Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Όλσεν
Κιτσιου Βίτορ Τζαβέλας Κοροβέσης
Τζιόλης Χαρίσης
Σαμπό
Μακ Μπερμπάτοφ Γκάρι
Θα ποντάρω σε αυτήν
Τζιόλης Χαρίσης
Σαμπό
Μακ Μπερμπάτοφ Γκάρι
Θα ποντάρω σε αυτήν
Τον Μακ τον
ξέχασες simba ή θεωρείς δεδομένο ότι είναι τραυματίας και δεν θα μπορέσει να παίξει; 
Δε νομιζω ναναι ετοιμος..
Αλλα και 2-3 προπονησεις να κανει, παλι θα το θεωρησω ρισκο βλεποντας τα επομενα ματς..
Αλλα και 2-3 προπονησεις να κανει, παλι θα το θεωρησω ρισκο βλεποντας τα επομενα ματς..
Θα "αντιπαραθέσω" αυτήν:pgetsos έγραψε:Όλσεν
Τζιόλης Χαρίσης
Σαμπό
Μακ Μπερμπάτοφ Γκάρι
Θα ποντάρω σε αυτήν
Όλσεν,
Βίτορ, Μαλεζάς, Τζαβέλας,
Γκάρυ, Σάμπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Κοροβέσης,
Μακ, Μπερμπάτοφ.
Όλσεν
Κίτσιου-Βίτορ-Τζαβέλλας-Κοροβέσης
Τσίμιροτ-Χαρίσης
Μακ(Ζάιρο)-Μυστακίδης-Γκαρυ
Μπέρμπα
Κίτσιου-Βίτορ-Τζαβέλλας-Κοροβέσης
Τσίμιροτ-Χαρίσης
Μακ(Ζάιρο)-Μυστακίδης-Γκαρυ
Μπέρμπα
Λογικο μου ακούγεται..Μεχρι και το πρωτο μισο της σεζον με Μπόλονι ειχες παικτες ηγέτες όπως ο Πάμπλο, ο Κοντρερας, ο Βιειρινια.. Ακόμα, ακομα και τους Σαλπι, Χαλκιά Τσιριλο και Λαζαρ που ηταν μπαρουτοκαπνισμένοι..MANIAKOS έγραψε:Η ομαδα μας ειναι μικρή αγωνιστικα
Έλλειψη κακαλων εντός αγων χώρου
Σήμερα πλην Μπερμπατοφ, Κοστα και Τζιολη ,αντε και τον Τζαβέλα με Κλαους, όλοι οι υπόλοιποι είναι ποδοσφαιρικά "πιτσιρίκια" χωρίς παραστάσεις..
Αν λαβεις υπ οψην ότι και οι 2 πρωτοι δεν αποδίδουν με βάση αυτά που περιμέναμε και δεν δείχνουν να αναλαμβανουν ηγετικό ρόλο έδεσε το γλυκό..
Μενεί να δούμε αν και ποιοι από αυτούς θα αντέξουν την πίεση και ποιοι θα καταρεύσουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος riegel την Πέμ 21 Ιαν 2016, 09:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μενα ενας προπονητης ΠΡΕΠΕΙ να φυγει οταν ειναι ξενο σωμα στα αποδυτηρια και κυριως οταν "χασει" τους παιχτες
Ο Τουντορ νομιζω οτι παρα τα κακα αποτελεσματα-εμφανισεις, τους πειραματισμους, τα μυστηρια rotation και τις αστοχες δηλωσεις, δεν έχει "χασει" τους παιχτες και πιστευω οτι συνεχιζει να τους εμπνεει εμπιστοσυνη. Καλό αυτο
Ο Τουντορ νομιζω οτι παρα τα κακα αποτελεσματα-εμφανισεις, τους πειραματισμους, τα μυστηρια rotation και τις αστοχες δηλωσεις, δεν έχει "χασει" τους παιχτες και πιστευω οτι συνεχιζει να τους εμπνεει εμπιστοσυνη. Καλό αυτο
- Sick Bastard
Πιο εύκολος αυτός ο κορμός και τον γουστάρουν όλοι.pilotos έγραψε:Δεν είναι θέμα να τον διώξεις.
Ο ίδιος είπε, θα βρω κορμό.
Έ, κορμός με αυτούς δεν γίνεται, τέλος
SM-G920F
- ΑποστόληςΑ
1. Ακόμη δεν έχεις μάθει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ομάδες όπως η Ξάνθη παίζουν με τσαμπουκά, ένα μίγμα δηλαδή ποδοσφαίρου και κατς (στα όρια της παρεξήγησης) προκειμένου να ξεπεράσουν την τεχνική κατωτερότητά τους. Σε τέτοιους αγώνες και με γηπεδικές συνθήκες κακές δεν βάζεις γατάκια τύπου Πέλκα.
