Συγνώμη φίλε μουTylerDurden έγραψε:Ζημιά με έκανες eorptol..
Μπήκα να διαβάσω το άρθρο που ποσταρες, μετά έψαξα λίγο την κυρία γιατί πρώτη φορά την άκουγα και έφτασα στο άρθρο της για το πόσο δύσκολα τα βγάζει πέρα με τον βουλευτικό μισθό.. Καρδιακό στα 28 θα πάθαινα εξαιτίας του μιάσματος.
Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Δεν είδα την ανάρτηση της αλλά υποψιάστηκα ότι θα είναι αυτό το φρούτοalp920 έγραψε:Ναι για αυτήν μιλάω. Είδες την ανάρτηση της και εσύ?
Είναι μέσα και η οικογένεια της Κώστα, το είχα διαβάσει από έγκυρη πηγή αλλά δεν θυμαμε από που.....KOSTAS54 έγραψε:Αυτή η πατσαβούρα του επιτέθηκε απροκάλυπτα, αλλά ο πατέρας της εργολαβία τον ΤΑΠ? Εγω ξέρω από 1/3 J&P, ΑΚΤΩΡ, ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ. Μήπως ο αδελφός της τα κτηματογραφικά?
- kataramenos5
- kataramenos5
Ιβάν, άκουσε τον λαό! Διώξε σήμερα Ίβιτς. και φέρε αύριο μάνατζερ ράγκμπι που και διαβάζει καλά τα ματς και εμπνέει και ξέρει να κινείται στο παρασκήνιο. Ξύπνα! Εγώ θα στα λέω;
Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Εχω αρχισει κ ποστευω οτι ελαχιστα σε ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ. Αμφιβαλλω αν η σουρωτη πχ θα ναι στασιμη 5 χρονια με μηδεν αποδοση κ δεν θα αλλαξεις κ τα πλακακια.
Ναι γιαυτό πηγαίνει και βλέπει τα ματς είναι μαζόχα.... Ρε πως τα ξέρουμε όλα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαζοχα δεν ξερω αν ειναι, αλλα επιχειρηματιας με 100 εταιριες ειναι κ η μονη που 5 χρονοα ειναι στο μηδεν εινσι Ο ΠΑΟΚ. Εσυ βγες κ πρς οτι η αγκροκοπ αν 5 χρονια ηταν στο μηδεν δεν θα ειχε πληρωσεο τον καλυτερο μαρκετινιστα για να την στρωσει.
Στο 3-0 στην Τούμπα ήταν και στο 2-0 με γαβρο
Δεν γινεται δυστυχως να πορευτει ομαδα με παικτες των 1 κ 2 εκ ευρω απο εναν μαθητευομενο μαγο. Τον αγαπω τον εκτιμω αλλα σε καθε κρισιμο ματς χεστηκε πανω του. Αν θελει να μεινει βοηθος εχει καλως
Τι είναι αυτά που διαβάζουμε, μετά από κάθε ήττα???
Απίστευτο.
Αυτό είναι το DNA σας ρε νεοΠΑΟΚΤΣηδες???
Απίστευτο.
Αυτό είναι το DNA σας ρε νεοΠΑΟΚΤΣηδες???
Ευτυχως που εισαι κ συ ο ancient dna ΠΑΟΚτσης, κατι σαν το ancient greek κ μας θυμιζεις τον υπεροχο αυτον χαρακτηρισμο του νεοΠΑΟΚτση. Χαχα