι περιπτωση εξαρι
Οκταρι κ παιζει άτυπο δεκάρι σε αυτους π κοντα στην περιοχή συνεχεια
Λιγο ατσουμπαλος κ αργος αλλ π π π π δυνατος κ μπουκαδορος κ με τη μπαλα κ χωρις παθιασμένος κλπ
Λιγο ατσουμπαλος κ αργος αλλ π π π π δυνατος κ μπουκαδορος κ με τη μπαλα κ χωρις παθιασμένος κλπ
μήπως ξέρεις cursed τι γίνεται, αν γίνεται κάτι, με τους ανενεργούς; υπάρχει φως για πώληση - αποδέσμευση;
MANIAKOS έγραψε:Είδα 35 λεπτά με ναντ τον εντοι
πολυ καλος ειναι αστο εδω εκανε πλακα ο κειτα του ατρομητου κ τς καλονης αυτος θα ειναι σαν δασκαλος με τα παιδια κ οχι δν ειναι 6αρι σε καμια περιπτωση.Παω να δω ειμπαρ ατλετικο τα λεμε στο ημιχρονο παιδια
οχι για αυτο το θεμα δν ξερω αλλα θα ρωτησω Δευτερα αλλα δν βλεπω φως.panta έγραψε:μήπως ξέρεις cursed τι γίνεται, αν γίνεται κάτι, με τους ανενεργούς; υπάρχει φως για πώληση - αποδέσμευση;
Λακωνικός, περιεκτικός και ουσιαστικός...paokovios1974 έγραψε:Θέλει να έρθει αλλά μάλλον δε θα έρθει αλλά μάλλον θα έρθει .
Άσε που θέλω να σε πιστέψω, αλλά μάλλον δεν σε πιστεύω αλλά μάλλον σε πιστεύω...
Γιατι αγορι μου να ρωτισεις? Ανωνυμο nickname σε οπαδικο site εισαι.. Οτι σου γουσταρει μπορεις να γραψεις χωρις καμια επιπτωση! Οι μισοι θα το φανε αμασητο και οι υπολοιποι θα βρουνε μια ακομα καλη αφορμη να γαμωσταυρισουν τους αγαπημενους τους ΑΡΔ. Δεν κρινεσαι για κατι ουτε οτι οι αραδες που γραφεις εχουν τπτ νομικες ή οικονομικες επιπτωσεις. Απολαυσε το λοιπον και βαλε και λιγο trash σαλτσουλα μεσα να βγει λιγο χαβαλε και να περασει ευχαριστα η ωραTheCursed έγραψε:οχι για αυτο το θεμα δν ξερω αλλα θα ρωτησω Δευτερα αλλα δν βλεπω φως.panta έγραψε:μήπως ξέρεις cursed τι γίνεται, αν γίνεται κάτι, με τους ανενεργούς; υπάρχει φως για πώληση - αποδέσμευση;
Με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο στην Φενέρ και ένα συμβόλαιο στο 1 εκατομμύριο για Στοχ νομίζω ότι μπορεις να πάρεις τον παίκτη.
Σωστα τα λες απο τν δικη σου οπτικη γωνια μονο π ειναι δικη σου οχι δικη μ εγω αν δν ξερω κατι δν το λεω ουτε σαλτσουλες βαζω το χαβαλε βγαινει απο μονο του δν το κανονιζεις απο πριν οσο για το αν οι μισοι το φανε αμασητο η γαμωσταυρισουν θεμα δικο τς εμενα ο φιλος με ρωτησ ε κατι κ του απαντησα τοσο απλα.aoratos έγραψε:Γιατι αγορι μου να ρωτισεις? Ανωνυμο nickname σε οπαδικο site εισαι.. Οτι σου γουσταρει μπορεις να γραψεις χωρις καμια επιπτωση! Οι μισοι θα το φανε αμασητο και οι υπολοιποι θα βρουνε μια ακομα καλη αφορμη να γαμωσταυρισουν τους αγαπημενους τους ΑΡΔ. Δεν κρινεσαι για κατι ουτε οτι οι αραδες που γραφεις εχουν τπτ νομικες ή οικονομικες επιπτωσεις. Απολαυσε το λοιπον και βαλε και λιγο trash σαλτσουλα μεσα να βγει λιγο χαβαλε και να περασει ευχαριστα η ωραTheCursed έγραψε:οχι για αυτο το θεμα δν ξερω αλλα θα ρωτησω Δευτερα αλλα δν βλεπω φως.panta έγραψε:μήπως ξέρεις cursed τι γίνεται, αν γίνεται κάτι, με τους ανενεργούς; υπάρχει φως για πώληση - αποδέσμευση;