2. Εγώ στην άμυνα θα ξεκινούσα τον Βίτορα, μαζί με Τζιόλη και τον Τζαβέλλα θα τον έβαζα αριστερό μπακ. Έβαλες Κοροβέση, αλλά (ευτυχώς) σου βγήκε, γιατί το παιδί στάθηκε σχετικά καλά. Για τον Olsen έγραψα πριν τον αγώνα ότι εύχομαι να πιάσει τα άπιαστα και (πάλι ευτυχώς), έτσι έγινε. Κατάλαβες επιτέλους τι τερματοφύλακα έφερε ο ΦΑ; Κατάλαβες ότι με σκληρή προπόνηση το ταλεντάκι αυτό θα πουληθεί σε 2 χρόνια 3-5 μύρια; Δυστυχώς όμως αυτό που εσύ είδες είναι ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και τον απαξίωνες τον τελευταίο καιρό βάζοντας μέσα τον ανέτοιμο (και κατώτερων δυνατοτήτων) Μελίσσα.
3. Τον Sabo είχα πάντοτε την άποψη ότι θα έπρεπε να τον έβαζες και σε προηγούμενους αγώνες, ώστε το παιδί να μην βγαίνει εκτός κλίματος ομάδας. Όχι μόνο δεν τον έβαζες ούτε καν για 20λεπτα, αλλά χθες τον ξεκίνησες σε θέση αριστερού εξτρέμ, που δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας φίλαθλος εν Ελλάδι που να μην ήξερε εκ των προτέρω ότι σ' αυτή τη θέση θα αχρηστευόταν. Μόνο εσύ δεν το κατάλαβες. Θα μπορούσες να τον είχες βάλει επιθετικό χαφ (10ρι), αντί του Πέλκα, για τον οποίο πάλι ουδείς εν Ελλάδι περίμενε ότι θα αποδώσει, έστω και μέτρια, στο συγκεκριμένο αγώνα.
4. Προτίμησες να παίξεις χωρίς κλασσικό εξτρέμ, όταν η ομάδα σ' αυτό στηριζόταν στους τελευταίους αγώνες. Εντάξει έλλειπε ο Μακ και σωστά για μένα δεν ξεκίνησες τον Rod. Θα μπορούσε όμως να παίξει ο Jairo από την αρχή, αλλά είχες εκνευριστεί (αναίτια πάλι) με τον παίκτη στον προηγούμενο αγώνα και προτίμησες την ανορθόδοξη λύση του Sabo στη θέση αυτή.
5. Για την προτίμηση Berba αντί του παραπαίοντος φέτος Αθανασιάδη δεν θα πω τίποτε. Ελπίζω ότι τον Βούλγαρο τον άφησες για να είναι ξεκούραστος στο ΟΑΚΑ (για να δούμε...)
6. Κατάλαβες επιτέλους ότι η ομάδα δεν έχει στόπερ και ότι βάζουμε τον Τζιόλη εκεί με κίνδυνο να γελοιοποιηθούμε (όπως χθες) ή οι μόνες θέσεις που σου λείπουν είναι του τερματοφύλακα και του δεξιού μπακ; Και πρέπει να είσαι πολύ ga-ga γιατί οι θέσεις αυτές (στόπερ και 10ριου) λείπουν από το καλοκαίρι όταν και θα έπρεπε να είχαν αποκτηθεί και όχι τώρα.
7. Τέλος, είμαι ενάντια στην απομάκρυνσή του από την ομάδα. Αν είναι να έρθει ένας αναγνωρισμένος ξένος προπονητής και όχι κάποιος μακάκας τύπου ΓΧ, ή Αναστασίου θα το δεχόμουν υπό προϋποθέσεις. Αυτό όμως αποκλείεται να συμβεί, οπότε ο Ιγκόρ να παραμείνει στη θέση του και θα επανακριθεί τον Μάιο.
2. Εγώ στην άμυνα θα ξεκινούσα τον Βίτορα, μαζί με Τζιόλη και τον Τζαβέλλα θα τον έβαζα αριστερό μπακ. Έβαλες Κοροβέση, αλλά (ευτυχώς) σου βγήκε, γιατί το παιδί στάθηκε σχετικά καλά. Για τον Olsen έγραψα πριν τον αγώνα ότι εύχομαι να πιάσει τα άπιαστα και (πάλι ευτυχώς), έτσι έγινε. Κατάλαβες επιτέλους τι τερματοφύλακα έφερε ο ΦΑ; Κατάλαβες ότι με σκληρή προπόνηση το ταλεντάκι αυτό θα πουληθεί σε 2 χρόνια 3-5 μύρια; Δυστυχώς όμως αυτό που εσύ είδες είναι ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και τον απαξίωνες τον τελευταίο καιρό βάζοντας μέσα τον ανέτοιμο (και κατώτερων δυνατοτήτων) Μελίσσα.
