33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από eorptol »

Εκτός θέματος ο πολκας24 στράβωσε με Σαββιδη προσωπικά γιατι δεν κλείνουμε ακόμη σαντος με τους όρους του δηλαδή ορισμός μπατζετ .....δεν λεει βέβαια τι ποσά ζητάει ο φερναντο για αυτόν .....
Άβαταρ μέλους
DC

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από DC »

Να μας πει ο κόλακας ποιων πιτσιρικάδων την καριέρα θα κόψει ο Σάντος και που θα συνεχίσει ο Κουλούρης.

Όσο για τον Κλάους, νομίζω ότι πρέπει να βελτιώσει την κίνηση γύρω από την μικρή περιοχή, να γίνει περισσότερο συμμετοχικός στο παιχνίδι του, να βελτιώσει την πάσα του, την κεφαλιά του, να μάθει να παίζει με πλάτη, να τριπλάρει, να κόψει τους φρέντους, το τουίτερ και τα τατουάζ. Ναούμ.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Τι θα λέγατε κ για 2-3 σεμινάρια ράγκμπυ , για παρόμοιες φάσεις στο μέλλον ?

:mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κλαους-Κουλουρης διδυμο. Ουτε σκεψη για δανεικο τον Κουλουρη. Ετοιμος ειναι
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Dimg4 έγραψε:Κλαους-Κουλουρης διδυμο. Ουτε σκεψη για δανεικο τον Κουλουρη. Ετοιμος ειναι
+33×18
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Φίλησες το ιερό σήμα μπροστά στην 7.Τα λογια ειναι περιτά!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτος και ο αντρε που έλεγε δεν σας ακούω για παντα στις καρδιές μας
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Οτι τραβηξε ο Κλαους θα τραβηξει κ ο Κουλουρης στην πρωτη περιοδο ντεφορμαρισματος του......
Κ ειλικρινα ο Κλαους εχει αποδειξει παρα πολλες φορες οτι αν υπηρχε τροπος κ ηταν επιτρεπτο θα πανηγυριζε μεσα στην 4 σε καθε εντος κ ακριβως μπροστα απο τους "φανατικους" των αντιπαλων εκτος ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ οπως θα ηθελε να κανει ο καθενας απο εμας αν ηταν στην θεση του....
Αυτο το παιδι εχει αστρο κ αν δεν το τσαλαπατησουμε θα γινει ο ηγετης που ολοι θελουμε...

Υ.Γ απο καποιον ζητησα να μου βρει καλυτερα στατιστικα απο του Κλαους στην ηλικια του κ στα λεφτα του πριν κανα 2 μηνες απαντησε κανεις κ το προσπερασα η ακομα ψαχνει?
Την καλυτερη απαντηση μου την εδωσε ενας κολλητος μου
"Οτι κ να κανει Μανιας δεν ειναι....."
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν αγοραστεί "σεντερφοράρα", δηλαδή center for όνομα κτλ, θα είναι έγκλημα.
Εκτός κι αν αυτός θα 'ναι ένας από:

Suarez, Lewandowski, Ibrahimovic, Van Persie, Hulk
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

mpouJr έγραψε:Οτι τραβηξε ο Κλαους θα τραβηξει κ ο Κουλουρης στην πρωτη περιοδο ντεφορμαρισματος του......
Κ ειλικρινα ο Κλαους εχει αποδειξει παρα πολλες φορες οτι αν υπηρχε τροπος κ ηταν επιτρεπτο θα πανηγυριζε μεσα στην 4 σε καθε εντος κ ακριβως μπροστα απο τους "φανατικους" των αντιπαλων εκτος ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ οπως θα ηθελε να κανει ο καθενας απο εμας αν ηταν στην θεση του....
Αυτο το παιδι εχει αστρο κ αν δεν το τσαλαπατησουμε θα γινει ο ηγετης που ολοι θελουμε...

Υ.Γ απο καποιον ζητησα να μου βρει καλυτερα στατιστικα απο του Κλαους στην ηλικια του κ στα λεφτα του πριν κανα 2 μηνες απαντησε κανεις κ το προσπερασα η ακομα ψαχνει?
Την καλυτερη απαντηση μου την εδωσε ενας κολλητος μου
"Οτι κ να κανει Μανιας δεν ειναι....."
Συμφωνώ σε ολα...εκτός απο αδυναμία μου ειναι και παικταρας...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Σιγουρα ειναι ο καλυτερος επιθετικος που εχουμε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Στο πρώτο "δοκάρι κι έξω" πάλι "άμπαλος κι αδιάφορος" θα γινει απ τους περισσότερους.Μακάρι να βρεί καμια καλή μεταγραφή και να την κάνει για να γλιτώσει.Αν δε το κανει τώρα δε θα μάθει ποτέ "ποσα απίδια παιρνει ο σάκος"
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ουτε θα πρεπει να ξεχναμε ουτε να μην αποδιδουμε τα ευσημα οταν καποιος δουλευει και βελτιωνεται αισθητα...

ο κλαους απο περισυ μετα τη διακοπη μεχρι τη φετινη διακοπη σε συνολο 32 αγωνων πρωταθληματος ειχε 8 τεμαχια(κοινως 1 τεμαχιο ανα 4 αγωνες) και μια πολυ κακη αγωνιστικη εικονα...μετα τη φετινη διακοπη παρουσιαζει εντελως διαφορετικη εικονα τοσο απο αποψη σκοραρισματος αλλα κυριως γενικοτερης παρουσιας και θελησης μεσα στον αγωνιστικο χωρο...

ο κλαους και ο κουλουρης και ο καθε κλαους και ο καθε κουλουρης θα πρεπει να δουλευουν καθημερινα και να βελτιωνονται...οσο τα κανουν αυτα θα ειναι καβαλα στο αλογο...επειδη ειναι και ΠΑΟΚτσακια ξερουν πολυ καλα οτι στασιμοτητα,βαρεμαρα και καβαλημα καλαμιου δε συγχωρουνται...

ο κλαους ηδη κατα την αποψη μου για πολλους και διαφορους λογους δεν ειναι τοσο δουλεμενος για την ηλικια του οσο θα επρεπε...θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερος...αλλα καλιο αργα παρα ποτε λενε...

ο κουλουρης με σωστη δουλεια και διαχειριση τοσο απο τον ιδιο οσο και απο ολοκληρο τον οργανισμο του ΠΑΟΚ και με την καταλληλη στηριξη μπορει να αφησει εποχη...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Συμφωνω σε ολα. Κλαους, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Και ακου τωρα τι θα σου πω. Και ακου το καλα.

ΜΗ ΜΑΣΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ.

Εισαι ΠΑΟΚ και εχεις την ευθυνη να το παρεις πανω σου το θεμα. ΣΚΙΣΤΟΥΣ
kostas kat

Δημοσίευση από kostas kat »

Στεφανε η πλειοψηφια δεν σε γουσταρει απλα,αλλα σε λατρευει.συγκεντρωσου σε αυτο που ξερεις να κανεις και πιστεψε με θα παμε τελικο..η ατμοσφαιρα την Τεταρτη θα ειναι αυτη πο θα σε απογειωσει.ΞΕΣΚΙΣΤΕ τους τσαρλατανους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”