ε χοντρο λαθος ομως ειναι ,η μηπως ξερει κατι παραπανω απο μας ?DC έγραψε:O Πάμπλο είναι Θεός αλλά και οι Θεοί κάνουν λάθη.
Παρε παράδειγμα τον Dino.
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
- kataramenos5
Μπορουμε να μαθουμε με ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ εγινε αυτο?
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9499 ... u-paok-pic
Ξερουμε σε ποιανου τα χερια εχουν παει ή σε ποιανου αλλου στο μελλον κλπ?
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ?
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ?
- kataramenos5
-
Δήλωση του κ. Ζαγοράκη:
«Σέβομαι και τιμώ την προσφορά και των τεσσάρων υποψηφίων για την Προεδρία της Παράταξης, όμως σ' αυτή την κρίσιμη στιγμή, η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, διαφορετική νοοτροπία και φρέσκες ιδέες. Πιστεύω σε ένα περισσότερο συμμετοχικό κόμμα και νομίζω πως τώρα είναι η στιγμή να τολμήσουμε να πάμε κόντρα σε ό,τι μας κρατάει πίσω. Για το λόγο αυτό στηρίζω την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.»
«Σέβομαι και τιμώ την προσφορά και των τεσσάρων υποψηφίων για την Προεδρία της Παράταξης, όμως σ' αυτή την κρίσιμη στιγμή, η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, διαφορετική νοοτροπία και φρέσκες ιδέες. Πιστεύω σε ένα περισσότερο συμμετοχικό κόμμα και νομίζω πως τώρα είναι η στιγμή να τολμήσουμε να πάμε κόντρα σε ό,τι μας κρατάει πίσω. Για το λόγο αυτό στηρίζω την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.»
Περιμένω και το σχόλιο σου μήπως καταλάβω γιατί το postάρισες αυτό σ αυτό το topic!!!
Αλλά μάλλον θα περιμένω πολύ δίχως καμία ανταπόκριση...
Αλλά μάλλον θα περιμένω πολύ δίχως καμία ανταπόκριση...
kataramenos5 έγραψε:Μπορουμε να μαθουμε με ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ εγινε αυτο?
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ?
Δεν νομιζω να έγινε συγκεκριμμένα σε κατόχους διάρκειας του ΠΑΟΚ η οτι η παε έχει κάποια σχεση.Το δομοσιευμα μου κανει για μεγάλη αρδιά.
- kataramenos5
Κι εμενα που με βρηκε ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ?παοκαρα23 έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Μπορουμε να μαθουμε με ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ εγινε αυτο?
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ?
Δεν νομιζω να έγινε συγκεκριμμένα σε κατόχους διάρκειας του ΠΑΟΚ η οτι η παε έχει κάποια σχεση.Το δομοσιευμα μου κανει για μεγάλη αρδιά.
Μάλλον με το ίδιο δικαίωμα που μας έρχονταν και παλιότερα, σε προεκλογικές περιόδους παρόμοια μηνύματα για τον Σταύρ@ τον Καλ@φάτηkataramenos5 έγραψε:Μπορουμε να μαθουμε με ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ εγινε αυτο?
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ?

Και με το σκεπτικό ότι "Σιγά μην το πάει κάποιος δικαστικά γιατί δώσαμε μέρος της βάσης δεδομένων του σε κάποιον πολιτικό για να του στείλει ένα αθώο μήνυμα"..."Άλλωστε τα ψιλά γράμματα όταν υπέγραφε αγοράζοντας το διαρκείας του ποιος τα έδινε σημασία;"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 22 Νοέμ 2015, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι να σου πω ρε Κατ..συμβαίνει πάντως και σ αλλες εκλογικές διαδικασιες..και στους δικους μου αλλα και σε φιλους εχουν στειλει παλιοτερα αν;λογα μνμ..θυμάμαι 19 ήμουν και μου ειχε στειλει ο Ψωμιάδης
και να πεις οτι έχω καμια σχέση με δεξια..αυτοι οποίον κατάλογο με τηλ βρουν τον τσακιζουν
Σκέψου πάντως κι οι εταιρίες τηλεφωνίας που μας παίρνουν τηλ για διάφορα πακέτα που τα βρίσκουν;

Σκέψου πάντως κι οι εταιρίες τηλεφωνίας που μας παίρνουν τηλ για διάφορα πακέτα που τα βρίσκουν;
Ούτε εμένα μου ήρθε πάντως.
Μεγάλη αρδιά μου φαίνεται κι εμένα, για να μας βάλουν να πλακωθούμε πάλι.
Μεγάλη αρδιά μου φαίνεται κι εμένα, για να μας βάλουν να πλακωθούμε πάλι.
Θοδωρής Ζαγοράκηςadidas1926 έγραψε:Δήλωση του κ. Ζαγοράκη:
12 Μαΐου 2014 · Τροποποιήθηκε ·
Mόλις ενημερώθηκα ότι είναι έτοιμη και θα κατατεθεί στη Bουλή, αμέσως μετά την επανάληψη των εργασιών της, η τροπολογία που αφορά τη ρύθμιση χρεών του ΠAOK.
Προχωράμε, με βήματα μπροστά.
χα χα χα
- PAOK_Antarctica
Και σε μένα ήρθε. Και συγχίστηκα πολύ άσχημα.
Το τηλέφωνό μου το έδωσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όχι στον κάθε πολιτικάντη.
Το τηλέφωνό μου το έδωσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όχι στον κάθε πολιτικάντη.