3. Τον Sabo είχα πάντοτε την άποψη ότι θα έπρεπε να τον έβαζες και σε προηγούμενους αγώνες, ώστε το παιδί να μην βγαίνει εκτός κλίματος ομάδας. Όχι μόνο δεν τον έβαζες ούτε καν για 20λεπτα, αλλά χθες τον ξεκίνησες σε θέση αριστερού εξτρέμ, που δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας φίλαθλος εν Ελλάδι που να μην ήξερε εκ των προτέρω ότι σ' αυτή τη θέση θα αχρηστευόταν. Μόνο εσύ δεν το κατάλαβες. Θα μπορούσες να τον είχες βάλει επιθετικό χαφ (10ρι), αντί του Πέλκα, για τον οποίο πάλι ουδείς εν Ελλάδι περίμενε ότι θα αποδώσει, έστω και μέτρια, στο συγκεκριμένο αγώνα.
4. Προτίμησες να παίξεις χωρίς κλασσικό εξτρέμ, όταν η ομάδα σ' αυτό στηριζόταν στους τελευταίους αγώνες. Εντάξει έλλειπε ο Μακ και σωστά για μένα δεν ξεκίνησες τον Rod. Θα μπορούσε όμως να παίξει ο Jairo από την αρχή, αλλά είχες εκνευριστεί (αναίτια πάλι) με τον παίκτη στον προηγούμενο αγώνα και προτίμησες την ανορθόδοξη λύση του Sabo στη θέση αυτή.
5. Για την προτίμηση Berba αντί του παραπαίοντος φέτος Αθανασιάδη δεν θα πω τίποτε. Ελπίζω ότι τον Βούλγαρο τον άφησες για να είναι ξεκούραστος στο ΟΑΚΑ (για να δούμε...)
6. Κατάλαβες επιτέλους ότι η ομάδα δεν έχει στόπερ και ότι βάζουμε τον Τζιόλη εκεί με κίνδυνο να γελοιοποιηθούμε (όπως χθες) ή οι μόνες θέσεις που σου λείπουν είναι του τερματοφύλακα και του δεξιού μπακ; Και πρέπει να είσαι πολύ ga-ga γιατί οι θέσεις αυτές (στόπερ και 10ριου) λείπουν από το καλοκαίρι όταν και θα έπρεπε να είχαν αποκτηθεί και όχι τώρα.
7. Τέλος, είμαι ενάντια στην απομάκρυνσή του από την ομάδα. Αν είναι να έρθει ένας αναγνωρισμένος ξένος προπονητής και όχι κάποιος μακάκας τύπου ΓΧ, ή Αναστασίου θα το δεχόμουν υπό προϋποθέσεις. Αυτό όμως αποκλείεται να συμβεί, οπότε ο Ιγκόρ να παραμείνει στη θέση του και θα επανακριθεί τον Μάιο.
Το εγραψα και σε αλλο τοπικ,δεν βλεπω πως μπορει να εχει ευτυχη καταληξη το φετινο πειραμα.Χρειαζομαστε τυχη,πολυ υγεια,2 μεταγραφες που να βγουν και πολυ καθαρο μυαλο που μεχρι τωρα δεν εχει επιδειξει.Κατα την αποψη μου θα χρειαστει ενα μικρο θαυμα για να το βρει η νεα χρονια εδω,στο χερι του ειναι παντως.
Έχω ειλικρινή απορία, να δω πως θα ετοιμάσεις ψυχολογικά την ομάδα και πως θα την στήσεις την Κυριακή.
Να ξέρεις είμαι έτοιμος να δεχθώ ότι θα φάω γκολ με κεφαλιά από τον μπουανανοτε . Γιατί από το 1,65 αραβιδη έφαγα.
Άρχισε και κουράζει ο κάθε απίθανος τρόπος που δέχεται η ομάδα γκολ.
SM-G920F
Να ξέρεις είμαι έτοιμος να δεχθώ ότι θα φάω γκολ με κεφαλιά από τον μπουανανοτε . Γιατί από το 1,65 αραβιδη έφαγα.
Άρχισε και κουράζει ο κάθε απίθανος τρόπος που δέχεται η ομάδα γκολ.
SM-G920F
- Sick Bastard
Απ όλα τα κουλά που άκουσα χθες πάντως, το πιο ωραίο ήταν αυτό με τον Σάμπο
που έπαιζε εξτρέμ σε όλη του την καριέρα. Ναι, στο χωριό απ όπου τον πήραμε, ήταν ο καλύτερος παίχτης τους
κι έπαιζε εξτρέμ.
που έπαιζε εξτρέμ σε όλη του την καριέρα. Ναι, στο χωριό απ όπου τον πήραμε, ήταν ο καλύτερος παίχτης τους
κι έπαιζε εξτρέμ.
- john4serres
Ιγκορ πρόσεχε το ματς της Κυριακής. Πρέπει να χτυπήσουμε σαν κόμπρες κάθε φορα που ανοίγεται η αεκ.
Δεν καταλαβαίνω το κουλό..Δηλαδή βλεπεις έναν που παιζει εξτρέμ σε ενα "χωριο" και λες καλο παικτακι φαίνεται ας τον πάρω αλλα επειδή παιζει σε χωριο εγώ θα τον βάζω αμυντικό χάφ ας πούμε;Sick Bastard έγραψε:Απ όλα τα κουλά που άκουσα χθες πάντως, το πιο ωραίο ήταν αυτό με τον Σάμπο
κι έπαιζε εξτρέμ.